|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po září 22, 2008 6:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Mno, tak co jsem si zatím přečetl o Palinový, tak mi připadá jako pěknej new born cvokan. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
ne září 07, 2008 4:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Jak jsem koupil - viz odkaz na Klimešův článek v LN - tak prodávám. _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
so září 06, 2008 10:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nějak se mi nezdá, že by Palinová byla až taková hyena. Není ta zpráva spíš o rozsahu zdravotního pojištění, tj. že z pojištění jednoho partnera by neměla být hrazena péče o nepojištěného partnera jako je tomu v případě manželů? I tak je to ale špatný návrh. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so září 06, 2008 9:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Nick Guest napsal: | Btw - že odbočuju - to jste slyšeli, že Sarah Barrakuda Palinová navrhuje, aby stát registrovaným či sezdaným gayům neposkytoval léčbu? |
 _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
so září 06, 2008 8:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Nikom napsal: | nebo ti toho soudce upálí dřív, než ho dostaneš k urologovi. |
Podle zákona o čarodějnictví, nebo o potlačování sodomie
Btw - že odbočuju - to jste slyšeli, že Sarah Barrakuda Palinová navrhuje, aby stát registrovaným či sezdaným gayům neposkytoval léčbu? (Myslím, že Adamovy předpokládané sympatie k ní po této informaci ještě vzrostou )
Palinová _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
so září 06, 2008 12:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
JajaNovakov uživatel
|
|
|
No já si taky myslím, že by se tím měli doktoři zabývat, ale co já si pamatuji, tak jediný co doktoři jednou - dvakrát kontrolovali, byly varlata. Takže... No snad se to změní, nebo to tak je jenom u nás. Ale je to celkem blbý, páč já bych se asi taky styděl jít za mámou s tím, že mi to nejde... Ale tak dnes jsme si o tom hlouběji promluvili a přítel tvrdí, že nikdy neměl potřebu jít s tím k doktorovi a teď spíš se stydí dotyků, proto, že dlouho byl sám (hooodně dlouho) a není prostě zvyklý na dotyky jiných... teda to je jeho opínie. Já taky připouštím, že je to možné... Ale tak... nevím no. Ještě se musíme víc poznat. Potom se uvidí |
|
|
|
|
 |
pá září 05, 2008 10:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
bright napsal: | Tak to jooo, protože v Česku se vybírají kandidáti na soudce podle náročnejch psychologickejch testů, kterými procházejí jen lidi s dost velkou sebedůvěrou, kterou občas nahrazují nedostatky odborného rázu.
Btw, soudce je taky právník.  |
Asi kvůli těm náročnejm psychotestům tu máme tak skvělé soudy a soudnictví.
JajaNovakov: Je super, že to bereš takhle (a teď jsem nahodil vážný výraz) a chceš svému příteli ohleduplně pomoct. Jak bylo řečeno, je to citlivé téma pro většinu chlapů a kluků. Nic není jednoduché, bude to chvíli trvat, ale časem pod vlivem tak pohodovýho kluka s pochopenim musí sebrat odvahu. Je mi teda s podivem, kde byl jeho praktickej/dětskej lékař, protože tyhle věci co vim se dost zkoumaj už v dětství a nemělo by se to dostat do fáze, kdy vlastně dospělej muž musí čelit, se všema svejma předsudkama, mindrákama, stresem, vázanej společenskou normou, takovejmle volbám. _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
pá září 05, 2008 9:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
JajaNovakov uživatel
|
|
|
Jaj No boužel... To je díky tomu super náboženství Kdyby jsme nebyli MY, tak by ho neměli... takže vidíte kdo za to může? Já s Polákama problém nemám. Právě každej Čech je proti nim zaujatej, buď kvůli jazyku, nebo víře, nebo tomu jak se staví ke gayům. Ten poslední bod mě teda taky vadí... no i ta víra trochu Ale většina Poláků, se kterýma jsem se setkal se k této problematice staví stejně jako většina Čechů - čili někteří vyhrknou něco o buzerantech, někteří se jen zasmějou a jiným je to fuk. Zas takovej rozdíl to není. Vyhrocujou to jen ti fábožsnští fanatici, kterých ale není tolik, jak si většina Čechů myslí. Já jsem si taky myslil než jsem se seznámil s Polákama, že jsou to ujetí lidi posedlí vírou. Ale není tomu tak |
|
|
|
|
 |
pá září 05, 2008 5:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Nechci tu, teď vypadat jako cynická mrcha.
Jo a ještě poznámka: Vsadím se, že polská civilní rozvědka nepochybně monitoruje všechny teploušký stránky (co taky víc ohrožuje Polský stát?), tak bych radši nic víc neprozrazoval, nebo ti toho soudce upálí dřív, než ho dostaneš k urologovi. |
1.
2. Je fakt, že polsko větší domácí i zahraniční problémy nemá, než ty prokletý gaye.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá září 05, 2008 4:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Nikom napsal: | Nechci tu (...) teď vypadat jako cynická mrcha |
To je v pohodě, na tohle si člověk u studentů lékařských fakult prostě zvykne... Ale vážně, všichni mí známí, kteří studují medicínu, jsou cyničtí, ale někteří by je nazvali spíše realisty  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
pá září 05, 2008 4:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Nechci tu, mezi těma řečma o tom, jak krásný je mít někoho rád (blá blá, atd.), teď vypadat jako cynická mrcha, ale já bych na to neměl. Prostě ne. Rozhodně bych nemohl chodit s někým, kdo má takovýhle problémy - nemyslím malý penis, ale problém s tím, že má malý penis + to ostatní, pravděpodobně řešitelné, které ovšem řešit nehodlá, protože se bojí.
Dřív bych si asi namlouval,že mi to nevadí, ale dnes už ne. Po jistých zkušenostech bych složil karty. Držet někoho takovýho prostě nemám sílu a popravdě ani chuť.
Jo a ještě poznámka: Vsadím se, že polská civilní rozvědka nepochybně monitoruje všechny teploušký stránky (co taky víc ohrožuje Polský stát?), tak bych radši nic víc neprozrazoval, nebo ti toho soudce upálí dřív, než ho dostaneš k urologovi. |
|
|
|
|
 |
pá září 05, 2008 1:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
JajaNovakov uživatel
|
|
|
A ještě mi právě šlo o radu... páč hodně lidí v tom má třebas nějaké zkušenosti, tak jsem se zajímal. |
|
|
|
|
 |
pá září 05, 2008 1:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
JajaNovakov uživatel
|
|
|
No tak... jak jsem říkal Nikdo nás vlastně nezná a přítel se o tom nedoví, páč je Polák a navíc je to vlastně hlavně v jeho zájmu. Já bych právě ten problém chtěl vyřešit a čím dřív tím líp. Já tedy dokážu počkat... což čekal jsem 17 let, tak můžu klidně ještě počkat. Spíš mi jde o něho... aby z toho taky něco měl, i když tvrdí, že má i tak... |
|
|
|
|
 |
pá září 05, 2008 11:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sengge uživatel+

|
|
|
Vrátím diskusi k tématu, jo?
1) Myslím, že se tomu říká fimóza a že se většinou operuje už v útlém věku. Zajímavý článek zde: http://www.sexus.cz/clanek/1280-fimoza-problem-ktery-vyresi-obrizka.html.
2) Přidal bych do rovnice další proměnnou a tou jsi ty. Možná si to sám nepřipouštíš a to je krásný, ale jak dlouho vydrží tvoje trpělivost a tolerance, když jde o celkem podstatnou věc, která se přitom dá celkem snadno odstranit?
3) Já osobně bych další detaily o příteli neodhaloval, protože už teď je tady celkem dost informací, ze kterých by si někdo, kdo ho zná, po náhodném přečtení této diskuse mohl dát dohromady, o koho se jedná. |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 9:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
JajaNovakov uživatel
|
|
|
Že co?? No co já vím tak práva myslim že dokončil ve 25... v Polsku to maj asi jinak než tady |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 9:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
29 let - a už je soudce? To už pan prezident přestal střečkovat  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 7:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Netřeba se ptát, jestli je mu 29, je proti brightovi ještě právnické kotě.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 6:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
JajaNovakov uživatel
|
|
|
Oj Tak já se ho zeptám, jo? Ať máme jistotu Když studoval práva, tak o tom asi něco ví  |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 6:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nechci ti do toho vnášet zbytečný zmatek, ale právník je každý, kdo absolvuje právnickou fakultu, a soudce, státní zástupce, notář nebo advokát jsou právnické profese. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
JajaNovakov uživatel
|
|
|
Sry... u nich je rozdíl mezi právníkem a soudcem Soudce je soudce a právník je prostě advokád... nebo aspon tak jsem to pochopil... ještě tu jeho šifrovanou řeč tolik neovládám  |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 6:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | (kde se to ve mě bere?)  | Asi to tam někdo omylem zapomněl.  |
Zřejmě, když mi vrtal hlavou.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 6:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | (kde se to ve mě bere?)  | Asi to tam někdo omylem zapomněl.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 6:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Moudro: Ale ne každý právník je soudce. (kde se to ve mě bere?)  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 6:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tak to jooo, protože v Česku se vybírají kandidáti na soudce podle náročnejch psychologickejch testů, kterými procházejí jen lidi s dost velkou sebedůvěrou, kterou občas nahrazují nedostatky odborného rázu.
Btw, soudce je taky právník.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 6:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
JajaNovakov uživatel
|
|
|
Jo a o těch testech.. to tedy nevím, páč není Čech a ani v Čechách nežije. A nemyslím si, že by se za pár let naučil tu naší šifrovanou řeč  |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 6:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | No já tušil, že je celá ta psychologická šaškárna na dvě věci.  |
Pravda, nejde nám o dobro lidstva.. hlavně když jsou za to peníze!  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 6:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
JajaNovakov uživatel
|
|
|
Njn... je to nervusek... Netušil, že to bude takovýhle. Právě mi říkal, že se přeorientuje raději na právníka. Tak snad to nebudou pro něho takový nervy. 37 mu tedy nebylo. Má 29 let |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 6:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
JajaNovakov napsal: | No...uvidíme časem, jestli se mi to povede, ho přesvědčit, aby to uvolnění zkusil. Nejdřív se ho pokusím odnaučit se kousat si nehty Je totiž soudce a má furt z tý práce nervy, takže má ukousaný nehty až na kost. Ale slíbil mi, že se pokusí kvůli mě přestat. Tak uvidíme Díky za rady a kdyby Vás ještě něco napadlo, tak budu akorát rád  | Pokud mu není víc než 37-39 let, tak musel absolvovat psychologické testy zaměřené především na psychickou vyrovnanost, aby ho vůbec přijali jako justičního čekatele. A ejhle, soudce, co se stydí doktorů a hryže si nehty. No já tušil, že je celá ta psychologická šaškárna na dvě věci.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 6:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
JajaNovakov uživatel
|
|
|
No právě to jsem měl na mysli. Né úplnou obřízku, ale jen uvolnit, aby ho to nebolelo. Jednou jsme se o tom bavili, tedy když mi to řekl, a já jsem se ho zeptal, proč to nezkusí přes doktory a on mi odpověděl, že se toho bojí, že by pak měsíc, nebo ještě víc, ho to bolelo, nemohl by dobře čůrat atp. Takže tím náš rozhovor na toto téma skončilo, protože mi bylo jasný, že je mu trapný o tom mluvit. Vážně v tomto ohledu se velmi stydí. No...uvidíme časem, jestli se mi to povede, ho přesvědčit, aby to uvolnění zkusil. Nejdřív se ho pokusím odnaučit se kousat si nehty Je totiž soudce a má furt z tý práce nervy, takže má ukousaný nehty až na kost. Ale slíbil mi, že se pokusí kvůli mě přestat. Tak uvidíme Díky za rady a kdyby Vás ještě něco napadlo, tak budu akorát rád  |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 6:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ad vagina: Ženatý se závazky:
Marcy: Víš jak jsem plně poznala své ženství? S 6 přítelkyněmi jsme si sedly se zrcátky do kruhu, a předčítaly si vagina monology. Víš co přišlo potom?
Al: 42 let smůly? _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
|
|