|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Holíte se v podpaží a na intnimních partiích?" |
ano |
|
78% |
[ 58 ] |
ne |
|
21% |
[ 16 ] |
|
Celkem hlasů : 74 |
 |
po červen 29, 2009 5:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
ne září 16, 2007 9:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
koltko napsal: | takže jsem hned vyrazil po trase nazpátek s neustálým voláním na ztracené číslo | To musel být pohled...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne září 16, 2007 9:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
Založen: 29.7.2007 Příspěvky: 132 Bydliště: Prag an der Moldau
|
|
|
bright napsal: | koltko: Jak a proč se blbne s žiletkama? Jinak, dneska je na práci na zahradě nádherně.  |
... taxem se rouhal, že jsem měl jít radši na tu zahrádku... Odpoledne jsem se vydal fotit a dva kiláky od baráku jsem ztratil mobil... zjistil jsem to asi za hodinu po příchodu domů, takže jsem hned vyrazil po trase nazpátek s neustálým voláním na ztracené číslo... Jaká byla má úleva, když jsem zhruba po třičtvrtě hodině zaslechl vytoužené zvonění... Měl jsem to ale dneska megablbej den...  _________________ Das ist für mich böhmisches Dorf...
Nic po mně raději nechtějte. Všechno slíbím, nic nesplním... |
|
|
|
|
 |
ne září 16, 2007 2:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
koltko: Jak a proč se blbne s žiletkama? Jinak, dneska je na práci na zahradě nádherně.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne září 16, 2007 12:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
koltko uživatel+
Založen: 29.7.2007 Příspěvky: 132 Bydliště: Prag an der Moldau
|
|
|
... když jsem se kdysi začal holit, začínal jsem na žiletkách... postupem času jsem přešel na strojek a nyní už zase jedu v žiletkách... jsem dokonalejš oholenej a navíc nemusím tak často. Horší, že mám dvě sestry, které mi žiletky tajně berou, a pak když se potřebuju oholit před nějakou významnou akcí, tak je u mě v šuplíku bezžiletkový stav.
Zrovna teď jsem se byl oholit a stal se mi menší úraz... Otevíral jsem žiletku a samozřejmě jsem s ní blbnul.. ta nelenila a sjela mi po levém palci a vytvořila tam 8mm dlouhej kráter a krásně mi odřízla kůžičku, kterou jsem pak musel vylovit ze zajetí břitů... ani jsem nevěděl, co je ve mně krve...
vždy na špatném se však najde něco dobrého, tak i v tomto případě - mám alibi, proč nemůžu jít dělat na zahrádku  _________________ Das ist für mich böhmisches Dorf...
Nic po mně raději nechtějte. Všechno slíbím, nic nesplním... |
|
|
|
|
 |
so září 15, 2007 5:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Re: Čtyřprocentní peroxid |
|
|
Manuel de Falla napsal: |
Ale ani tak by to nemělo vadit. Na odbarvování vlasů se používá jiná koncentrace, ten z lékárny je jenom čtyřprocentní .
|
Tím že je čtyřprocentní jsi myslel jeho molární či jinou koncentraci nebo to má i nějaký skrytý význam?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so září 15, 2007 2:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Vodafone napsal: | Holit se každý den? To si nedokážu představit. Nemám snad méně oblíbenou činnost, než holení. Tak to řeším tak, že když třetí den projdu kolem zrcadla a zjistím, že už by to chtělo s tím něco udělat, tak se radši rozhodnu ten den nikam nevycházet  |
Jo, tak to sme na tom stejně, taky to zanedbávám a oholím se až když se podívám do zrcadla a leknu se, co tady u nás doma dělá ten houmles. A když se mě někdo zeptá, jestli si pěstuju plnovous, tak klidně přiznám, že se moc neholím a že to je pouze moje standardní "strniště". Jinak používám strojek, který se dá přirovnat spíše ke kombajnu. |
Taky mě holení extra nebaví...jednou jsem se neoholil měsíc a půl, žádnej problém, ale jak začalo být teplo, myslel jsem, že se udrbu.
A používám strojek, takový ten tříhlavový, do kterého se dává zásobník s balzámem, takže podráždění se nekoná. _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
so září 15, 2007 3:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
Předmět: Čtyřprocentní peroxid |
|
|
bright napsal: |
K tomu, co psal Manuel. Kyslíčník má jednu nepříjemnou vlastnost, a to že odbarvuje. Blonďákům to sice nevadí, ale tmavovlasí by si měli dávat pozor, aby si jím nenamáčeli vlasy a obočí. |
Ale ani tak by to nemělo vadit. Na odbarvování vlasů se používá jiná koncentrace, ten z lékárny je jenom čtyřprocentní .
Navíc ani tak by se asi obočí nebo vous moc neodbarvily, poněvadž jsou znatelně silnější než vlasy. Takže bez obav. A pupínkům zabrání opravdu spolehlivě. |
|
|
|
|
 |
pá září 14, 2007 11:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Vodafone napsal: | Holit se každý den? To si nedokážu představit. Nemám snad méně oblíbenou činnost, než holení. Tak to řeším tak, že když třetí den projdu kolem zrcadla a zjistím, že už by to chtělo s tím něco udělat, tak se radši rozhodnu ten den nikam nevycházet  |
Jo, tak to sme na tom stejně, taky to zanedbávám a oholím se až když se podívám do zrcadla a leknu se, co tady u nás doma dělá ten houmles. A když se mě někdo zeptá, jestli si pěstuju plnovous, tak klidně přiznám, že se moc neholím a že to je pouze moje standardní "strniště". Jinak používám strojek, který se dá přirovnat spíše ke kombajnu. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá září 14, 2007 9:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Holit se každý den? To si nedokážu představit. Nemám snad méně oblíbenou činnost, než holení. Tak to řeším tak, že když třetí den projdu kolem zrcadla a zjistím, že už by to chtělo s tím něco udělat, tak se radši rozhodnu ten den nikam nevycházet  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
pá září 14, 2007 9:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom napsal: | no s holícím strojkem to byla vždycky katastrofa úplně největší - teda nebylo to zrovna nejmodernější žihadlo, ale i s přítelovým, kterej docela moderní je, to byla katastrofa... |
Moje zkušenost (na tváři) je taková, že holení žiletkou a strojkem se nemůže jen tak střídat. Nějakou dobu trvá, než si vousy zvyknou na holení strojkem, a jakékoli oholení žiletkou je nějak špatně otočí a jsou pak podrážděné. Naopak, tj. žiletkou po strojku, mi to nevadí.
K tomu, co psal Adam. Když jsem se dřív holil žiletkou, šlo to bez podráždění pokožky jenom ob den. Když jsem se chtěl oholit každý den, byl jsem z toho celej červeně flekatej a "citlivá" kosmetika a kvalitní žiletky pomáhaly jen zčásti.
K tomu, co psal Manuel. Kyslíčník má jednu nepříjemnou vlastnost, a to že odbarvuje. Blonďákům to sice nevadí, ale tmavovlasí by si měli dávat pozor, aby si jím nenamáčeli vlasy a obočí. _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne pá září 14, 2007 10:07 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá září 14, 2007 9:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Adam napsal: | Nikom napsal: | Z jiného soudku. Dneska jsem se oholil. Drsný, co? No fakt, udělal jsem to;) No ale problém: zase mi naskákaly takový ty hnusný pupínky na krku a vůbec podráždil jsem se jak sviňa. Máte/měli jste někdo podobný problémy?
Já jsem to řeším balzámem po holení Nivea a dost často měním žiletky. Sice to je lepší než to bývalo ale pořád to není ideální...
Holící strojky vůbec nepřipadají v úvahu... |
Proč zavrhuješ holící strojky? Já jsem žiletky odvrhl už dávno a přesedlal na strojek. Nejsem sice tak hladký, ale to podráždění jsem nezaznamenal. |
no s holícím strojkem to byla vždycky katastrofa úplně největší - teda nebylo to zrovna nejmodernější žihadlo, ale i s přítelovým, kterej docela moderní je, to byla katastrofa... |
|
|
|
|
 |
pá září 14, 2007 7:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Mně pomohlo nahradit vodu po holení (na kůži mi asi vadily ty voňavky v tom) normálním kysličníkem. Od té doby je pokoj. A kůže po něm rozhodně nepálí tak jako po všech těch věcech na lihové bázi.
Tak mě napadá - citlivá-necitlivá: ty pupínky jsou přeci důsledek činnosti nějakejch bakterií, ne? takže stačí jen důkladně dezinfikovat. |
|
|
|
|
 |
pá září 14, 2007 7:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Z jiného soudku. Dneska jsem se oholil. Drsný, co? No fakt, udělal jsem to;) No ale problém: zase mi naskákaly takový ty hnusný pupínky na krku a vůbec podráždil jsem se jak sviňa. Máte/měli jste někdo podobný problémy?
Já jsem to řeším balzámem po holení Nivea a dost často měním žiletky. Sice to je lepší než to bývalo ale pořád to není ideální...
Proč zavrhuješ holící strojky? Já jsem žiletky odvrhl už dávno a přesedlal na strojek. Nejsem sice tak hladký, ale to podráždění jsem nezaznamenal. |
|
|
|
|
 |
pá září 14, 2007 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Nikom napsal: | Z jiného soudku. Dneska jsem se oholil. Drsný, co? No fakt, udělal jsem to;) No ale problém: zase mi naskákaly takový ty hnusný pupínky na krku a vůbec podráždil jsem se jak sviňa. Máte/měli jste někdo podobný problémy?
Chce to následující
1. Kvalitní holící strojek; nejlépe s více břity a zvlhčujícími proužky,
2. gel nebo pěnu na holení pro citlivou pleť "sensitive",
3. balsám po holení pro citlivou pleť "sensitive"  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
pá září 14, 2007 6:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Takový problémy mám taky a řeším to tak, že se prostě neholím  |
|
|
|
|
 |
pá září 14, 2007 5:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
bodyia napsal: | Otázka: Fifilis1, nebo jak se jmenuje, na black list? |
jo Syfilis na black list... tyhle záležitosti mívají nepříjemně chronický průběh.
Z jiného soudku. Dneska jsem se oholil. Drsný, co? No fakt, udělal jsem to;) No ale problém: zase mi naskákaly takový ty hnusný pupínky na krku a vůbec podráždil jsem se jak sviňa. Máte/měli jste někdo podobný problémy?
|
|
|
|
 |
st září 12, 2007 6:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: HNUS |
|
|
Sony15 napsal: | Nevim proč mě uražíš nevím jestli jsem si to zaloužil.... myslím že jsem si to nezasložil a ocenil bych omluvu |
Omluva za co? Že mi připadá, že máš stejný styl psaní a mluvy? Nedělej tu zagorku!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st září 12, 2007 5:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sony15 tester
|
|
|
bright napsal: | Sony15 napsal: | bright napsal: | Sony15 napsal: | Ahoj kluci ,čtu to a nevšřím svým očím a že mam oči dobré.Beru to jako podlost a uražku našeho druhu.Je to hnus a Fifilis1 by mel být potrestan více než jen že byl dán na black list..Jsem tu nový a tak nemám v tomtu foru moc zkušeností,možna tomu nerozumím ale mělo by se to řešit co vy na to?????? |
Jak jinak řešit? |
Vyserte se na nej a pojdte řešit nejaký jiný téma ..... |
Jestli sis nevšiml, tak tohle diskuzní fórum je rozdělený do vláken podle témat. Zkus se přesunout do nějakého podle vlastního výběru. Nebo můžeš založit nějaké nové. Právě se nacházíš v tématu holení
(Proč mám pocit, že píšeš stejným stylem jako ti dva? ) |
Nevim proč mě uražíš nevím jestli jsem si to zaloužil.... myslím že jsem si to nezasložil a ocenil bych omluvu |
|
|
|
|
 |
st září 12, 2007 12:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
žiletkou
Naposledy upravil Honza dne ne únor 26, 2012 2:54 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
 |
st září 12, 2007 12:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | Natolik nás snad nesnášet nemůže... |
Pro to musí být nějaké racionální zdůvodnění. Nebyl vydán nový lékopis?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 11, 2007 11:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Natolik nás snad nesnášet nemůže... |
|
|
|
|
 |
út září 11, 2007 10:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | bright napsal: | (Proč mám pocit, že píšeš stejným stylem jako ti dva? ) |
Častá absence mezery za diakritickým znaménkem? To dělal i MAD  |
Že by další reinkarnace? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 11, 2007 10:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
bright napsal: | (Proč mám pocit, že píšeš stejným stylem jako ti dva? ) |
Častá absence mezery za diakritickým znaménkem? To dělal i MAD  |
|
|
|
|
 |
út září 11, 2007 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Sony15 napsal: | bright napsal: | Sony15 napsal: | Ahoj kluci ,čtu to a nevšřím svým očím a že mam oči dobré.Beru to jako podlost a uražku našeho druhu.Je to hnus a Fifilis1 by mel být potrestan více než jen že byl dán na black list..Jsem tu nový a tak nemám v tomtu foru moc zkušeností,možna tomu nerozumím ale mělo by se to řešit co vy na to?????? |
Jak jinak řešit? |
Jestli sis nevšiml, tak tohle diskuzní fórum je rozdělený do vláken podle témat. Zkus se přesunout do nějakého podle vlastního výběru. Nebo můžeš založit nějaké nové. Právě se nacházíš v tématu holení
(Proč mám pocit, že píšeš stejným stylem jako ti dva? ) _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 11, 2007 9:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sony15 tester
|
|
|
bright napsal: | Sony15 napsal: | Ahoj kluci ,čtu to a nevšřím svým očím a že mam oči dobré.Beru to jako podlost a uražku našeho druhu.Je to hnus a Fifilis1 by mel být potrestan více než jen že byl dán na black list..Jsem tu nový a tak nemám v tomtu foru moc zkušeností,možna tomu nerozumím ale mělo by se to řešit co vy na to?????? |
Jak jinak řešit? |
|
|
|
|
 |
út září 11, 2007 9:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Sony15 napsal: | Ahoj kluci ,čtu to a nevšřím svým očím a že mam oči dobré.Beru to jako podlost a uražku našeho druhu.Je to hnus a Fifilis1 by mel být potrestan více než jen že byl dán na black list..Jsem tu nový a tak nemám v tomtu foru moc zkušeností,možna tomu nerozumím ale mělo by se to řešit co vy na to?????? |
Jak jinak řešit? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 11, 2007 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sony15 tester
|
Předmět: HNUS |
|
|
Ahoj kluci ,čtu to a nevšřím svým očím a že mam oči dobré.Beru to jako podlost a uražku našeho druhu.Je to hnus a Fifilis1 by mel být potrestan více než jen že byl dán na black list..Jsem tu nový a tak nemám v tomtu foru moc zkušeností,možna tomu nerozumím ale mělo by se to řešit co vy na to?????? |
|
|
|
|
 |
út září 11, 2007 7:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | bright napsal: | Jste si jistí, že jde o dvě osoby? |
Případně o jednoho schizofrenika.  |
Podle IP to jsou dvě osoby, to jsem se díval hned na začátku. Jestli je to schizofrenie se dvěma adresama, tak je to ale docela frajeřina;-) |
|
|
|
|
 |
út září 11, 2007 7:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mike-e N. uživatel
|
|
|
Nechápu, jak jste mysleli ty dvě osoby.. ..já si myslim, že Fifilis1 zažil zřejmě nepříjemnou zkušenost, toď vše..ale taky se o to mohl podělit jiným způsobem..  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 5 Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5 Další |
|
|
|