|
volné diskuzní fórum 004.CZ V2 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt duben 29, 2010 9:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
mathfes uživatel

|
Předmět: |
|
|
A to jste neviděli, jak vypadaj jeich fanynky. A co dovedou vytáhnout z klobouku (nebo čím to myslej). Ale hudba to umí bejt celkem dobrá, byť značně... nezvyklá. Poslední co jsem z tohole žánru poslouchal a uvízlo mi na disku je MERRY:
http://japanesemusicdream.wordpress.com/2008/07/17/merry/
Za vaši příčetnost odmítám brát zodpovědnost _________________ Tento podpis je ninja. |
|
|
|
|
 |
čt březen 04, 2010 10:19 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: |
|
|
Já jsem asi úchylná na takovýhle zjevy, takže mně se líbí moc, stejně jako hezký transky
Samozřejmě je vzhledově beru jako ženy.
Vůbec jsem netušila, že něco takového existuje, vygooglila jsem si, že by to měl být rock v japonském stylu a zpívaný japonsky, pokud jsem to pochopila správně, neslyšela jsem nic ... kdyžtak pošli nějakej odkaz, jsem docela zvědavá. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st březen 03, 2010 10:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Hizaki tester
|
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|