|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Chodíš do gay podniků |
Ano |
|
33% |
[ 3 ] |
Byl jsem, chodil jsem ted ne |
|
0% |
[ 0 ] |
Nechodím, ale chystám se. Láká mě to |
|
55% |
[ 5 ] |
Ne, nikdo mě tam nedostane |
|
11% |
[ 1 ] |
|
Celkem hlasů : 9 |
 |
pá prosinec 29, 2006 4:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: pro Vlaďku |
|
|
Latimerie je normální hospoda a žádné divokosti se tam nepořádají, tak proto Ti asi, Vlaďko, zakázali ten štryptejz
(Nebo aspoň myslím, že se tam takový věci nedělají, zas až tak často tam nechodim.) Mám o štryptejzech své mínění a nějak je nemusim, takže no comment.
Srovnání těch podniků klidně napiš, a já budu souhlasit či oponovat.
Předmět Tvého příspěvku se jmenuje "Waky a návštěva v Latimerii", má tedy mít se mnou nějakou souvislost? (Jsem samozřejmě enormně zvědavá).
P.S.: Jo, a vyzvedni si zprávu, máš ji už od včerejška  |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 29, 2006 2:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
vladkatv tester
|
Předmět: Waky a návštěva v Latimérii |
|
|
Tak moji drazí dneska se chystám jít do Latimérie jsem exhibicionistická Transka a mám tam dnes zakázáno (a to jsem tam ještě nedorazila )že žádné svlékání ani strip .nebude a že se mám chovat slušně. Tak tam dnes budu ladit formu na Silvestra a moje kamarádka tam připravuje tombolu . Já vám miláčkové napíši jak se mě tam líbilo a mám srovnání s ostatními Gay podniky . Tak jak říkám No uvidíme jak se to tam vyvine . Pa Vlaďka Čermáková _________________ No uvidíme jak se to tu vyvine ? Mám ráda upřímné lidi bezpředsudků |
|
|
|
|
 |
st říjen 11, 2006 11:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
Předmět: |
|
|
Odpoledne, když potřebuji vyřídít telefonáty, schůzku, anebo jen si přečíst noviny, a dát si k tomu nějakou "ostřejší" limonádu, proč ne? Pochopitelně, pro znalce, kterým jde zejména o víno jako takové, CC není. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
st říjen 11, 2006 5:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tak k čaji přistupuju jako normální člověk, který se chce zahřát, a tak je mi celkem jedno, co mi nalejou. ale víno v Café Café? NIKDY! Víno jedině ve vinárně, sklípku nebo nějakém podniku s více hvězdičkami. Třeba před týdnem jsem si koupil archívek Rulandského modrého z Kobylí 1993 a Rulandské bílé barikové z Kobylí 1999. |
|
|
|
|
 |
út říjen 10, 2006 4:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
Předmět: Re: Café Café |
|
|
Libor napsal: | fanfán napsal: | Jestli chcete někdo v Praze na dobrý čaj, tak mohu doporučit Café Café v Rytířské 10; mají tam zajímavou nabídku méně obvyklých čajů (osobně mám rád čaj "Paris") a kdo už bude mít čaje po krk, tak může zkusit dobré růžové víno. |
V Café Café doporučuji jen to růžové víno. Pro milovníky čaje nabízím varování. Nabízejí se tam pro mě nezajímavé směsi typu čaj Paris.A to opravdu není pro vyznavače čaje. spíše spotřebitele, kteří mají rádi něco extra. Nenaleznete zde téměř žádné vícenálevové čaje. A ani příprava není optimální. Tedy teplota vody, nádobí..
Ale víno je v pořádku  |
No, vidím, že jsem si pěkně naběh'.
Přiznávám na rovinu, že můj vztah k čaji je čistě spotřební a "venku" ho piju pouze v případech, kdy nemohu pít něco jiného (tj. zejm. víno). Navíc nejsem na nějaké experimenty, ale když nechci vysloveně něco jako Earl Grey, tak čaj Paris v CC je rozumná alternativa. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út říjen 10, 2006 3:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Café Café |
|
|
fanfán napsal: | Jestli chcete někdo v Praze na dobrý čaj, tak mohu doporučit Café Café v Rytířské 10; mají tam zajímavou nabídku méně obvyklých čajů (osobně mám rád čaj "Paris") a kdo už bude mít čaje po krk, tak může zkusit dobré růžové víno. |
V Café Café doporučuji jen to růžové víno. Pro milovníky čaje nabízím varování. Nabízejí se tam pro mě nezajímavé směsi typu čaj Paris.A to opravdu není pro vyznavače čaje. spíše spotřebitele, kteří mají rádi něco extra. Nenaleznete zde téměř žádné vícenálevové čaje. A ani příprava není optimální. Tedy teplota vody, nádobí..
Ale víno je v pořádku  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út říjen 10, 2006 3:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
Předmět: Café Café |
|
|
Jestli chcete někdo v Praze na dobrý čaj, tak mohu doporučit Café Café v Rytířské 10; mají tam zajímavou nabídku méně obvyklých čajů (osobně mám rád čaj "Paris") a kdo už bude mít čaje po krk, tak může zkusit dobré růžové víno. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
út říjen 10, 2006 3:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fanfán uživatel+++

|
Předmět: Re: Pro Tebe |
|
|
Libor:
A majitel nemel silu z ni udelat neziskovou organizaci. Ikdyz o tom uvazoval.
Majitel z ní neziskovou organizaci udělat nemohl. Nezisková čajovna je něco jako kulatý čtverec. _________________ When you're alone and life is making you lonely you can always go DOWNTOWN... |
|
|
|
|
 |
po srpen 28, 2006 4:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Pro Tebe |
|
|
Vigi napsal: | Já jsem měl strašně rád Duhovou čajovnu na Žižkově. Mám to tam sice 350 kilometrů, ale když jsem měl ještě svou "lásku" v praze a jezdíval jsem za ním, tak jsme se tam vždy stavili. Bylo tam dobře. Bohužel, když jsem byl v Praze naposled, už nebyla
Bohužel, v naší vidlákově lhotě žádná čajovna není, nehledě na nějaký jiny gay podnik, to už vůbec ne. A mám pochybnosti, zda je tu i nejaky gay mimo mě.  |
Duhova cajovna byla opravdu nadherne isto. V dobe kdy se musi ohanet, aby prezily i klasicke cajovny neprezila. A majitel nemel silu z ni udelat neziskovou organizaci. Ikdyz o tom uvazoval. Nebud smutny ju.. Jaky mas rad caj..? Prozil jsi tam jiste mnoho krasneho. Ja s prvni svym klukem tez. Neznam take moc gayu podobne ladenych jako jsme ja.. Tak nebud prosim smutny.. _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
pá srpen 25, 2006 9:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vigi tester
|
|
|
Já jsem měl strašně rád Duhovou čajovnu na Žižkově. Mám to tam sice 350 kilometrů, ale když jsem měl ještě svou "lásku" v praze a jezdíval jsem za ním, tak jsme se tam vždy stavili. Bylo tam dobře. Bohužel, když jsem byl v Praze naposled, už nebyla
Bohužel, v naší vidlákově lhotě žádná čajovna není, nehledě na nějaký jiny gay podnik, to už vůbec ne. A mám pochybnosti, zda je tu i nejaky gay mimo mě.  |
|
|
|
|
 |
út červen 06, 2006 12:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Jenom disco -ne, to rozhodně ne |
|
|
Jakub.Jeddide napsal: | Vždyť existuje celá řasa podniků, kde není disko a dá se tam krásně posedět. Stela, Café Museum, Érra, Saint bar, když není zrovna "špička" tak Friends, U Střelce, u Rudolfa atd. Není jenom disco. Mimochodem Valentino o nahoře taky super - když je tam tedy volno... |
Stela je podle meho priserny bar.. Bary me nebavi. Cafe museum je prijemne A ostatni to jsou pivnice... Takze po nebaroveho a nepivniho clvoeka nic!! Nemam rad bary a pivnice.. Spis posedet nekde v klidu u sklenky vina nebo u caje ci kavy... _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út červen 06, 2006 11:48 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jakub.Jeddide uživatel++

|
Předmět: Jenom disco -ne, to rozhodně ne |
|
|
Vždyť existuje celá řasa podniků, kde není disko a dá se tam krásně posedět. Stela, Café Museum, Érra, Saint bar, když není zrovna "špička" tak Friends, U Střelce, u Rudolfa atd. Není jenom disco. Mimochodem Valentino o nahoře taky super - když je tam tedy volno... |
|
|
|
|
 |
st květen 03, 2006 1:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Zagorka tester

|
|
|
ahoj zlato tak by si mohl zkusit JampaDampa na Ip Pavlova v Tunich2, je to sice diskoteka ale na hore je kavarna. takze nemusis dolu do toho ramusu ale muzes si na hore pekne taknejak v klidu vypit kafe ci jiny napoj. Ja sam tam chodim sice na disko ale mohu ti rict ze je to jeden ze solidnich klubu a hlavne je tam prijemna obsluha a vetsinou tam chodi holky mez kluci tak se tam nekdy zajdi podivat. Vys jak zkusit se ma vsechno tak zkus a uvidis  |
|
|
|
|
 |
čt duben 06, 2006 10:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Klub |
|
|
fiosdar napsal: | Libor napsal: | Včera jsem v noci šel opt kolem Valentina. Je to dvoupatrová gay diskoteka. Nahoře je kavárna a oldies patro. Mají veliká okna. Mě to tam strašně táhlo. Jen tak být, pozorovat, smát se...ne nejaka divoka tanecni hudba..Ale nechtelo s eme tam byt samotny..a za kazdou cenu tam v napeti shanet kontakty a zname..to me nejde..A anis e vtom necitim..To jsi pak napnuty a navic bych treba nabizel telo a pritom bych si chtel povidat. Treb ao zivote, filosofii a podobne..Otazka je jestli by tam byl nekdo s kym bych si o tom povidat mohl?? |
tento vikend idem do termixu na madona party, ale ak chces, mohli by sme skocit este pred tym do valentina. inak, horne casti su zameranie viac na klientelu v strednych rokoch, spodne casti na tu mladsiu. ak by si sa chcel pridat, tak napis, urcite sa nejak dohodneme upozornujem, nie som ziaden diskoidny typ ani diskofil, ale dokazem sa zabavit aj tam  |
Diky, nejsem moc na disko hudbu. Spis nez mezi 18 me to tahne k tem 30  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
st duben 05, 2006 9:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
Předmět: Re: Klub |
|
|
Libor napsal: | Včera jsem v noci šel opt kolem Valentina. Je to dvoupatrová gay diskoteka. Nahoře je kavárna a oldies patro. Mají veliká okna. Mě to tam strašně táhlo. Jen tak být, pozorovat, smát se...ne nejaka divoka tanecni hudba..Ale nechtelo s eme tam byt samotny..a za kazdou cenu tam v napeti shanet kontakty a zname..to me nejde..A anis e vtom necitim..To jsi pak napnuty a navic bych treba nabizel telo a pritom bych si chtel povidat. Treb ao zivote, filosofii a podobne..Otazka je jestli by tam byl nekdo s kym bych si o tom povidat mohl?? |
tento vikend idem do termixu na madona party, ale ak chces, mohli by sme skocit este pred tym do valentina. inak, horne casti su zameranie viac na klientelu v strednych rokoch, spodne casti na tu mladsiu. ak by si sa chcel pridat, tak napis, urcite sa nejak dohodneme upozornujem, nie som ziaden diskoidny typ ani diskofil, ale dokazem sa zabavit aj tam  _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
 |
út duben 04, 2006 2:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
misanek85 tester
|
|
|
Kluci jsem tu nový,jak to tu chodí? Tom _________________ Jsme takový obyčejný kluk,který má přítele,kterého vroucně miluje a chce si ho VZÍT!!! |
|
|
|
|
 |
ne březen 26, 2006 10:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Klub |
|
|
Včera jsem v noci šel opt kolem Valentina. Je to dvoupatrová gay diskoteka. Nahoře je kavárna a oldies patro. Mají veliká okna. Mě to tam strašně táhlo. Jen tak být, pozorovat, smát se...ne nejaka divoka tanecni hudba..Ale nechtelo s eme tam byt samotny..a za kazdou cenu tam v napeti shanet kontakty a zname..to me nejde..A anis e vtom necitim..To jsi pak napnuty a navic bych treba nabizel telo a pritom bych si chtel povidat. Treb ao zivote, filosofii a podobne..Otazka je jestli by tam byl nekdo s kym bych si o tom povidat mohl?? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 11:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
|
|
Rarach napsal: | fiosdar napsal: | hm, co viem, tak je dost vela gay barov, kde nie je diskoteka (latimeria, ...) |
A jakej je to teda podnik stylem? Myslím jakou tam hrajou hudbu, co tam chodí za lidi apod. |
tak to Ti neviem takto povedat, ja som v nom bol zatial iba raz a to v ramci okruznej jazdy po miestnych gay podnikoch. mozno bude vediet niekto dalsi... _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 11:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rarach uživatel

|
|
|
fiosdar napsal: | hm, co viem, tak je dost vela gay barov, kde nie je diskoteka (latimeria, ...) |
A jakej je to teda podnik stylem? Myslím jakou tam hrajou hudbu, co tam chodí za lidi apod. |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 9:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
|
|
Rarach napsal: | Mě zklamalo, když jsem zjistil, že v Praze není žádný gay podnik, který by nebyl diskotéka (to není můj šálek čaje). Trochu se směju svý naivitě. Anebo existuje něco takovýho (představoval bych si něco mezi XT3 a Újezdem, ale pro gaye) a já to jenom nevím? |
hm, co viem, tak je dost vela gay barov, kde nie je diskoteka (latimeria, ...) _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 9:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Aha. |
|
|
No jasně, vony sjou spíš gay-friendly, než gay.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 11:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Cajovna, jen gay friendly |
|
|
Rarach napsal: | V Růžový ulici je Růžová čajovna Existuje "teplejší" název? Ale jméno mate, není to gay podnik, i když je to moc příjemný místo. |
Hodne gayu chodivalo do Cajovny Romantinka v Kobylisich, do byvale Cajovny u Cesty a par gayu vlastni i Cajovy sklep Genesis.. Moc gay friendly je Cajovna ve vezi (v te vodarenske na Letne)  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 11:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Rarach uživatel

|
|
|
V Růžový ulici je Růžová čajovna Existuje "teplejší" název? Ale jméno mate, není to gay podnik, i když je to moc příjemný místo. |
|
|
|
|
 |
po březen 20, 2006 11:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Gay podniky |
|
|
Martin napsal: | Jsou nějaký čajovny, myslím. |
Byla gay cajovna, provozoval ji byvaly pritel meho byvaleho pritele. Zkrachovala... Moc bezva misto...  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne březen 19, 2006 11:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jsou nějaký čajovny, myslím. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne březen 19, 2006 9:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Rarach napsal: | Mě zklamalo, když jsem zjistil, že v Praze není žádný gay podnik, který by nebyl diskotéka (to není můj šálek čaje). Trochu se směju svý naivitě. Anebo existuje něco takovýho (představoval bych si něco mezi XT3 a Újezdem, ale pro gaye) a já to jenom nevím? |
Priznám sa, že aj mne taký podnik v Prahe chýba... Diskotéky tiež moc nemusím.. |
|
|
|
|
 |
ne březen 19, 2006 8:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rarach uživatel

|
|
|
Mě zklamalo, když jsem zjistil, že v Praze není žádný gay podnik, který by nebyl diskotéka (to není můj šálek čaje). Trochu se směju svý naivitě. Anebo existuje něco takovýho (představoval bych si něco mezi XT3 a Újezdem, ale pro gaye) a já to jenom nevím? |
|
|
|
|
 |
ne březen 12, 2006 8:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fiosdar uživatel+
|
|
|
Adam napsal: | Nikdy jsem v gay podniku nebyl. Ale chci to zkusit - už jen tak z hecu. Ale nevlezu nikam, kde se musí tančit, kde mě už ve dveřích ohodnotí podle hadrů a kde je dark room. Děkuju, nechci. |
mame podobne preferencie, co sa podnikov tyka
tuto sobotu som absolvoval s jednym znamym z Galesu prvu cast okruznej jazdy po miestnych gay podnikoch Je to profesionalny sprievodca, takze to malo patricnu uroven. Ak by si mal zaujem sa v druhej casti pridat, tak mi napis PM (sukromnu spravu), pripadne na ICQ/MSN, urcite sa nejak dohodneme. _________________ Strach není něco, před čím se musí prchat, ale něco, s čím se musí bojovat.
Asimov, Nahé slunce
Gales |
|
|
|
|
 |
so březen 11, 2006 6:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
Předmět: Re: čajovna |
|
|
Libor napsal: | Cajovna na Vaclavaku ma bliz k hospode nez opravdove cajovne Mozn aby te klasicka cajovna zaujala, mozna take ne  |
To si pak už fakt nedovedu představit co by mě čekalo v "opravdový" čajovně...  |
|
|
|
|
 |
čt březen 09, 2006 5:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: čajovna |
|
|
murex napsal: | Minulý týden jsem byl poprvé v životě v čajovně (na václaváku) a musím říct, že už dávno jsem se necítil tak nesvůj - připadaj jsem si jako v první den ve škole
Přece jenom v hospodě se cítím přirozeněji  |
Cajovna na Vaclavaku ma bliz k hospode nez opravdove cajovne Mozn aby te klasicka cajovna zaujala, mozna take ne  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|