|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so září 09, 2006 5:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
Předmět: |
|
|
sergej sudoplatov napsal: |
..., leda bych se ve Stelle hodně ožral, to bych za to kam jdu asi opravdu neručil . |
Teda toho by som chcel byt svedkom  |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 5:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | No však v Café Muzeum to nebylo špatný. Nevím proč tam máš ten otrávený smajlík. Sám jsi mě tam zavedl a teď to tady shazuješ . |
Neshazuji Café Muzem sám tám velmi často jsem.. ten smajlík byl kvůli tomu, co jsi napsal... trochu mě to naštvalo.. sorry |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 5:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
No však v Café Muzeum to nebylo špatný. Nevím proč tam máš ten otrávený smajlík. Sám jsi mě tam zavedl a teď to tady shazuješ . _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 5:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Maku napsal: | Mno prostutika tam byla ale na tu narazíš všude... a stejně o něj nikdo neměl zájem tak hned odešel... |
Co to je prostutika? Jestli to mělo znít "pristitutka odešel", tak ti, martine, z těch růžových buzniček fakt hráblo a genderové role byly definitivně potřeny
Jak to tak všechno čtu, tak existuje přece i spousta příjemných zcela ht podniků. Proč se separovat? Když nepůjdeme do katolické kavárny nebo něčeho, co se jmenuje německy a visí nad tím hákový kříž, tak bychom tu heteráckou všudypřítomnost snad mohli přežít, ne? |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 5:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Nikom napsal: | Sice jsem nejsem pražák, ale to mě vůbec nebráni v tom, abych se s vámi podělil o svoje dojmy s níže jmenované Stelly
Ehm... no nedivím se, že se tam Makuovi líbí... bylo tam plno růžovoučkých lidiček, několik starších pánů, homosexuálních prostitutů a sem tam někdo, kdo nezapadá do výše zmiňovaných skupin;)
Pivo tam mají pěkně hnusný... |
Tak díky za reference i z poněkud jiného úhlu pohledu. Jestli je to pravda, tak přesně takovýhle typ podniku jsem nehledal. Asi se po něčem ještě poohlédnu. Růžovoučký lidičky bych eště překous ale prostituty a slintající dědky, který by nás svlíkali pohledama už ne. A pivo chci taky nějaký dobrý, protože jestli tam maj gambáč, tak ten bych jim rovnou vylil na hlavu (dřív byl dobrej, v poslední době ho sytěj céóčkem takovým způsobem že úplně pálí na jazyku). |
Tak s takovým přístupem můžete zajít tak akorát do Café Muzeum...  |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 5:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Maku napsal: | Ve Stelle jsem byl jen párkrát ale líbilo se mi tam to je fakt. Pohodlné křesílka, domácí atmosféra, příjemná obsluha, prýma pokec. Jen mi tam vadila často starší generace.
Mno prostutika tam byla ale na tu narazíš všude... a stejně o něj nikdo neměl zájem tak hned odešel...
Stella je optimální řešení pro lidi jako například Vojta. V tomto klubu už je vidět, že je Gay ale ještě pořád to není nějaký dance Termix či Vallentino, které by mohlo být pro některé lidi šokem. Proto jsem jim řekl, at jdou napřed do Stelly a až potom (až se trochu otrkají) tak do opravdových klubu. |
No já bych tu Stellu asi teda zkusil (nejsem v tom nijak zběhlej a vidím že budou samé protichůdné informace), ale o Termixu či Valentinu opravdu neuvažuju, leda bych se ve Stelle hodně ožral, to bych za to kam jdu asi opravdu neručil . _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 5:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Sice jsem nejsem pražák, ale to mě vůbec nebráni v tom, abych se s vámi podělil o svoje dojmy s níže jmenované Stelly
Ehm... no nedivím se, že se tam Makuovi líbí... bylo tam plno růžovoučkých lidiček, několik starších pánů, homosexuálních prostitutů a sem tam někdo, kdo nezapadá do výše zmiňovaných skupin;)
Pivo tam mají pěkně hnusný... |
Tak díky za reference i z poněkud jiného úhlu pohledu. Jestli je to pravda, tak přesně takovýhle typ podniku jsem nehledal. Asi se po něčem ještě poohlédnu. Růžovoučký lidičky bych eště překous ale prostituty a slintající dědky, který by nás svlíkali pohledama už ne. A pivo chci taky nějaký dobrý, protože jestli tam maj gambáč, tak ten bych jim rovnou vylil na hlavu (dřív byl dobrej, v poslední době ho sytěj céóčkem takovým způsobem že úplně pálí na jazyku). _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 4:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Ve Stelle jsem byl jen párkrát ale líbilo se mi tam to je fakt. Pohodlné křesílka, domácí atmosféra, příjemná obsluha, prýma pokec. Jen mi tam vadila často starší generace.
Mno prostutika tam byla ale na tu narazíš všude... a stejně o něj nikdo neměl zájem tak hned odešel...
Stella je optimální řešení pro lidi jako například Vojta. V tomto klubu už je vidět, že je Gay ale ještě pořád to není nějaký dance Termix či Vallentino, které by mohlo být pro některé lidi šokem. Proto jsem jim řekl, at jdou napřed do Stelly a až potom (až se trochu otrkají) tak do opravdových klubu. |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 4:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Sice jsem nejsem pražák, ale to mě vůbec nebráni v tom, abych se s vámi podělil o svoje dojmy z níže jmenované Stelly
Pivo tam mají pěkně hnusný...
Naposledy upravil Nikom dne so září 09, 2006 11:46 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 4:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Myslím, že zpívat by vás tam nechali ale určitě ne kalinku...  |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 4:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
tak nenechal jsem na sebe dlouho čekat...
Stellu sice neznám, ale když Martin psal, že tam je dobře, tak tomu tak určitě bude Hlavně ať tam točej Plzeň.
A prosím, tentokrát ještě bez zpěvu  |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 4:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Jestliže reference o tomto podniku jsou příznivé, tak snad by to mohlo být bráno jako místo, zbývá ještě ovšem kdy a s kým (zatím já a Adam, snad se přidá i murex). _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 4:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Hlásím se k večerní (samozřejmě na úrovni) akci a doufám že přibude co nejvíce Pražáků a Okolopražáků. Martin psal cosi o podniku Stella, který sice vím kde je, ale doufám že to je něco slušného. že tam já, počestný chlapec nedojdu k nějaké psychické či morální újmě . _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so září 09, 2006 4:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Pražské srazy |
|
|
Přátelé, kamarádi.
Vzhledem k poměrně vysokému počtu diskutujících z Prahy zavádím tento středočeský koutek sloužící ke svolávání večerních akcí typu víno, kluci zpěv, popřípadě i počestnější akce. Kdyby kdokoliv z vás měl chuť nějaký blízký večer vyrazit do víru nočního velkoměsta, nechť se upíše níže (vlastně výše). |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|