|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Je pro Tebe problém navázat důvěrnější, intimnější vztah s kuřákem? |
ANO |
|
73% |
[ 11 ] |
NE |
|
6% |
[ 1 ] |
NE,SAM KOURIM |
|
13% |
[ 2 ] |
NEVIM |
|
6% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 15 |
 |
po srpen 01, 2011 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: matyáš |
|
|
sám jsem velký kuřák a mému příteli nekuřákovi to naštěstí nevadí a kdyby to bylo obráceně taky by mi to nevadilo. |
|
|
|
|
 |
čt červen 30, 2011 5:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Libor napsal: | Martin napsal: | Snad založim téma "Je pro vás nepříjemné líbání s NEkuřákem? " |
Fakt? Já mám raději při líbání chuť po chlapovi, ne po tabáku  |
Inu takovou zkušenost nemam, protože jsem nikdy specifický aroma něčího jazyka necejtil  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt červen 30, 2011 5:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
Založen: 22.9.2007 Příspěvky: 211 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
mám kámoše, kuřáka a ač ho fakt beru, tak dostat od něj jen líbnutí při blahopřání k něčemu je dost hrůzný zážitek. tabákový smrad prostě nebrat. Naštěstí bf v tabáku nejede. |
|
|
|
|
 |
čt červen 30, 2011 5:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
Založen: 22.9.2007 Příspěvky: 211 Bydliště: České Budějovice
|
|
|
mám kámoše, kuřáka a ač ho fakt beru, tak dostat od něj jen líbnutí při blahopřání k něčemu je dost hrůzný zážitek. tabákový smrad prostě nebrat. Naštěstí bf v tabáku nejede. |
|
|
|
|
 |
st červen 29, 2011 11:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
No já se téhle ankety asi nezúčastním, bo jsem se nikdy s kuřákem jakékoli rostliny nelíbal.
Ale předpokládám, že by mi to bylo fest nepříjemný, bo těmhle kuřákům děsně smrdí tlama. |
|
|
|
|
 |
st červen 29, 2011 11:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
Martin napsal: | Snad založim téma "Je pro vás nepříjemné líbání s NEkuřákem? " |
Fakt? Já mám raději při líbání chuť po chlapovi, ne po tabáku  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st červen 29, 2011 10:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Tak Honza asi myslel značku cigaret
Cigarety nejsou dobrý. Jedině balenej tabák.  |
|
|
|
|
 |
st červen 29, 2011 9:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Snad založim téma "Je pro vás nepříjemné líbání s NEkuřákem? " _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červen 29, 2011 9:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Líbání kuřáka |
|
|
Honza napsal: | Libor napsal: | Jak to máte s líbáním kuřáka? Je vám to jedno, vadí vám to? |
Ono dost záleží na tom, co kouří.  |
Pokud cigaretz, tabak, doutniky...? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út červen 28, 2011 5:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: Líbání kuřáka |
|
|
Libor napsal: | Jak to máte s líbáním kuřáka? Je vám to jedno, vadí vám to? |
Ono dost záleží na tom, co kouří.  |
|
|
|
|
 |
po červen 27, 2011 10:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Že bych přestal kouřit?  |
|
|
|
|
 |
po červen 27, 2011 5:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Líbání kuřáka |
|
|
Ahoj, zajímají mě zdejší nekuřáci. Jak to máte s líbáním kuřáka? Je vám to jedno, vadí vám to? Chete po něm, aby si před líbáním vzal žvýkačku, vyčistil zuby? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st duben 02, 2008 12:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
Předmět: . |
|
|

Naposledy upravil fREDka dne po leden 23, 2012 3:18 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 7:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Pánové, v tomhle jste nějak málo radikální  |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 6:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
5jirka5 napsal: | bary? Proč ne? Ale pak by se musel bar definovat tak, aby se v něm nesmělo vařit. | Přesně tohle jsem měl na mysli  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 6:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
5jirka5 uživatel

|
|
|
pemel napsal: | To 5jirka5:
Ovšem neměl bych nic proti tomu, aby třeba v barech nebo na diskotzékách bylo kouření povolené. |
bary? Proč ne? Ale pak by se musel bar definovat tak, aby se v něm nesmělo vařit.
Jinak s tím kinem je to dobrej příklad. Zajímavý, že tam to kuřáci akceptovali. Stejně tak v nemocnicích, v zaměstnání, na úřadech, na bazéně, v obchodech, v mhd.....takže ty restaurace......to je jen taková drobnůstka  |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 6:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
To 5jirka5:
Ovšem neměl bych nic proti tomu, aby třeba v barech nebo na diskotékách bylo kouření povolené. Ze své podstaty se jedná o jiný druh podniku než restaurace. Lidé se tam chodí bavit, konzumovat alkohol,...a v neposlední řadě kouřit.
Tenhle typ podniků by mohl být rozdělený na nekuřácké a kuřácké, které by byly z venku nějak viditelně označené. Pak by potencionální host-nekuřák věděl, že se jde dobrovolně bavit mezi kuřáky. _________________ Veritas vincit.
Naposledy upravil pemel dne pá březen 21, 2008 6:38 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 5:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
5jirka5 uživatel

|
|
|
100pro souhlas
pemel napsal: | Já bych ohledně zákazu kouření používal selský rozum a držel se pravidla, že svoboda jedněch končí tam, kde začíná svoboda druhých.
Takže v restauracích bych kouření zakázal. Jedná se o veřejná stravovací zařízení. Já tam jdu za účelem se najíst nebo napít a nevidím důvod, proč by mě nějaký kuřák měl v tomhle omezovat, když může jít kouřit jinam. | |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 4:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Já bych ohledně zákazu kouření používal selský rozum a držel se pravidla, že svoboda jedněch končí tam, kde začíná svoboda druhých.
Takže v restauracích bych kouření zakázal. Jedná se o veřejná stravovací zařízení. Já tam jdu za účelem se najíst nebo napít a nevidím důvod, proč by mě nějaký kuřák měl v tomhle omezovat, když může jít kouřit jinam. Mimochodem, dokážete si představit, že by se kouřilo třeba v kinosále?
Na veřejném prostranství, ať si každý kouří, jak je mu libo. Někdo chodí do parku běhat, někdo si tam jde číst a někdo zapálit cigaretu. Nemůžu to kuřákovi zakazovat jenom proto, že si chci sednout na stejnou lavičku jako on. _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 1:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Maku: Nevím co je v principu tak skvělého že si někdo stojí za svým. Takže když si někdo bude stát za nějakou totální demagogií a nebude mu to možné vyvrátit ani těmi nejrozumnějšími argumenty a bude v tom (pochopitelně) úplně sám, tak to jako bude chvályhodné? Ono ne vždy být v hlavním proudu znamená že je člověk tupá ovce ze stáda, která se řídí vším co je IN, ale také to někdy může znamenat, že to co je v hlavním proudu, je prokazatelně nejlepší.
Většinou se například v dešti nosí deštník. POkud si ho úmyslně nevezmu s tím, že je to nesmysl si ho brát, že je lepší zmoknout, tak si taky budou lidi ťukat na čelo! Ale ne, já musím stát za každou cenu za svým, i když vím že to je nesmysl.
A pan senátor jistě ví, proč kuřáků pořád ubývá...nebude to tím že lidi sklouzávají do šedého hlavního proudu a jsou tupé stádo...spíš jsou naopak chytré stádo  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 1:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Wítek napsal: | Milý Maku odsuzuji každého kdo obhajuje kouření ... jen teď se tu mluvilo o pořadu paní Jílkové kde právě Kubera prezentoval svůj postoj ... tak jsem měl potřebu se k němu také vyjádřit. A úplatky v naší politice jsou všude a pokud máš představu že se mýlím tak jsi krásný idealista ... no aspoň někdo. |
Ne, idealista vážně nejsem(což je jeden z faktorů, proč považuji USA za pokryteckou zemi). Proto tam byla ta poslední věta. A za tím si stojím. Pokud někoho uplatí, aby si stál na svém názoru, tak mi to dá se říci nevadí. Uplatí-li ho aby názor změnil pak ano. |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 1:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
Milý Maku odsuzuji každého kdo obhajuje kouření ... jen teď se tu mluvilo o pořadu paní Jílkové kde právě Kubera prezentoval svůj postoj ... tak jsem měl potřebu se k němu také vyjádřit. A úplatky v naší politice jsou všude a pokud máš představu že se mýlím tak jsi krásný idealista ... no aspoň někdo. _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 12:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Wítek napsal: | Věřím že sám taky nesnáší kouření v restauracích ... jen ty miliony co mu tecou z toho ze je proti zákazu kouření a dělá reklamu kouření ... ho drzi v tehle tezi  |
Tady už se vážně vidí uplatky na každém rohu. A že mu v restauraci vadí kuřáci - těžko - on si je schopen zapálit klidně v autobusu.
To už bych se více zajímal o parlamentní kuřáky ale v opozici vůči Kuberovi. |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 12:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Věřím že sám taky nesnáší kouření v restauracích ... jen ty miliony co mu tecou z toho ze je proti zákazu kouření a dělá reklamu kouření ... ho drzi v tehle tezi  _________________ ------------------------------------------------------
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 12:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Wítek napsal: | AD MAKU: A nebo je podplacný "nikotinovou! lobby ... a tomu bych věřil více než že si stojí za svým ...
|
A proč by ho uplaceli? Jde sám proti většině - tady úplatek pro Kuberu ničemu nepomůže.
Ikdyž je pravda, že výsledek hlasování např o kouření v reastauraci bude vypadat lépe, když bude pro NE aspon ten jeden člověk  |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 12:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
AD MAKU: A nebo je podplacný "nikotinovou! lobby ... a tomu bych věřil více než že si stojí za svým ...
A k Paní Jílkové nemám pocit že by byla jednostranná ... v tom se jí zastávám. _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 12:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Wítek napsal: | Kubera ze senátu ven ... zakládat si popularitu na kouření ... hrůza ... kde to žijeme ...  |
Přesně naopak. Kouří většina Parlamentu - Kubera ale jako jeden z mála (či dokonce jediný) není populista, aby říkal (protože je teď IN) "kouření je špatné, přestanu kouřit a začnu hlasovat pro všemožné návrhy, které kouření budou potlačovat".
Kouří a stojí si za svým. Byť jde proti proudu populismu. Takže s Tebou nemohu souhlasit. Kubera je trochu svérázný ale stojí si za svým a neřídí se myšlenkovými pochody obyvatelstva/lidstva.
A že by si svým postojem naklonil například naklonil levicové kuřáky - o tom snad nemůže být ani řeč. |
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 12:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

|
|
|
Kubera ze senátu ven ... zakládat si popularitu na kouření ... hrůza ... kde to žijeme ...  _________________ ------------------------------------------------------
|
|
|
|
 |
pá březen 21, 2008 1:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Adam napsal: | Neviděl dnes někdo z vás Máte slovo? Připadal vám ta debata taky mírně nevyvážená veprospěch Kubery a spol.? Líbil se vám Pafko taky tak jako mně? Pobavilo vás, jak Jílková předhazovala zcela vážně tatíčka Klause jako autoritu morální, ba dokonce už i vědeckou? Pan profesor nezasahuje jen do klimatologie, ale jako správný pansofista už i do medicíny a filozofie. Přišlo vám Kuberovo pojetí svobody poněkud neandrtální a devalvované?
|
Mírně nevyvážená je slabé slovo...Že si s Kuberou padla do oka, bylo jasný už při prvním tématu o dopravě. A pokrytec Klaus je přece renesanční člověk, který se orientuje ve všem a všemu nejlíp rozumí Už tomu asi začínají věřit i ostatní... |
|
|
|
|
 |
čt březen 20, 2008 11:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Neviděl dnes někdo z vás Máte slovo? Připadal vám ta debata taky mírně nevyvážená veprospěch Kubery a spol.? Líbil se vám Pafko taky tak jako mně? Pobavilo vás, jak Jílková předhazovala zcela vážně tatíčka Klause jako autoritu morální, ba dokonce už i vědeckou? Pan profesor nezasahuje jen do klimatologie, ale jako správný pansofista už i do medicíny a filozofie. Přišlo vám Kuberovo pojetí svobody poněkud neandrtální a devalvované?
A příště o potratech. Ta štěkna Jílková mě svým výběrem témat a moderátorskm stylem přivodí smrt....  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|