|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so únor 16, 2008 7:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tygřík uživatel

|
Předmět: |
|
|
No abych zase neskončila, jako závislák  |
|
|
|
|
 |
so únor 16, 2008 5:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
Tygřík napsal: | Bojím se lidí, straním se jich a věčně opakuju, že je nesnáším... |
A co děláš tak sám ? Radím ti začít chlastat to ti pomůže překonat strach i fóbii.  _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
so únor 16, 2008 1:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tygřík uživatel

|
|
|
Bojím se lidí, straním se jich a věčně opakuju, že je nesnáším... |
|
|
|
|
 |
so únor 16, 2008 2:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Tygřík napsal: | Sociánlí fobie...o tý bych mohla povídat. Společnost nesnáším a davy už vůbec ne. Prostě typickej melancholik  |
Ty nesnášíš společnost ? A jak se to projevuje ? _________________ ------------------------------------------------------
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
ne leden 27, 2008 12:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tygřík uživatel

|
|
|
Sociánlí fobie...o tý bych mohla povídat. Společnost nesnáším a davy už vůbec ne. Prostě typickej melancholik  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 22, 2007 9:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
jj asi před 2 lety to vyšlo v Ekonomu. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
čt listopad 22, 2007 7:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
zdenda napsal: | jak ježíšek létá, to nevíte, že z ježíšek vyrostl, narostly ju vousy a stal se z něho Děda Mráz?  | Pravil kdysi soudruh president Vánoční projev 1952  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 22, 2007 6:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nedoprovázela ho taky Снегурочка?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 22, 2007 6:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Дед мороз, ёлку нам принёс to známe, to je starý  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
čt listopad 22, 2007 6:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Дед Мороз красный нос... Hele, nenarostly mu nakonec parohy, kopýtka a srst a nestal se z něj Rudolf, the red nose reindeer.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 22, 2007 6:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
jak ježíšek létá, to nevíte, že z ježíšek vyrostl, narostly ju vousy a stal se z něho Děda Mráz?  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
čt listopad 22, 2007 6:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jak můžeš vědět, že lítá, když ho nikdo nikdy neviděl  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 22, 2007 5:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
Předmět: Jezus |
|
|
bright napsal: | Rudolf byl přidán až později na základě písně "Rudolf the red nose reindeer". |
Děkujeme za ozřejmění kdo je Rudolf ale nechcete se vrátit do čech my přeci máme lítajícího ježíška
Jinak dneska jsem šel po nměstí a už stavějí stánky ... to zase bude po mětě vůně  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
út listopad 20, 2007 8:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
A jo. Vygooglil jsem, že podle původního příběhu pro děti "A Visit From St. Nicholas" (později nazývaného:´Twas the Night Before Christmas), napsaného Clementem Clarkem Moorem v r. 1823, se sobi Svatého Mikuláše jmenovali: Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Dunder (zvaný později též: Donder, Donner) a Blixem (Bliksem, Blitzen) a že Rudolf byl přidán až později na základě písně "Rudolf the red nose reindeer". _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út listopad 20, 2007 8:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Pozor, pozor, ty amerikanisto. Rudolf byl se svým červeným nosem pouze v čele a ukazoval cestu! Spřežení mělo víc členů  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út listopad 20, 2007 8:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
"Hohoho, řekl Ježíšek a odjel na saních tažených Rudolfem".
(pozn. úryvek z knížky pro děti) _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út listopad 20, 2007 8:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ok, to byl nemístný pokus o žert a humor. Mě teda taky minulej rok vnucovali růžky, ale ty nebyly sobí, ale čertovský. Odmítl sem, a vzal jsem si santa-clausovskou čepičku.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út listopad 20, 2007 8:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Dostal jsem je jednou jako dárek na firemním vánočním večírku  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út listopad 20, 2007 8:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To bright: |
|
|
Kdo ti je nasadil?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út listopad 20, 2007 10:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
bright napsal: | Hehe, a tos ještě neviděl mé zeleno červené vánoční parohy s rolničkama  |
Ježíšmarjá!  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út listopad 20, 2007 2:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Hehe, a tos ještě neviděl mé zeleno červené vánoční parohy s rolničkama  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út listopad 20, 2007 2:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Pomóooooc už to tady začalo všude samý sob a červená čepička ... moje fóbie se pomalu probouzí. _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
čt listopad 01, 2007 12:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
bright napsal: | Tady před týdnem otevřeli nové nákupní centrum Palladium na náměstí Republiky, ale lidi to tam jen tak okukují a nic nenakupují. Některé z obchodů tam otevřou až v průběhu listopadu. Docela tam přes den chcípnul pes. Jinak se už v některých ulicích instaluje vánoční výzdoba (takové ty svítící vločky). |
Hm tak tady pořád klid i když už jsem viděl vánoční reklamy operátorů  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
čt listopad 01, 2007 12:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tady před týdnem otevřeli nové nákupní centrum Palladium na náměstí Republiky, ale lidi to tam jen tak okukují a nic nenakupují. Některé z obchodů tam otevřou až v průběhu listopadu. Docela tam přes den chcípnul pes. Jinak se už v některých ulicích instaluje vánoční výzdoba (takové ty svítící vločky). _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 01, 2007 12:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Včera jsem byl po měsíci ve středu města a nestačil se divit ... letos žádné předvánoční dekorace už v říjnu ... a žádné davy ... moje fóbie může v klidu spát jak je to v Praze ? _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
so říjen 13, 2007 1:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | BRIGHTE KDE JSI TOHLE VYKOPAL ale jinak jsi me obdařil dalšími výrazy ... dofejme že je nikdy už neuslyším. ve spojitosti se mnou nebo mými kamarády |
V článku v blesk(tečka)cz  |
Tak to jó ... ja zapomněl že ty ani nic jinýho nečteš  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
so říjen 13, 2007 1:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | BRIGHTE KDE JSI TOHLE VYKOPAL ale jinak jsi me obdařil dalšími výrazy ... dofejme že je nikdy už neuslyším. ve spojitosti se mnou nebo mými kamarády |
V článku v blesk(tečka)cz  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so říjen 13, 2007 12:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | bright napsal: | Jinak, na fóru určitě bude pár... filemafobiků (hehe ), fobofobiků, pedofobiků (nebudu nikoho jmenovat ), dysmorfofobiků (celá plejáda)... |
To červené je na někoho konkértního? A azurové? |
K azurový se bez mučení hlásim.  |
BRIGHTE KDE JSI TOHLE VYKOPAL ale jinak jsi me obdařil dalšími výrazy ... dofejme že je nikdy už neuslyším. ve spojitosti se mnou nebo mými kamarády _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 11:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
bright napsal: | možná i nějaký ten maieusiofobik by se našel  |
Američané, když se ve třiačtyřicátém vylodili v jižní Itálii, užasli nad zvláštními zvyky neapolských gayů. Ti provozovali zvláštní pololidové rituály, jejichž součástí byl simulovaný porod, konaný "královnou"; zpravidla mladším feminním gayem.
Možná šlo o skupinové terapeutické psychodrama proti té, ehm, maieusiofobii?
 _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
pá říjen 12, 2007 10:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
což o to, že si nevzpomínáš... ale já si to nedokážu ani představit
//a teď bych měl přestat spamovat  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|