|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út srpen 19, 2008 3:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
janik uživatel

|
Předmět: Chaning Tatum |
|
|
v uniforme mu to sekne
Zdroj: FOCUSBOY.net |
|
|
|
|
 |
út březen 25, 2008 11:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Alcarmo uživatel
|
Předmět: |
|
|
PXGCZ napsal: | Jj, hezkému udělanému vojáčkovi neodolám ani já. Ale např. poldové mě až tak moc neberou.
 |
Tak to já bych teda neodmítl ani pana poldu Ale takový Matthew Fox (alias Jack Shepard z Lost) jako opravdový doktor....bych si musel vždycky něco zlomit, abych se dostal na jeho sál a pod jeho ruce  _________________ There must be kept the Balance |
|
|
|
|
 |
so leden 19, 2008 7:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
PXGCZ uživatel++

|
|
|
Jj, hezkému udělanému vojáčkovi neodolám ani já. Ale např. poldové mě až tak moc neberou.
 |
|
|
|
|
 |
po leden 14, 2008 1:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Platonick tester
|
Předmět: Re: uniformy |
|
|
mrbean napsal: | Strašně se mi líbí kluci v uniformách. Asi to bude fetish, ale pro mě zajímavý. Líbí se vám taky uniformy a když ano tak jaké a proč? |
Ahoj, podle toho, co tady píšeš to máme hozený úplně stejně, naprosto tě chápu a rozumím ti, nejlíp kulturistu v uniformě, čím víc svalů bez špeku tím lípa uniformu k tomu ujíždím na tom od puberty a taky to beru jako svůj osobní fetiš  |
|
|
|
|
 |
út leden 01, 2008 9:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
attila tester
|
Předmět: RE : vsichni |
|
|
mrbean pred casom napisal : " Strašně se mi líbí kluci v uniformách. Asi to bude fetish, ale pro mě zajímavý. " Pre mna tiez, ale vacsina prispevkov o nicom...(skoda) a stale ti isty ! Asi nik z nich nezazil ten krasny pocit ked sa dotykame rukami (telom) kluka - muza v uniforme.Zazitok je o to silnejsi,ked je to sktocny vojak z povolania ci policajt a nie len do uniformy obleceny ![/img] |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2007 5:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: Genet |
|
|
mrbean napsal: | Waky napsal: | Komu se líbí svalnatí muži v uniformách, měl by si přečíst Geneta. Nejlépe Querella z Brestu. Postavy podobných typů tam plasticky vystupují pomalu z každé stránky přímo jakoby k Vám.
A člověk ještě něco udělá pro své literární rozhledy. |
no tak ještě jsem to nečetl ale podle mě je obraz lepší kvůly názornosti a konkrátnosti dané postavy. |
Sorry, jestli to vyzní zle, ale dokážu jsi to živě představit  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červen 08, 2007 5:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mrbean uživatel

|
Předmět: Re: Genet |
|
|
Waky napsal: | Komu se líbí svalnatí muži v uniformách, měl by si přečíst Geneta. Nejlépe Querella z Brestu. Postavy podobných typů tam plasticky vystupují pomalu z každé stránky přímo jakoby k Vám.
A člověk ještě něco udělá pro své literární rozhledy. |
no tak ještě jsem to nečetl ale podle mě je obraz lepší kvůly názornosti a konkrátnosti dané postavy. |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 3:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Genet |
|
|
Komu se líbí svalnatí muži v uniformách, měl by si přečíst Geneta. Nejlépe Querella z Brestu. Postavy podobných typů tam plasticky vystupují pomalu z každé stránky přímo jakoby k Vám.
A člověk ještě něco udělá pro své literární rozhledy. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 12:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | Hodně k sňatku a registraci žádné? Hmm, "čtyřprocentní" menšina je opět pozadu  |
Měl bych to objasnit. V běžným hovoru používám jednotnou terminologii: sňatek - manželství - manželé bez ohledu na pohlaví a na zákonné pojmy. Je třeba si na to zvykat.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2007 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
bright napsal: | Při tý kampani v novinách tvrdili, že je opravdovým hasičem, že si ho k focení fotograf vybral náhodně na dvoře hasičský stanice, když se vracel ze zásahu, a že na základě těch fotek dostal hodně nabídek k sňatku.  | Něco na tom je. Taky kdyby to byl model, tak by asi nafotili větší sérii a mohli ho dávat na různé plakáty v různých pózách. Takhle je všude klonován
Ad sňatek: Jestli on náhodou všechny ty nabídky k sňatku neodmítnal proto, že už je zadaný. To víte, takový hasič, nesmíme si ho idealizovat  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2007 9:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
mrbean napsal: | Adam napsal: | TXB napsal: | Hodně k sňatku a registraci žádné? Hmm, "čtyřprocentní" menšina je opět pozadu  |
Se sňatkem asi nesouhlasil, takže doutná naděje... |
A odtud je pčísloví že naděje umírá poslední |
v oblasti záchranných sborů je to snad ještě odůvodněněnjší přísloví  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2007 7:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mrbean uživatel

|
|
|
Adam napsal: | TXB napsal: | Hodně k sňatku a registraci žádné? Hmm, "čtyřprocentní" menšina je opět pozadu  |
A odtud je pčísloví že naděje umírá poslední |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2007 7:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
TXB napsal: | Hodně k sňatku a registraci žádné? Hmm, "čtyřprocentní" menšina je opět pozadu  |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2007 7:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Hodně k sňatku a registraci žádné? Hmm, "čtyřprocentní" menšina je opět pozadu  |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2007 4:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Vodafone napsal: | zdenda napsal: | Ten hasič na tom plakátu 112 je k sežrání, oni i ti dva další jsou takoví:  | Jaký další dva? Já mám za to, že je to jeden, naklonovaný. Ale myslím si, že to není hasič, jen model, kterého navlékli do uniformy a pomazali popelem. Ale nevadí, fešák to je stejně.
Tady jsem našel všechny jeho fotky:
http://www.mvcr.cz/hasici/cestovani/index.html |
Při tý kampani v novinách tvrdili, že je opravdovým hasičem, že si ho k focení fotograf vybral náhodně na dvoře hasičský stanice, když se vracel ze zásahu, a že na základě těch fotek dostal hodně nabídek k sňatku.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2007 4:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mrbean uživatel

|
|
|
Dobře ale jsou právě i čestné vyjímky. ale pokud se chcete pobavit tak posílám další fotku. Předem říkám že tohle je podle mě model. Už ale hledám i čestné vyjímky. vše chce jen čas
 |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2007 1:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
mrbean napsal: | Toto jsem našel na netu a údajně je to skutečně voják. Takže ono se to může i trošku spojovat to uniforma - svaly.
|
No já ti nevím hele. Je sice pravda, že váleční medikové jsou takoví specifičtí členové armády, ale podle toho, co vidím, když se s nima převlíkám před vstupem na sály, moc bych svaly a uniformu nespojoval (samozřejmě až na čestné výjimky) |
|
|
|
|
 |
ne květen 27, 2007 10:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
mrbean napsal: | Jasně že je to model. Co taky jinýho. Mě se ovšem tenhle žánr líbí a co vám? Ano či ne ?? |
Tedy... já bych se normálně upejpal tady propagovat svý názory, ale že se ptáš...
Mě ty fotky připadaj zábavný. Takže ano, jako žánr "humor" se mi to líbí  |
|
|
|
|
 |
ne květen 27, 2007 9:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mrbean uživatel

|
|
|
Jasně že je to model. Co taky jinýho. Mě se ovšem tenhle žánr líbí a co vám? Ano či ne ?? |
|
|
|
|
 |
ne květen 27, 2007 6:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
zdenda napsal: | Ten hasič na tom plakátu 112 je k sežrání, oni i ti dva další jsou takoví:  | Jaký další dva? Já mám za to, že je to jeden, naklonovaný. Ale myslím si, že to není hasič, jen model, kterého navlékli do uniformy a pomazali popelem. Ale nevadí, fešák to je stejně.
Tady jsem našel všechny jeho fotky:
http://www.mvcr.cz/hasici/cestovani/index.html _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
ne květen 27, 2007 5:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
mrbean napsal: | jojx napsal: | no o tom žádná, stejně je pomlouváme hlavně ze závisti  |
no tak už to z vás leze vy závistivci jedni. že se nestydíte. |
stydět se maj voni  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne květen 27, 2007 3:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Ten hasič na tom plakátu 112 je k sežrání, oni i ti dna další jsou takoví:  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
ne květen 27, 2007 2:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mrbean uživatel

|
|
|
jojx napsal: | no o tom žádná, stejně je pomlouváme hlavně ze závisti  |
no tak už to z vás leze vy závistivci jedni. že se nestydíte. |
|
|
|
|
 |
ne květen 27, 2007 1:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
no o tom žádná, stejně je pomlouváme hlavně ze závisti  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne květen 27, 2007 1:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mrbean uživatel

|
|
|
Toto jsem našel na netu a údajně je to skutečně voják. Takže ono se to může i trošku spojovat to uniforma - svaly.
 |
|
|
|
|
 |
ne květen 27, 2007 12:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mrbean uživatel

|
|
|
Já přece neřímám, že je nějak úplně strašně žeru a ža bez nich nedokážu být. Třeba ty "azbestový slipy" mi připadají dost ujetý. Líbí se mi akorát svalnatej kluk navlečenej do uniformy ale asi žít s ním to těžko. Pouze jako obrázek do ložnice. Každý je přece trošku na něco ujetý, nemám pravdu?? |
|
|
|
|
 |
ne květen 27, 2007 11:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
TXB napsal: | Jasně, něco na nich taky vidím, ale myslím, že ne to, co třeba mrbean. Líbili by se mi třeba jako dekorace do bytu, ale to je skoro tak vše...  |
to je pravda, na odkládání klobouků super
ale ne vážně, na vzhledu přeci nezáleží, ne, když to bude fajn kluk, ať je třeba i svalnatej  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne květen 27, 2007 10:36 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Jasně, něco na nich taky vidím, ale myslím, že ne to, co třeba mrbean. Líbili by se mi třeba jako dekorace do bytu, ale to je skoro tak vše...  |
|
|
|
|
 |
ne květen 27, 2007 9:53 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
já osobně na tom leccos vidím, třeba na předposlední fotce - v jeho zájmu doufám, že ty slipy má aspoň azbestový, když už mu na zbytek oheň nevadí  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne květen 27, 2007 9:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Jak říkám, osobně na tom nic nevidím (navíc pokud je uniforma, nejsou vidět svaly a naopak), ale jestli to někomu udělá radost...
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|