|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st leden 30, 2008 8:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: |
|
|
Maku: V mém případě by to byl historicky první chlap, který by ode mne dostal facku... |
|
|
|
|
 |
st leden 30, 2008 5:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Cimrmanovská variace |
|
|
Meany napsal: | tak díky, nějaké "vysvětlení" jsem našel a vzal jsem si z toho to, že bude-li ještě někdy nějaká příležitost a bude se konat nějaký ten sraz a já budu mít čas a nebude vadit příchod někoho dalšího, tak se na to nevykašlu, ale přijdu... | No tak tohle je správná reakce na konstruktivní kritiku. Proto děkuji kolegovi Meanymu, za jeho závazek  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
máslo napsal: | Maku: Hm, když vidim ten tvůj podpis, tak přemýšlim, kde jsem toho staříka viděl.... aha, jo už vim - to byl ten plešatej ze Saints, co tam nabízel mladým zajícům masáže . |
Ovšem čistě z důvodů ekonomických a sociálních studií.. P.S. A ještě nám tu tvrd, že by sis od pana presidenta tu masáž nenechal udělat...  |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 11:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Maku: Hm, když vidim ten tvůj podpis, tak přemýšlim, kde jsem toho staříka viděl.... aha, jo už vim - to byl ten plešatej ze Saints, co tam nabízel mladým zajícům masáže . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 11:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Waky napsal: | Hlavně by mohli trochu ztlumit repráky.
Asi jsem cimprlich, ale když mi kolem hlavy hřímá zvukový spam a není kvůli němu slyšet vlastního slova, dostanu se po nějaké době do celkové letargie a opouští mě řeč i myšlenky.
....
Chvílemi jsem si říkala, že kdybych zůstala doma, koupila si lahváč, patřičně vykroutila volume na Evropě2 nebo jiném podobném skvostu a zavřela oči, mohla jsem zůstat doma a výsledek byl týž. |
On je trochu poblém v tomhle typu srazů. Když jsem byl na tom vícedenním, tak tam to bylo úplně super. Jednak to mělo i nějaký kulturní a osvětný podtext, a pak taky byla možnost mluvit se spoustou lidí o spoustě zajímavých věcí (skoro mě bolela huba, jak jsem celý den jen komunikoval). To se tady ale skoro nedá. Když jsem se s někym bavil, tak jsem měl co dělat, abych vůbec rozumněl každýmu slovu, protože to bylo o překřičování buď hudby, nebo ostatních lidí (to bylo skoro horší). Navíc je mi i celkem špatně z té zahulené místnosti, kdy pak chodim na záchod každých 15 minut, abych si vypláchl oči, který už mě z toho kouře bolí.
Některé střípky tohoto srazu byly moc fajn. Jinak to bylo pro mě tentokrát slabší právě z těch výše popsaných důvodů. Přitom vim, že v té společnosti zas takový problém není (to by jinak byl i na tom vícedenním srazu). To prostědí je ale špatný. Ani tak ne Saints, jako spíš obecně tyhle bary. Radši míň srazů, ale někde ve formě nějakých akcí atd. _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 10:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Meany uživatel+
|
|
|
ona ti moje sz s návrhem domácí bábovky nepřisla??? ach jo. no nic, kdo je ještě v radě?  _________________ Úplně se nepochopíme nikdy, ale můžeme daleko víc, než se chápat. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 10:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Meany napsal: | To Maku.
Hmm, to jestli to klapne, tak abych si vzal drobný na známky a průkazkový foto  | ,
Za co nás máš... dost, že je tu registrované partnerství.. ještě, aby průkazky jsme měli...
No asi si to nepochopil... očekával jsem soukromou zprávu, ve které by si navrhl cenu za kladné hlasování... |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 10:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Žádný drobný, platí se rundou!
(dělám si legraci ) _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 9:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Meany uživatel+
|
|
|
To Maku.
Hmm, to jestli to klapne, tak abych si vzal drobný na známky a průkazkový foto  _________________ Úplně se nepochopíme nikdy, ale můžeme daleko víc, než se chápat. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 9:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Meany napsal: | a nebude vadit příchod někoho dalšího |
Tvá přítomnost na dalším srazu bude řádně projednána Radou GK.CZ. Výsledek hlasování bude vyvěšen zde nejpozději do hodiny po řádném ukončení Rady. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 9:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tak jsem před chvílí odeslal naše nápady na zlepšení chodu baru a připojil jsem k nim ještě happy hour, special offer a aktualizaci musicboxu. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 9:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Meany uživatel+
|
|
|
tak díky, nějaké "vysvětlení" jsem našel a vzal jsem si z toho to, že bude-li ještě někdy nějaká příležitost a bude se konat nějaký ten sraz a já budu mít čas a nebude vadit příchod někoho dalšího, tak se na to nevykašlu, ale přijdu. ostatně, nejlepší je si udělat názor svůj, že jo  _________________ Úplně se nepochopíme nikdy, ale můžeme daleko víc, než se chápat. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 5:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Njn, nikdy se nevrátí pohádka mládí...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 5:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Mě to nepohoršuje, ani nijak nerozvášňuje. Když za tím nelze hledat nějaký vznešený city, tak je to na stejný úrovni, jako když tě prohmatává doktor.
Obecně je to spíš jedno. Ale za sebe musím říct, že taková ta panická ostýchavost dávných srazů měla se svými náznaky a nevyřčenými tužbami cosi jinotajně svůdného do sebe. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 5:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | já mám zas tady pověst notorického špióna a zvědavce  |
sergej: Se nediv, když se mísíš do oplodňovacích rozhovorů.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 5:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | A od osahávání mě bylo upuštěno promptně v okamžiku, kdy osahávající zjistil, že je mi možno spočítat všechna žebra i přes svetr. | I tebe?!? Už jsem napočítal půl tuctu. Otázka nejspíš zní, koho si odepřel? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 5:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | No to je dobrý. Tak jak tu mají někteří jedinci pověst notorických slintalů (obzvlášť v přítomnosti fešných heteráků), tak já mám zas tady pověst notorického špióna a zvědavce  |
Spíše necrofila  |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 5:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
No to je dobrý. Tak jak tu mají někteří jedinci pověst notorických slintalů (obzvlášť v přítomnosti fešných heteráků), tak já mám zas tady pověst notorického špióna a zvědavce  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 5:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Já si stěžovat nemohu, poněvadž jsem sraz strávil vesměs různě plodnými diskusemi. A od osahávání mě bylo upuštěno promptně v okamžiku, kdy osahávající zjistil, že je mi možno spočítat všechna žebra i přes svetr.
... jinak rádio tam tentokrát bylo opravdu nahlas, z jeho přeřvávání jsem měl nakřáplej hlas ještě do včerejška.
Jinak srazy jsou věc bezpečná. A s nedostatky v oblasti sociální inteligence u některých se stejně už asi nic neudělá.  |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 5:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Neživíš, tak nepřepínej  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 4:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
sergej: To neřeš, po tom nepátrej! _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 4:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Brighte, přiznávám se že vlastní slova jsem určitě tedy slyšel! Ale kde jsem poslouchal jaké cizí rozhovory???? Žádám vysvětlení!!! _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 3:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
to Meany: nikde jinde nenajdeš na tak malém prostoru tolik exotů Ne, vážně, stojí to alespoň za to vidění  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 3:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Hudba hraje a kouří se ve všech barech.
Sergej slyšel vlastní slova a cizí rozhovory až moc dobře.
Máslo jako obvykle provokoval a provokuje diskuzi i tady.
Nikdo neutrpěl újmu na těle ani na duši.
Kukajdu nemám kvůli srazu. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 2:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Meany uživatel+
|
|
|
Tak já nevím, chtěl jsem na nějaký ten sraz dorazit, poznat vás. A nejsem sám, kdo chtěl přijít. Ale když to tady čtu, tak je to na místě, kde je zahuleno, není slyšet vlastního slova, někdo někoho osahává, někomu to vadí, jiný zřejmě čekal a nic a někomu z toho naskočí třetí oko a možná, že někomu ještě něco víc, jen to nepíše
Prosím, může sem někdo napsat něco pozitivního a pravdivého o takových srazech? Já abych věděl, jestli se mám bát nebo těšit. Zatím mám smíšené pocity a chtěl bych mít jasno  _________________ Úplně se nepochopíme nikdy, ale můžeme daleko víc, než se chápat. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 1:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Blinky/Kukajda _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 1:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Bright:
Není to ta Burnsova ryba "Kukajda"? _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 12:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
máslo napsal: | Asi dva dny před srazem mi přítelkyně povídala o tom, jak se cítila poníženě, když ještě mladší nechtěla se svým předchozím přítelem mít něco intimního. Ten ji pak aspoň osahával, když vedle něj spala (nebo když dělala, že spí). No myslim, že jsem tam na srazu pochopil její pocity . |
Docela jí chápu. Víš, když mě ošmatáváš před mým přítelem, taky to není zrovna příjemné. Já vím, nic to není, ale díky tomu "nic" jsme se shodli, že jsi vážně vůl. _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 10:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
"Two Cars in Every Garage and Three Eyes on Every Fish"
It's not just fish, its name's Blinky and it's an evolutionary step. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 4:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
Bright patrně v sobotu konvertoval k budhismu a objevil v sobě "třetí oko", jímž se nyní na avataru honosí. Ještě že mě tam nebylo
Nick _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4)
Naposledy upravil Nick Guest dne út leden 29, 2008 2:09 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|