|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út leden 29, 2008 1:17 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: |
|
|
tak teď se v tom ztrácím, kdo koho? |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 1:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
máslo napsal: | Asi dva dny před srazem mi přítelkyně povídala o tom, jak se cítila poníženě, když ještě mladší nechtěla se svým předchozím přítelem mít něco intimního. Ten ji pak aspoň osahával, když vedle něj spala (nebo když dělala, že spí). No myslim, že jsem tam na srazu pochopil její pocity . |
Ale, že jsem se cítil dost podobně, ti evidentně nevadilo  |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 1:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
"Nečiň druhým to, co nechceš, aby oni činili tobě." _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út leden 29, 2008 12:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Taky něco přidám .
Překvapilo mě, jak vypadá jojx. Částečně v souvislosti s tim, bych se mu i chtěl moc omluvit .
Poprvé jsem komunikoval s Adamem. Docela fajn kluk.
Asi dva dny před srazem mi přítelkyně povídala o tom, jak se cítila poníženě, když ještě mladší nechtěla se svým předchozím přítelem mít něco intimního. Ten ji pak aspoň osahával, když vedle něj spala (nebo když dělala, že spí). No myslim, že jsem tam na srazu pochopil její pocity . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
po leden 28, 2008 11:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
No, posledně to nevypadalo, že bys neslyšel vlastního ani cizího slova.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po leden 28, 2008 11:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Tak to se přidávám. Kdekoliv, nejen v Saints, mi vadí hlasitá hudba. Když se do toho přidá vydýchaný vzduch v malé nevětrané místnosti a cigaretová mlha, tak začínám mívat kacířské myšlenky na opuštění jinak veselé společnosti. Stejnak nemůžu dejchat a pálej mě oči a navíc neslyšim vlastního ani cizího slova a musim překřikovat hudbu, takže druhej den mluvim jak nastydlej havran. S těmi cigáry asi nic udělat nejde, ale tu "hudbu" bych také prosil ztišit. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po leden 28, 2008 4:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Jak pro koho… |
|
|
|
|
 |
po leden 28, 2008 1:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Waky napsal: | Hlavně by mohli trochu ztlumit repráky.
Asi jsem cimprlich, ale když mi kolem hlavy hřímá zvukový spam a není kvůli němu slyšet vlastního slova, dostanu se po nějaké době do celkové letargie a opouští mě řeč i myšlenky.
....
Chvílemi jsem si říkala, že kdybych zůstala doma, koupila si lahváč, patřičně vykroutila volume na Evropě2 nebo jiném podobném skvostu a zavřela oči, mohla jsem zůstat doma a výsledek byl týž.
....
Samozřejmě jsem ráda, že jsem Vás všechny viděla, ale ten rachot byl fakt děs  |
No na druhou stranu lepší poslouchat hlasitou Evropu, než pochod rudých námořníků (bo jak se to jmenuje ) |
|
|
|
|
 |
po leden 28, 2008 11:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
Hlavně by mohli trochu ztlumit repráky.
Asi jsem cimprlich, ale když mi kolem hlavy hřímá zvukový spam a není kvůli němu slyšet vlastního slova, dostanu se po nějaké době do celkové letargie a opouští mě řeč i myšlenky.
....
Chvílemi jsem si říkala, že kdybych zůstala doma, koupila si lahváč, patřičně vykroutila volume na Evropě2 nebo jiném podobném skvostu a zavřela oči, mohla jsem zůstat doma a výsledek byl týž.
....
Samozřejmě jsem ráda, že jsem Vás všechny viděla, ale ten rachot byl fakt děs  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
ne leden 27, 2008 8:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Kofolu  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
ne leden 27, 2008 7:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
O nějaké konkrétní? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne leden 27, 2008 7:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
|
|
Mohli by rozšířit sortiment nealkoholických nápojů  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
ne leden 27, 2008 6:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Tak, sraz opět super, rád jsem vás všechny viděl Musím poděkovat Waky za rady, jojxovi za skvělý pokec a Adamovi se Stonerockem za to, že to se mnou vydrželi  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne leden 27, 2008 6:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Tak u Saints mi fakt chybí asi jen dvě nerealizovatelné věci - poněkud nižší ceny (to jim radši ani nenavrhujme) a zvětšení plochy, ale nevim kam by to jako mělo expandovat. Ale je tam fakt dost těsno (což ovšem někdy nemusí být na škodu, když místo k sezení je už jen na něčím klíně ). _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne leden 27, 2008 6:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
No konečně nějaké ohlasy... už jsem si začínal myslet, že po včerejšku všichni chrníte... |
|
|
|
|
 |
ne leden 27, 2008 6:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Tak jsem se trochu prospal a probral se z alkoholového opojení Rád jsem vás zase všechny viděl Škoda, že byl ten začátek tak trochu zmatečný
K Saint´s mě napadá případné rozšíření kapacity Ale to je asi těžko realizovatelné  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
ne leden 27, 2008 5:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Saints |
|
|
David, barman a manager v jednom, mi včera položil otázku, jestli nemáme nějaké požadavky na zlepšení Saints. Co bychom chtěli, aby tam fungovalo jinak, lépe. Takže máte-li nějaké nápady, sem s nimi.
Jako první věc mě napadá pořízení klimatizace, nebo aspoň účinnějšího větrání. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so leden 26, 2008 12:30 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Zkrocené máslo... to jsou mi věci
Jinak, nech se překvapit.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
so leden 26, 2008 12:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Koho všechno teda lze zítra čekat? Já pravděpodobně asi dorazím a se mnou by mohl přijít i Kuba (prý aby mě někdo hlídal a krotil ). _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
so leden 26, 2008 12:07 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Saints bar od 19 h. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá leden 25, 2008 11:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nick Guest šaman

|
|
|
bright napsal: | Pro osvěžení paměti: sobota 26.1., obvyklé místo, obvyklý čas... |
Co to znamená?
To kdybych dorazil. Nic slibovat nebudu - to jsem udělal posledně dvakrát a: sliby chyby.
Z Waky se příležitostně pokusím vytáhnout, jak mám přimět kocoura, aby přestal kousat (a to i řemeslníky!). Když začne značkovat a vyvádět kvůli říji, lze ho dát vykastrovat. Ale když kouše...  _________________ Jako občané svobodné společnosti máme povinnost kriticky nahlížet na svůj svět. (Tony Judt)
Neodpovídej hlupákovi podle jeho pošetilosti, abys nebyl jako on. (Přísloví, XXVI, 4) |
|
|
|
|
 |
pá leden 25, 2008 2:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Nedorazím. Jednak jsem si tenhle týden výlety po noční Praze už vybral včera, druhak budu mít práci a za třetí má švagr narozeniny.
Schovejte mi jednoho australana na příště  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
čt leden 24, 2008 9:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Ubrousky - pro Pemela |
|
|
JO! Určitě!
Díky moc  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt leden 24, 2008 9:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
To Waky:
Ale ubrousky přinést můžu, viď  _________________ Veritas vincit. |
|
|
|
|
 |
čt leden 24, 2008 11:18 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
Vlastně jsem zapomněla napsat, že dorazím. Na druhou stranu to už asi není takové překvápko.
....
Nechte si, prosím, modré i růžové bryndáčky doma, ať Australani nemají šok  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st leden 23, 2008 11:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
pemel napsal: | Nemám žádný bryndáček Asi budu muset navštívit nějaký babyshop Mám si koupit modrý nebo růžový  |
Jak to ze nemas? Jaks to delal do tedka? To mas zabryndany trika a kosile?  |
|
|
|
|
 |
st leden 23, 2008 11:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pemel: Recyklovaný vtip není vtipem. Trochu originality.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st leden 23, 2008 10:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
růžový _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
st leden 23, 2008 10:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
To bright:
Tady někdo nerozumí legraci Mimochodem; tuhle klasifikaci srazů jsem nevymyslel já, ale Manuel
Manuel de Falla napsal: | ... tím bychom dopředu určili, jestli půjde o: a) orgie; b) slintací a oblejzací sraz; c) konverzační sraz; d) setkání jeptišek v důchodovém věku. |
To murex:
Nemám žádný bryndáček Asi budu muset navštívit nějaký babyshop Mám si koupit modrý nebo růžový  _________________ Veritas vincit.
Naposledy upravil pemel dne st leden 23, 2008 10:53 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st leden 23, 2008 10:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Kušujte, Kelišky!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|