|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st srpen 15, 2007 9:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
murex napsal: | a pry tam maji i piano... to abychom meli hudebni doprovod k nasemu zpevu  |
Vy jste lemry! Pokud vím, ani jeden neumíte hrát. Jenom Sergej fidlá na ty svoje přerostlý husle.  |
|
|
|
|
 |
st srpen 15, 2007 9:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Re: Piáno |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Dostal jsem takový nápad, že tak cca 2 hodiny před srazem v Saints bychom mohli zajít na chvilku do Piano baru který leží nedaleko, prý je to tam moc fajn a já tam ještě nikdy nebyl. Zatím se přidal Dalibor, tak pokud někdo bude chtít, nějak zareagujte. |
murex napsal: | a pry tam maji i piano... to abychom meli hudebni doprovod k nasemu zpevu  |
Vy chcete zase zpívat  |
|
|
|
|
 |
st srpen 15, 2007 9:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: Re: jiné téma |
|
|
Lukki napsal: | mates.dc napsal: | Lukki je moc fajn člověk...  |
první příspěvek a hnedka o mě.... Happy  |
druhej nick si umíme založit taky  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
st srpen 15, 2007 8:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
Předmět: |
|
|
a pry tam maji i piano... to abychom meli hudebni doprovod k nasemu zpevu  |
|
|
|
|
 |
st srpen 15, 2007 8:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: Piáno |
|
|
Dostal jsem takový nápad, že tak cca 2 hodiny před srazem v Saints bychom mohli zajít na chvilku do Piano baru který leží nedaleko, prý je to tam moc fajn a já tam ještě nikdy nebyl. Zatím se přidal Dalibor, tak pokud někdo bude chtít, nějak zareagujte. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 5:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: Re: :-) |
|
|
Lukki napsal: | ja nemyslel, ze nejste kamaradi, ale ze pokazdy se do sebe pustite (obrazne). Napriklad to, jak ste si domlouvali tu bitku v Saints... a tak  |
No jo, a to nejspíš ani nevíš, že už kdysi jsme si jednu bitku v Saint´s plánovali.. Vlastně ne bitku, ale zápas - v bahně Myslím, že se to už promlčelo, ale bright by stejně vyhrál A kdo ví, v co by se takový bahenní zápas mohl zvrhnout... _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 4:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Lukki napsal: | ja nemyslel, ze nejste kamaradi, ale ze pokazdy se do sebe pustite (obrazne). Napriklad to, jak ste si domlouvali tu bitku v Saints... a tak  |
Co se škádlívá... (teď mě zabije nastopro ) |
Tos teda uhádl! Brighte, ty jeden právnický rouhačský sebestředný neomalený provokatére, za tohle si zasloužíš ukřižovat!  |
Tak to každopádně. One cross each! Nebo, mohu-li si vybrat, raději bych byl upálen na varné desce.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 3:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Lukki napsal: | ja nemyslel, ze nejste kamaradi, ale ze pokazdy se do sebe pustite (obrazne). Napriklad to, jak ste si domlouvali tu bitku v Saints... a tak  |
Co se škádlívá... (teď mě zabije nastopro ) |
Tos teda uhádl! Brighte, ty jeden právnický rouhačský sebestředný neomalený provokatére, za tohle si zasloužíš ukřižovat!  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 2:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
Předmět: Re: Sraz |
|
|
Vodafone napsal: | bright napsal: | Připomínám, tento pátek... | opět nedorazím - žením bratra  | Další se žene do chomoutu Jestli se nepletu, tak jojx taky o víkendu žení bratra. |
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 2:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Vodafone guru++

|
Předmět: Re: Sraz |
|
|
bright napsal: | Připomínám, tento pátek... | opět nedorazím - žením bratra  _________________ naposled se vyspím
v povlečení čistém,
z počítače mažu
operační systém… |
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 2:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Sraz |
|
|
Připomínám, tento pátek... _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 1:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Lukki napsal: | Tomáš napsal: | Lukki napsal: | tady se to nejak rozjelo, teda jako vzdy mezi soky Tomem a Vojtou
sem rad, ze se tady neco deje, ale reakce na ty vase pravacky a levacky necekejte  |
Bright je můj sok?? A sakra, tak to víš něco, co já nevím. A já myslel, že je to kamarád. Brighte, jsi mrtvý muž!
A co se oživení tohoto vlákna týče - nejde spíš o jeho totální zasvinění? Posuď sám - téma zní "pražské srazy" a my tady rozebíráme, jestli je bright tvým otcem, o pravačkách a levačkách se zmiňovat raději ani nebudu... |
ja nemyslel, ze nejste kamaradi, ale ze pokazdy se do sebe pustite (obrazne). Napriklad to, jak ste si domlouvali tu bitku v Saints... a tak  |
Co se škádlívá... (teď mě zabije nastopro ) _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po srpen 13, 2007 11:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
Tomáš napsal: | Lukki napsal: | tady se to nejak rozjelo, teda jako vzdy mezi soky Tomem a Vojtou
sem rad, ze se tady neco deje, ale reakce na ty vase pravacky a levacky necekejte  |
Bright je můj sok?? A sakra, tak to víš něco, co já nevím. A já myslel, že je to kamarád. Brighte, jsi mrtvý muž!
A co se oživení tohoto vlákna týče - nejde spíš o jeho totální zasvinění? Posuď sám - téma zní "pražské srazy" a my tady rozebíráme, jestli je bright tvým otcem, o pravačkách a levačkách se zmiňovat raději ani nebudu... |
ja nemyslel, ze nejste kamaradi, ale ze pokazdy se do sebe pustite (obrazne). Napriklad to, jak ste si domlouvali tu bitku v Saints... a tak  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 12, 2007 11:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Tomáš napsal: | Lukki napsal: | tady se to nejak rozjelo, teda jako vzdy mezi soky Tomem a Vojtou
Ano, je to zasvinění, ale žádného uklízeče radši nezaměstnáme, na to se příliš bojím o svůj pracně nabytý titul.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne srpen 12, 2007 10:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Lukki napsal: | tady se to nejak rozjelo, teda jako vzdy mezi soky Tomem a Vojtou
A co se oživení tohoto vlákna týče - nejde spíš o jeho totální zasvinění? Posuď sám - téma zní "pražské srazy" a my tady rozebíráme, jestli je bright tvým otcem, o pravačkách a levačkách se zmiňovat raději ani nebudu... _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 10, 2007 6:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
Předmět: :-) |
|
|
tady se to nejak rozjelo, teda jako vzdy mezi soky Tomem a Vojtou
|
|
|
|
 |
pá srpen 10, 2007 6:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Nevím, co tys pozoroval mezi sklíčky pod mikroskopem, ale já si ještě hrál na indiány.  |
Nemohl jsem si hrát na indiány, protože moje pravačka měla neustále něco na práci...  |
Vzhledem k tomu, že jsi levák, jsi už byl holt na druhém levlu.  |
To se sem nehodí, ale mám takový dojem, že jsem už vysvětloval, co ještě, krom střihání nůžkami, dělám pravou rukou  |
Nezlob se na mě To je ale docela zajímavý úkaz  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 10, 2007 5:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Nevím, co tys pozoroval mezi sklíčky pod mikroskopem, ale já si ještě hrál na indiány.  |
Nemohl jsem si hrát na indiány, protože moje pravačka měla neustále něco na práci...  |
Vzhledem k tomu, že jsi levák, jsi už byl holt na druhém levlu.  |
To se sem nehodí, ale mám takový dojem, že jsem už vysvětloval, co ještě, krom střihání nůžkami, dělám pravou rukou  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 10, 2007 5:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Nevím, co tys pozoroval mezi sklíčky pod mikroskopem, ale já si ještě hrál na indiány.  |
Vzhledem k tomu, že jsi levák, jsi už byl holt na druhém levlu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 10, 2007 5:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Nevím, co tys pozoroval mezi sklíčky pod mikroskopem, ale já si ještě hrál na indiány.  |
Nemohl jsem si hrát na indiány, protože moje pravačka měla neustále něco na práci...  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 10, 2007 5:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | A co ta rodinná sleva?  |
Teoreticky je možné, abys byl jeho otcem...  |
Ať počítám jak počítám, stále několik hodně let chybí!  |
Samozřejmě bys ho počal navzdory zákonům. |
Přírodním zákonům.  |
Ale no tak, to už člověk bývá reprodukceschopný. |
Nevím, co tys pozoroval mezi sklíčky pod mikroskopem, ale já si ještě hrál na indiány.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 10, 2007 5:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | A co ta rodinná sleva?  |
Přírodním zákonům.  |
Ale no tak, to už člověk bývá reprodukceschopný. _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 10, 2007 5:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | A co ta rodinná sleva?  |
Přírodním zákonům.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 10, 2007 5:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | A co ta rodinná sleva?  |
Samozřejmě bys ho počal navzdory zákonům. _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 10, 2007 5:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | A co ta rodinná sleva?  |
Ať počítám jak počítám, stále několik hodně let chybí! To si vypiješ!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 10, 2007 5:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | A co ta rodinná sleva?  |
Teoreticky je možné, abys byl jeho otcem...  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 10, 2007 5:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Lukki napsal: | bright napsal: | Lukki napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Ach jo...jako bys mě neznal... Semtam pracuju i na objednávku...  |
Teeeda Lze si tvé služby i předplatit?  |
Stačí používat icq.  |
Mám doživotní předplatné, doufám ,
BTW koupil sem ho ve slevě a k tomu jsem jete pouzil slevovy kupon Family Shopping Days  |
Tomu radši ani nechci porozumět...  |
dozivotni predplatne na to mit kamarada jako ses ty... samozrejme  |
A co ta rodinná sleva?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 10, 2007 4:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
bright napsal: | Lukki napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Ach jo...jako bys mě neznal... Semtam pracuju i na objednávku...  |
Stačí používat icq.  |
BTW koupil sem ho ve slevě a k tomu jsem jete pouzil slevovy kupon Family Shopping Days  |
Tomu radši ani nechci porozumět...  |
dozivotni predplatne na to mit kamarada jako ses ty... samozrejme  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 10, 2007 12:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Lukki napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Ach jo...jako bys mě neznal... Semtam pracuju i na objednávku...  |
Stačí používat icq.  |
Tomu radši ani nechci porozumět...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 10, 2007 9:22 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Ach jo...jako bys mě neznal... Semtam pracuju i na objednávku...  |
Stačí používat icq.  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|