|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Máš rád rimming? |
Ano - aktivně. |
|
31% |
[ 11 ] |
Ano - pasivně. |
|
17% |
[ 6 ] |
Fuj, blé! |
|
51% |
[ 18 ] |
|
Celkem hlasů : 35 |
 |
po srpen 15, 2011 3:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
Založen: 22.9.2007 Příspěvky: 211 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: |
|
|
taky se přidám, rimming mám rád aktivně i pasivně (za dodržení hygieny), je to alespoň pro mne a mého bf extrémně vzrušující |
|
|
|
|
 |
po srpen 15, 2011 8:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
xts napsal: | Přečet jsem si, co to je, a zní mi to extrémně nechutně )) |
Woody Allen: Říká se, že sex je nechutná záležitost ... Ano, když se dělá pořádně.  |
|
|
|
|
 |
po srpen 15, 2011 1:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ElNEX uživatel

|
|
|
Znít to tak může, ovšem je to extrémě vzrušující  |
|
|
|
|
 |
po srpen 15, 2011 12:05 am |
 |
Autor |
Zpráva |
xts uživatel++

|
|
|
Přečet jsem si, co to je, a zní mi to extrémně nechutně )) |
|
|
|
|
 |
ne srpen 14, 2011 11:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
|
|
charles napsal: | V těch možnostech není "aktivně i pasivně", takže se nemůžu hlasování zúčastnit.  |
Přidávám se, ani já nemohu hlasovat. Velmi rád rimming aktivně (po hygieně partnera), ale občas i pasivně (jsem totiž v těchto místech vzrušivý a lechtivý zároveň Má to někdo podobně? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út srpen 02, 2011 10:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
matyáš Anonymní
|
Předmět: matyáš |
|
|
nejradši ho mám pasivně ale občas i aktivně. |
|
|
|
|
 |
po srpen 01, 2011 5:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
V těch možnostech není "aktivně i pasivně", takže se nemůžu hlasování zúčastnit.  |
|
|
|
|
 |
so červenec 30, 2011 1:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ElNEX uživatel

|
|
|
Je to proroctví a bude vyplněno! |
|
|
|
|
 |
so červenec 30, 2011 11:11 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ehm. Já myslím, že tu větu pochopil každý, kdo slyšel "počkej za pět let uvidíš" nebo "uvidíš, bude se ti to líbit" v souvislosti s něčím co se mu nechtělo dělat. A zdá se, že jí většina pochopila správně.
Ovšem jestli si to chceš vykládat jako proroctví a né jako přemlouvání, tak je to tvoje věc samozřejmě.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so červenec 30, 2011 12:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ElNEX uživatel

|
|
|
Světloplach napsal: |
A ještě mi teď nakonec řekl něco ve smyslu "No počkej za pět let, uvidíš...". Npasal jsem mu, že mému příteli je o šest let více než dotyčnému a má na věc stejný názor -- ale nereagoval... |
To tu nikdo nepochopil jak to myslel? Ani jste to nezkusili a až to odsuzujete... tak jako dříve byl odsuzován orální sex (fuj olizovat něco čím se čůrá?!?!)
Ten kluk to myslel tak že za 5let už to bude vnímáno lépe.
To si jako představujete vy co na to říkáte "fuj" atd. že příjde chlap upocený z práce domů sundá gatě a nechá si vylizat prdel??? Tak snad je jasné že před touhle praktikou si jí umyje...
Já se k téhle praktice dostal poprvé náhodou ve 14 ti když mi nabídl jeden heterák kterého jsem svedl (a měli jsme své pravidelné dostaveníčka ve volných hodinách, jelikož bydlel kousek od školy) tak mi nabídl že by to chtěl zkusit... jelikož nejsem KONZERVA Tak jsem do toho šel... a zjístil jsem že to bylo VELMI příjemné... samozřejmě jsem mu to vrátil a taky se mu to líbilo.... pak skončila základka a přestal jsem se s ním scházet (bydleli jsme daleko od sebe) ... potom jsem to později (v18ti) vypiloval k dokonalosti s mým nejlepším (dodnes) kamarádem kterého jsem taky svedl... Tou dokonalostí mám na mysli to že mě lízal tak dlouho a tak usilovně že jsem byl tak uvolněný že jsem mu ho přeblafnul a normálně mi ho tam strčil a ojel mě tak jsme si to několikrát opakovali, ale měli jsme málo příležotostí k sexu.... no a zároveň jsem v 18ti "dostal rozum" a už jsem nechtěl jen prostý sex, ale i kluka na vztah... čímž skončilo mé balení heteráků.
Ovšem tahle praktika nemá opravdu nic společného s fekáalem (jakože prasárny z hovnama, chankama, grckama) je to uplně normální a naštěstí to ti mladí už chápou... (soudím podle toho že u hodně kluků na ibku vidím v kolonce sex- další i rimming) |
|
|
|
|
 |
so červenec 30, 2011 12:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ElNEX uživatel

|
|
|
Světloplach napsal: |
A ještě mi teď nakonec řekl něco ve smyslu "No počkej za pět let, uvidíš...". Npasal jsem mu, že mému příteli je o šest let více než dotyčnému a má na věc stejný názor -- ale nereagoval... |
To tu nikdo nepochopil jak to myslel? Ani jste to nezkusili a až to odsuzujete... tak jako dříve byl odsuzován orální sex (fuj olizovat něco čím se čůrá?!?!)
Ten kluk to myslel tak že za 5let už to bude vnímáno lépe.
To si jako představujete vy co na to říkáte "fuj" atd. že příjde chlap upocený z práce domů sundá gatě a nechá si vylizat prdel??? Tak snad je jasné že před touhle praktikou si jí umyje...
Já se k téhle praktice dostal poprvé náhodou ve 14 ti když mi nabídl jeden heterák kterého jsem svedl (a měli jsme své pravidelné dostaveníčka ve volných hodinách, jelikož bydlel kousek od školy) tak mi nabídl že by to chtěl zkusit... jelikož nejsem KONZERVA Tak jsem do toho šel... a zjístil jsem že to bylo VELMI příjemné... samozřejmě jsem mu to vrátil a taky se mu to líbilo.... pak skončila základka a přestal jsem se s ním scházet (bydleli jsme daleko od sebe) ... potom jsem to později (v18ti) vypiloval k dokonalosti s mým nejlepším (dodnes) kamarádem kterého jsem taky svedl... Tou dokonalostí mám na mysli to že mě lízal tak dlouho a tak usilovně že jsem byl tak uvolněný že jsem mu ho přeblafnul a normálně mi ho tam strčil a ojel mě tak jsme si to několikrát opakovali, ale měli jsme málo příležotostí k sexu.... no a zároveň jsem v 18ti "dostal rozum" a už jsem nechtěl jen prostý sex, ale i kluka na vztah... čímž skončilo mé balení heteráků.
Ovšem tahle praktika nemá opravdu nic společného s fekáalem (jakože prasárny z hovnama, chankama, grckama) je to uplně normální a naštěstí to ti mladí už chápou... (soudím podle toho že u hodně kluků na ibku vidím v kolonce sex- další i rimming) |
|
|
|
|
 |
út květen 31, 2011 11:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Apel:) |
|
|
http://www.novinky.cz/domaci/234737-podezrele-biookurky-ze-spanelska-snedlo-nejmene-pet-cechu.html
V souvislosti s tou nákazou fekálními bakteriemi, obývajícími konec tlustého střeva, bych rád apeloval na příznivce této ehm, praktiky, aby - pokud se u nich projeví krvácivý průjem - přiznali lékaři hrdě kdo jsou a co s partnerem/kýmkoliv dělají, a nevymýšleli si průhledné historky typu "špatně sem umyl falickou zeleninu".
Děkuji, a držím palečky  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st únor 09, 2011 5:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Popřípadě konstatování, že "je jen trochu lízlej".  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st únor 09, 2011 5:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
... z čehož plyne, že lízat se má střídmě, aby tam nějaký bakterie zbyly.
Konečně jsme odhalili pravou podstatu úsloví
"Je totálně vylízanej"
 |
|
|
|
|
 |
st únor 09, 2011 12:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
|
|
 |
út únor 08, 2011 11:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Světloplach napsal: | To se tedy obávám, že nelze. Nebo nevím jak... |
Hlasování se myslím opravit nedá, je to daný tím, jak se v php vygeneruje. To by musel natvrdo překuchat admin. |
|
|
|
|
 |
út únor 08, 2011 5:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Světloplach uživatel
|
|
|
bright napsal: | Světloplach: No a dodatečně napravit to nelze? |
To se tedy obávám, že nelze. Nebo nevím jak... _________________ Co jest platno člověku, by všechen svět získal, své pak duši uškodil? Neb jakou dá člověk odměnu za duši svou? |
|
|
|
|
 |
út únor 08, 2011 4:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
|
|
|
yhn napsal: | satal napsal: | preferuji obojí |
Mohu-li si trochu zahnidopišit, tak preferovat obojí jaksi nejde. Dá se preferovat jedno před druhým, ale ne obě věci zároveň.  |
Omlouvám se, opravdu jsem byl významově mimo. Takže oprava: nedávám ničemu přednost, mám rád obojí  |
|
|
|
|
 |
út únor 08, 2011 2:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Světloplach: No a dodatečně napravit to nelze? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út únor 08, 2011 11:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
yhn: Co ty víš, třeba satal stojí mimo lexikálně významová pravidla... : ) _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
út únor 08, 2011 11:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
yhn uživatel

|
|
|
satal napsal: | preferuji obojí |
Mohu-li si trochu zahnidopišit, tak preferovat obojí jaksi nejde. Dá se preferovat jedno před druhým, ale ne obě věci zároveň.  |
|
|
|
|
 |
út únor 08, 2011 8:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Světloplach uživatel
|
|
|
Ok, to byla chyba, uznávám. Sypu si popel na hlavu... _________________ Co jest platno člověku, by všechen svět získal, své pak duši uškodil? Neb jakou dá člověk odměnu za duši svou? |
|
|
|
|
 |
po únor 07, 2011 10:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
|
|
|
TuX napsal: | Jj, přesně tak Nevím, jestli každý preferuje jedno, já se nemuzu rozhodnout, která strana je lepší, každá má něco do sebe  |
No já taky preferuji obojí (v gay sexu všeobecně) a přítel naštěstí též, takže základní filozofickou otázky (top/botom) nemusíme řešit  |
|
|
|
|
 |
po únor 07, 2011 9:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Jj, přesně tak Nevím, jestli každý preferuje jedno, já se nemuzu rozhodnout, která strana je lepší, každá má něco do sebe  |
|
|
|
|
 |
po únor 07, 2011 9:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Světloplach uživatel
|
|
|
TuX napsal: | Řekl bych, že tam jedna možnost chybí  |
Myslíš "verzatil"? Nj, na to jsem úplně zapomněl, to je fakt...
Tak každému se stejně bude jedno asi líbit o trošku víc, ne..? _________________ Co jest platno člověku, by všechen svět získal, své pak duši uškodil? Neb jakou dá člověk odměnu za duši svou? |
|
|
|
|
 |
ne únor 06, 2011 10:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
stal: já to neodsuzuju, teda aspoň si myslím, že z toho, co jsem psal, to nevyčteš. Když se rim někomu líbí, tak ať ho klíďo provozuje. V sexu se může dělat všechno to, co se líbí oběma - aspoň já to tak beru.
Martin: ne, kulturisti jsou A, P, versa, ... a poměrné rozložení do skupin je nejspíš stejné, jako u nekulturistických gayů. Tu píčovinu, že skoro všichni kulturisti jsou pasivové, kdysi vyzářil "génius" Musil na jakýmsi přiblblým buzním webu - už se mě na to pár lidí ptalo. :-ú)
TuX: myslíš A i P ? |
|
|
|
|
 |
ne únor 06, 2011 9:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TuX uživatel++

|
|
|
Řekl bych, že tam jedna možnost chybí  |
|
|
|
|
 |
ne únor 06, 2011 8:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
satal uživatel+
|
|
|
No, vraťme se k tématu: tím byl rimming - pamatujete? Zda ano, či ne, aktivně, či pasivně. A na okraj - někdo to rád, někdo ne, Ale je to každého věc, tak proč hned odsuzovat? |
|
|
|
|
 |
ne únor 06, 2011 12:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
eee, ten který opravdu MUSIL?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne únor 06, 2011 12:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Martin napsal: | Za 2. inu co my víme, může se vydat cestou jistého věrozvěsta a cpát se do "Dobrého rána s jedničkou" A nabrnkne si někoho o 20 let mladšího, kterej ho stejně opustí No a teprve pak bude pravý gay  |
Tak teď se moc nechytám. Kdo je ten tajemný? _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|