|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 9:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: |
|
|
bright napsal: | Nasadit dávicí efekt, dostačuje-li.  |
O ten jsem přišel již vééélmi, véélmi, vélmi dávno. On čípek po nějaké době přestane reagovat. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 9:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nasadit dávicí efekt, dostačuje-li.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 8:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Nejspolehlivější způsob umlčení oponenta.  |
Jistě. Pokud nemá zuby.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 8:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nejspolehlivější způsob umlčení oponenta.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 8:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
pemel napsal: | Martin: Občas je třeba číst mezi řádky.  |
Občas to bývá nebezpečné. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 8:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Martin: Občas je třeba číst mezi řádky.  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 8:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
pemel napsal: | Bart napsal: | Martine, už Ti někdy někdo řekl, že Ti za Tvoje demagogické tlachy dá do huby?  | Vskutku originální nabídka k orálnímu sexu.  |
Ale, ale, ale. Ta čeština. Podmět může být nevyjádřený. Předmět nikoliv.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 8:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Bart napsal: | Martine, už Ti někdy někdo řekl, že Ti za Tvoje demagogické tlachy dá do huby?  | Vskutku originální nabídka k orálnímu sexu.  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 6:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
NICK napsal: | Martine,pracujes normalne a nebo nenormalne?Je Te mozna pro toto forum skoda...........Nevim,nestacim se divit,jak nam to tady pekne vysvetlujes. |
Práce je práce tak jako práce je práce. Já jí nerozděluji na kategorie, čili nemusím vysvětlovat definice něčeho, co jsem neřekl.
Mimochodem, má tvůj příspěvek pointu, nebo se pointa vynoří spolu se ztraceným kontinentem Atlantidou?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 5:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
NICK uživatel
|
|
|
Martine,pracujes normalne a nebo nenormalne?Je Te mozna pro toto forum skoda...........Nevim,nestacim se divit,jak nam to tady pekne vysvetlujes. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 5:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | bright: Taky mi často přijde záhadné, kvůli čemu se zdražují ropa, plyn, elektřina a ostatní...většinou mají tyto zdražení surovin a energií stejnou předehru...v ekonomických zprávách se objeví ta magická věta "Vznikly obavy, že...", následovaná hned větou "A proto zdražila komodita x a komodita y". Tak buď ty obavy jsou jen nejapná výmluva, nebo opravdu jsou, a někdo, kdo má na zdražení zájem, ty obavy přiživuje a rozšiřuje... |
Komoditní burzy fungují na stejném principu, jako bankovní trh. "Proslýchá se, že banka XY není schopna vyplácet vklady." Do dvou dnů skutečně schopna nebude...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 5:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
bright: Taky mi často přijde záhadné, kvůli čemu se zdražují ropa, plyn, elektřina a ostatní...většinou mají tyto zdražení surovin a energií stejnou předehru...v ekonomických zprávách se objeví ta magická věta "Vznikly obavy, že...", následovaná hned větou "A proto zdražila komodita x a komodita y". Tak buď ty obavy jsou jen nejapná výmluva, nebo opravdu jsou, a někdo, kdo má na zdražení zájem, ty obavy přiživuje a rozšiřuje... _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 5:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Bart napsal: | Martin napsal: |
Nevím, jak se rozděluje normální a nenormální práce.
|
To je parafráze Tvého arogantního dělení na poctivé manažery a parazitující zaměstnance, které jsi dnes na tomto vláknu bez uzardění vyprskl.  |
Manažer je takový lev, co hlídá svojí smečku. Manažeři žijí ve strašném stresu.
Třeba takovej účetní si lážo plážo přijde v 8 a do půl pátý si tam píše nějaký náhodný kombinace číslíček.
Zatimco manažer tam přijde na devátou, někdy na děsátou, a někdy ze stresu vůbec nepřijde, tolik je stresovanej. Ale když přijde, tak vidí, jak se tam každej fláká, přijde do kanceláře, a třeba musí telefonovat, jako fakt, jo. A teď eště ví, že musí zajít na brunch s klientem. A jako von tam musí fakt dojít, ne jako ten účetní, co si sedí na prdeli. A pak ještě má "three maritini lunch". Jako voni se ty martini nestrávěji sami. A teď ještě jako pořád, jako myslí na to, že si musí zajít s obchodním partnerem na sqash. A to prostě jako uplně vyčerpává. Zvlášť když ho celej den tlačí lakýrky, který sešívali ručně z pandí kůže nějaký líný pětiletý haranti v Kambodži. Pak přijde domů, udělá si jednoduchou omeletu z vajec Kondora kalifornského, a je prostě vyřízenej.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 4:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Martin napsal: |
|
To je parafráze Tvého arogantního dělení na poctivé manažery a parazitující zaměstnance, které jsi dnes na tomto vláknu bez uzardění vyprskl.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 4:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Bart napsal: | Martin napsal: | Ale spíš bych místo násilí, a rozčilování se, jedl hodně zeleniny, ovoce, a dával si pozor na srdíčko.  |
Zatím jsem v klidu. Jen chci, aby sis uvědomil, že některé Tvé výroky působí hůř, než kdybys mně (a nejspíš i dalším nomálně pracujícím) plivnul do ksichtu hustý (kapitalistický) chrhel.  |
A s tím pliváním by to šlo těžko. Při styku s gammou, deltou a epsilonem mam před ústy hedvábný kapesník napuštěný levandulovou esencí; konec konců nikdy nevíš, čím se můžeš nakazit od lidí, kteří se nebojí, že si prací zničí manikuru.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 4:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nick Guest napsal: | Bart napsal: | Martin napsal: | Kolik bere manažer je relevantní asi tak, jako kolik bere poslanec. To i to jsou kapičky v moři toho, co se prošustruje neefektivností a leností jeho podřízených |
Martine, už Ti někdy někdo řekl, že Ti za Tvoje demagogické tlachy dá do huby?  |
Někteří lidé prostě milují kapitalismus ne jaký je, případně jaký by mohl být, ale jak ho líčí komunisti.  |
Což mi připomíná, že bys také mohl začít jít cestou zdravé výživy.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 4:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Martin napsal: | Ale spíš bych místo násilí, a rozčilování se, jedl hodně zeleniny, ovoce, a dával si pozor na srdíčko.  |
Zatím jsem v klidu. Jen chci, aby sis uvědomil, že některé Tvé výroky působí hůř, než kdybys mně (a nejspíš i dalším nomálně pracujícím) plivnul do ksichtu hustý (kapitalistický) chrhel.  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 4:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Bart napsal: | Martin napsal: | Kolik bere manažer je relevantní asi tak, jako kolik bere poslanec. To i to jsou kapičky v moři toho, co se prošustruje neefektivností a leností jeho podřízených |
Martine, už Ti někdy někdo řekl, že Ti za Tvoje demagogické tlachy dá do huby?  |
Někteří lidé prostě milují kapitalismus ne jaký je, případně jaký by mohl být, ale jak ho líčí komunisti.  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 3:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Bart napsal: | Martin napsal: | Kupodivu mi v téhle souvislosti něco takového nikdo nikdy nenabídl. Tedy alespoň tváří v tvář.  |
Takže bych měl premiéru?  |
To nepředpokládám.
Ale spíš bych místo násilí, a rozčilování se, jedl hodně zeleniny, ovoce, a dával si pozor na srdíčko.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 3:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Martin napsal: | Kupodivu mi v téhle souvislosti něco takového nikdo nikdy nenabídl. Tedy alespoň tváří v tvář.  |
Takže bych měl premiéru?  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 3:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Bart napsal: | Martin napsal: | Kolik bere manažer je relevantní asi tak, jako kolik bere poslanec. To i to jsou kapičky v moři toho, co se prošustruje neefektivností a leností jeho podřízených |
Kupodivu mi v téhle souvislosti něco takového nikdo nikdy nenabídl. Tedy alespoň tváří v tvář.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 3:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Dodnes jsem nepochopil argument, že se cena zemního plynu odvíjí od ceny ropy. Pokud vím, tak se nedobývají společně, tj. v závislosti na sobě. Takže ta cenová závislost může leda vznikat na trhu surovin.
Pokud jde o ČEZ, jsem vážně zvědavej, kam až s cenami chtějí jít (s posvěcením Energetického úřadu), když už dosáhli cen v Německu. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 2:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Nejvíc se mi líbil argument nějakého managera firmy Koh-I-Noor, který včera ve 168 hodin na argument, že elektřna na příští rok byla nakoupena již začátkem tohoto roku, když byla ještě drahá, řekl „Já když nakoupím drahé dřevo, tak si nemůžu dovolit prodat ani o halíř dražší tužku, protože by jí nikdo nekoupil…“
Ostatně stejně to vidím tak, že teď se zdraží, protože bylo nakoupeno dopředu zadraho, a příští rok se nezdraží, ale taky nezlevní… Ostatně jako ze zemním plynem. Média přišla s jakoby pozitivní zprávou, že cena plynu příští rok neporoste. No vzhledem k tomu, že cena ropy klesla na 60% a z ní se cena plynu odvíjí, tak mi připadá, že cena plynu by měla zlevňovat, a ne jen nerůst. _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 2:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Martin napsal: | Kolik bere manažer je relevantní asi tak, jako kolik bere poslanec. To i to jsou kapičky v moři toho, co se prošustruje neefektivností a leností jeho podřízených |
Martine, už Ti někdy někdo řekl, že Ti za Tvoje demagogické tlachy dá do huby? 
Naposledy upravil Bart dne po prosinec 01, 2008 3:18 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 2:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
To je typický levicový argument.
Kolik bere manažer je relevantní asi tak, jako kolik bere poslanec. To i to jsou kapičky v moři toho, co se prošustruje neefektivností a leností jeho podřízených, a v případě poslance neefektivností a leností zaměstnanců státní správy. Už vůbec nemluvě o tom, že většina odměn budou tantiémy.
Je to dobrý akorát k tomu, aby si někdo nad pivem a tlačenkou zanadával "Já musim platit za elektřinu 5 000, a ten hajzl (kterého neznám a v životě jsem ho neviděl) si bere ty milióny, rubíny, diamanty a orgiéé. Mámo podej mi další plzeň, ze šroubárny jsem celej udřenej."
Situaci by vyřešila privatizace ČEZu, s tím, že stát by udržoval v chodu pouze rozvodné sítě. Nota bene by to usnadnilo vstup ostatních poskytovatelů na trh. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 2:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nechají je zčásti kolovat. Nebo proč myslíš, že stát jako většinový vlastník zastoupený politiky umožňuje ČEZu jeho cenovou politiku.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 2:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: Re: ČEZ |
|
|
Nick Guest napsal: | 677 mil. na odměnách pro p. Romana a celková 1 miliarda pro vrcholový managment ČEZu |
Co s těma prachama ti lidi budou dělat? Nacpou si je jednoho dne do rakve?  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 2:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
Předmět: ČEZ |
|
|
677 mil. na odměnách pro p. Romana a celková 1 miliarda pro vrcholový managment ČEZu - a to jde prosím o podnik s převažující státní účastí! Civilizované země - např. Švédsko - ty odměny podle motivačních programů pro špičkové manažery prostě nevyplácejí, když přesáhnou určitou výši a když jde o státní sektor.
Jasně, dyk sou to jenom dvě stovky z toho, o co mohla na elektřině v příštím roce zaplatit míň domácnost Wakyina, Honzova, Bartova... _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
po prosinec 01, 2008 10:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: ČEZ |
|
|
Tak to je drsný, ale bohužel realistický ... to "tiskové prohlášení" s usmívajícím se pánem s bankovkama
Nevím, proč posílají takhle patafyzické vyúčtování, jestli jen proto, že se jim rozbilo to měřící hejble, nebo jestli používají SAP, a z toho leze zásadně patafyzické vyúčtování. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá listopad 28, 2008 8:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Honza šaman

|
Předmět: Re: Duhový ČEZ |
|
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|