|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá září 05, 2008 1:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
No pěkně, pánové!
Chápu, že někdo může mít výhrady k průběhu srazu, když se na něj dostaví. Ale z tohohle domlouvacího vlákna se stalo handrkování hašteřivých ukřivděných héreček, kterým se nic neděje a prskají jen proto, aby si vydobyly pozornost. |
|
|
|
|
 |
pá září 05, 2008 2:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To bright: |
|
|
Juju, máš pamatováka. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá září 05, 2008 1:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
House: Holubům bude IMHO úplně fuk, že nedorazí někdo, kdo ve skutečnosti dorazit nechce a hlavně vzhledem ke svému věku bez souhlasu svých rodičů ani dorazit nemůže.
Martin: Není špacírka trochu delší, tenčí a z jiného materiálu?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá září 05, 2008 1:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Martin: Vyjímka vždycky potvrzuje pravidlo... ale slyšet tohle od jiných, tak jim řeknu, ať to povídaj holubům na střeše  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 11:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
House M.D. napsal: | Martin: No, tak to je teda trefa... už se nemůžu dočkat až se srazim s takovými "milými, hodnými a v neposlední řadě i chápavými" lidmi, jako vy... Podle těch příspěvků, kterými na mě nešetříte, asi nestojíte o mou přítomnost... spíše stojíte o mou nepřítomnost... |
Nech toho, hysterko. Většina lidí stojí o kontakt. S tebou, nebo jiným nováčkem. A co se týká mě, vyjádřil sem se snad dost jasně, že bych tě tam viděl rád.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 11:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Martin: No, tak to je teda trefa... už se nemůžu dočkat až se srazim s takovými "milými, hodnými a v neposlední řadě i chápavými" lidmi, jako vy... Podle těch příspěvků, kterými na mě nešetříte, asi nestojíte o mou přítomnost... spíše stojíte o mou nepřítomnost...
máslo: Kdybych ty všechny tvoje příspěvky čet, tak bych ti tady předložil výčet všech méně kvalitních příspěvků, než je ten můj. Takže si moc nefandi  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 9:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Btw. mám přivést nějakého "mého důchodce"?  | Toho nejstaršího, ať má Martin nějakou společnost. |
Ubiju tě špacírkou, mladíku! Žádnou úctu to nemá!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 9:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Btw. mám přivést nějakého "mého důchodce"?  | Toho nejstaršího, ať má Martin nějakou společnost. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 9:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: To manuel: |
|
|
No je to kolem pasu, dobře, uznávám.
Jinak zřejmě budu muset převzít iniciativu (opět). Tedy v 8. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 9:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Manuel: Mno, mně také nejde o to, koho tam potkám, aspoň to bude do poslední chvíle překvapení, taky mi spíš jde o tu kvantitu, jestli to bude megasraz, kdy nebude pomalu kam sednout a budeme doslova vytékat ze všech vnějších otvorů baru Saints, nebo to bude "komořina" jako minule...proto by mi stačil jen přibližný odhad počtu účastníků...
Btw. mám přivést nějakého "mého důchodce"?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 8:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
máslo napsal: | Je tu ještě někdo, kdo to má daleko, nechce přijet a nikdo se ho neptal?  |
Já?  |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 7:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Martin: Tak tohle je zřejmá podpásovka.
... od kolika se začíná se asi nedozvím. Každopádně se doplazím z práce, kde končím v osm.
máslo: To je nová skvělá deviace - fetiš na máslí příspěvky. |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 7:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
House M.D. napsal: | máslo: Nejdřív se podívej na svoje vlastní příspěvky a potom kritizuj ostatní Určitě se najde nějakej, kterej má menší hodnotu, než ten můj níže  | Záhřálo mě na duši, že všechny mé příspěvky čteš. Teď vím, že musím ještě přitlačit a produkovat jich víc, když mám konečně pro ně nějakého čtenáře . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 7:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Já se snažim vtipnou kaší nepřecpávat. Hlídám si BMI.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 7:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Dneska jsi posnídal vtipnou kaši nějakou řídkou, co? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 7:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Aristokrat leda v bezvědomí.  |
Správný aristokrat je pouze a výhradně v bezvědomí!  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 7:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Aristokrat leda v bezvědomí.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 7:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Nějak mi uniká smysl těchto seznamů. Přijde mi, že se jich dožadují především ti, kteří si nejsou schopni zjistit jiným způsobem, jestli má přijít někdo, koho tam chtějí nebo nechtějí potkat. Po zkušenostech z dřívějška, kdy nedorazili lidi, kteří to přislíbili a neodvolali, mi to přijde naprosto zbytečné. Navíc, vždy aspoň třetina lidí do poslední chvíle tvrdí, že možná přijdou, pokud jim do toho něco nevleze. |
To víš, já jsem zhýralý a unylý aristokrat, čili nemam co dělat, a tak vymýšlim seznamy.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 5:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
House M.D. napsal: | Martin napsal: | Doufal bych v Barta a ostatní nováčky, ale.... |
Snad tím nemyslíš mě? No já nepříjdu, mam to daleko... 100 km, komu by se to chtělo jet?  |
Doktore, k němuž sem pojal sympatii, bo vím jaké je to utrpení dělat si neustále plastiky palců, a jakou obecnou zahořklost a cynismus (a nedostatek sebereflexe a smyslu pro humor ) to v člověku probouzí:
Nevim, komu by se chtělo jet, ale ty můžeš být první, a razit cestu těm, kdo ještě nepřekonali vzdálenost 100 km.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 5:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Bart napsal: | Martin napsal: | Ergo já:
Doufal bych v Barta a ostatní nováčky, ale.... |
Bart také doufal, leč nerad by působil jako červený hadr na býka, pardon na brighta, a tak raději zůstane sedět doma, bude se pokoušet o SEBEREFLEXI a objevovat zasuté zbytky SMYSLU PRO HUMOR...  |
Já taky nemam sebereflexi a smysly pro humor, a myslim, že nás tam takovejch bude habakuk. Tedy, soudě podle, ehm, definice.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 5:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
máslo: Nejdřív se podívej na svoje vlastní příspěvky a potom kritizuj ostatní Určitě se najde nějakej, kterej má menší hodnotu, než ten můj níže  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 3:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ttomp guru

|
|
|
máslo: No, když už se teda ptáš...  |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 2:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
House M.D.: Velmi hodnotný a přínosný příspěvek. Myslim, že bez této informace by tu všichni jen smutnili. Ještě že jsi nám to všem ozřejmil. Díky ti. Je tu ještě někdo, kdo to má daleko, nechce přijet a nikdo se ho neptal?  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 1:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Martin napsal: | Doufal bych v Barta a ostatní nováčky, ale.... |
Snad tím nemyslíš mě? No já nepříjdu, mam to daleko... 100 km, komu by se to chtělo jet?  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 1:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Mně tentokrát (výjimečně, samozřejmě) jde jen o kvantitu.
A od kolika že se máme slézati? A plánuje se někam pokračovat? (Kdybych chtěl přijít ve fraku.) |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 12:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nějak mi uniká smysl těchto seznamů. Přijde mi, že se jich dožadují především ti, kteří si nejsou schopni zjistit jiným způsobem, jestli má přijít někdo, koho tam chtějí nebo nechtějí potkat. Po zkušenostech z dřívějška, kdy nedorazili lidi, kteří to přislíbili a neodvolali, mi to přijde naprosto zbytečné. Navíc, vždy aspoň třetina lidí do poslední chvíle tvrdí, že možná přijdou, pokud jim do toho něco nevleze. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 8:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Jaksefurtmenovat? uživatel+

Založen: 21.7.2008 Příspěvky: 231 Bydliště: tam za vodou v rákosí
|
|
|
bright napsal: | Žádná rekapitulace z mé strany nebude. Ještě by se někdo zaleknul toho, kdo všechno má přijít. | Ale spíš by se někdo mohl zase zaleknout, že podle tvého seznamu přijít nemá.  |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 7:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Martin napsal: | Ergo já:
Doufal bych v Barta a ostatní nováčky, ale.... |
Bart také doufal, leč nerad by působil jako červený hadr na býka, pardon na brighta, a tak raději zůstane sedět doma, bude se pokoušet o SEBEREFLEXI a objevovat zasuté zbytky SMYSLU PRO HUMOR...  |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 2:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Ergo já:
jojx
Já
waky
Manuel (asi)
Sergay (a po té rupne u státnic)
bright
Nick Guest (dle mých chabých informací)
Tomáš (předpokládám)
Doufal bych v Barta a ostatní nováčky, ale.... _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt září 04, 2008 1:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Žádná rekapitulace z mé strany nebude. Ještě by se někdo zaleknul toho, kdo všechno má přijít. Nechte se hezky překvapit, nebo si účast svých srdečních záležitostí zjistěte osobně via SZ, ICQ či mobil.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|