|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po srpen 06, 2007 9:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: Re: že by další srazík? |
|
|
Lukki napsal: | Co byste řekli na další teploučkej sraz? Samozřejmě by se to neobešlo bez dvou nám dobře známých HT... (O a A)
Každej nechť napíše pátek kterej by se mu hodil, nebo nějakej interval kdy bude mít dotyčnej čas a nejčastější záznam bude považován za platný datum příštího srazu...
Já začínat nebudu, ale určitě se někdo ozvěte
Jinak pozdravuju všechny Komuniťáky
You'll be always in my heart... |
ok, co třeba pátek 17.8. ? _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2007 9:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
Předmět: že by další srazík? |
|
|
Co byste řekli na další teploučkej sraz? Samozřejmě by se to neobešlo bez dvou nám dobře známých HT... (O a A)
Každej nechť napíše pátek kterej by se mu hodil, nebo nějakej interval kdy bude mít dotyčnej čas a nejčastější záznam bude považován za platný datum příštího srazu...
Já začínat nebudu, ale určitě se někdo ozvěte
Jinak pozdravuju všechny Komuniťáky
You'll be always in my heart... |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2007 11:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: last, but not least |
|
|
máslo napsal: | bright napsal: | máslo: Byl bych tě na té fotce ani nepoznal. Škoda, žes nedorazil. S Ondrou jsme na tebe vzpomínali. Taky ses mohl zapojit do het soutěže o nejvypracovanější tělo.  |
Nj, však to mě štve asi nejvíc s tim Ondrou. Na poslednim sraze, kde jsme se potkali s nim byla fakt sranda. Myslim, že jsme tam spolu ještě mohli udělat pořádnou ostudu (ne, že by ji tam nedělal už tak, ale čím větší takhle sekce, tím větší ostuda ).
Jinak ta soutěž mi moc het nepřipadala, každopádně té jsem rád, že jsem se nezúčastnil, protože bych se určo nechal vyhecovat a pak byl poslední. Sice jsem ještě neviděl fotky (jaktože tu ještě nejsou sakra? ), ale je mi jasné, že proti těm dvou nemůžu mít šanci ani v nejmenším . |
Rozhodně bys měl v jejich konkurenci šanci na umístění. Protože: měli těla jako ragbisti v zárodku a oni se předvedli, my už ne. To víš, souteživí het a stydliví gayové.
S Ondrou byla legrace. To jen Manuel měl pocit, že mu tam dělá ostudu. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2007 11:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
Předmět: Re: last, but not least |
|
|
bright napsal: | máslo: Byl bych tě na té fotce ani nepoznal. Škoda, žes nedorazil. S Ondrou jsme na tebe vzpomínali. Taky ses mohl zapojit do het soutěže o nejvypracovanější tělo.  |
Nj, však to mě štve asi nejvíc s tim Ondrou. Na poslednim sraze, kde jsme se potkali s nim byla fakt sranda. Myslim, že jsme tam spolu ještě mohli udělat pořádnou ostudu (ne, že by ji tam nedělal už tak, ale čím větší takhle sekce, tím větší ostuda ).
Jinak ta soutěž mi moc het nepřipadala, každopádně té jsem rád, že jsem se nezúčastnil, protože bych se určo nechal vyhecovat a pak byl poslední. Sice jsem ještě neviděl fotky (jaktože tu ještě nejsou sakra? ), ale je mi jasné, že proti těm dvou nemůžu mít šanci ani v nejmenším . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2007 9:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: last, but not least |
|
|
Manuel: Děkuji, že jsi zařídil účast Ondry. Neomalenej není, jen trochu "komunikativnější". Má o tebe opravdový bratrský zájem. Dostal mě tím, že po mě neustále chtěl hodnocení, kdo z nich (on nebo jeho kámoš Adam) se mě/nám líbí víc. Pojal jsem podezření, že je návštěvníkem tohoto fóra, protože znal přemnoho detailů. Takže, Ondro, máš vkus, zejména pak na kamarády. A nezapomeň na mě s tím vaším rugby kalendářem!
pepcza: Úkol splněn, požadované fotky jsou v Tomášově foťáku.
Tomáš: njn...
Lukki: Láska je ku...!
Maku: Cos to tam rozjížděl? Ty si nedáš pokoj a nedáš.
sergej: Méně zpívání a mluvení o sobě je někdy více. Hulákali jste tam tak, že jsme neslyšeli vlastního slova. Zbytek no comment.
Murex, TXB, pemel, Waky a ostatní: rád jsem vás opět viděl.
----------------
máslo: Byl bych tě na té fotce ani nepoznal. Škoda, žes nedorazil. S Ondrou jsme na tebe vzpomínali. Taky ses mohl zapojit do het soutěže o nejvypracovanější tělo.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po srpen 06, 2007 1:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
Předmět: Re: Včerejší sraz |
|
|
Manuel de Falla napsal: | pemel napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | Opakování je matka moudrosti (a vzhledem k zahlcení celého vlákna blábolivou diskuzí mezi brightem a Tomášem...) -takže:
Dnes (pátek 3.8.2007) je sraz v 19.00 hodin v podniku Saint´s. Všichni jsou zváni a vítáni! |
A kdo nedorazí, bude jako obvykle trpce litovat! |
Tak, tak... Kdo nedorazil, o moc přišel Byl tam Manuelův bratr Ondra (hraje rugby za RC Tatra Smíchov) a přivedl s sebou kamaráda Adama (je kickboxer) Podařilo se nám je vyhecovat a sundali si trička  |
Ani nevím, kde skončil, teď jsem přijel z chaty a to střevo je někde v posilovně, nebo co. Příště ho ale asi nechám doma, zrovna způsobně se nechoval a neomalenost je neodpustitelná!  |
To by jsi mi neudělal  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 11:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: |
|
|
jojx napsal: | Tomáš napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Ehm, co jsem tam dělal, že bych si vysloužil to první místo?
Musíš mi to připomenout, poněvadž mám částečné okno a radši tedy ani nechci myslet na to, co jsem tak mohl provádět.  |
Nemyslím si, že bys chtěl, aby to prosáklo na veřejnost  |
ale třeba by chtěli jiní  |
Stejně si vymýšlí, tak co!  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 11:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Tomáš napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Ehm, co jsem tam dělal, že bych si vysloužil to první místo?
Musíš mi to připomenout, poněvadž mám částečné okno a radši tedy ani nechci myslet na to, co jsem tak mohl provádět.  |
Nemyslím si, že bys chtěl, aby to prosáklo na veřejnost  |
ale třeba by chtěli jiní  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 11:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Ehm, co jsem tam dělal, že bych si vysloužil to první místo?
Nemyslím si, že bys chtěl, aby to prosáklo na veřejnost  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 11:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Adam napsal: | JJ, kdyby u mě nějaká fotka přistála, taky bych se nezlobil (Tomášku?)... |
Milý Adámku, ve svém vlastním zájmu nepoužívej nejzdrobnělejší zdrobnělinu mého jména, sic tě stihne krutý trest
Tentokrát jsem toho moc nenafotil (často jsem nebyl na místě činu), naštěstí i tak se v mém foťáku objevilo něco fotek (poděkujme Lukkimu). Jako vždy rád někomu přenechám práci s distribucí, protože jsem na techniku úplný pako...
Reakce na sraz:
Děkuji Waky, omlouvám se Lukkimu, Makuovi a brightovi...
Sergeji - pro mě jsi po tomto večeru na Nikomově seznamu první ty!
pemel - kde jen ty bereš to neustálé dobré naladění
všichni ostatní - těšilo mě  |
Ehm, co jsem tam dělal, že bych si vysloužil to první místo?
Musíš mi to připomenout, poněvadž mám částečné okno a radši tedy ani nechci myslet na to, co jsem tak mohl provádět.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Ani nevím, kde skončil, teď jsem přijel z chaty a to střevo je někde v posilovně, nebo co. Příště ho ale asi nechám doma, zrovna způsobně se nechoval a neomalenost je neodpustitelná!  |
No, ty jeho (a taky kamaráda) polonahé fotky, co se mi objevily ve foťáku, jsou docela zajímavé, takovou neomalenost bych mu i odpustil  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 9:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | Jedině, že bych na tebe vytáhl zbraně jinéh kalibru.. řekněme... více "ženské"  |
Hlavní ženské zbraně ti chybí, takže zbývá jen pištění, ječení, škrábaní, kousání, citové vydírání, ignorování a pomlouvání... To si zkus!  |
zbraň? já myslel, že pomlouvat brighta je tu bonton  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 9:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Zajímavý, že to nepopíráš... zálibu v naivních medvídcích. (Doufám, že mi Lukki jednu nevrazí ) |
Bohužel nevrazí, zdá se, že pro tebe má slabost Takže špinavá práce zůstane na mně
Btw: není to tak dávno, kdy i já byl velmi velmi naivní...  |
Jsem holt populární Špinavou práci v tvém podání si nedovedu dost dobře představit Budeš do mě tlouct pěstičkami?
Running-in Girl Power.  |
mají ty ruce i v pánských velikostech? _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 8:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | pemel napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | Opakování je matka moudrosti (a vzhledem k zahlcení celého vlákna blábolivou diskuzí mezi brightem a Tomášem...) -takže:
Dnes (pátek 3.8.2007) je sraz v 19.00 hodin v podniku Saint´s. Všichni jsou zváni a vítáni! |
Tak, tak... Kdo nedorazil, o moc přišel Byl tam Manuelův bratr Ondra (hraje rugby za RC Tatra Smíchov) a přivedl s sebou kamaráda Adama (je kickboxer) Podařilo se nám je vyhecovat a sundali si trička  |
Ani nevím, kde skončil, teď jsem přijel z chaty a to střevo je někde v posilovně, nebo co. Příště ho ale asi nechám doma, zrovna způsobně se nechoval a neomalenost je neodpustitelná!  |
Proč bys ho nechával doma Většině z nás bratrova přítomnost rozhodně nevadila  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 8:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
TO by mě zajímalo, čím to jeho chování tam bylo špatné . On vypadá jako takovej hodnej a milej kluk, když jsem ho tam viděl posledně, tak si něco takovýho, jako že by byl nezpůsobilý, nedokážu představit .
Každopádně vzhledem k tomu, že se tam s kamarádem svlíkali, tak jim to asi všichni stejně odpustili . _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 8:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
pemel napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | Opakování je matka moudrosti (a vzhledem k zahlcení celého vlákna blábolivou diskuzí mezi brightem a Tomášem...) -takže:
|
|
|
|
 |
ne srpen 05, 2007 7:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Adam napsal: | JJ, kdyby u mě nějaká fotka přistála, taky bych se nezlobil (Tomášku?)... |
Milý Adámku, ve svém vlastním zájmu nepoužívej nejzdrobnělejší zdrobnělinu mého jména, sic tě stihne krutý trest
Tentokrát jsem toho moc nenafotil (často jsem nebyl na místě činu), naštěstí i tak se v mém foťáku objevilo něco fotek (poděkujme Lukkimu). Jako vždy rád někomu přenechám práci s distribucí, protože jsem na techniku úplný pako...
Reakce na sraz:
Děkuji Waky, omlouvám se Lukkimu, Makuovi a brightovi...
Sergeji - pro mě jsi po tomto večeru na Nikomově seznamu první ty!
pemel - kde jen ty bereš to neustálé dobré naladění
všichni ostatní - těšilo mě  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
so srpen 04, 2007 9:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
Předmět: Re: rekonvalescence.... |
|
|
Lukki napsal: | Tak sem zase dorazil domů, zdrcen a rozdrcen. Málem jsem ukončil svoji jízdu vlakem někde v Německu, protože jsem si ve vlaku trochu zdřímnul...
Jinak jsem rád, že jsem se viděl s pár novejma tvářema, a že jsem zase viděl tváře mě již známé...
Už se těším na další srazík... Zatim se mějte fajnově
PAPÍK  |
Hurá, nejsem jediný! Kdyby mi o nohu nezakopnul ten (na 99%) basketbalista, co v Pardubicích vystupoval, skončil bych nejspíš v Humeném na Slovensku  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
so srpen 04, 2007 8:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
Předmět: rekonvalescence.... |
|
|
Tak sem zase dorazil domů, zdrcen a rozdrcen. Málem jsem ukončil svoji jízdu vlakem někde v Německu, protože jsem si ve vlaku trochu zdřímnul...
Jinak jsem rád, že jsem se viděl s pár novejma tvářema, a že jsem zase viděl tváře mě již známé...
Už se těším na další srazík... Zatim se mějte fajnově
PAPÍK  |
|
|
|
|
 |
so srpen 04, 2007 3:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
JJ, kdyby u mě nějaká fotka přistála, taky bych se nezlobil (Tomášku?)... |
|
|
|
|
 |
so srpen 04, 2007 3:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Škoda, že mi to tentokrát časově nevyšlo (i když ještě ráno jsem tak na 80% myslel, že to stihnu). Ono těch srazů ještě pár taky bude. Snad jen škoda, že jsem se minul s Manuelovým bráchou - podporou naší malé sekce .
Btw vidim, že se to svlíkání nějak uchytlo od minule. Prosil bych pak opět poslat nějaké* fotečky .
*) Samozřejmě tím myslim úplně všechny  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
so srpen 04, 2007 1:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Byl jsem a rozhodně nelituju Rád jsem Vás zase všechny viděl v reálu  _________________ Welcome to the generation where "Fuck Y'all" is no longer a dismissial, its an invitation. |
|
|
|
|
 |
so srpen 04, 2007 1:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
Předmět: Včerejší sraz |
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | Opakování je matka moudrosti (a vzhledem k zahlcení celého vlákna blábolivou diskuzí mezi brightem a Tomášem...) -takže:
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2007 3:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Adam napsal: | Jak již bylo řečeno, opakování matka moudrosti. VŠECHNO FOŤTE! A doufám, že mi na dotaz "jaké to bylo" někdo odpoví.
Jinak svině osmičky už jsou venku a začínají přicházet k sobě, tak vám přeju příjemný večer a jdu se ledovat.  |
brr, tak ať to moc nebolí... |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2007 3:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | Jak již bylo řečeno, opakování matka moudrosti. VŠECHNO FOŤTE! A doufám, že mi na dotaz "jaké to bylo" někdo odpoví.
Jinak svině osmičky už jsou venku a začínají přicházet k sobě, tak vám přeju příjemný večer a jdu se ledovat.  |
Připijem Ti na zdraví a na moudrost  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2007 3:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Jak již bylo řečeno, opakování matka moudrosti. VŠECHNO FOŤTE! A doufám, že mi na dotaz "jaké to bylo" někdo odpoví.
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2007 2:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Oddělení fanoušků |
|
|
Kdyžtak si dají před oči noviny a budou vdechovat a vydechovat kousek stranou
Nebo můžou Sparťani sedět na záchodě, aby měli ten vzduch zaručeně jinej  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2007 2:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Maku napsal: | sergej sudoplatov napsal: | Hm, tak musím moje předchozí zprávy o neúčasti dementovat. Víkendová akce díky neschopnosti kamarádových kamarádů z kapely nevyšla (opravdoví Mistři organizace!!! ) a tak se tedy na sraz večer dostavím. |
Brighte - jaká smůla budeme muset sedět vedle sešívaného  |
No já si kdyžtak odsednu, doufám že společně vdechovaný a vydechovaný vzduch už tolik vadit nebude!  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2007 2:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Hm, tak musím moje předchozí zprávy o neúčasti dementovat. Víkendová akce díky neschopnosti kamarádových kamarádů z kapely nevyšla (opravdoví Mistři organizace!!! ) a tak se tedy na sraz večer dostavím. |
Brighte - jaká smůla budeme muset sedět vedle sešívaného  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2007 1:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Hm, tak musím moje předchozí zprávy o neúčasti dementovat. Víkendová akce díky neschopnosti kamarádových kamarádů z kapely nevyšla (opravdoví Mistři organizace!!! ) a tak se tedy na sraz večer dostavím. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|