|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Používáš v důvěrném vztahu "specialni"důvěrná osloveni? |
Ano |
|
84% |
[ 22 ] |
Ne |
|
15% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 26 |
 |
po srpen 08, 2011 10:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: |
|
|
Používám Koloděj nebo Kolodějek a Kolodějíček , a já jsem zase vyžle,vyžlice,vyžlátko , vyžlounek ,drátek nebo makaron . |
|
|
|
|
 |
po červen 23, 2008 12:09 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
k původní otázce - ano - vlastně to dělám skoro ve všech důvěrnějších vztazích, že neoslovuju příliš křestním jménem - psychologové sežerte mě _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 11:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Nikom napsal: | TXBa patrně naštvalo, že jeho nick nebyl přímo zmíněn a musel se vejít do "podobných rejpalů", zvlášť když má v tomto směru nad Brightem jasnou převahu. |
Vidím, že tě přednášky z psychologie baví  |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 4:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Nick Guest napsal: | Nikome, ty voduško, |
Ty obludo!!!!  |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 3:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Nikome, ty voduško, já mám takovou radost, že někdo čte moje příspěvky, kdykoli sem vleze  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 11:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Oooo, děkuji, Velký Nikome!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 11:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Promiň, ty moje borůvko (abychom se hodili do tohoto vlákna), pro mě vždycky budeš Bright s velkým |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 11:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom: Jsem bright, nikoli Bright!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 10:56 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Nemůžu si pomoct. Kdykoli sem vlezu a přečtu tvůj příspěvek o osloveních, Nicku, okamžitě se mi do mysli vkrade tvůj obrázek: Seš v červeném županu a kostkovaných dědečkovských bačkorách, na hlavě máš natáčky a hrozíš kočce: "ty Kačice jedna! Co jsi to zase provedla!?? Ty jedna obludo!
TXBa patrně naštvalo, že jeho nick nebyl přímo zmíněn a musel se vejít do "podobných rejpalů", zvlášť když má v tomto směru nad Brightem jasnou převahu. |
|
|
|
|
 |
po červen 16, 2008 10:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Obludo! |
|
|
Nick Guest napsal: | Pro brighta a podobné rejpaly |
 _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne červen 15, 2008 11:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
TBX: To máš pravdu, ale kdybych tu větu ukončil slovy "poznamenávám, že mé okolí netrpí zoofilní poruchou", dost by to změnilo smysl textu .
Pravdu máš ale jen zčásti, protože takto postižený člověk musí hodně trpět nemožností navázat plnohodnotný vztah či sociálním vyčleněním; tedy není-li to úplný debil. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
so červen 14, 2008 10:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Nj, tak to mi už nic neuniká  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so červen 14, 2008 9:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
S tématem to nesouvisí, jen mi to asociovala poslední Nickova věta. |
|
|
|
|
 |
so červen 14, 2008 8:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
TXB napsal: | Proč se vůbec říká "(ne)trpím poruchou"? Tou většinou trpí spíš okolí jejího nositele, než nositel sám  |
Nějak mi uniká spojitost s tématem Ale máš vlastně pravdu  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
so červen 14, 2008 8:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Proč se vůbec říká "(ne)trpím poruchou"? Tou většinou trpí spíš okolí jejího nositele, než nositel sám  |
|
|
|
|
 |
so červen 14, 2008 3:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: Obludo! |
|
|
Dva ze svých mužských jsem oslovoval zkomolenou formou příjmení (nebudu je zveřejňovat). Jeden se tomu smál a měl radost, druhý se trochu nerudně ohrazoval, tak jsem toho nechal, ale v duchu jsem se divil, proč se ho to tak dotýká, když šlo o poměrně zvukomalebné slovo. Oslovován jsem byl obvykle všelijak upravenými fomami svého křestního jména, které k tomu dává poměrně široký prostor.
Relativně důvěrný vztah mám nyní se svým kocourem, kterému občas říkám Obludo, Kočice/ Kačice nebo Kočí, ačkoli se jmenuje Damián. Přijímá to s jakousi noblesou. Někdy, když mi hodně pije krev, mu recituju hexametr z Kosmovy kroniky: "Táhni mi, obludo, odsud a nehanob království mého." Podle kroniky to měla říst vévodkyně Matylda Toskánská svému novomanželovi, když zvadl při svatební noci. Pro brighta a podobné rejpaly poznamenávám, že zoofilní poruchou netrpím. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
pá červen 13, 2008 3:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Tak votrok mě šokoval. Ale pako je celkem v pohodě. Vlastně to je tak trochu mazlivý ... |
|
|
|
|
 |
pá červen 06, 2008 6:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
No vidíte, a ve slovinštině znamená "otrok" dítě. To je teda národ otroků...  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá červen 06, 2008 1:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom: Znalost východočeského nářečí nemám z Wikipedie, ale z první ruky. A votrok se tam používá ve smyslu jako jinde např. pacholek.
Wítek: Jakže to oslovoval tvá intimní místa? Pako? To je ale votrok!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá červen 06, 2008 9:14 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
Nikom napsal: | Wítek napsal: | Ty tak vnímáš hodně slov ... a ostatní tak zraňuješ ... to si lidi okolo tebe musí zvyknout. |
Hele Wítku dej pokoj. Já nikoho schválně nezraňuju. Jestli jsem tě během našeho vztahu někdy oslovil tímhle hrozitánským způsobem, tak se opravdu velmi omlouvám. Nemyslel jsem to tak. A můžeš být klidný. Už se to opravdu nestane.
Ani Bright se bát nemusí, taky ho tak nemíním oslovovat - ne že bych to někdy udělal.
A "Votrok" spadá mezi slova, o kterých si naivní Pražáci myslí, že se ve východních čechách používají častěji než zubní kartáček. Tak jako ve spoustě jiných věcí, jsou vedle - asi proto že informace z wikipedie nepostačují  |
Ty jsi tak oslovoval moje intimní místa pořád ... Brighte nenech se !!! Jinak začnu teda používat slovo votrok jen mám strach aby na mě někdo tady nezkoušel sm praktiky  _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
pá červen 06, 2008 1:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Wítek napsal: | Ty tak vnímáš hodně slov ... a ostatní tak zraňuješ ... to si lidi okolo tebe musí zvyknout. |
Hele Wítku dej pokoj. Já nikoho schválně nezraňuju. Jestli jsem tě během našeho vztahu někdy oslovil tímhle hrozitánským způsobem, tak se opravdu velmi omlouvám. Nemyslel jsem to tak. A můžeš být klidný. Už se to opravdu nestane.
Ani Bright se bát nemusí, taky ho tak nemíním oslovovat - ne že bych to někdy udělal.
A "Votrok" spadá mezi slova, o kterých si naivní Pražáci myslí, že se ve východních čechách používají častěji než zubní kartáček. Tak jako ve spoustě jiných věcí, jsou vedle - asi proto že informace z wikipedie nepostačují  |
|
|
|
|
 |
pá červen 06, 2008 1:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Naštěstí jsem neměl s Nikomem tu čest.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá červen 06, 2008 1:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bright napsal: | Nikom napsal: | Co třeba takhle: "Ty moje malý pako" | Docela bych se toho oslovení obával v nějaké vypjaté intimní chvíli.  |
Vlastní zkušenost ?  |
|
|
|
|
 |
pá červen 06, 2008 1:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Co třeba takhle: "Ty moje malý pako" | Docela bych se toho oslovení obával v nějaké vypjaté intimní chvíli.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá červen 06, 2008 12:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Nikom napsal: | to slovo vnímám ... |
hele - nech tý poslanecký terminologie
ad Pako:
Mě se Pako zas tak moc zlý nezdá, v pubertě mě tak oslovoval dost často starší brácha a nakonec i rodiče. No a občas byl Pako i náš pes, takže jsme na Paka slyšeli oba  |
|
|
|
|
 |
pá červen 06, 2008 12:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
bright: kolikrát jsi byl ve Dvoře Králové nad Labem?  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
pá červen 06, 2008 12:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza: Vyndaváš si tam taky někdy sluchátka z uší?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červen 05, 2008 11:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Wítek: Ani v okolí Dvora Králové nad Labem jsem to v životě nezaslechl a to jsou echt východní čechy  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
čt červen 05, 2008 10:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
No jo Pardubicko je teda mimo ... NIKOME mluví se tak u Vás ??? _________________ ------------------------------------------------------
Motto : Bereš a dáváš, tak i já budu dávat a brát.
Umím být bez sebe (radostí), sám sebou (Wítkem), i ve dvou ale ne sám (mám Jirku). |
|
|
|
|
 |
čt červen 05, 2008 10:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Wítek napsal: | House M.D. napsal: | bright napsal: | Nikom: Subjektivně mi přijde, že je pako nadávka. Nicméně osoba trpící koprolálií to jistě cítí jinak.
TXB: Ve východních Čechách se zase téměř kdokoli a cokoli dá oslovit jako votrok.  |
Tak ale s tim votrokem má pravdu to mohu potvrdit  |
Votrok ??? Tak pocházím z Vých. Čech a tohle se tu opravdu nepoužíva  |
Tak to budou jiný vých. Čechy, kde se to nepoužívá  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|