|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po leden 28, 2008 8:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
Předmět: |
|
|
no dobře, ale stále se ptám na jejich reakci
A co tomu brání?
já vím, strašně zvědavej...  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
po leden 28, 2008 8:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tygřík uživatel

|
|
|
Jo aha O něm jo, o mně ne  |
|
|
|
|
 |
po leden 28, 2008 8:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
ale jako co oni na to, jestli to teda ví. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
po leden 28, 2008 6:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tygřík uživatel

|
|
|
Ti asi ne  |
|
|
|
|
 |
ne leden 27, 2008 10:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Tygřík: povedená to rodinka, co rodičové?
No, ale kdo se pak v té knize bude vaznávat? Jen tady v jihlavě občas je problém vyznat se kdo, kdy kde a jak s kým  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
ne leden 27, 2008 12:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tygřík uživatel

|
|
|
Ano, můj bratr je gay a já jsem lesbička  |
|
|
|
|
 |
čt prosinec 20, 2007 7:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Z toho adaptací vznikne nekonečný seriál "Velmi Teplé Vztahy".  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2007 4:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
IsmaelSatro uživatel

|
|
|
to Waky: tak s touhle myšlenkou si pohrávám už poměrně dlouho, určitě to jednou uskutečnim, ale bude to na dlouhý lokte, je toho fakt hodně
A jo, žijeme si tu celkem pestře, to je fakt  _________________ Spíše než třeba hovězím, lze tučnět tukem iluzí... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 18, 2007 12:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Nestandardní rodinka |
|
|
Já myslím, že to můžete mít doma správně pestrý
....
Možná by stálo za to Vaše rodinné zážitky nějak literárně zpracovat, určitě by se našlo dost lidí, kteří by si to chtěli přečíst (já třeba určitě)  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
po prosinec 17, 2007 6:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
IsmaelSatro uživatel

|
|
|
Je nás ještě dost, a když ne já, tak ostatní budou plodit další a další až nás nakonec bude tolik, že všichni oslaví naše gayství  _________________ Spíše než třeba hovězím, lze tučnět tukem iluzí... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 17, 2007 6:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
TO se člověk diví, že takový rod nevymře . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
po prosinec 17, 2007 5:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tak to už můžete uspořádat Gay Pride March  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 17, 2007 5:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
IsmaelSatro uživatel

|
|
|
bright: no a to by dal přidat ještě bratranec (a ten druhej možná taky... a když o tom tak přemejšlim, tak ten třetí jakbysmet ) a půlku rodiny ani neznám, tam se radši pouštět nebudu  _________________ Spíše než třeba hovězím, lze tučnět tukem iluzí... |
|
|
|
|
 |
po prosinec 17, 2007 4:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Rodinka? |
|
|
IsmaelSatro: To už by stálo za namalování na flipchart kvůli přehlednosti  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po prosinec 17, 2007 3:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
IsmaelSatro uživatel

|
Předmět: Rodinka? |
|
|
Tak můj strejda je taky (i když coming out u něj pokud vím nikdy neproběhl, je to spíš takové veřejné tajemství) no a máma má přítelkyni (která je asi o dva roky starší než já), což spolu s mou buddhistickou sestrou z nás dělá poměrně zajímavou inspiraci pro nějaké nezávislé francouzské drama Jo a moje teta (strejdova ségra) zase miluje mojí mámu, takže ještě tohle do toho  _________________ Spíše než třeba hovězím, lze tučnět tukem iluzí... |
|
|
|
|
 |
po leden 08, 2007 1:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Vypraveni |
|
|
robokop napsal: | to chce cas, muj braska se vyoutoval asi 2 roky po me az si byl jistej ze uz si z toho mamka nic nedela, a navic to delal tak postupne ze kdyz uz ji to rekl tak uz to asi mesic silne tusila
ted uz je vsechno v pohode, obcas zajdem do buzince a dostavame tam zdejsi tetky tim ze jsme brachova a hrajem jim tam divadylka, svet ma na tohle zvlastni predstavy
prvni otazka kdyz to nekdo znas rekne je "a spite spolu" kdyz odpovim ze ne tak "to ja bych spal"
pritom musim rict ze do te doby nez mi to rekl tak me jako mladsiho bratra nemel moc rad (v te dobe jsem si uzival bezstarostneho zivota u rodicu) a on uz musel makat
v te dobe jsem se nejak zacal stavet na vlastni nohy a taky mi to on potvrdil se svoji orientaci a od tedoby to klape dobre
je o deset let starsi |
Zajimave vypraveni  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
ne leden 07, 2007 10:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
robokop uživatel
|
|
|
to chce cas, muj braska se vyoutoval asi 2 roky po me az si byl jistej ze uz si z toho mamka nic nedela, a navic to delal tak postupne ze kdyz uz ji to rekl tak uz to asi mesic silne tusila
ted uz je vsechno v pohode, obcas zajdem do buzince a dostavame tam zdejsi tetky tim ze jsme brachova a hrajem jim tam divadylka, svet ma na tohle zvlastni predstavy
prvni otazka kdyz to nekdo znas rekne je "a spite spolu" kdyz odpovim ze ne tak "to ja bych spal"
pritom musim rict ze do te doby nez mi to rekl tak me jako mladsiho bratra nemel moc rad (v te dobe jsem si uzival bezstarostneho zivota u rodicu) a on uz musel makat
v te dobe jsem se nejak zacal stavet na vlastni nohy a taky mi to on potvrdil se svoji orientaci a od tedoby to klape dobre
je o deset let starsi |
|
|
|
|
 |
st listopad 22, 2006 1:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Bratr |
|
|
murex napsal: | No ono je to komplikované. Obaja žijeme v Prahe, rodičia sú na SK. Keď som to povedal rodičom, dosť ich to vzalo a keby im to povedal i brat tak by to asi neprežili. Preto som povedal mame aby to bratovi neprezradila, pretože som sa bál, že na základe môjho coming-outu by sa hneď vyoutoval aj on - a to by bol pre mamu asi koniec... |
Aha, už to chápu, prostě taková milosrdná lež. Přesto mi nejde na rozum, jak můžete mít před sebou takové tajnosti. Pravda sice bolí, ale rozhodně nezabíjí. Všechno se přece dá podat v rozumné formě. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út listopad 21, 2006 11:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
bright napsal: | Jak můžeš být doma out a on o tom neví a současně to o sobě víte??? To mi nějak nedáva smysl. Znamená to, že ty jsi to řekl rodičům, ale bráchovi jste to už neřekli, a že odněkud jinud o sobě víte, že jste na kluky, ale tváříte se před sebou, že to nevíte? Musíte mít v rodině zvláštní vztahy... |
No ono je to komplikované. Obaja žijeme v Prahe, rodičia sú na SK. Keď som to povedal rodičom, dosť ich to vzalo a keby im to povedal i brat tak by to asi neprežili. Preto som povedal mame aby to bratovi neprezradila, pretože som sa bál, že na základe môjho coming-outu by sa hneď vyoutoval aj on - a to by bol pre mamu asi koniec... |
|
|
|
|
 |
út listopad 21, 2006 3:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
murex napsal: | bright napsal: | murex napsal: | Libor napsal: | Jak to u vas doma aktualne vypada s Tebou a tvym brachou? Byl v kine s nejakym klukem? Je docela smutne, ze se k tobe nehlasil. Alespon letmym pozdravem. Pokud mel sebou nejakeho kluka tak bych to chapal, ze da jen na jevo, ze o to be vi  |
I on i ja sme tam boli s niekym... To, ci to bol jeho kluk neviem... Inak brat to o sebe doma stale taji... |
Takže ty jsi doma out a on není? To pak nechápu, v čem má problém. Nebo to doma (a před sebou) tajíte oba dva? Pak, zvlášť jestli ty jsi z vás dvou starší, se mu ani moc nedivím. Dával bys mu špatný příklad. |
presne tak, ja som out, on neni... On ale nevie o tom, ze ja som out. O sebe to vieme, ale nikdy sa o tom nebavime... (nebavime sa ani o inych veciac) Inak ja som mladsi... |
Jak můžeš být doma out a on o tom neví a současně to o sobě víte??? To mi nějak nedáva smysl. Znamená to, že ty jsi to řekl rodičům, ale bráchovi jste to už neřekli, a že odněkud jinud o sobě víte, že jste na kluky, ale tváříte se před sebou, že to nevíte? Musíte mít v rodině zvláštní vztahy... _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út listopad 21, 2006 8:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
livefile uživatel
|
|
|
murex: troku divné, nemyslíš? |
|
|
|
|
 |
út listopad 21, 2006 7:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
bright napsal: | murex napsal: | Libor napsal: | Jak to u vas doma aktualne vypada s Tebou a tvym brachou? Byl v kine s nejakym klukem? Je docela smutne, ze se k tobe nehlasil. Alespon letmym pozdravem. Pokud mel sebou nejakeho kluka tak bych to chapal, ze da jen na jevo, ze o to be vi  |
I on i ja sme tam boli s niekym... To, ci to bol jeho kluk neviem... Inak brat to o sebe doma stale taji... |
Takže ty jsi doma out a on není? To pak nechápu, v čem má problém. Nebo to doma (a před sebou) tajíte oba dva? Pak, zvlášť jestli ty jsi z vás dvou starší, se mu ani moc nedivím. Dával bys mu špatný příklad. |
presne tak, ja som out, on neni... On ale nevie o tom, ze ja som out. O sebe to vieme, ale nikdy sa o tom nebavime... (nebavime sa ani o inych veciac) Inak ja som mladsi... |
|
|
|
|
 |
po listopad 20, 2006 2:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
murex napsal: | Libor napsal: | Jak to u vas doma aktualne vypada s Tebou a tvym brachou? Byl v kine s nejakym klukem? Je docela smutne, ze se k tobe nehlasil. Alespon letmym pozdravem. Pokud mel sebou nejakeho kluka tak bych to chapal, ze da jen na jevo, ze o to be vi  |
Takže ty jsi doma out a on není? To pak nechápu, v čem má problém. Nebo to doma (a před sebou) tajíte oba dva? Pak, zvlášť jestli ty jsi z vás dvou starší, se mu ani moc nedivím. Dával bys mu špatný příklad. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne listopad 19, 2006 10:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
Libor napsal: | Jak to u vas doma aktualne vypada s Tebou a tvym brachou? Byl v kine s nejakym klukem? Je docela smutne, ze se k tobe nehlasil. Alespon letmym pozdravem. Pokud mel sebou nejakeho kluka tak bych to chapal, ze da jen na jevo, ze o to be vi  |
|
|
|
|
 |
pá listopad 17, 2006 9:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Závidím Vám, vždycky jsem chtěl tak nějak stejně straého bráchu... nojo co se dá dělat, tahle tužba se mi ani v životě už nesplní. Jsem rád za bráchu, kterýho mám a to že jsou mu necelé 2 roky považuju spíš za výhodu;) |
|
|
|
|
 |
čt listopad 16, 2006 10:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Pořád je lepší, když si nejste podobní. Mám o 6 let staršího bráchu a není výjimka, že jdu po ulici a někdo, koho jsem v životě neviděl, mě pozdraví a začne se se mnou bavit, jako by mě znal celý život... mno, naposledy minulý týden - jedna bývalá bráchova spolužačka. Připadám si pak jak úplnej idiot, protože v takový situaci nevím, jestli mám ještě chvíli přemýšlet odkud bych dotyčného mohl znát, nebo se rovnou zeptat, jestli to není omyl  |
|
|
|
|
 |
čt listopad 16, 2006 4:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Tohle je taky zajímavý příspěvek... můžu se na něco zeptat? kolik je tobě a bráchovi a jaký máte obvod hrudníků |
Zeptat se samozřejmě můžeš Bráchovi je o čtyři roky víc než mně, ale nevypadá na to, a obvod hrudníku jakož i jiné rozměry máme plus mínus stejné, tedy L až XL Jen si nejsme na první pohled moc podobní, tak nás cizí lidi občas považují za hodně blízké přátele Ale jsme v pohodě  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt listopad 16, 2006 3:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
bright napsal: |
Jednou se mi stalo, že jsme s bratrem šli nakupovat oblečení, a protože jsme si u kabinek vzájemně přeměřovali obvod hrudníků (tvrdil mi, že ho má větší, a proto i větší konfekční velikost ), tak nás prodavačky považovali za pár. Brácha byl červenej až za ušima  |
Tohle je taky zajímavý příspěvek... můžu se na něco zeptat? kolik je tobě a bráchovi a jaký máte obvod hrudníků |
|
|
|
|
 |
út listopad 14, 2006 1:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: :-) |
|
|
Libor napsal: | Ja bych na brachu mrknul(nebo se podival tak),aby mu doslo ze o nem vim. A, ze si popovidame pozdeji..  |
Hm, to jo. Murex psal, že jeho bratr dělal, že ho nevidí. To znamená, že ho v tom kině viděl. Proto bych se mu na místě nevnucoval a řekl mu až později, že jsem ho tam viděl a popřípadě se ho zeptal, co tam dělal.
Takovéhle náhody jsou vůbec nejlegračnější. Hlavní je při nich neztratit řeč a nadhled  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po listopad 13, 2006 9:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: :-) |
|
|
bright napsal: | Zajímavá situace na těch Mezipatrech. Přemýšlím, jestli já bych se tam hlásil ke svému bratrovi a říkal mu takové to: ahoj, co tady děláš?... nebo bych to s ním probral někde později.
Jednou se mi stalo, že jsme s bratrem šli nakupovat oblečení, a protože jsme si u kabinek vzájemně přeměřovali obvod hrudníků (tvrdil mi, že ho má větší, a proto i větší konfekční velikost ), tak nás prodavačky považovali za pár. Brácha byl červenej až za ušima  |
Ja bych na brachu mrknul(nebo se podival tak),aby mu doslo ze o nem vim. A, ze si popovidame pozdeji..  _________________ Jsem... |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|