|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út září 02, 2008 1:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Bart: Rekapitulace tohoto vlákna z dnešního dne. Jaksefurtmenovat? oznámil, že neuvažuje o účasti na srazu kvůli komunikaci na tomto fóru. Z jiného vlákna vím o vaší disputaci ohledně lanovky, tak jsem se ho v nadsázce zeptal, proč nechce dorazit, když ty jsi na žádný sraz stejně nikdy nepřišel. A do toho ses ozval ty s tím, že bys byl býval přišel, kdybych já býval byl na tebe nebyl ošklivý. Potrefená husa.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 1:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
Předmět: Re: Bartovi a Brightovi |
|
|
bright napsal: | Nedostatek smyslu pro humor a sebereflexe jsou pro mě jako červenej hadr. |
Smysl pro humor může mít každý z nás úplně jiný. Horší je, nedostává-li se někomu základní lidské slušnosti.  |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 12:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Waky: Milejší vůči Bartovi být neumím. Nedostatek smyslu pro humor a sebereflexe jsou pro mě jako červenej hadr. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 12:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
Waky napsal: |
Netuším, co jste si oba udělali, ale stojí to zato? |
Waky, díky za pozvání, ještě to zvážím. Nick Guest mě taky před časem vybízel, ať přijdu. Jenže já mám z lidí, kteří se na dálku projevují jako bright, hodně divný pocit. Vůbec ho neznám, neudělali jsme si nic a důvod, proč se do mě soustavně naváží, je mi neznámý. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 12:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jaksefurtmenovat? uživatel+

Založen: 21.7.2008 Příspěvky: 231 Bydliště: tam za vodou v rákosí
|
Předmět: Re: Pozn. + výjezdní zasedání ? |
|
|
bright napsal: | Jaksefurtmenovat? napsal: | Ale víte, že čím déle jsem na tomhle fóru, tím víc jsem vlastně rád, že se těch srazů neúčastním?  | Pročpak to? Bart a spol. na žádné srazy nechodí. A i ti největší netoví prudiči jsou ve skutečnosti milí hošíci.  |
I kdyby byli někteří ve skutečnosti jen z poloviny tak otravní jako tady, pořád je to na mě moc.  |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 12:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Bartovi a Brightovi |
|
|
Nehádejte se
Barte, klidně přijď, bude tam víc lidí, tak by sis mohl vybrat, s kým si budeš povídat. Obyčejně je jich tolik, že se všichni ani nemůžou bavit se všema najednou, tak nemá smysl to řešit. Možná dorazí i Nick Guest. (Budu tam třeba já, ale nevím, jak dalece má pro Tebe tato informace význam, když se neznáme). Bright v reálu nekouše, nikoho nenapadá ani kvůli nikomu ostentativně neodchází. Na druhou stranu uznávám, že jeho poslední příspěvky z tohoto vlákna moc milé nejsou.
....
Netuším, co jste si oba udělali, ale stojí to zato? (Úplně nejlepší je začít se dohadovat o budoucí hádce, to je krystalická patafyzika a není z toho cesty úniku .... ) _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 12:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tohle vážně miluju... řešit tu, že kvůli mě nepřijde někdo, kdo vlastně ani přijít nechtěl, ale jen si chce hrát na uraženou zagorku...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 12:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
bright napsal: | Bart: To bylo konstatování. Mně je úplně jedno, kdo kam dorazí nebo nedorazí. Přinejhorším můžu odejít.  |
Tak to ne. To bych nerad, abys kvůli mně odcházel. Jen si to se svými ovečkami hezky užij.  |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 12:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Bart: To bylo konstatování. Mně je úplně jedno, kdo kam dorazí nebo nedorazí. Přinejhorším můžu odejít.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 11:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Bart guru+++

|
|
|
bright napsal: | Bart a spol. na žádné srazy nechodí. A i ti největší netoví prudiči jsou ve skutečnosti milí hošíci.  |
Zrovna jsem si říkal, že bych na sraz také zavítal. Ale vidím, že Bright rozhoduje úplně o všem a mou přítomnost by nevydýchal. Škoda.  |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 11:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Připomínka |
|
|
Pro ty, kteří čtou jen poslední příspěvky, připomínám, že sraz je tento pátek 5.9. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 11:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jaksefurtmenovat? napsal: | Ale víte, že čím déle jsem na tomhle fóru, tím víc jsem vlastně rád, že se těch srazů neúčastním?  | Pročpak to? Bart a spol. na žádné srazy nechodí. A i ti největší netoví prudiči jsou ve skutečnosti milí hošíci.  _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne út září 02, 2008 11:40 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 9:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |

|
|
|
TXB napsal: | Jaksefurtmenovat? napsal: | Já nebydlím přímo v Praze, takže si asi naseru do vlastního hnízda, ale add diskvalifikace mimopražských musím poznamenat, že tohle jsou pražské srazy, takže mimopražští jsou diskvalifikováni prakticky už a priori.  |
Zkus před spaním podumat a možná se ti povede přijít na určitou významovou nuanci mezi slovním spojením "pražský sraz" a "sraz Pražanů"  |
No a ty zkus zase podumat po ránu a možná přijdeš na to, že nejde o to, jestli je to pražský sraz nebo sraz Pražanů, ale o to, že se koná v Praze a mimopražští to mají zkrátka do Prahy daleko.
Ale víte, že čím déle jsem na tomhle fóru, tím víc jsem vlastně rád, že se těch srazů neúčastním?  |
|
|
|
|
 |
út září 02, 2008 12:23 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright: Já socializaci vítám, nicméně čelím podobné situaci jako pepcza, takže neslibuju nic (nebo nevyhrožuju). |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 7:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Jaksefurtmenovat? napsal: | Co byste řekli takovému výjezdnímu zasedání ÚVGK, které by se konalo v rámci nějakého pěšího nebo cyklo- výletu? | Není-li organizátor, nebude ani výjezdní zasedání  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 7:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Jaksefurtmenovat? napsal: | Já nebydlím přímo v Praze, takže si asi naseru do vlastního hnízda, ale add diskvalifikace mimopražských musím poznamenat, že tohle jsou pražské srazy, takže mimopražští jsou diskvalifikováni prakticky už a priori.  |
Zkus před spaním podumat a možná se ti povede přijít na určitou významovou nuanci mezi slovním spojením "pražský sraz" a "sraz Pražanů"  |
|
|
|
|
 |
po září 01, 2008 8:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |

|
Předmět: Pozn. + výjezdní zasedání ? |
|
|
Já nebydlím přímo v Praze, takže si asi naseru do vlastního hnízda, ale add diskvalifikace mimopražských musím poznamenat, že tohle jsou pražské srazy, takže mimopražští jsou diskvalifikováni prakticky už a priori.
Jináč abych se přiznal, tak patřím k těm, které vysedávání v buzincích a plkání u píva nebo u kafe moc nebaví. Co byste řekli takovému výjezdnímu zasedání ÚVGK, které by se konalo v rámci nějakého pěšího nebo cyklo- výletu? Pokud by nás nebylo moc, abychom nevypadali jako prvomájový průvod, mohlo by to být docela fajn. Předpokládám, že by se zúčastnila především sportovní sekce. Berte to jako návrh k diskuzi. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 31, 2008 9:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
Shmudla: to střídání je dobrý nápad, přesně tak jsem to myslel, záleželo by tedy na ostatních, a když to bude v týdnu nikdo netvrdí že se musí kalit do 5 do rána |
|
|
|
|
 |
ne srpen 31, 2008 9:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Pro příznivce pracovně denních srazů si dovoluji připomenout nadcházející první středu v měsíci a s ní související setkání u Mgr. Kelley. (viz předchozí příspěvky uživatele maara v tomto vláknu) _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
ne srpen 31, 2008 9:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Shmudla uživatel+

|
|
|
Tak ono se to dá prostřídávat. Občas udělat sraz před víkendem a občas to udělat v týdnu. Pak si nebude nikdo moct stěžovat. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 31, 2008 7:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
youngman uživatel++
|
|
|
TXB má pravdu, že srazy během pracovního týdne diskvalifikují na účasti většinu mimopražanů, ale jsou i tací, kterým by se to mnohem více hodilo během týdne, kdyby byl nějaký sraz během pracovního týdne tak už jsem se vám dávno osobně představil ... |
|
|
|
|
 |
so srpen 30, 2008 8:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Waky napsal: | Někteří pracující to zase vidí jinak a chodí přes týden neradi kamkoli, odkud se vracejí po jedenácté večer.
To je holt asi ten úhel pohledu  |
Ne že bych se plánoval tohoto srazu účastnit, ale vůči mimopražákům jsou srazy v pracovním týdnu docela bezohlednost... |
|
|
|
|
 |
so srpen 30, 2008 7:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
i když bych rád, tak nebudu schopen. den předtím se zhulákám z povinnosti  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
so srpen 30, 2008 2:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Někteří pracující to zase vidí jinak a chodí přes týden neradi kamkoli, odkud se vracejí po jedenácté večer.
To je holt asi ten úhel pohledu  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá srpen 29, 2008 8:26 am |
 |
Autor |
Zpráva |

|
|
|
Dá-li pámbu, budu zrovna na Slovensku.
Já bych se přimlouval spíš za středy nebo čtvrtky. Studenti se můžou zkoulovat kdy se jim zachce a my pracující to holt už do konce týdne nějak přežijem, ale víkendy jsou většinou obsazené jinou zájmovou činností.  |
|
|
|
|
 |
čt srpen 28, 2008 10:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Mno, uvidím jak budu mít naučeno... _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt srpen 28, 2008 9:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
pokusím se, zatím spíše ano _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 28, 2008 7:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Nový sraz |
|
|
Co byste řekli na sraz v pátek 5.9.? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 24, 2008 7:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Já jsem na to úplně zapomněl. Úplně jako na smrt. Lítám si teď někde v jiných sférách a na všechno zapomínám... omlouvám se. |
|
|
|
|
 |
čt srpen 21, 2008 11:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Němec by nejspíš řekl: Ich schicke mich für Deutschprüfung an. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|