|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá červenec 26, 2013 9:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
Tom_c napsal: | Martin napsal: |
No to já mam s kolektivníma sportama zásadnější problém - vlastní tým se mi tam plete a je většinou složenej z - slovy presidenta - debilů. Jo a pokud nejsem kapitán mužstva, tak zásadně nehraju a neka  |
A když něco zvořou, trestáte je kapitáne fyzicky?  |
No záleží na tom jestli se pod dobře míněné domluvě ("hovado si příště řeknu starý Weitingrový") tvářeji provinile  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červenec 26, 2013 9:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tom_c guru++
|
|
|
Martin napsal: |
No to já mam s kolektivníma sportama zásadnější problém - vlastní tým se mi tam plete a je většinou složenej z - slovy presidenta - debilů. Jo a pokud nejsem kapitán mužstva, tak zásadně nehraju a neka  |
A když něco zvořou, trestáte je kapitáne fyzicky?
bobfoldi napsal: |
Neříkej mi že žáby neumí vyřešit jednoduchou rovnici. 13<x<15 x=14  |
Trochu tě poopravím. X = 14 pouze v množině celých, příp. přirozených čísel. V R je řešením interval (13;15). |
|
|
|
|
 |
pá červenec 26, 2013 12:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
gayboy1987 napsal: | vlastne s tym nemam ziadnu skusenost takze neviem. nikdy som neriesil kolektivne sporty. bojim sa lopty  |
No to já mam s kolektivníma sportama zásadnější problém - vlastní tým se mi tam plete a je většinou složenej z - slovy presidenta - debilů. Jo a pokud nejsem kapitán mužstva, tak zásadně nehraju a neka  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá červenec 26, 2013 12:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bobfoldi napsal: | Hmm aspoň bych nebyl první... dost mnou cloumá zajít s váma do zoo , ale to patří jinam |
Tak či tak se budeš cítit jako v zoo, kór když se zúčastní Žaba the Hutt
Btw - jednou sem i organizoval sraz v zoo, jenomže sme tam nakonec byli ve dvou, páč se na to ostatní díky "komunikačnímu šumu" (jo byla to dost pitomá výmluva) vyprdli  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 11:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Honza napsal: | gayboy1987 napsal: | preco si myslis ze zrovna sportovny spolok je to prave orechove pre mladeho gaya? |
A proč by nebyl?
Kde by se mohl potkat s jinýma klukama? Gayklub asi není zrovna nejlepší místo a nic jiného, než různé sportovní party už moc neexistuje. Teda aspoň já nevím, že by gayové měli třeba klub šití a obratkého pletení, nebo spolek výrobců a přátel háčkovaných deček.  |
vlastne s tym nemam ziadnu skusenost takze neviem. nikdy som neriesil kolektivne sporty. bojim sa lopty  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Tak osobně jsem v těch pražskejch nebyl, ani nejsem členem, ale znám pár kluků, co tam chodí, a byl jsem s cyklistama. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 10:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
Máš, Honzo, o těch spolcích jinou povědomost, než adresy WEBů? |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 10:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bobfoldi napsal: | Taky jsem o tom přemyšlel, ale nějak rodiče nechápu, že mě tam musí přihlásit (asi nejsem dostatečně asertivní), mno hlavně bych chtěl najít někoho ským můžu kecat o VŠEM, ale to až pozdějc  |
Myslím, že tam nemusíš vyplňovat nějakou ofiko přihlášku, to nejsou registrované sportovní kluby, spíš takové party, myslím, že kdybys jim napsal, tak tě na nějakou akci pozvou.
http://www.gaysport.cz/ nebo www.alcedopraha.cz
Naposledy upravil Honza dne čt červenec 25, 2013 10:32 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 10:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
bobfoldi napsal: | dost mnou cloumá zajít s váma do zoo |
Každý z možných výkladů je způsobilý mě urazit.
Kermit už je dlouho ze školy a zejména po půlnoci má s matematikou značné problémy.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 10:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bobfoldi uživatel

Založen: 21.7.2013 Příspěvky: 66 Bydliště: Praha 8- okolí Bohnic
|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | To byl nějaký tvůj soukromý sraz, ne?  |
U žab začíná alzheimer brzy. Nebyl to soukromý sraz a dokonce si na něm byl. A dokonce ses dotyčnému chtěl omlouvat, že si ho ze srazů chtěl vyloučit. Tak a je to venku!  |
Hmm aspoň bych nebyl první... dost mnou cloumá zajít s váma do zoo , ale to patří jinam
Honza napsal: | Iboys tě mrzet ani moc nemusí - a proč myslíš, že bys nemohl zajít do nějakého sportovního spolku? |
Taky jsem o tom přemyšlel, ale nějak rodiče nechápu, že mě tam musí přihlásit (asi nejsem dostatečně asertivní), mno hlavně bych chtěl najít někoho ským můžu kecat o VŠEM, ale to až pozdějc
Honza napsal: | Teda aspoň já nevím, že by gayové měli třeba klub šití a obratkého pletení, nebo spolek výrobců a přátel háčkovaných deček. |
Ne, díky- ikdyž háčkovat umím
bright napsal: | Obávám se, že i v Kartágu by se ve dvanácti mohl nadít spíše objetí rozžhaveného molocha než vstupu do buzince. |
Neříkej mi že žáby neumí vyřešit jednoduchou rovnici. 13<x<15 x=14  _________________ Don't try to search "bobfoldi" on google, that isn't good idea  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 3:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
gayboy1987 napsal: | preco si myslis ze zrovna sportovny spolok je to prave orechove pre mladeho gaya? |
A proč by nebyl?
Kde by se mohl potkat s jinýma klukama? Gayklub asi není zrovna nejlepší místo a nic jiného, než různé sportovní party už moc neexistuje. Teda aspoň já nevím, že by gayové měli třeba klub šití a obratkého pletení, nebo spolek výrobců a přátel háčkovaných deček.  |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 2:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
gayboy1987 napsal: | Honza napsal: | bobfoldi napsal: | Jenže mojí nepřekonatelnou překážkou je můj věk, takže z iboys a sportovní spolky nepřipadají v úvahu. |
Iboys tě mrzet ani moc nemusí - a proč myslíš, že bys nemohl zajít do nějakého sportovního spolku? |
preco si myslis ze zrovna sportovny spolok je to prave orechove pre mladeho gaya? |
On si Honza najde čas později, tak odpovim já - mno sportovní spolek je všeobecně dobrej pro kohokoliv  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 1:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
gayboy1987 uživatel+++

|
|
|
Honza napsal: | bobfoldi napsal: | Jenže mojí nepřekonatelnou překážkou je můj věk, takže z iboys a sportovní spolky nepřipadají v úvahu. |
Iboys tě mrzet ani moc nemusí - a proč myslíš, že bys nemohl zajít do nějakého sportovního spolku? |
preco si myslis ze zrovna sportovny spolok je to prave orechove pre mladeho gaya? |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 12:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
bobfoldi napsal: | Jenže mojí nepřekonatelnou překážkou je můj věk, takže z iboys a sportovní spolky nepřipadají v úvahu. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 8:50 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | To byl nějaký tvůj soukromý sraz, ne?  |
U žab začíná alzheimer brzy. Nebyl to soukromý sraz a dokonce si na něm byl. A dokonce ses dotyčnému chtěl omlouvat, že si ho ze srazů chtěl vyloučit. Tak a je to venku!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 8:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
To byl nějaký tvůj soukromý sraz, ne?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 1:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | Jinak - f2f - mno on je trochu problém, že sraz fora nebyl tak cca od Punských válek  |
Obávám se, že i v Kartágu by se ve dvanácti mohl nadít spíše objetí rozžhaveného molocha než vstupu do buzince.  |
No tak je mu více než 13 a takový případ na sraze již byl  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 1:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | Jinak - f2f - mno on je trochu problém, že sraz fora nebyl tak cca od Punských válek  |
Obávám se, že i v Kartágu by se ve dvanácti mohl nadít spíše objetí rozžhaveného molocha než vstupu do buzince.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt červenec 25, 2013 12:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bobfoldi napsal: | PS. asi jsem moc hyperaktivní na toto fórum, nojo hlt nuda je nuda  |
Spíš dovolená je dovolená a né každej jí chce/může/musí trávit na foru.
Jinak - f2f - mno on je trochu problém, že sraz fora nebyl tak cca od Punských válek  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st červenec 24, 2013 9:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bobfoldi uživatel

Založen: 21.7.2013 Příspěvky: 66 Bydliště: Praha 8- okolí Bohnic
|
|
|
Mno, mám taky podobný problém... prostě si chci s někým pokecat a nejen jen prostřednictvím internetu, ale face2face (asi jsem moc náročný, ale podle mě je to věští sranda ) Jenže mojí nepřekonatelnou překážkou je můj věk, takže z iboys a sportovní spolky nepřipadají v úvahu. Tak co by jste mi doporučili (s ohledem na můj věk), předem děkuji
Pro ty kteří neví kolik mi je: 13< ,ale mám ten nějaký čas do občanského průkazu
PS. asi jsem moc hyperaktivní na toto fórum, nojo hlt nuda je nuda  _________________ Don't try to search "bobfoldi" on google, that isn't good idea  |
|
|
|
|
 |
út únor 12, 2013 9:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sila.s uživatel
|
Předmět: Re: Kde se dá dobře pokecat a seznámit s lidmi z komunity. |
|
|
ad Sam.
Jo, jo, se zájmovými kroužky ještě počkám. Jsem pomalý jak šnek, než se do něčeho pustím . Ostrava je dnes již v poho:-). Gratuluji ke stému příspěvku:-).
Jinak jsem si říkal, nějaký gay klub mimo Ostravu byste mi doporučili? Udělal bych si výlet. |
|
|
|
|
 |
po únor 11, 2013 10:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
|
|
sila.s: Ahoj! Vítej. Povídat se dá, jak už psali ostatní, tady. Řeší se tu kde co. Však si projdi zdejší fórum a uvidíš, že se tu řeší věci možné i nemožné.
Co se zájmových (gay) spolků týče, jsou jistě fajn, ale jako "v-sobě-tápající" jsem měl dost problém se do takového spolku vydat.
Ostrava je pěkné město, když jsem tam poprvé dojel, překvapilo mě, jak HODNĚ zelené město to je.
----
Jej, až teď jsem si všiml, že tohle byl můj stý příspěvek tady.  |
|
|
|
|
 |
po únor 11, 2013 9:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sila.s uživatel
|
Předmět: Odpověď |
|
|
Tak předem děkuji za odpovědi:-). Už to, že se se mnou o tom někdo baví je pro mě příjemné a ty vaše diskuse tady mě hodně baví .
Bohužel jsem v té fázi, kdy nejsem rozhodnutý a neumím se nějak k něčemu dokopat, ale už to, že to několik let řeším asi jasně ukazuje. Každopádně jsem nikdy ani ženské nebalil na sex, ale vždy musela být dlouhá (aspoň několika rande kolová) seznamovačka, než jsem vůbec dostal chuť na něco víc. Samozřejmě je ale možné, že u chlapů to může být jinak . Tak i tak teď jen potřebuju poznat lidí jako jsem já, co nejvíc, adaptovat se, rozhlédnout se a třeba teda někoho i potkám .
Ale řekl bych, že na chatech, když jedou hlášky dnes v 9:00 ti to udělám, přijeď, asi nebudou pro mě nikdy lákavé. Todle pro mě nebude .
Jinak 32, Ostrava, rád zatančím na hudbu, drumík nebo jiné elektro ideální, nějaký ten sport tež nevadí a mám rád psychologii, atd. atd...
PS: pozvěte .-) |
|
|
|
|
 |
po únor 11, 2013 6:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Václav napsal: | ze Tvých postů ta pevná hornická paže čiší... |  |
|
|
|
|
 |
po únor 11, 2013 6:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Václav napsal: | on by ho třeba někdo do nějakého "diskusního klubu" pozval. |
A možná i opakovaně.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po únor 11, 2013 6:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vaclav šaman

|
|
|
charles napsal: | Jestli tě ale např. zajímají dějiny hornictví, tak to už bude horší. |
A já doufal, že právě na ty Tě sbalím, ze Tvých postů ta pevná hornická paže čiší...
Jinak sila.s mohl něco přidat o svém věku, zájmech, místech výskytu atp., on by ho třeba někdo do nějakého "diskusního klubu" pozval. |
|
|
|
|
 |
po únor 11, 2013 5:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
charles uživatel+++
|
|
|
Honza napsal: | Kdyby mi nešlo o sex, tak proč bych se seznamoval?  |
Mě tahle odpověď taky napadla automaticky jako první.
sila.s: Chápu to správně, že ti nejde o sex hned, ale později ano? Zkus to nějak přes společné zájmy. I když teda záleží na tom, co tě baví. Pokud třeba balet, tak asi nebudeš mít problém. Jestli tě ale např. zajímají dějiny hornictví, tak to už bude horší. |
|
|
|
|
 |
po únor 11, 2013 5:06 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Ahoj!
sila.s napsal: | Chat? Nebo byste doporučili kluby jako dobré místo? Diskuse? |
Diskutovat můžeš třeba tady, proto tu tenhle web je.
sila.s napsal: | Co se osvědčilo vám, pokud jste se chtěli seznámit a nešlo vám o sex? |
Kdyby mi nešlo o sex, tak proč bych se seznamoval?
No bane - asi tak: ve větších městech existujou různé gay-spolky, třeba turisti, fotbaslisti, cyklisti, ... jestli máš nějakou takovou partu v okolí a baví tě, čím se zabývají, tak to vyzkoušej. |
|
|
|
|
 |
ne únor 10, 2013 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sila.s uživatel
|
Předmět: Kde se dá dobře pokecat a seznámit s lidmi z komunity. |
|
|
Zdravím .
Jsem ještě před comming outem i nějakým vztahem s mužem, ale hledám nějaké pohodové bezpečné cesty jak trochu poznat lidi mi podobné. Marně jsem hledal nějaký chat, kde by se zkrátka dalo dobře pokecat, protože všechny gay chaty jsou plné poptávek po sexu ihned, kdekoliv a s kýmkoliv. To mi přijde jako trochu z jiného světa. Nevíte o něčem pro slušně vychované lidi )? Chat? Nebo byste doporučili kluby jako dobré místo? Diskuse? Co se osvědčilo vám, pokud jste se chtěli seznámit a nešlo vám o sex? Poraďte, jsem poněkud bezradný :_/ |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|