Gay komunita

Home Registrace FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Posledních 50  
  Soukromé zprávy Přihlášení  

Obsah fóra Gay komunita Archiv Pražské srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
      Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116  Další

pá září 22, 2006 9:58 pm
Autor Zpráva
Maku
guru++

Předmět: Citovat

ottos napsal:
klid Maku, na něčem si přece musíme dokazovat mužnost, ne?... Laughing
No což zrovna není tento případ, že? Wink Drbat a pomlouvat něco/někoho to je převážně výsada holek a buzen Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
      Na začátek stránky  

pá září 22, 2006 9:41 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

Valbo: U mě by se taky nějaké to místečko na spaní našlo Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

pá září 22, 2006 9:36 pm
Autor Zpráva
ottos
guru

klid Maku, na něčem si přece musíme dokazovat mužnost, ne?... Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

pá září 22, 2006 9:28 pm
Autor Zpráva
murex
uživatel++

Konečne som si kúpil nový zdroj do PC, tak sa hlásim... Very Happy
Na stredu sa teším, dúfam, že bude početnejšie zastúpenie ako minule...
Osobne, radšej by som do tej Stelly, ale určite zvládnem aj Literární kavárnu.
Ale len tak decentne, lebo vo štvrtok potom musím do Bratislavy... Hmm a čo tak nejaký zraz v Bratislave? Ani Brňáci to tam nemajú ďaleko... Laughing

To Valbo:
keď potrebuješ v Prahe prespať, tak u mňa nie je problém (teda pokiaľ sa nebojíš Laughing)

Na začátek stránky  

pá září 22, 2006 9:20 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

Maku napsal:
Heledte nic proti srandě ale mohli by jste se s těmi vašemi výrazy krotit? To jsou normální podniky jen tam chodí gayové ne heteráci... tak z toho přestante pořád dělat bůhví co... docela si potom připadám blbě a odrazuje mě to od společného srazu...

Impatiens jak vyšitá! Neber to doslova Wink

Na začátek stránky  

pá září 22, 2006 9:18 pm
Autor Zpráva
Maku
guru++

Heledte nic proti srandě ale mohli by jste se s těmi vašemi výrazy krotit? To jsou normální podniky jen tam chodí gayové ne heteráci... tak z toho přestante pořád dělat bůhví co... docela si potom připadám blbě a odrazuje mě to od společného srazu... To jen aby jste věděli, jak se ted věci skutečně mají.

Ani si asi nedokážete představit, jak mě na srazu v Martinicích štvaly vaše věčné narážky na můj život... narážky jsou jedna věc ale když mi pořád podhazujete že vlastně chodím do "extrémních" pajzů plných štetek, drog atd... není to příjemné... hašteření ohledne feminity beru čistě jako zábavu ale tohle už je vážně trochu něco jiného... Vím, jaký jsi Adame... jednou jsem tě do Valentina chtěl zavést ale dostali jsme se jen nahoru... proto nemám zapotřebí tě znovu brát někam, kde ti není příjemno proti tvé vůli... proto jsme navrhnul Stellu, která je jako každý jiný podnik jen s homosexuální klientelou...

Naposledy upravil Maku dne pá září 22, 2006 9:21 pm, celkově upraveno 1 krát.

Na začátek stránky  

pá září 22, 2006 9:13 pm
Autor Zpráva
ottos
guru

dobrááá na stejnokroji se netrvá - i když by to byla o to větší squadra... Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

pá září 22, 2006 9:07 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

Jelikož naděje neochvějně spěje ke svému konci a rezignace se semimílovými kroky blíží z druhé strany, nemám námitky ani proti žádnému růžovému podniku (nikoliv extrémního typu..... Martine!). Stejnokroj zřejmě nedodržím, protože budu až do sedmi na konferenci, a nechci se tam pohybovat jenom v tričku, takže sorry.

Na začátek stránky  

pá září 22, 2006 5:37 pm
Autor Zpráva
pepcza
guru+++

Mark napsal:
ottos napsal:
tak už je skoro na čase se pevně dohodnout - zatím jsme se tady dohodli akorat na 27.9. a mámetu dvě divize- zdá se - chtěloby to sjednotit...

jo a ještě jedno upozornění: povinná účast ve čtveráckých tričkách... Cool

Proti stejnokrojům ostře protestuji. Mám rád originalitu. Kdo má rád tupost, nechť vstoupí do armády...

Pěkně řečeno Laughing Připomnělo mi to jedno úsloví, ale nvím, kde jsem k němu přišel: "Kde končí lidská blbost, tam začíná vojenská logika." Wink

Na začátek stránky  

pá září 22, 2006 5:32 pm
Autor Zpráva
Mark
uživatel++

ottos napsal:
tak už je skoro na čase se pevně dohodnout - zatím jsme se tady dohodli akorat na 27.9. a mámetu dvě divize- zdá se - chtěloby to sjednotit...

Proti stejnokrojům ostře protestuji. Mám rád originalitu. Kdo má rád tupost, nechť vstoupí do armády...

Na začátek stránky  

pá září 22, 2006 2:50 pm
Autor Zpráva
ottos
guru

Na začátek stránky  

pá září 22, 2006 1:51 pm
Autor Zpráva
Nikom
šaman

Předmět: Re: Sraz Citovat

Stonerock napsal:
Nikom napsal:
Martin z Teheránu je pro mě čím dám záhadnější postavou... nezdá se Vám, že se v poslední době stáhnul?

Jo, taky jsem si to tuhle říkal... Pokud se nemýlim, tak jako jednu z poslednich věcí tu řešil "spokjenost" (tušim, že to téma sám založil). Tehdy mi přišlo, že ho něco žere, ale asi to s tim nijak nesouvisí...

Nojo vlastně jo... na ICQ už se taky dlouho neukázal (to ale není nic výjimečného, nějak se s ním míjím), ale je to divný. Většinou přispíval hodně. Možná ale teďka nemá co říct - je to tu teď samej sraz a do toho se mu očividně nechce... Confused

Na začátek stránky  

pá září 22, 2006 11:05 am
Autor Zpráva
Libor
šaman

quote="Maku"]Jelikož tedy někteří neví, kde by Stellu hledali, navrhoval bych se sejít na náměstí Míru a ten kousek dojdeme[/quote]

Jsem v Praze..Stelu mam nerad... Crying or Very sad Je to klasicke barove prostredi.. To radeji tu literarni kavarnu..[

Na začátek stránky  

čt září 21, 2006 10:38 pm
Autor Zpráva
Stonerock
šaman

Nikom napsal:
Martin z Teheránu je pro mě čím dám záhadnější postavou... nezdá se Vám, že se v poslední době stáhnul?

Jo, taky jsem si to tuhle říkal... Pokud se nemýlim, tak jako jednu z poslednich věcí tu řešil "spokjenost" (tušim, že to téma sám založil). Tehdy mi přišlo, že ho něco žere, ale asi to s tim nijak nesouvisí...

Na začátek stránky  

čt září 21, 2006 11:40 am
Autor Zpráva
valbo
guru+

Předmět: Pepcza, nač to psaní o sobě v takovém... Citovat

pepcza napsal:
Sergej: Moje účast by přicházela v úvahu až někdy po osmé hodině, protože do půl osmé mám školu (na jižáku...jak já nesnáším jezdit tam...), ale nevím, jestli bych byl extra společenský, bude to první týden kombinace práce / školy.

Mimochodem, mě tady osobně nezná (asi) nikdo, takže se nemusíš rmoutit Smile A kdo mě pozná, ten lituje Twisted Evil

Klidně bych zašel i do literární kavárny v Týnské ulici. Přijdou si tam na své vinaři/pivaři (Bernard tuším)/"kávaři" a čaje tak taky nemívali špatné...

Ty seš jak jeden můj kamoš z Pardubic, kterej studuje v Praze.
Ale on tam studuje myslím práva, nebo co, nebo techniku. Teď nevím.
Občas, když si písnem, je takový smutný, tak ho utěšuju.
Ale vidíš to, díky Tobě sem si na něj vzpomněl.
Takže moc dík.

Na začátek stránky  

čt září 21, 2006 11:20 am
Autor Zpráva
ottos
guru

Týnská literární kavárna je dobré místo s přijatelnými cenami (literární spočívá v tom že je tam něco málo knih k dispozici a v přilehlých prostorech je knihkupectví...) a různými možnostmi posezu (atrium, chodbička, club, bar,...) nicméně je to už téměř můj druhý domov, takže bych tež bral tu stellu...

Na začátek stránky  

čt září 21, 2006 6:27 am
Autor Zpráva
Maku
guru++

Jelikož tedy někteří neví, kde by Stellu hledali, navrhoval bych se sejít na náměstí Míru a ten kousek dojdeme

Na začátek stránky  

st září 20, 2006 11:13 pm
Autor Zpráva
sergej sudoplatov
šaman

pepcza napsal:
sergej sudoplatov napsal:

No ta literární kavárna bude asi pěkně mastná, jestli je v Týnské ulici. To bude půlitr Bernarda za 40, ne? Já bych zatím zůstal u té Stelly, protože tam mají také všechno možné.

Mě to jméno pepcza úplně fascinuje, poněvadž kamarád míval škodovku 105 která nesla stejné jméno, takže vždycky si tě představím buď jako tu škodovku nebo toho kamaráda (by mě právě zajímalo jestli se mu podobáš, ale asi ne, myslím tomu kamarádovi, né té škodovce).

Kdepak mastná, pokud mě paměť nešálí (naposledy jsem tam byl loni cestou z Roxy z koncertu Yellow Sisters), tak pivo bylo za cca 30 Kč (v Praze už jsem si na to zvykl, i když vím o sympatické hospůdce, kde mají 12ku za 18Kč Twisted Evil ) a dvě deci vína asi za 35.

PS: Kde je Stella? V tomhle ohledu jsem v Praze "nezorientovaný". Vím jedině, kde je Pino...., páč jsem okolo chodil do školy.

Stella je v Lužické 10, Praha 2-Vinohrady

Na začátek stránky  

st září 20, 2006 10:53 pm
Autor Zpráva
pepcza
guru+++

No ta literární kavárna bude asi pěkně mastná, jestli je v Týnské ulici. To bude půlitr Bernarda za 40, ne? Já bych zatím zůstal u té Stelly, protože tam mají také všechno možné.

Mě to jméno pepcza úplně fascinuje, poněvadž kamarád míval škodovku 105 která nesla stejné jméno, takže vždycky si tě představím buď jako tu škodovku nebo toho kamaráda (by mě právě zajímalo jestli se mu podobáš, ale asi ne, myslím tomu kamarádovi, né té škodovce).

Kdepak mastná, pokud mě paměť nešálí (naposledy jsem tam byl loni cestou z Roxy z koncertu Yellow Sisters), tak pivo bylo za cca 30 Kč (v Praze už jsem si na to zvykl, i když vím o sympatické hospůdce, kde mají 12ku za 18Kč Twisted Evil ) a dvě deci vína asi za 35.

PS: Kde je Stella? V tomhle ohledu jsem v Praze "nezorientovaný". Vím jedině, kde je Pino...., páč jsem okolo chodil do školy.

Na začátek stránky  

st září 20, 2006 10:49 pm
Autor Zpráva
pepcza
guru+++

Jj, a je tam chápavá obsluha. Když jsem si naivně kdysi myslel, že Cabernet Sauvignon je bílé víno (zmátlo mě slůvko sauvignon (omlouvám se, pokud jsem to napsal špatně)) a rozdrážděný žaludek mi zachránili utopencem. Ale jinak bílé tam mají výborné Idea

Na začátek stránky  

st září 20, 2006 9:57 pm
Autor Zpráva
bodyia
admin

Ad Literární kavárna - tam jsme měli v létě sraz s klukama z fóra o synťákách a bylo to moc fajn. Sedělo se venku v takovým malým nádvoří, uvnitř bylo taky útulno a prostě hezký a čistý prostředí. Ceny si nepamatuju, ale určitě to nebylo nijak drahý.

Na začátek stránky  

st září 20, 2006 9:52 pm
Autor Zpráva
sergej sudoplatov
šaman

pepcza napsal:
Sergej: Moje účast by přicházela v úvahu až někdy po osmé hodině, protože do půl osmé mám školu (na jižáku...jak já nesnáším jezdit tam...), ale nevím, jestli bych byl extra společenský, bude to první týden kombinace práce / školy.

Mimochodem, mě tady osobně nezná (asi) nikdo, takže se nemusíš rmoutit Smile A kdo mě pozná, ten lituje Twisted Evil

Klidně bych zašel i do literární kavárny v Týnské ulici. Přijdou si tam na své vinaři/pivaři (Bernard tuším)/"kávaři" a čaje tak taky nemívali špatné...

Na začátek stránky  

st září 20, 2006 8:18 pm
Autor Zpráva
Maku
guru++

pepcza napsal:

To v žádném případě nevadí... dříve dělat sraz stejně nemá cenu... to tam snad nemají ani otevřeno... Wink

No nerad bych vypadal, že mám něco proti kavárnám ty mám velmi rád ale trochu mě děsí to Literární... Wink

Na začátek stránky  

st září 20, 2006 8:08 pm
Autor Zpráva
pepcza
guru+++

Na začátek stránky  

st září 20, 2006 7:45 pm
Autor Zpráva
sergej sudoplatov
šaman

Já bych byl pro tu Stellu také. Není to tam ani moc růžové, ale ani to není zřejmě zakouřený pajzl. Zkrátka takový kompromis. Já hlasuji pro.

Na začátek stránky  

st září 20, 2006 7:00 pm
Autor Zpráva
Maku
guru++

Tak pánové,

navrhuji ve středu zajít do klubu Stella. A to z následujích důvodů...

- ve středu jsou všichni v klubech : Termix, Valentino, Fajn; tudíž ve středu bývá ve Stelle celkem liduprázdno (prostě akorát)
- Stella nabízí příjemnou obsluhu v kombinaci s příjemnou atmosférou
- Jelikož máme mezi námi zastánce několika různých životních stylů je Stella naprosto ideální, nebot neháří ani heteráckou ani homosexuální atmosférou. Je to spíš cavárna, než-li klub. Kdo byl někdy v Café Muzeum a líbilo se mu tam, bude jistě spokojen i se Stellou, která se výrazně neliší.

Doufám, že se nějak dohodneme. Ale všechny "feminofoby" ujištuji, že do Stelly nechodí typické buzny, jak Nikom plašit. Občas tam nějaká zajde ale kvůli tomu přeci hned Stellu nebudete zavrhovat. Spíš mi naopak přijde, že tam nechodí jen lidé HOMOsexuální orientace, nebot jejich styl oblékání se až příliš nápadně podobá typu "SkinHeads" ala rádoby drsní hoši. Stella je naprosto univerzální cavárna/klub. Uspokojí všechny. Jak klubové typy tak čajové typy. Proto volte číslo jedna na kandidátce na místní sraz!

Na začátek stránky  

st září 20, 2006 3:21 pm
Autor Zpráva
sergej sudoplatov
šaman

Libor napsal:
Libor napsal:
ottos napsal:
to Adam: já ti připadam málo serios na to abys šel do jakéhosi G Pubu

to Maku: splýst si traboše s fiatem - za to by ti dala do tlamy i moje ségra... Laughing

to all: jen klid my tam toho ADAMA dostanem... tanzt

Plánuje se nějaký další sraz? Rad si zajdu někam sednout.. Ikdyž do nejakeho dance klubu asi ne Wink Rad bych se zucastnil Wink Jde to?

Samo že se plánuje. Otázka není zda bude, ale kdy a kde bude. Včera sem to probíral s Daliborem a předběžně (ale opravdu jen předběžně) jsme se shodli na příští středě, poněvadž ve čtvrtek je státní svátek a tak skoro nikdo nemusí druhý den brzy vstávat. Do jakého typu podniku by záleželo také na plánovaném osazenstvu tohoto srazu. Tady je problém v tom, že některý lidi by do určitých podniků vůbec nešli. Adam by těžko šel do nějakého géčka, Maku těžko do obyčejné hospody, Dalibora si zase nedovedu představit v čajovně (omlouvám se ti Dalibore, jestli se mýlím). Já bych šel kamkoliv ale na mě to nezávisí. Rád bych abychom se sešli v co největším počtu všichni pražáci, tedy Adam, Maku, murex, ottos, Libor (tebe znám bohužel jen z vyprávění), Martin z Teheránu (toho asi bohužel opět nepřemluvím), pepcza (tebe neznám ani z vyprávění) a já (omlouvám se těm na které jsem zapomněl, nechť se mi připomenou!). Tak opět vyhlašuji soutěž na výběr kdy, kam, s kým, jak atd.

Dekuji, pristi stredu budu v Olomouci... Tak to tezko vyjde. Vis.. Wink
Crying or Very sad

Já tím nemyslel že sraz je napevno ve středu. Proto jsem na konci také napsal tu větu, ať posíláte své návrhy, čímž jsem myslel kdy kdo máte čas, kam byste chtěli atd.

Na začátek stránky  

st září 20, 2006 2:50 pm
Autor Zpráva
valbo
guru+

Předmět: to Libor Citovat

Libor napsal:
[tanzt

Já sem na brňácích navrhoval, kdo by byl pro Olmík. Víš. Cool

Naposledy upravil valbo dne st září 20, 2006 7:36 pm, celkově upraveno 1 krát.

Na začátek stránky  

st září 20, 2006 2:49 pm
Autor Zpráva
valbo
guru+

Předmět: Pražské srazy aneb vPraze je blaze prý.co se gay-sportu týče Citovat

Ve středu v praze?
jejeda, to bych možná mohl.
no nevím to jistě.

Prostě, já když se dostanu do Prahy, je ze mne někdo jinej, většinou.
Od srpna sem tam nebyl.

Kdyžtak pak pozděj. Pokud to bude o víkendech ty pražské srazy.
Ale pak je dobrá otázka, u koho je tam možné byť třeba na zemi ve spacáku přespat?
Hm?

Na začátek stránky  

st září 20, 2006 2:43 pm
Autor Zpráva
Libor
šaman

Libor napsal:
ottos napsal:
to Adam: já ti připadam málo serios na to abys šel do jakéhosi G Pubu

to Maku: splýst si traboše s fiatem - za to by ti dala do tlamy i moje ségra... Laughing

to all: jen klid my tam toho ADAMA dostanem... tanzt

Plánuje se nějaký další sraz? Rad si zajdu někam sednout.. Ikdyž do nejakeho dance klubu asi ne Wink Rad bych se zucastnil Wink Jde to?

Samo že se plánuje. Otázka není zda bude, ale kdy a kde bude. Včera sem to probíral s Daliborem a předběžně (ale opravdu jen předběžně) jsme se shodli na příští středě, poněvadž ve čtvrtek je státní svátek a tak skoro nikdo nemusí druhý den brzy vstávat. Do jakého typu podniku by záleželo také na plánovaném osazenstvu tohoto srazu. Tady je problém v tom, že některý lidi by do určitých podniků vůbec nešli. Adam by těžko šel do nějakého géčka, Maku těžko do obyčejné hospody, Dalibora si zase nedovedu představit v čajovně (omlouvám se ti Dalibore, jestli se mýlím). Já bych šel kamkoliv ale na mě to nezávisí. Rád bych abychom se sešli v co největším počtu všichni pražáci, tedy Adam, Maku, murex, ottos, Libor (tebe znám bohužel jen z vyprávění), Martin z Teheránu (toho asi bohužel opět nepřemluvím), pepcza (tebe neznám ani z vyprávění) a já (omlouvám se těm na které jsem zapomněl, nechť se mi připomenou!). Tak opět vyhlašuji soutěž na výběr kdy, kam, s kým, jak atd.

Dekuji, pristi stredu budu v Olomouci... Tak to tezko vyjde. Vis.. Wink Crying or Very sad

Na začátek stránky  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116  Další