|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá únor 23, 2007 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
narg napsal: | Zítra? Asi ne
Rád bych přišel, akorát mám příležitost být přes víkend s mým boyfriendem sám, tak asi budeme mít jiné starosti
Ale na další určitě dorazím... |
Jj, tak někdy příště... pod podmínkou, že antikoncepci (bf) necháš doma...
(pozn.. všem moralistům! bylo to myšleno jako žert )  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá únor 23, 2007 6:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
narg uživatel
Založen: 27.9.2005 Příspěvky: 20 Bydliště: Praha - Jižní město
|
|
|
bright napsal: | narg napsal: | Á. To jsem se toho zas dozvěděl  |
Nemusíš všechno hned vědět... Ślo o poradu organizátorů zítřejšího srazu, kam ty nejspíš nedorazíš. Nebo jo? |
Zítra? Asi ne
Rád bych přišel, akorát mám příležitost být přes víkend s mým boyfriendem sám, tak asi budeme mít jiné starosti
Ale na další určitě dorazím... |
|
|
|
|
 |
pá únor 23, 2007 6:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
narg napsal: | Á. To jsem se toho zas dozvěděl  |
Nemusíš všechno hned vědět... Ślo o poradu organizátorů zítřejšího srazu, kam ty nejspíš nedorazíš. Nebo jo? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá únor 23, 2007 6:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
narg uživatel
|
|
|
bright napsal: | narg: Pravidlo č. 1 zní, že na to má zapomenout! ottos ví, co všechno jsme spolu dopoledne probírali a NEBUDE to ve vlastním zájmu šířit dál!  |
Á. To jsem se toho zas dozvěděl  |
|
|
|
|
 |
pá únor 23, 2007 6:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
bright napsal: | narg: Pravidlo č. 1 zní, že na to má zapomenout! ottos ví, co všechno jsme spolu dopoledne probírali a NEBUDE to ve vlastním zájmu šířit dál!  |
nevím proč si nemůžu na nic vzpomenout...  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
pá únor 23, 2007 6:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
narg: Pravidlo č. 1 zní, že na to má zapomenout! ottos ví, co všechno jsme spolu dopoledne probírali a NEBUDE to ve vlastním zájmu šířit dál!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá únor 23, 2007 6:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
narg uživatel
|
|
|
bright napsal: | ottos napsal: | tohle otčenáše nezpraví...  |
Na to zapomeň! A jestli myslíš něco jiného, tak platí pravidlo č. 1.  |
Co je pravidlo č. 1?  |
|
|
|
|
 |
pá únor 23, 2007 6:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
ottos napsal: | tohle otčenáše nezpraví...  |
Na to zapomeň! A jestli myslíš něco jiného, tak platí pravidlo č. 1.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá únor 23, 2007 6:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
|
|
 |
pá únor 23, 2007 6:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Kolik otčenášů mám odříkat, aby mi bylo odpuštěno?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá únor 23, 2007 5:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
Předmět: Re: Re "No právě": |
|
|
bright napsal: | ottos napsal: | Adam napsal: | ottos napsal: | bright napsal: | fanfán napsal: | Je vidět, že když se řekne slovo gay, tak obvyklé druhé slovo je sex. |
Když se řekne slovo muž, tak to asociuje sex. Dva muži pak znamenají sex na druhou. |
sexquadrát...  |
Jak se doplňuje na čtverec?  |
no u heterosexuálů se to doplňuje na kosočtverec, ale jak u gayů, to nevim...  |
Na lichoběžník, protože na čtverec by museli být všichni stejně dlouzí...  |
no to sou mi teda fóry....  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
pá únor 23, 2007 5:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
 _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá únor 23, 2007 5:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
ottos napsal: | Adam napsal: | ottos napsal: | bright napsal: | fanfán napsal: | Je vidět, že když se řekne slovo gay, tak obvyklé druhé slovo je sex. |
Když se řekne slovo muž, tak to asociuje sex. Dva muži pak znamenají sex na druhou. |
sexquadrát...  |
no u heterosexuálů se to doplňuje na kosočtverec, ale jak u gayů, to nevim...  |
Na lichoběžník, protože na čtverec by museli být všichni stejně dlouzí...
OPRAVA: myslel jsem samozřejmě vysocí  _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne pá únor 23, 2007 6:38 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá únor 23, 2007 11:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
Adam napsal: | ottos napsal: | bright napsal: | fanfán napsal: | Je vidět, že když se řekne slovo gay, tak obvyklé druhé slovo je sex. |
sexquadrát...  |
|
|
|
|
 |
čt leden 18, 2007 4:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
ottos napsal: | bright napsal: | fanfán napsal: | Je vidět, že když se řekne slovo gay, tak obvyklé druhé slovo je sex. |
sexquadrát...  |
|
|
|
|
 |
čt leden 18, 2007 2:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
bright napsal: | fanfán napsal: | Je vidět, že když se řekne slovo gay, tak obvyklé druhé slovo je sex. |
sexquadrát...  |
|
|
|
|
 |
čt leden 18, 2007 2:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
fanfán napsal: | Je vidět, že když se řekne slovo gay, tak obvyklé druhé slovo je sex. |
Když se řekne slovo muž, tak to asociuje sex. Dva muži pak znamenají sex na druhou. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st leden 17, 2007 7:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Adam napsal: | fanfán napsal: | Je vidět, že když se řekne slovo gay, tak obvyklé druhé slovo je sex. |
No a? Mě to taky hned napadne. Když se řekne heterák, tak mě to napadne hned po smradu a krkání taky. |
Goood, gooood!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st leden 17, 2007 7:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
fanfán napsal: | Je vidět, že když se řekne slovo gay, tak obvyklé druhé slovo je sex. |
No a? Mě to taky hned napadne. Když se řekne heterák, tak mě to napadne hned po smradu a krkání taky. |
|
|
|
|
 |
st leden 17, 2007 7:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | fanfán napsal: | Martin napsal: | fanfán napsal: | Martin napsal: | No právě, přijde mi to úchylný cpát miminko do overálku naznačujícího sexuální orientaci. |
O co je to úchylnější, než když se nad dítětem rodiče pitvoří, a šišlají, že náš, ťuťuťu, Peťánek je to nejhezoučtější miminečko na světě, ňuňuňu, a jednou z něj véééélkej pan doktor, co bude človíčkům, ťuťuťu, léčit jejich bebínka...  |
Nevim jak přesně definovat pocit úchylnosti, ale možná je hranice v tom že k tomu ještě neřikají "...léčit jejich bebínka, ťuťu ňuňu, a šukinkat ostatní hezký pány doktory, ňuňuňu". |
Je vidět, že když se řekne slovo gay, tak obvyklé druhé slovo je sex. Copak když rodiče očekávají, že jejich syn je str8, tak mu říkají, no říkají, šišlají "a šukinkat mladé sestřičky, ňuňuňu"? |
To je sice dobrej argument, ale že bude šukat sestřičky mu řikat nemuseji, protože to se má samo sebou. A ano, lidi si mysleji, že to druhý slovo je sex. Ale s tvym přístupem k sexu a věrnosti, bych se tomu, na tvým místě moc nedivil. |
Ale jo. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
st leden 17, 2007 6:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
fanfán napsal: | Martin napsal: | fanfán napsal: | Martin napsal: | No právě, přijde mi to úchylný cpát miminko do overálku naznačujícího sexuální orientaci. |
O co je to úchylnější, než když se nad dítětem rodiče pitvoří, a šišlají, že náš, ťuťuťu, Peťánek je to nejhezoučtější miminečko na světě, ňuňuňu, a jednou z něj véééélkej pan doktor, co bude človíčkům, ťuťuťu, léčit jejich bebínka...  |
Nevim jak přesně definovat pocit úchylnosti, ale možná je hranice v tom že k tomu ještě neřikají "...léčit jejich bebínka, ťuťu ňuňu, a šukinkat ostatní hezký pány doktory, ňuňuňu". |
Je vidět, že když se řekne slovo gay, tak obvyklé druhé slovo je sex. Copak když rodiče očekávají, že jejich syn je str8, tak mu říkají, no říkají, šišlají "a šukinkat mladé sestřičky, ňuňuňu"? |
To je sice dobrej argument, ale že bude šukat sestřičky mu řikat nemuseji, protože to se má samo sebou. A ano, lidi si mysleji, že to druhý slovo je sex. Ale s tvym přístupem k sexu a věrnosti, bych se tomu, na tvým místě moc nedivil. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st leden 17, 2007 6:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | fanfán napsal: | Martin napsal: | No právě, přijde mi to úchylný cpát miminko do overálku naznačujícího sexuální orientaci. |
Je vidět, že když se řekne slovo gay, tak obvyklé druhé slovo je sex. Copak když rodiče očekávají, že jejich syn je str8, tak mu říkají, no říkají, šišlají "a šukinkat mladé sestřičky, ňuňuňu"? _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
st leden 17, 2007 6:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
fanfán napsal: | Martin napsal: | No právě, přijde mi to úchylný cpát miminko do overálku naznačujícího sexuální orientaci. |
Nevim jak přesně definovat pocit úchylnosti, ale možná je hranice v tom že k tomu ještě neřikají "...léčit jejich bebínka, ťuťu ňuňu, a šukinkat ostatní hezký pány doktory, ňuňuňu". _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st leden 17, 2007 6:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Martin napsal: | No právě, přijde mi to úchylný cpát miminko do overálku naznačujícího sexuální orientaci. |
Třeba sou ty rodiče jasnovidci a už vědí jak to s ním jednou bude.  |
To si, ale mysleli rodiče nás všech tady, ne? Že jsou jasnovidci, a vědí jak to "s ním" jednou bude. A jak to bylo příjemný....  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st leden 17, 2007 4:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | No právě, přijde mi to úchylný cpát miminko do overálku naznačujícího sexuální orientaci. |
O co je to úchylnější, než když se nad dítětem rodiče pitvoří, a šišlají, že náš, ťuťuťu, Peťánek je to nejhezoučtější miminečko na světě, ňuňuňu, a jednou z něj véééélkej pan doktor, co bude človíčkům, ťuťuťu, léčit jejich bebínka...  _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
st leden 17, 2007 12:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Martin napsal: | No právě, přijde mi to úchylný cpát miminko do overálku naznačujícího sexuální orientaci. |
Třeba sou ty rodiče jasnovidci a už vědí jak to s ním jednou bude.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so leden 06, 2007 9:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re "No právě": |
|
|
No právě, přijde mi to úchylný cpát miminko do overálku naznačujícího sexuální orientaci. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá leden 05, 2007 4:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Waky napsal: | fanfán napsal: | Ale samozřejmě by bylo blbý, kdyby malej chlapeček měl růžový tričko s nápisem Look better naked. |
To znamená něco sprostýho? |
Ani ne, spíše vykrouceného. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
pá leden 05, 2007 4:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
fanfán napsal: | Ale samozřejmě by bylo blbý, kdyby malej chlapeček měl růžový tričko s nápisem Look better naked. |
To znamená něco sprostýho? |
|
|
|
|
 |
pá leden 05, 2007 2:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
|
|
Martin napsal: | No právě.  |
??? _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|