|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so listopad 29, 2008 11:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: |
|
|
jojx napsal: | sergej sudoplatov napsal: | jojx napsal: | průderní jedinci a "zhýralé děvky" to naopak snižují na úroveň naplňování čistě fyzických potřeb |
Pokusim se to nevzít osobně  |
kdo ještě další tě považuje za zhýralou děvku?  |
Já myslel samozřejmě tu první část věty s těmi "prudérními jedinci". _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so listopad 29, 2008 9:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | jojx napsal: | průderní jedinci a "zhýralé děvky" to naopak snižují na úroveň naplňování čistě fyzických potřeb |
Pokusim se to nevzít osobně  |
kdo ještě další tě považuje za zhýralou děvku?  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
so listopad 29, 2008 6:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
frotinek tester
|
|
|
A občas to začne docela nenápadně.  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 28, 2008 11:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nabízí se otázka, s kratší odpovědí. Co by mne nenapadlo? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá listopad 28, 2008 11:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | Mě by koncepce gravitace došla i bez toho, aby mi hlavu spadlo jablko. | A co dalšího by tě napadlo, aniž by sis o tom přečetl v učebnici?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá listopad 28, 2008 2:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Bart napsal: | Adam napsal: | Ano vtipné to je, ale bylo by vhodno připsat i jméno autora. Snad příště. Tohle je průhledná snaha uchvátit někoho méně vzdělaného svou domnělou inteligencí. |
U notoricky známého Werichova citátu snad autora uvádět není třeba.
Podstatné je, proč ho Martin napsal.  |
U tahle známého citátu jsem to opravdu nepovažoval za nutné, ale kvituji, že tě to opravdu uchvátilo.
Teď si dovolím parafrázovat něco jiného - Se sirem Isaacem Newtonem se nesrovnávám. Mě by koncepce gravitace došla i bez toho, aby mi hlavu spadlo jablko. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt listopad 27, 2008 6:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Adam napsal: | Ano vtipné to je, ale bylo by vhodno připsat i jméno autora. Snad příště. Tohle je průhledná snaha uchvátit někoho méně vzdělaného svou domnělou inteligencí. |
U notoricky známého Werichova citátu snad autora uvádět není třeba.
Podstatné je, proč ho Martin napsal.  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 27, 2008 6:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
jojx napsal: | průderní jedinci a "zhýralé děvky" to naopak snižují na úroveň naplňování čistě fyzických potřeb |
Pokusim se to nevzít osobně  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt listopad 27, 2008 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když už kouká, aby byl, a je, tak má bejt to, co je, a nemá bejt to, co není, jak to v mnoha případech je.
 |
Ano vtipné to je, ale bylo by vhodno připsat i jméno autora. Snad příště. Tohle je průhledná snaha uchvátit někoho méně vzdělaného svou domnělou inteligencí. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 27, 2008 6:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když už kouká, aby byl, a je, tak má bejt to, co je, a nemá bejt to, co není, jak to v mnoha případech je.
 _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt listopad 27, 2008 1:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
To by některý lidi neměli vůbec volno.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 27, 2008 12:31 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
jojx napsal: | jak by se nám všem dařilo líp, kdybychom dělali to, co dělat opravdu chceme a ne to, co si myslíme že chceme (v horším případě, co si myslí jiní, že máme chtít) |
Ne. Jak by se nám všem dařilo líp, kdybychom mohli dělat to, co dělat chceme, a kdyby zároveň ostatní dělali to, co my chceme, aby dělali. |
|
|
|
|
 |
st listopad 26, 2008 11:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
s potěšením zjišťuju, že se zde opět po nějaký době rozjela plodná diskuse
nevidim důvod proč by sexu třeba na druhym rande mělo zcházet bůhvíjaké citové zázemí ani proč by to mělo a priori znamenat, že vztah nevydrží - důležitý je, aby k tomu došlo tak nějak samo z přirozený vůle a náklonosti dvou lidí k sobě, bez ohledu na to, zda se ta náklonost dožije týdne
dokonce si myslim, že sex na jednu noc může být velmi romantická záležitost -
průderní jedinci a "zhýralé děvky" to naopak snižují na úroveň naplňování čistě fyzických potřeb
jak by se nám všem dařilo líp, kdybychom dělali to, co dělat opravdu chceme a ne to, co si myslíme že chceme (v horším případě, co si myslí jiní, že máme chtít) _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
st listopad 26, 2008 1:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
... pantera, nebo partnera  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
st listopad 26, 2008 1:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
pemel napsal: | Martin: Nejvyšší teploušské vyznamenání je řád Růžového pantera. |
To jo, ale on nemá být odměněn za teploušství, ale za emocionální barbarství.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út listopad 25, 2008 8:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Martin: Nejvyšší teploušské vyznamenání je řád Růžového pantera. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út listopad 25, 2008 2:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | máslo napsal: | emocionální barbaři . |
Ani netušíš, jak jsi mě přesně vystihl. To je další věc na kterou jsem hrdý, kromě konzervativismu a puritánství. Ani skála není tak emocionálně chladná jako já. |
Železný kříž s dubovou ratolestí... To vyznamenání musíme po Válce obnovit.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne listopad 23, 2008 10:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
máslo napsal: | emocionální barbaři . |
Ani netušíš, jak jsi mě přesně vystihl. To je další věc na kterou jsem hrdý, kromě konzervativismu a puritánství. Ani skála není tak emocionálně chladná jako já. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne listopad 23, 2008 5:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo napsal: | emocionální barbaři . | Když už, tak romantici od přirození.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 23, 2008 5:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Pche... Já že nejsem romantik? Včera jsme si u toho dokonce zapálili růžovou svíčku (friend ji dostal k svátku od svých rodičů - je to půl roku, co má za sebou comming out a jak je vidět, rodiče to vzali s humorem), takže romantika největší. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 23, 2008 4:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Taky jsem si prošel stádiem, kdy jsem osouložil třeba ještě stejný den, co jsem potkal... z toho už jsem vyrostl. Když chci nějaký dlouhodobý vztah, tak je málokdy šance, že by to mohlo vzejít z nějaké... no, rychlovky .
Jinak teda nejsem moc velký romantik, ale vidim, že vy jste ještě dál... jak bych to jen nazval - emocionální barbaři . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
ne listopad 23, 2008 12:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No, já jsem zmaten, protože je tu rozpor mezi netečnou pastí, a sápající se krakaticí. (rod Architeuthis) Nejsi náhodou spíš Lophius piscatorius?
A co se týká Heluš - Odpovídal by rod Enteroctopus, na bezobratlého je inteligentní, a umí měnit barvu, a částečně i tvar, nehledě na to, že se umí omezeně pohybovat i po souši.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne listopad 23, 2008 12:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Martin napsal: | Aha, já myslel, že je uchvátíš jako Architeuthis dux.  |
Ale no tak - už seš dost starej na to, abys věděl, že je dost nepravděpodobný, aby past běhala za myší.
Architeuthis dux: na titul stará chobotnice tu byl nominován někdo jiný. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 23, 2008 12:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Honza napsal: | Nebuď najivka, platonická láska je jen výmluva impotentů. |
Nevíš, jak mě těší, že to sem konečně někdo napsal. Naprosto souhlasím. Platonická láska je obecně tak zdravá, jako když se 40-ti letá Leni z Wuppertálu zamiluje do Káji Gotta, a obšťastňuje ho pravidelným stalkingem. Přišel bych asi i na víc příkladů.
Honza napsal: | Martin napsal: | A nediv se, že se ti zkracujou končetiny, z toho věčnýho sápání...  |
Víš, co je to podmiňovací způsob ? Mě se končetiny nezkracujou, bo za žádným cipem lítat nemusím. Mě lezou chlapi do postele sami a dobrovolně. |
Aha, já myslel, že je uchvátíš jako Architeuthis dux.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne listopad 23, 2008 11:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Martin napsal: | Mě to přijde romantický. |
Cože ? Romantik ... ? Nikome, dá se to léčit ?
Martin napsal: | Asi to málokdo pochopí, ale líbí se mi, že se měli šanci poznat "jen tak", aniž by na to okamžitě vlítli. |
Jak víš, že byli "jen tak" a nevlítli na to - tomu nevěřím, to nemůže vydržet ani líný heterák !
Martin napsal: | Já bych několikaměsíční trpělivost neměl, ale jestli jim to oběma vyhovuje, přijde mi to hezký. |
Nebuď najivka, platonická láska je jen výmluva impotentů.
Martin napsal: | To Honza: Některý buzny zvednou nejen kopyta. |
Což je vcelku pochopitelné.
Martin napsal: | A nediv se, že se ti zkracujou končetiny, z toho věčnýho sápání...  |
Víš, co je to podmiňovací způsob ? Mě se končetiny nezkracujou, bo za žádným cipem lítat nemusím. Mě lezou chlapi do postele sami a dobrovolně. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 23, 2008 9:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Mě to přijde romantický. Asi to málokdo pochopí, ale líbí se mi, že se měli šanci poznat "jen tak", aniž by na to okamžitě vlítli. Já bych několikaměsíční trpělivost neměl, ale jestli jim to oběma vyhovuje, přijde mi to hezký.
To Honza: Některý buzny zvednou nejen kopyta. Ad blitzkrieg - hmm, poslední byl myslím ofenziva 44 v Ardennách. Jak to vlastně tehdá dopadlo? Dneska je moderní poziční partyzánská válka. A nediv se, že se ti zkracujou končetiny, z toho věčnýho sápání...
To Nikom: Schopnost nechat se táhnout na vařený nudli není limitovaná pouze na heterosexuály, spíš bych řekl naopak. Ale souhlasim, že heteráci, co ssebou nechají skutečně orat, to nedělají pro sexbombu, ale pro tuctovku, většinou nápadně tupou a protivnou.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so listopad 22, 2008 10:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
No jistě... Když si představím, jak sebou nechal (a nechává) vláčet můj bývalý spolubydlící. Navíc ta holka je naprosto standardní a obyčejná kačena.
Myslím, že je to kdesi uvnitř heteráckých genů zakódovaný masochismus. |
|
|
|
|
 |
so listopad 22, 2008 9:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright: Co že mu beru ... iluze o galejích ? Tak si přečti heterácký namlouvací rituál, který tu popisoval: po prvním měsíci nesmělý polibek, po druhém měsíci smělý polibek, .... to nejsou galeje ? Kdybych takhle lítal kolem každýho svýho chlapa, tak už mám nohy jako jezevčík. Naopak jsem se mu snažil vysvětlit, že jednou z výhod be gay je to, že se tyhle obíhací rituály významně zkracují - si ještě neslyšel nic o zkráceném přípravném řízení ? Už to obšlehli i do trestního řádu.
§ 179b/4 Zkrácené přípravné řízení musí být skončeno nejpozději do dvou týdnů. |
|
|
|
|
 |
so listopad 22, 2008 7:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Honza: To od tebe není pěkné, že máslovi bereš jeho představu o radostných gay orgiích a heteráckých sexuálních galejích. Jak se má teď těšit?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so listopad 22, 2008 6:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
máslo napsal: | Ale jo, od posledního souložení mě dělí asi hodina a půl. Jen si dokážu počkat a taky už jsem dávno došel k tomu, že co je úplně bez boje, tak je o ničem. |
Jaký bez boje ? Si fakt myslíš, že buzna zvedne kopyta před každým chlapem, kterýho potká ? Rozdíl je v tom, že líný heteráci vedou dlouhou zákopovou válku, ale akční gayové to dobývání zmáknou jako bleskovou ofenzivu.  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|