|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st září 20, 2006 12:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
Předmět: |
|
|
... asi je v teheránu... |
|
|
|
|
 |
st září 20, 2006 12:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Re: Sraz |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Martin z Teheránu (toho asi bohužel opět nepřemluvím) |
Martin z Teheránu je pro mě čím dám záhadnější postavou... nezdá se Vám, že se v poslední době stáhnul? |
|
|
|
|
 |
st září 20, 2006 12:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
takže to chce nějakou elegantní avšak decentní růžovou pivnici...  |
|
|
|
|
 |
st září 20, 2006 12:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Re: Sraz |
|
|
Libor napsal: | ottos napsal: | to Adam: já ti připadam málo serios na to abys šel do jakéhosi G Pubu
to Maku: splýst si traboše s fiatem - za to by ti dala do tlamy i moje ségra...
to all: jen klid my tam toho ADAMA dostanem...  |
Plánuje se nějaký další sraz? Rad si zajdu někam sednout.. Ikdyž do nejakeho dance klubu asi ne Rad bych se zucastnil Jde to? |
Samo že se plánuje. Otázka není zda bude, ale kdy a kde bude. Včera sem to probíral s Daliborem a předběžně (ale opravdu jen předběžně) jsme se shodli na příští středě, poněvadž ve čtvrtek je státní svátek a tak skoro nikdo nemusí druhý den brzy vstávat. Do jakého typu podniku by záleželo také na plánovaném osazenstvu tohoto srazu. Tady je problém v tom, že některý lidi by do určitých podniků vůbec nešli. Adam by těžko šel do nějakého géčka, Maku těžko do obyčejné hospody, Dalibora si zase nedovedu představit v čajovně (omlouvám se ti Dalibore, jestli se mýlím). Já bych šel kamkoliv ale na mě to nezávisí. Rád bych abychom se sešli v co největším počtu všichni pražáci, tedy Adam, Maku, murex, ottos, Libor (tebe znám bohužel jen z vyprávění), Martin z Teheránu (toho asi bohužel opět nepřemluvím), pepcza (tebe neznám ani z vyprávění) a já (omlouvám se těm na které jsem zapomněl, nechť se mi připomenou!). Tak opět vyhlašuji soutěž na výběr kdy, kam, s kým, jak atd. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st září 20, 2006 9:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Sraz |
|
|
ottos napsal: | to Adam: já ti připadam málo serios na to abys šel do jakéhosi G Pubu
Plánuje se nějaký další sraz? Rad si zajdu někam sednout.. Ikdyž do nejakeho dance klubu asi ne Rad bych se zucastnil Jde to? _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út září 19, 2006 3:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
ottos napsal: | t
|
Přesně tak, doufám že tě budou v noci strašit duchové všech již nežijících italských konstruktérů i designérů. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út září 19, 2006 11:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
to Adam: já ti připadam málo serios na to abys šel do jakéhosi G Pubu
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 9:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Mark napsal: | Adam napsal: | Jejda, já byl v Brně třikrát: dvakrát v antikvariátu Barvič-Novotný a jednou na nádraží. kde bych přespal? Co bych tam dělal? |
No přespat bys mohl u nás, tak to bych neřešil.
V Barvičovi je taky antikvariát? Myslel jsem, že je to jen knihkupectví.
K tomu nádraží nemám žádný koment. |
Je tam notový antikvariát  |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 9:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | Jejda, já byl v Brně třikrát: dvakrát v antikvariátu Barvič-Novotný a jednou na nádraží. kde bych přespal? Co bych tam dělal? |
No přespat bys mohl u nás, tak to bych neřešil.
V Barvičovi je taky antikvariát? Myslel jsem, že je to jen knihkupectví.
K tomu nádraží nemám žádný koment. |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 8:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Mark napsal: | Adam napsal: | Mark napsal: | No my tu chodíme tak akorát do pizzerky, tak to prokonzultuj se svým mladým. Ten bude asi vědět kam za zábavou. Jinak předběžně tento pátek byste mohli? |
Hele, vy jste nějak asertivní! Já to myslim vážně, ikdyž se smajlíkem! Kdo se v tom má potom vyznat? |
Jo jo, snad se tolik nestalo. Přijeď taky a bude se to týkat i pražáků. |
Jejda, já byl v Brně třikrát: dvakrát v antikvariátu Barvič-Novotný a jednou na nádraží. kde bych přespal? Co bych tam dělal? |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 8:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Adam napsal: | Mark napsal: | No my tu chodíme tak akorát do pizzerky, tak to prokonzultuj se svým mladým. Ten bude asi vědět kam za zábavou. Jinak předběžně tento pátek byste mohli? |
Hele, vy jste nějak asertivní! Já to myslim vážně, ikdyž se smajlíkem! Kdo se v tom má potom vyznat? |
nono bojíš se, že vám rozbijem ten váš sen o pupku týhle republiky, co  |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 8:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | Mark napsal: | No my tu chodíme tak akorát do pizzerky, tak to prokonzultuj se svým mladým. Ten bude asi vědět kam za zábavou. Jinak předběžně tento pátek byste mohli? |
Jo jo, snad se tolik nestalo. Přijeď taky a bude se to týkat i pražáků. |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 8:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Mark napsal: | No my tu chodíme tak akorát do pizzerky, tak to prokonzultuj se svým mladým. Ten bude asi vědět kam za zábavou. Jinak předběžně tento pátek byste mohli? |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 8:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
No my tu chodíme tak akorát do pizzerky, tak to prokonzultuj se svým mladým. Ten bude asi vědět kam za zábavou. Jinak předběžně tento pátek byste mohli? |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 8:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Mark napsal: | Nikom napsal: | Ehm já jsem v Brně často! A musí se to uspořádat nutně v nějakým buzna-klubu?
A na mezipatra pudem s přítelem určitě |
Tak jo zorganizujeme setkání v Brně. Jakej klub navrhuješ, kavárenský povaleči? A termín? Nějaký pátek by byl ideální. Nebo sobota. |
Pokud se nepletu, tak jste s Robem v Brně víc doma než já, takže výběr místa klidně přenechám Vám
No a kdy by jste měli čas? |
Hele, nebuď drzej a založte si svoji regionální sekci! Jak my k tomu přijdem? Zase nám Prahu zahnojujou Moraváci  |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 8:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Adam napsal: | murex napsal: | Mark napsal: |
Se omlouvám, služebníček.
Obzvlášť mě mrzí, že jsem urazil city rodilých pražáků...  |
njn... rodilej Pražák nejsu...  |
Ale já su! Teda jsem....  |
Jako důkaz opravdovosti mé lítosti ti při nejbližší příležitosti věnuji vzorek lahodného sýra značky Romadur. Tento bude náležitě uzrálý, aby tak lépe vyniky jeho přednosti a tys byl tímto darem skutečně konsternován.  |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 8:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Mark napsal: | Nikom napsal: | Ehm já jsem v Brně často! A musí se to uspořádat nutně v nějakým buzna-klubu?
Tak jo zorganizujeme setkání v Brně. Jakej klub navrhuješ, kavárenský povaleči? A termín? Nějaký pátek by byl ideální. Nebo sobota. |
Pokud se nepletu, tak jste s Robem v Brně víc doma než já, takže výběr místa klidně přenechám Vám
No a kdy by jste měli čas? |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 7:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
murex napsal: | Mark napsal: |
Ale já su! Teda jsem....  |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 7:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Mark napsal: |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 7:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
murex napsal: | Mark napsal: | Nikom napsal: | Ehm já jsem v Brně často! A musí se to uspořádat nutně v nějakým buzna-klubu?
No to je ale drzosť... V Pražskom threade si na drzovku organizovať zraz v Brne...  |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 7:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Mark napsal: | Nikom napsal: | Ehm já jsem v Brně často! A musí se to uspořádat nutně v nějakým buzna-klubu?
No to je ale drzosť... V Pražskom threade si na drzovku organizovať zraz v Brne...  |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 7:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
murex napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Maku napsal: | To Adam
Však minule se to tak "zvrhlo" jen proto, že jsem tam nebyl já! Až bude příští srázek a budu mít čas tak pujdu s vámi a já už si to oséfuju.... obsluha dostane posléze zakázáno podávat vojtovi alkohol, sundají tráboše ze zdi, nebot byl u něj zase vojta tvrdul celý hodiny ..
|
Toho tráboše snad nemyslíš vážně. Tohle se mě fakt dotklo, je to Fiat 600 D!!! Srovnávat tento pokrokový automobil, vrcholné dílo techniků ve Fiatu, kteří použili progresivní technické prvky a návrháře Dante Giacosy, který stvořil doslova technickou sochu, s nějakým dvoutaktním bakelitem . Tenkrát se ostatní automobilky doslova užíraly závistí, že edokázaly zkonstruovat takové vozidlo. Až půjdeme do Termixu, tak se fiátkovi osobně omluvíš, na to já dohlédnu . |
už mi to konečne začína byť jasné... (po 3 dňoch) Keby tam nebolo toho trabantu tak by som ťa na ten parket asi nedostal....  |
Zase trabant? Máme tu dalšího kandidáta na omluvu. Slovo trabant už nechci v souvislosti s Termixem ani slyšet ani vidět. Carlo Abarth (budiž mu země lehká) se asi obrací v hrobě při těchto rouhačských větách. Žádné italské auto nesrovnávejte s trabantem. Jediné co mají společného jsou čtyři kola a motor (dá-li se to tak u Trabanta nazvat). Je to jako srovnávat tuhu a diamant. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 7:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Mark uživatel++

|
|
|
Nikom napsal: | Ehm já jsem v Brně často! A musí se to uspořádat nutně v nějakým buzna-klubu?
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 7:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Maku napsal: | To Adam
Však minule se to tak "zvrhlo" jen proto, že jsem tam nebyl já! Až bude příští srázek a budu mít čas tak pujdu s vámi a já už si to oséfuju.... obsluha dostane posléze zakázáno podávat vojtovi alkohol, sundají tráboše ze zdi, nebot byl u něj zase vojta tvrdul celý hodiny ..
|
Toho tráboše snad nemyslíš vážně. Tohle se mě fakt dotklo, je to Fiat 600 D!!! Srovnávat tento pokrokový automobil, vrcholné dílo techniků ve Fiatu, kteří použili progresivní technické prvky a návrháře Dante Giacosy, který stvořil doslova technickou sochu, s nějakým dvoutaktním bakelitem . Tenkrát se ostatní automobilky doslova užíraly závistí, že edokázaly zkonstruovat takové vozidlo. Až půjdeme do Termixu, tak se fiátkovi osobně omluvíš, na to já dohlédnu . |
už mi to konečne začína byť jasné... (po 3 dňoch) Keby tam nebolo toho trabantu tak by som ťa na ten parket asi nedostal....  |
|
|
|
|
 |
po září 18, 2006 12:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Mark napsal: | Coellon napsal: | Taky bych se třeba někdy mohl přidat a udělat si výlet do Prahy, pokud by vám to nevadilo. Škoda, že nás tu není dost na uspořádání něčeho podobného v Brně, nebo je . |
Jo jihomoraváků, potažmo brňáků tu na komunitě moc není.
Tady v Brně taky moc těch klubů není. I když já zas nemám moc přehled. To budeš muset asi fakt do toho cajzlovákova. Nebo počkej na Mezipatra, to se určitě někde sejdeme i s klukama z Pardubic. |
Ehm já jsem v Brně často! A musí se to uspořádat nutně v nějakým buzna-klubu?
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 11:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Když to tu tak čtu, tak mě napadá jediný: Sodoma Gomora!!!  |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 10:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Maku napsal: | To Adam
|
Toho tráboše snad nemyslíš vážně. Tohle se mě fakt dotklo, je to Fiat 600 D!!! Srovnávat tento pokrokový automobil, vrcholné dílo techniků ve Fiatu, kteří použili progresivní technické prvky a návrháře Dante Giacosy, který stvořil doslova technickou sochu, s nějakým dvoutaktním bakelitem . Tenkrát se ostatní automobilky doslova užíraly závistí, že edokázaly zkonstruovat takové vozidlo. Až půjdeme do Termixu, tak se fiátkovi osobně omluvíš, na to já dohlédnu . _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 9:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
A Steinway nevyhazuje? To je tak stejně pravděpodobný |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 9:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Adam napsal: | Maku napsal: | Adam napsal: | Maku napsal: | Však minule se to tak "zvrhlo" jen proto, že jsem tam nebyl já! Až bude příští srázek a budu mít čas tak pujdu s vámi a já už si to oséfuju.... obsluha dostane posléze zakázáno podávat vojtovi alkohol, sundají tráboše ze zdi, nebot byl u něj zase vojta tvrdul celý hodiny .. já za buzničkama nepujdu... ty si přisednou k nám.. však vy na ně změníte názor... posléze pujdeme všichni trsat.. mezitím nám někdo zasedne sedačku... ach to bude akce  |
Mon dieu TRSAT NIKDY  | Takových lidí resp. keců už tady bylo... prostě jsi tam ještě nebyl to je celý... až tam budeš to tě vtáhne samo... začně to nenápadnými pohyby na sedačce, posléze zadívání se na taneční parket,,, no a pak se to stupnuje... a při další návštěvě už tam vlezeš rovnou  |
Chce se mi zvracet Až pokvetou hrábě... | O tom si promluvíme jindy... mimochodem volal mi deda, ze na chate mu prej rozvetli drevene hrabe na listí...  |
|
|
|
|
 |
ne září 17, 2006 9:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Maku napsal: | Adam napsal: | Maku napsal: | Však minule se to tak "zvrhlo" jen proto, že jsem tam nebyl já! Až bude příští srázek a budu mít čas tak pujdu s vámi a já už si to oséfuju.... obsluha dostane posléze zakázáno podávat vojtovi alkohol, sundají tráboše ze zdi, nebot byl u něj zase vojta tvrdul celý hodiny .. já za buzničkama nepujdu... ty si přisednou k nám.. však vy na ně změníte názor... posléze pujdeme všichni trsat.. mezitím nám někdo zasedne sedačku... ach to bude akce  |
Mon dieu TRSAT NIKDY  | Takových lidí resp. keců už tady bylo... prostě jsi tam ještě nebyl to je celý... až tam budeš to tě vtáhne samo... začně to nenápadnými pohyby na sedačce, posléze zadívání se na taneční parket,,, no a pak se to stupnuje... a při další návštěvě už tam vlezeš rovnou  |
Chce se mi zvracet Až pokvetou hrábě... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|