|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po červen 23, 2008 10:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
Předmět: |
|
|
House M.D.: Bejt Gay.  |
|
|
|
|
 |
po červen 23, 2008 10:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Rausek: móda...tak mi teda řekni, co je IN??? _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po červen 23, 2008 10:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomík uživatel+
Založen: 16.6.2008 Příspěvky: 103 Bydliště: Okres Český Krumlov
|
|
|
TXB napsal: | Budeš-li vyhlížet sympaťáky, máš jistotu, že nikdy nenaruším běh tvého života  |
Sebekritika není na místě Pokud jsi tedy nefotil někoho jiného  _________________ Sorry girls... |
|
|
|
|
 |
po červen 23, 2008 10:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
House M.D. napsal: | Jako já nEvIm (to je pro ty, komu vadí moje "nvm") proč z toho děláte takovou vědu, vždyť to jsou jen ponožky...uznávám...punčocháče v sandálech to je trochu moc...ale stejně nEvIm jakou z toho děláte kovbojku  | Ty prostě nechápeš, že je to děsně OUT a to mi si přece nemůžem dovolit... Navíc už nějakou dobu. Pamatuju si, jak sem si to před pěti lety přečet v nejmenovaném dívčím časopise...  |
|
|
|
|
 |
po červen 23, 2008 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Budeš-li vyhlížet sympaťáky, máš jistotu, že nikdy nenaruším běh tvého života  |
|
|
|
|
 |
po červen 23, 2008 9:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomík uživatel+
Založen: 16.6.2008 Příspěvky: 103 Bydliště: Okres Český Krumlov
|
|
|
TXB napsal: | Letos jsem se rozhodl to sabotovat ještě víc. K sandálům a světlým šortkám si beru zásadně tmavé ponožky  |
OK, až budu trajdat po budějkách, tak vyhlížím sympaťáky v sandálích s ponožkama, třeba Tě potkám  _________________ Sorry girls... |
|
|
|
|
 |
po červen 23, 2008 9:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
House M.D. guru++

|
|
|
Jako já nEvIm (to je pro ty, komu vadí moje "nvm") proč z toho děláte takovou vědu, vždyť to jsou jen ponožky...uznávám...punčocháče v sandálech to je trochu moc...ale stejně nEvIm jakou z toho děláte kovbojku  _________________ Powered by REDSTONE |
|
|
|
|
 |
po červen 23, 2008 9:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Jon Sníh: Bys nevydržel ani zkušební dobu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červen 23, 2008 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rausek uživatel+

|
|
|
bright napsal: | Čekám, kdy se tu objeví nějakej milovník latexu a kožených masek...  | Vhceš mi snad říct že tu ještě žádnej neni. Tada tohle je nahouby, žádný vykrouceniny, žádný metroušové, žádnej latex, žádná kůže... S tim se můsí okamžitě něco udělat! Kdybysem v tomhle stavu zavítal nějakej heterosexuál, tak by moh nabít dojmu že sme třeba úplně normální lidi...  |
|
|
|
|
 |
po červen 23, 2008 9:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Jon Sníh guru

|
|
|
Jestli se punčocháče a ponožky v sandálech stanou poznávacím znakem HO/BI, tak se nechám okamžitě draftovat HT ))))))))))))) _________________ Dum spiro spero, odi et amo |
|
|
|
|
 |
po červen 23, 2008 9:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Čekám, kdy se tu objeví nějakej milovník latexu a kožených masek...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|