|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Je láska sobecká? |
Ano |
|
66% |
[ 8 ] |
Ne |
|
33% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 12 |
 |
út květen 29, 2007 9:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 9:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: |
|
|
TXB napsal: | No to ne, ale třeba sis to mohl myslet...  |
 |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 6:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
No to ne, ale třeba sis to mohl myslet...  |
|
|
|
|
 |
út květen 29, 2007 1:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
Předmět: Re: to Colllw |
|
|
Petr_K napsal: | Nikom napsal: |
a pak dostaneš kopačky
 |
Kopačky existují i v HT vztazích Nikome  |
Prokrista
Zmínil jsem se tu, byť jen náznakem, že neexistují?  |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2007 11:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Petr_K uživatel++

Založen: 23.3.2006 Příspěvky: 250 Bydliště: Karlovarský kraj
|
|
|
Nikom napsal: |
a pak dostaneš kopačky
 |
Kopačky existují i v HT vztazích Nikome  _________________ **** Petr **** |
|
|
|
|
 |
po květen 21, 2007 9:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
bright napsal: | Doktore Zloune, neděs tu děcka, jo? |
když já si nemůžu pomoct... |
|
|
|
|
 |
po květen 21, 2007 10:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Tomáš napsal: | Colllw napsal: | Pro mě je to zatím jen krááásná představa a sen...Ale v budoucnu se chci potkat se svym vyvolenym a bydlet s nim...zkratka nechci byt sam a k smrti me uzira videt heterosexualni vztahy zkratka vsem zamilovanym jen zavidim... [/b] |
No, věřím, že se tvá situace brzy změní a ty se ocitneš v opojení láskou. Závist je jenom dočasná. Ono to přijde. A když budeš mít štěstí, tak to překoná i tvoje představy a sny  |
a pak dostaneš kopačky
 |
Doktore Zloune, neděs tu děcka, jo? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po květen 21, 2007 4:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | hele, to byl nevinný příspěvek, nehledáš v něm něco jiného, že? |
Kdo hledá, najde!  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
ne květen 20, 2007 9:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Tomáš napsal: | jojx napsal: | wow, to zní opravdu dobře  |
Jo, to zní, to teda vážně zní... Dalo by se to poslouchat celé hodiny, není-liž pravda? (hele, to byl nevinný příspěvek, nehledáš v něm něco jiného, že?) |
můj příspěvek byl rovněž nevinný (nakonec je přece ode mě, ne?) _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne květen 20, 2007 9:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Colllw napsal: | Pro mě je to zatím jen krááásná představa a sen...Ale v budoucnu se chci potkat se svym vyvolenym a bydlet s nim...zkratka nechci byt sam a k smrti me uzira videt heterosexualni vztahy zkratka vsem zamilovanym jen zavidim... [/b] |
Odkud tohle znám?  |
|
|
|
|
 |
ne květen 20, 2007 9:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Colllw napsal: | Pro mě je to zatím jen krááásná představa a sen...Ale v budoucnu se chci potkat se svym vyvolenym a bydlet s nim...zkratka nechci byt sam a k smrti me uzira videt heterosexualni vztahy zkratka vsem zamilovanym jen zavidim... [/b] |
No, věřím, že se tvá situace brzy změní a ty se ocitneš v opojení láskou. Závist je jenom dočasná. Ono to přijde. A když budeš mít štěstí, tak to překoná i tvoje představy a sny  |
a pak dostaneš kopačky
 |
|
|
|
|
 |
ne květen 20, 2007 8:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
jojx napsal: | wow, to zní opravdu dobře  |
Jo, to zní, to teda vážně zní... Dalo by se to poslouchat celé hodiny, není-liž pravda? (hele, to byl nevinný příspěvek, nehledáš v něm něco jiného, že?) |
|
|
|
|
 |
ne květen 20, 2007 8:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Tomáš napsal: | Colllw napsal: | Pro mě je to zatím jen krááásná představa a sen...Ale v budoucnu se chci potkat se svym vyvolenym a bydlet s nim...zkratka nechci byt sam a k smrti me uzira videt heterosexualni vztahy zkratka vsem zamilovanym jen zavidim... [/b] |
wow, to zní opravdu dobře  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne květen 20, 2007 8:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: to Colllw |
|
|
Colllw napsal: | Pro mě je to zatím jen krááásná představa a sen...Ale v budoucnu se chci potkat se svym vyvolenym a bydlet s nim...zkratka nechci byt sam a k smrti me uzira videt heterosexualni vztahy zkratka vsem zamilovanym jen zavidim... [/b] |
|
|
|
|
 |
ne květen 20, 2007 6:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Colllw uživatel
|
|
|
Pro mě je to zatím jen krááásná představa a sen...Ale v budoucnu se chci potkat se svym vyvolenym a bydlet s nim...zkratka nechci byt sam a k smrti me uzira videt heterosexualni vztahy zkratka vsem zamilovanym jen zavidim... [/b] |
|
|
|
|
 |
čt březen 29, 2007 4:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: pro Manuela |
|
|
Waky napsal: | Manuel de Falla napsal: | Stonerock napsal: | ottos napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | TXB napsal: | Když ne uštknout, tak co se třeba tím hadem nechat sežrat?  |
To je hnus velebnosti! bolelo by to a ještě se stát potravou...no to ne. |
no hlavně tě to slupne... a pak tě to tráví...  |
Já bych řek', že ty hadi budou domluvený s humrama. My hodíme humra do vroucí vody a had nás za to sežere.  |
Proč jen to je v tématu "Láska"?!?  |
Protože to vzniklo z Vašich detailně propíraných stylových dekadentních sebevražd, na kteréžto asociaci máš i Ty svůj podíl  |
 _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt březen 29, 2007 10:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: pro Manuela |
|
|
Manuel de Falla napsal: | Stonerock napsal: | ottos napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | TXB napsal: | Když ne uštknout, tak co se třeba tím hadem nechat sežrat?  |
Já bych řek', že ty hadi budou domluvený s humrama. My hodíme humra do vroucí vody a had nás za to sežere.  |
Protože to vzniklo z Vašich detailně propíraných stylových dekadentních sebevražd, na kteréžto asociaci máš i Ty svůj podíl  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 9:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Stonerock napsal: | ottos napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | TXB napsal: | Když ne uštknout, tak co se třeba tím hadem nechat sežrat?  |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 7:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
ottos napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | TXB napsal: | Když ne uštknout, tak co se třeba tím hadem nechat sežrat?  |
Já bych řek', že ty hadi budou domluvený s humrama. My hodíme humra do vroucí vody a had nás za to sežere.  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 6:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
Jakub.Jeddide napsal: |
no hlavně tě to slupne... a pak tě to tráví...  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 5:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 5:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: Had |
|
|
Waky napsal: | Obrázky s lidma jsem nějak nerozluštila .... a had je krásnej a vůbec není jen pro silné žaludky.
Hadi jsou moc hezcí, hlavně takhle krásně barevní. |
No na 2. a 3. obrázku je, co ten had má v břiše.
Ale jo, hadi sou krásný. A maji strašně příjemnou kůži (teda živý). _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 5:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Had |
|
|
Obrázky s lidma jsem nějak nerozluštila .... a had je krásnej a vůbec není jen pro silné žaludky.
Hadi jsou moc hezcí, hlavně takhle krásně barevní. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 5:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Eee. To by trvalo strašně dlouho. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 5:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 4:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | Martin napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Taky je dobrý schovat se do turbíny letadla...  |
To by bylo asi eště dražší. Prostě dýkou. Je to rychlé a stavovské.  |
Dýka je tak zastaralá...co uštknutí hadem? |
To je jednak skoro stejně zastaralý jako dýka (Kleopatra?) a hlavně to zřejmě dost bolí...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 28, 2007 8:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Martin napsal: | Jakub.Jeddide napsal: | Taky je dobrý schovat se do turbíny letadla...  |
To by bylo asi eště dražší. Prostě dýkou. Je to rychlé a stavovské.  |
Dýka je tak zastaralá...co uštknutí hadem? |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 5:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | Taky je dobrý schovat se do turbíny letadla...  |
To by bylo asi eště dražší. Prostě dýkou. Je to rychlé a stavovské.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 6:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Taky je dobrý schovat se do turbíny letadla...  |
|
|
|
|
 |
po březen 26, 2007 6:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
jo, jsou způsoby, tře stoupnout si do kolejí 10m před projíždějícím rychlíkem ideálně na trase Břeclav- Brno, před pendolino nedoporučuji, je to nákladná oprava, z jiných mašin jen omejou krev a zbytky a je to schopné provozu. Zaručený způsob, ovšem jak se bude cítit fíra...  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|