|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Jste samotáři? |
Jsem typický extrovert, potřebuju kolem sebe neustále lidi |
|
6% |
[ 2 ] |
Jsem hodně rád s lidma, jen zřídka se uchyluji do samoty |
|
19% |
[ 6 ] |
Jsem rád s lidma i pouze sám se sebou |
|
41% |
[ 13 ] |
Jsem raději sám, ale být ve společnosti mi nedělá žádný problém |
|
25% |
[ 8 ] |
Jsem samotář a introvert, jsem už prostě takový |
|
6% |
[ 2 ] |
|
Celkem hlasů : 31 |
 |
st leden 30, 2008 5:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tygřík uživatel

|
Předmět: |
|
|
Tak já jsem naprosto typický samotář a introvert  |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2007 5:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | bright napsal: | Nikom napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | společnost ano ale nesnáším takovéty anonymní davy, přepadají mě v nich (teda občas) myšlenky na agresi - takže se v carrefouru občas musim kontrolovat abych neumlátil někoho zmrzlou makrelou |
V hobbymarketu se raději vyhejbej regálům se sekerami a motorovými pilami. Buchty ti na Bory vozit nebudu  |
bys ho z toho vysekal, ne? Stačí mít dobrý právníky... třeba jako Krejčíř |
By si mě nemohl dovolit...  |
hájil bych se sám a snažil se přesvědčit soud, že je třeba hlavní líčení provést na místě činu - pak už bych nemusel dokazovat nic, pač by mě musel každej soud vosvobodit |
Ty optimisto! Dali by ti horní hranici jen za to, že tam museli jet.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2007 4:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: | Nikom napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | společnost ano ale nesnáším takovéty anonymní davy, přepadají mě v nich (teda občas) myšlenky na agresi - takže se v carrefouru občas musim kontrolovat abych neumlátil někoho zmrzlou makrelou |
V hobbymarketu se raději vyhejbej regálům se sekerami a motorovými pilami. Buchty ti na Bory vozit nebudu  |
By si mě nemohl dovolit...  |
hájil bych se sám a snažil se přesvědčit soud, že je třeba hlavní líčení provést na místě činu - pak už bych nemusel dokazovat nic, pač by mě musel každej soud vosvobodit _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2007 2:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | společnost ano ale nesnáším takovéty anonymní davy, přepadají mě v nich (teda občas) myšlenky na agresi - takže se v carrefouru občas musim kontrolovat abych neumlátil někoho zmrzlou makrelou |
By si mě nemohl dovolit...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2007 2:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
bright napsal: | jojx napsal: | společnost ano ale nesnáším takovéty anonymní davy, přepadají mě v nich (teda občas) myšlenky na agresi - takže se v carrefouru občas musim kontrolovat abych neumlátil někoho zmrzlou makrelou |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2007 2:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | společnost ano ale nesnáším takovéty anonymní davy, přepadají mě v nich (teda občas) myšlenky na agresi - takže se v carrefouru občas musim kontrolovat abych neumlátil někoho zmrzlou makrelou |
V hobbymarketu se raději vyhejbej regálům se sekerami a motorovými pilami. Buchty ti na Bory vozit nebudu  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2007 2:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
jojx napsal: | společnost ano ale nesnáším takovéty anonymní davy, přepadají mě v nich (teda občas) myšlenky na agresi - takže se v carrefouru občas musim kontrolovat abych neumlátil někoho zmrzlou makrelou  |
Z tohodle důvodu nejezdim MHD.
Jo nevíte někdo v jakou hodinu je v těch obchoďácích nějak volnějš? Jednak z praktickýho důvodu, abych si nemusel prorážet cestu nákupním vozejkem; a jednak proto, že nechápu, kdo tam nakupuje, když lid neustále skučí nad nedostatkem peněz, ale obchoďáky jsou permanentně narvaný.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2007 2:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
jojx napsal: |
společnost ano ale nesnáším takovéty anonymní davy, přepadají mě v nich (teda občas) myšlenky na agresi - takže se v carrefouru občas musim kontrolovat abych neumlátil někoho zmrzlou makrelou
|
no pane jo... |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2007 2:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
jsem člověk docela společenskej a snažim se být vždycky pozitivně nabitej a nechodit do společnosti když nemam den a kazil bych zábavu
ale jednou za čas prostě vim, že musim pryč a můžu být 14 dní úplně sám a nabít baterky
obecně protivnej jsem když mám zkouškový a někdo po mě vyžaduje duševní činnost kterou nepokládám za důležitou
společnost ano ale nesnáším takovéty anonymní davy, přepadají mě v nich (teda občas) myšlenky na agresi - takže se v carrefouru občas musim kontrolovat abych neumlátil někoho zmrzlou makrelou  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2007 1:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | Já jsem zvláštní prototyp člověka - nemám kamarády, většinou jsem jen se svým přítelem. Jsem rád sám, ale mam rád i společnost lidí, jen na ně musím mít náladu, jinak mě to strašně rozčiluje... jsem snad misantrop? |
misnatrop je ten, kdo lidi nesnáší tak, že je na ně protivnej v běžném styku, ne? Takže jestli ti lidi vadí, jenom tak že svou déletrvající přítomností jsou ti nepříjemní pak se nic (pokud ti to tak vyhovuje) neděje
jestli ale šíříš špatnou náladu na potkání, tak to od tebe pěkný neni  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt červen 07, 2007 1:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
|
|
Já jsem zvláštní prototyp člověka - nemám kamarády, většinou jsem jen se svým přítelem. Jsem rád sám, ale mam rád i společnost lidí, jen na ně musím mít náladu, jinak mě to strašně rozčiluje... jsem snad misantrop? |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 11:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Adam napsal: | Maku napsal: | To jsem jediný, kdo hlasoval pro první možnost? Tomu těžko věřit... |
Naopak. Tomu snadno věřit. snad ještě fanfán tulipán má dostatek drzosti pro existenci v tomto světě... |
Tak tomu uvěřím velice snadno.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Maku napsal: | To jsem jediný, kdo hlasoval pro první možnost? Tomu těžko věřit... |
Naopak. Tomu snadno věřit. snad ještě fanfán tulipán má dostatek drzosti pro existenci v tomto světě... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
To jsem jediný, kdo hlasoval pro první možnost? Tomu těžko věřit... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | Třikrát hip hip hurá Jardově prosté inteligenci  |
Evidentně ses vrhnul na borkovský pochvaly...  |
To víš, vždycky někoho rád potěším. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Třikrát hip hip hurá Jardově prosté inteligenci  |
Evidentně ses vrhnul na borkovský pochvaly...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Heky napsal: | Nikom napsal: | jak Vás tak čtu, tak jste zralí na klub samotářů... a doporučuju jeden pro každého, aby jste se navzájem neobtěžovali... |
To není úplně špatněj nápad. . . . .  |
Já bych řek', že tenhle nápad zavání genialitou... Hezky, Jardo!  |
Třikrát hip hip hurá Jardově prosté inteligenci  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 10:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Heky napsal: | Nikom napsal: | jak Vás tak čtu, tak jste zralí na klub samotářů... a doporučuju jeden pro každého, aby jste se navzájem neobtěžovali... |
To není úplně špatněj nápad. . . . .  |
Já bych řek', že tenhle nápad zavání genialitou... Hezky, Jardo!  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 8:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Heky uživatel
|
|
|
Nikom napsal: | jak Vás tak čtu, tak jste zralí na klub samotářů... a doporučuju jeden pro každého, aby jste se navzájem neobtěžovali... |
To není úplně špatněj nápad. . . . .  _________________ Je zbytecne umirat kdyz mame pro co zit, ale taky je zbytecne zit kdyz nemame pro co zemrit. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 6:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Samota |
|
|
Adam napsal: | Nikom napsal: | jak Vás tak čtu, tak jste zralí na klub samotářů... a doporučuju jeden pro každého, aby jste se navzájem neobtěžovali... |
Jako by tu někdo mluvil? |
Asi skutecna samota a poznani z ni pristici  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 1:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | jak Vás tak čtu, tak jste zralí na klub samotářů... a doporučuju jeden pro každého, aby jste se navzájem neobtěžovali... |
Jako by tu někdo mluvil? |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 1:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
jak Vás tak čtu, tak jste zralí na klub samotářů... a doporučuju jeden pro každého, aby jste se navzájem neobtěžovali... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 11:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Já jsem býval veselé a komunitaktivní dítě. Ale tak v šestnácti, sedmnácti se to nějak zvrtlo.
Z nutnosti jsem spíš samotář. Mám spoustu známých, ale žádné přátele ...  |
To taky znám. Jedinými opravdovými přáteli, kteří mě ale občas serou, jsou pánové Liszt, Chopin a Rachmaninov. (+ pár dalších lidiček ) |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 7:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Já jsem býval veselé a komunitaktivní dítě. Ale tak v šestnácti, sedmnácti se to nějak zvrtlo.
Z nutnosti jsem spíš samotář. Mám spoustu známých, ale žádné přátele ...  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 04, 2006 10:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Heky napsal: | Adam napsal: | Heky napsal: | Adam napsal: |
Jedja, já chci taky! |
Ni težkého , jenom pozor na výběr lesa. Já jsem vyrazil do lesa lužního a po návratu my chybělo asi půl litru krve  |
Tak kdepak to bylo? Polabí, Stará řeka, Litovelské Pomoraví nebo Břeclavsko? |
Litovelské pomoraví. Krásné lesy, klid ale těch komárů tam bylo trochu moc.  |
Vysloveně mě těší, že jsem se trefil.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 04, 2006 10:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Osobně se počítám mezi lidi společenské, ale o to víc si vážím samoty Ke konci září jsem vyrazil sám na chalupu a celý týden dělal výlety na Šumavu. Nádhera, relax a hlavně- návrat do krajiny dětství, kde jsem trávil každé prázdniny. Mělo to neuvěřitelné kouzlo- taková nostalgie mě přepadla!
Špatný je, když je člověk mezi lidmi a přitom vůbec nemá společenskou náladu... Ostatní ho pak často nutí zapojit, ale nevědí, že o to ten člověk vůbec nestojí To je pak na draka, akorát to zhorší náladu. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 04, 2006 10:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Heky napsal: | Adam napsal: | Heky napsal: | Adam napsal: |
Jedja, já chci taky! |
Ni težkého , jenom pozor na výběr lesa. Já jsem vyrazil do lesa lužního a po návratu my chybělo asi půl litru krve  |
Litovelské pomoraví. Krásné lesy, klid ale těch komárů tam bylo trochu moc.  |
Dobry vkus. 100% souhlas  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 04, 2006 9:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Heky uživatel
|
|
|
Adam napsal: | Heky napsal: | Adam napsal: |
Jedja, já chci taky! |
Litovelské pomoraví. Krásné lesy, klid ale těch komárů tam bylo trochu moc.  _________________ Je zbytecne umirat kdyz mame pro co zit, ale taky je zbytecne zit kdyz nemame pro co zemrit. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 04, 2006 9:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Heky napsal: | Adam napsal: |
Jedja, já chci taky! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 04, 2006 9:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Heky uživatel
|
|
|
Adam napsal: |
Jedja, já chci taky! |
Ni težkého , jenom pozor na výběr lesa. Já jsem vyrazil do lesa lužního a po návratu my chybělo asi půl litru krve  _________________ Je zbytecne umirat kdyz mame pro co zit, ale taky je zbytecne zit kdyz nemame pro co zemrit. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|