|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
Kolik vám je let? |
0-13 |
|
0% |
[ 0 ] |
13-16 |
|
8% |
[ 5 ] |
16-19 |
|
21% |
[ 12 ] |
19-24 |
|
31% |
[ 18 ] |
24-30 |
|
19% |
[ 11 ] |
30-38 |
|
10% |
[ 6 ] |
38 a více |
|
8% |
[ 5 ] |
|
Celkem hlasů : 57 |
 |
pá září 05, 2008 10:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
Předmět: |
|
|
Rainbow napsal: | V prvej triede boli este sudruzky ucitelky a zdravilo sa "Česť práci, žiaci.... Česť práci, súdružka učiteľka!". V druhej triede uz bolo po tom. A este si pamatam na tie prazdne regaly v obchodoch... |
Pamatuju si kamaráda, který ještě snad tři čtyři roky po revoluci zarputile oslovoval učitelky "soudružko učitelko"... než jim došlo, že si z nich dělá legraci, vysvětlovali mu, že teď už se neříká soudružka ale paní učitelka:))) _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 5:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Jaksefurtmenovat? napsal: | Martin napsal: | Hm. Kdyby to moje máti vydržela ještě pár dní, mohl jsem se narodit za Gorbačova, a ne za Černěnka.  | To máš už dneska jedno, hlavně že jsi šamanem.  |
Čo bolo, to bolo. Těrazky jsom šamanom.
A ty regály - u Číňanů je maji plný furt, jenom jde občas šířka sortimentu na úkor hloubky, a v některých případech i vice versa.
A ti imperialisti - imperialističtí fašisté to dotáhnou vždycky nejdál!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 1:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jaksefurtmenovat? uživatel+

Založen: 21.7.2008 Příspěvky: 231 Bydliště: tam za vodou v rákosí
|
|
|
Tomáš napsal: | Rainbow napsal: | A este si pamatam na tie prazdne regaly v obchodoch... |
Hmmm, zrovna před chvilkou jsem ve večerce u Vietnamců sháněl strouhanku... Bez úspěchu  | Já jsem viděl prázdné regály naposled v sobotu v tesku na zličíně, jinak u nás v sámoškách bývají celkem pravidelně. Takže vidíte, že imperialisti to za těch 19 let moc daleko nedotáhli.  |
|
|
|
|
 |
st září 03, 2008 1:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jaksefurtmenovat? uživatel+

Založen: 21.7.2008 Příspěvky: 231 Bydliště: tam za vodou v rákosí
|
|
|
Martin napsal: | Hm. Kdyby to moje máti vydržela ještě pár dní, mohl jsem se narodit za Gorbačova, a ne za Černěnka.  | To máš už dneska jedno, hlavně že jsi šamanem.  |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 10:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Jezus já jsem to tu neměl číst. Jste ve mě vyvolali noční můru, soudruha Husáka ve škole na zdi. Já jsem z toho byl na nervy jak na mě těma KUKADLAMA civěl celé ty roky. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 10:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
A krom toho eremů. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 10:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Meany uživatel+
|
|
|
... tloukl o stůl svým občanským průkazem a křičel: "Kdo je tu nejstarší, kdo je tu nejstarší?"
Co furt máte s tím věkem? Je mi 37, tak jsem asi starej, když už za chvíli budu v tý poslední skupině, ale víte co? Doufám, že mi bude víc.
Vtříct novým zážitkům! _________________ Úplně se nepochopíme nikdy, ale můžeme daleko víc, než se chápat. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 9:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
nojo... ale krevní dispozice musíš trénovat nebo zahodíš talent. A viset ve školách "bez rizika" to se opravdu nepoštěstí každému... myslim že naživo by si to ale nedovolil , protože by byl neprávem ukamenován  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 9:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Schopnost tvářit se nadřazeně musíš mít v krvi.
I když visíš.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 9:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
no a teď něco ze současnosti... současný pan prezident se nechal vyfotit tak že většině studentů asi po chvilce pozorování dojde toto: no to jsme dopadli co? já tu visim a vy se šprtáte.... /takovej vesele-ironickej kukuč jen tak někdo neumí...  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 9:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
No já údajně jednou po návratu ze školky vítězoslavně oznámil otci:
Máme ve školce prezidenta Gustáka Hustáka. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 9:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Sím ... sím ... to je obrázek toho novýho soudruha prezidenta ?
Ne, Evičko, to už není obrázek žádného soudruha !
(ale pochopil jsem tu větu o dost později) |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 8:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Hehe, já si vzpomínám na jednu masnu, kam jsme s maminkou chodili leta nakupovat. Před revolucí byly háky i pult vždycky z polviny prázdné (přinejlepším) a zákazník, po vystání fronty zjistil, že nemají, kvůli čemu přišel, nebo si poslední kousek koupil zákazník před ním. Po revoluci byly háky i pult naprosto plné, ale zákazníci po zjištění ceny opět odcházeli s prázdnou. Nezapomenu na jednu starší hubenou paní, která se otočila na podpatku a při odchodu ze dvěří pronesla směrem k prodavačce: "Dřív vám to sežerou mouchy, než to prodáte za tyhle ceny!" |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 8:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Rainbow: V kterém to bylo roce? Pamatuju, že v 80. letech se Čest práci zdravili jen komunističtí a odboroví funkcionáři. Člověk tak hned věděl, s kým má tu čest.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 8:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Rainbow napsal: | A este si pamatam na tie prazdne regaly v obchodoch... |
Hmmm, zrovna před chvilkou jsem ve večerce u Vietnamců sháněl strouhanku... Bez úspěchu  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 8:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rainbow uživatel

|
|
|
V prvej triede boli este sudruzky ucitelky a zdravilo sa "Česť práci, žiaci.... Česť práci, súdružka učiteľka!". V druhej triede uz bolo po tom. A este si pamatam na tie prazdne regaly v obchodoch... |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 8:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Pravda, taky bych do školy nechodil 9 let, bejt starší.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 8:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
tak třeba proto, že by nás 93 neprudli 94 s tím jejich rámcovým vzdělávacím programem... my se biflujem a oni ne. no představte si, že je ta škola baví (jakože hodně)... nebo například už bych byl na střední, což souvisí s mojí vizí pobytu na intru  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 7:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To theby: |
|
|
Nemáš zač, od toho sem tady.
EDIT: Ale bylo to míněno v celku tak, že nechápu, proč by někdo chtěl být narozen o něco dříve. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 7:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
Martin napsal: | theby napsal: | to ne no... to souviselo s přízpěvkem o tom, že bych byl rád narozen o něco dříve |
Nemáš tropickou horečku? Už teď se bojim invaze much tse tse, a teď ještě šílenství způsobené tropickou bažinnou horečkou.  |
příznakem tropické bahení horečky je "mlhavé vzpomínání" ? . no asi takhle you have trapped me into your trap of logic  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 7:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
bright napsal: | pemel: Muselo ti to slušet.  | Hlavně ty 4 gumičky  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pemel: Muselo ti to slušet.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 6:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: nostalgie |
|
|
Z nostalgie jsem prolistoval svůj deníček z 1. třídy (r. 1986) a objevil jsem následující zápis: "24. 10. branné cvičení - vhodné oblečení, pláštěnka, 4 igelitové sáčky, 4 gumičky, šátek, svačina." Nemůžu uvěřit, že jsem se účastnil takových příšerných pakáren.  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 6:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
theby napsal: | to ne no... to souviselo s přízpěvkem o tom, že bych byl rád narozen o něco dříve |
Nemáš tropickou horečku? Už teď se bojim invaze much tse tse, a teď ještě šílenství způsobené tropickou bažinnou horečkou.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 6:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
to ne no... to souviselo s přízpěvkem o tom, že bych byl rád narozen o něco dříve . Potom je tu ještě význam slova "zažít" což je podle mě tak od 8-9 let... dobu předtím vidím v mlze až na to jak jsem si přiskřípl prst mezi dveře  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 6:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
theby: Bídu, dětskou práci a pracovní soboty možná osobně zažil Martin, ale tys v roce 1993 rozhodně nezažil Československo.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 5:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
no tak to jsme teda happy ale tak já sem roník 93 takže jsem měl ještě jaksi časovou rezervu navíc zažít demokratický československo to už je dneska taky rarita  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 5:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
theby napsal: | no vidíš a já se narodit o pár dní dřív už jsem dávno na střední  |
Tobě se to mluví, narodil ses po revoluci, tak nevíš, co je to bída, dětská práce a pracovní soboty.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 4:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
theby napsal: | no vidíš a já se narodit o pár dní dřív už jsme dávno na střední  | Tak to jsme na tom podobně  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 4:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
no vidíš a já se narodit o pár dní dřív už jsme dávno na střední  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
|
|