|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
so únor 27, 2010 12:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: |
|
|
...a taky Šárka Záhrobská!  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
čt únor 25, 2010 12:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Čeští olympionici: Martina Sáblíková a mužská běžecká štafeta!  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
čt leden 28, 2010 11:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
petka199 tester
|
Předmět: Adopce |
|
|
Vlastně jedna věc, na kterou bych se chtěla zeptat a nikdy jsem to neudělala, co si myslíte o adopcích dětí. Vím, že dnes to běželo na televizi Nova a teď jsem našla dost ostré vyjádření KDU. Mně osobně přijde vzorec žena a muž pro dítě ideální, ale přeci to nepopírá, že i dva muži nebo dvě holky můžou mít dítě... Tak jo, hezký večer a snad neva, že sem píšu jako holka
Vyjádření KDU-ČSL - striktní odmínutí adopce:
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/politici-volicum/158816.aspx |
|
|
|
|
 |
st leden 27, 2010 8:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: Nové příspěvky |
|
|
Meany napsal: | Když jsem dnes cvaknul na nové příspěvky, otevřely se mi v tomto pořadí:
Co Ti dneska udělalo radost?
Politika
a
Sex.
Tak mi to přišlo vtipný... |
Co jinýho má takový konotace s vrozenou agresí? Vč. vtipnosti  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st leden 27, 2010 5:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Meany uživatel+
|
Předmět: Nové příspěvky |
|
|
Když jsem dnes cvaknul na nové příspěvky, otevřely se mi v tomto pořadí:
Co Ti dneska udělalo radost?
Politika
a
Sex.
Tak mi to přišlo vtipný... _________________ Úplně se nepochopíme nikdy, ale můžeme daleko víc, než se chápat. |
|
|
|
|
 |
st leden 27, 2010 2:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
ne leden 17, 2010 5:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Sam uživatel+

|
Předmět: Princezna a žabák |
|
|
Dneska mi udělala radost krásná pohádka - Princezna a žabák. V tom všem mrazivém, bezbarvě chladném čímsi venku to byl velmi osvěžující, barevně hřejivý zážitek.
Klasická 2D animace nezemřela a neztratila se. |
|
|
|
|
 |
st leden 06, 2010 10:34 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Trest |
|
|
Pemeli, chápu, že Tě zakoupení bichle netěší (páč mě by taky netěšilo), ale já z toho asi budu koukat mít osobní prospěch, protože příští semestr mě čeká trest, a ten je prej drsnej ... ne, že bych si snad proboha chtěla od Tebe tu knihu vypůjčit, tolik trestní radosti snad ani ne, ale budu Tě moc prosit o zodpovězení nějakých právních dotazů ... a tudíž se budeš mít kam kouknout pro odpověď (do té chytré knihy)  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út leden 05, 2010 11:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Waky: Přidávám se ke gratulaci. Mě teď diferenčka z občana hmoty čeká. A taky, správa, trest...
sergej sudoplatov: Na tresta jsem si díky novému TZ musel pořídit nechutně tlustou bichli za devět stovek.  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út leden 05, 2010 7:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Tak to teda gratuluju, já bych se tohle asi nenašprtal, na věci jako psychologie a tak nemám buňky...
Taky jsem zažil toto "jímání hrůzy" když jsem se měl našprtat na zkoušku z biochemie dvě knihy, jedna měla 900 stran a druhá 1300 ...ale na lidovku jsem to nakonec uhrál  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út leden 05, 2010 6:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Zkoušky na VOŠ |
|
|
Hurá, hurá, mám zkoušku z psychologie a z občana
právo mám sice za dvě, ale jsem ráda, že ho mám vůbec, protože jsem se tentokrát vůbec nemohla přinutit k učení, vůbec mě to nebavilo a každejch pět minut jsem se přistihla, že zas myslím na něco jiného ... když jsem viděla své spolužačky, jak zuřivě listují Občanským zákoníkem a Občanským soudním řádem z knihoven, měla jsem dost vážné cuky podat demisi a zmizet, protože jsem se učila akorát z poznámek a ještě málo a ty tlusté knihy jsem si ani nepůjčovala, aby mě z počtu stránek nepřepadla depka ... no, ale nakonec je dobře, že jsem vytrvala, tak hrozný to zas nebylo. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po prosinec 28, 2009 11:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Re: Ježíšek |
|
|
man86: Kluk by byl samozřejmě lepší, ale notebookem rozhodně nepohrdám.  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
so prosinec 26, 2009 2:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
man86 uživatel+
Založen: 24.4.2009 Příspěvky: 221 Bydliště: České Budějovice
|
Předmět: Re: Ježíšek |
|
|
pemel napsal: | Kluka jsem sice pod stromečkem nenašel, zato jsem dostal od Ježíška notebook.  |
Tak teď nevím, jestli je to dobře nebo špatně, jak to dopadlo  _________________ Někdo věci vidí tak, jak jsou, a ptá se: "Proč?".
Někdo je vidí tak, jak nejsou, a ptá se: "Proč ne?". |
|
|
|
|
 |
pá prosinec 25, 2009 7:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Ježíšek |
|
|
Kluka jsem sice pod stromečkem nenašel, zato jsem dostal od Ježíška notebook.  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 01, 2009 12:16 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: balzám |
|
|
 |
|
|
|
|
 |
pá listopad 20, 2009 12:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Tak to je potěšující zpráva, jen tak dál  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st listopad 18, 2009 3:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
st listopad 11, 2009 12:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
so listopad 07, 2009 8:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
MDŽ: Na Vánoce ne, to bude Stoličná vodka...Braník bude na MDŽ  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so listopad 07, 2009 7:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Martin: No klasika...na hlavě rádiovka, na sobě baloňák nevýrazné barvy ála 70. léta, džíny z téže doby, v jedné ruce igelitka s nápisem Lidl, v druhé Penny market, v hubě Startka a v igelitce lahváče Brániku a to, co v Lídlu zlevnili "v akci". Jo, a na staré rachotině (nemyslim manželku) vzadu nálepka s nápisem Spořík.  |
BRANÍK? Taková drahota! To tak na Vánoce, ne? na druhou stranu nevim, esli se na svátky nehodí víc krabičák
Je fakt, že teda v Lidlu měli voliči asi perné chvilky - koupit chleba v "akci", nebo ho ukrást na mítinku?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá listopad 06, 2009 6:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Martin: No klasika...na hlavě rádiovka, na sobě baloňák nevýrazné barvy ála 70. léta, džíny z téže doby, v jedné ruce igelitka s nápisem Lidl, v druhé Penny market, v hubě Startka a v igelitce lahváče Brániku a to, co v Lídlu zlevnili "v akci". Jo, a na staré rachotině (nemyslim manželku) vzadu nálepka s nápisem Spořík.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá listopad 06, 2009 2:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
út listopad 03, 2009 6:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
Solok: Nejde jen o svaly, koukni se na devátou epizodu druhé série a uvidíš. ( I když takovej Tony Becker ... )
Sergej: ve filmu Četa opravdu není nic gayského, ale film a seriál moc společného nemají, jen místo a čas, děj ne. Kdybych měl najít podobnost s nějakým filmem, tak jeden z dílů první série Čety je vpodstatě film Hamburger Hill. Ale film Četa je někde úplně jinde. |
|
|
|
|
 |
út listopad 03, 2009 6:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Film jsem narozdíl od seriálu viděl, ale nevím co je na něm gayského. Nebo že by seriál nějak poupravili?  |
Nejspíš nic, Honza nás chtěl asi upozornit na ty svaly, které tam lze vidět. |
|
|
|
|
 |
út listopad 03, 2009 6:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Sem se na ten odkaz na CSFD kouknul a je to film Četa natáhnutý do seriálu. Film jsem narozdíl od seriálu viděl, ale nevím co je na něm gayského. Nebo že by seriál nějak poupravili?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út listopad 03, 2009 6:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Obchoďák GUM byl už v té době snad otevřenej, né?
Ad gay seriál - znásilňujou nejen vietnamky, ale i vietnamce?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út listopad 03, 2009 2:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
|
|
sergej sudoplatov: gumy v té době ještě ne, (a je to trochu i gay seriál.)  |
|
|
|
|
 |
út listopad 03, 2009 12:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Honza: Já bych to nazval spíš "Zelený mozky v akci" nebo "Gumy v akci"  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá říjen 30, 2009 5:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
solok guru++

|
|
|
Koukám, že si tady někdo dělá reklamu.  |
|
|
|
|
 |
pá říjen 30, 2009 12:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sexy_321_kocour tester
|
Předmět: Co mě potěšilo |
|
|
Tak dneska jsem si udělal radost koupí luxusních gay DVD na odkaz odstraněn Jako kluci, tam je fakt největší výběr, jaký jsem kde viděl!
Editace Waky - 31.10.2009 - podle pravidel fóra je v diskusi zakázána komerční reklama - viz zde |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|