|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá srpen 03, 2007 1:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Opakování je matka moudrosti. Kdybyste někdo náhodou chtěl dnes vidět Tomáše, prevíty a ostatní tak vizte:
citace: | Dnes (pátek 3.8.2007) je sraz v 19.00 hodin v podniku Saint´s. Všichni jsou zváni a vítáni! |
_________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2007 12:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Tomáš napsal: | Vy jste oba dva prevíti, znehodnocujete moji snahu, děláte ze mě blázna a já už s váma nehraju...  |
Hm, tak omyl, všichni tři jste děsný prevíti atd... |
Ti nejprevítovatější! Deja vu  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2007 12:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Tomáš napsal: | Vy jste oba dva prevíti, znehodnocujete moji snahu, děláte ze mě blázna a já už s váma nehraju...  |
Hm, tak omyl, všichni tři jste děsný prevíti atd... _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2007 12:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Vy jste oba dva prevíti, znehodnocujete moji snahu, děláte ze mě blázna a já už s váma nehraju...  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2007 12:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Lukki napsal: | citace: | Zítra (Sobota 4.8.2007) je sraz v 17.00 hodin na Hlavním nádraží - nástupiště č. 3. . Všichni jsou zváni a vítáni! |
opáčko..... |
Radši ještě jedno  |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2007 12:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
|
|
citace: | Dnes (pátek 3.8.2007) je sraz v 19.00 hodin v podniku Saint´s. Všichni jsou zváni a vítáni! |
opáčko..... |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2007 12:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nic jsem nesliboval, jen se mi pak nechce odpovídat na dotazy "jaké to bylo?".  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2007 12:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: Re: Dnešní sraz |
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | Opakování je matka moudrosti (a vzhledem k zahlcení celého vlákna blábolivou diskuzí mezi brightem a Tomášem...) -takže:
Dnes (pátek 3.8.2007) je sraz v 19.00 hodin v podniku Saint´s. Všichni jsou zváni a vítáni! |
A kdo nedorazí, bude jako obvykle trpce litovat! |
Tak hele, víš o tom, že svým příspěvkem jsi vystrnadil ten můj až na druhou pozici, takže si ho zase nikdo nepřečte, obzvláště když jsem ho odsunul svou reakcí na tebe na třetí místo, čímž je ten příspěvek v podstatě mrtvý. A teď nikdo nebude vědět, kdy a kde to je, protože, přiznejme si, nikdo nečte příspěvky, které nejsou na prvním místě....
A nevím, jestli jim neslibuješ příliš...  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2007 12:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Dnešní sraz |
|
|
Tomáš napsal: | Opakování je matka moudrosti (a vzhledem k zahlcení celého vlákna blábolivou diskuzí mezi brightem a Tomášem...) -takže:
Dnes (pátek 3.8.2007) je sraz v 19.00 hodin v podniku Saint´s. Všichni jsou zváni a vítáni! |
A kdo nedorazí, bude jako obvykle trpce litovat! _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá srpen 03, 2007 12:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: Dnešní sraz |
|
|
Opakování je matka moudrosti (a vzhledem k zahlcení celého vlákna blábolivou diskuzí mezi brightem a Tomášem...) -takže:
Dnes (pátek 3.8.2007) je sraz v 19.00 hodin v podniku Saint´s. Všichni jsou zváni a vítáni! _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 4:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Zvedám hozenou rukavičku!  |
Tak si jí rovnou strč tam, kam slunce nesvítí, páprdo  |
To by se ti nelíbilo. Nicméně, potvrdilo se, že takhle vyhrožujou všichni a pak z toho nic není.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 4:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Zvedám hozenou rukavičku!  |
Tak si jí rovnou strč tam, kam slunce nesvítí, páprdo  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 4:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | ... Btw: není to tak dávno, kdy i já byl velmi velmi naivní...  |
Proč jen ta čeština nemá předpřítomný čas... |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 4:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | Jedině, že bych na tebe vytáhl zbraně jinéh kalibru.. řekněme... více "ženské"  |
Hlavní ženské zbraně ti chybí, takže zbývá jen pištění, ječení, škrábaní, kousání, citové vydírání, ignorování a pomlouvání... To si zkus!  |
Víš co, prostě si to na srazu rozdáme na férovku, aby nebyly řeči, vykašlem se na nějaké kecy kolem a bude to. Nemám rád, když se dlouho chodí kolem horké kaše, už nastal čas to rozlousknout. Možná jsem čekal příliš dlouho... Ale neboj, o to víc ti to nandám  |
Zvedám hozenou rukavičku!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 4:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | Jedině, že bych na tebe vytáhl zbraně jinéh kalibru.. řekněme... více "ženské"  |
Hlavní ženské zbraně ti chybí, takže zbývá jen pištění, ječení, škrábaní, kousání, citové vydírání, ignorování a pomlouvání... To si zkus!  |
Víš co, prostě si to na srazu rozdáme na férovku, aby nebyly řeči, vykašlem se na nějaké kecy kolem a bude to. Nemám rád, když se dlouho chodí kolem horké kaše, už nastal čas to rozlousknout. Možná jsem čekal příliš dlouho... Ale neboj, o to víc ti to nandám  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 3:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Jedině, že bych na tebe vytáhl zbraně jinéh kalibru.. řekněme... více "ženské"  |
Hlavní ženské zbraně ti chybí, takže zbývá jen pištění, ječení, škrábaní, kousání, citové vydírání, ignorování a pomlouvání... To si zkus!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 3:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | Jen počkej, on tě ten smích přejde!  |
Takhle vyhrožujou všichni a pak z toho nic není.  |
No jasně, nakonec to skončí tak, že budu pěstičkama bušit do Lukkiho, aby ti vrazil pěstí...
Jedině, že bych na tebe vytáhl zbraně jinéh kalibru.. řekněme... více "ženské"  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 3:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Jen počkej, on tě ten smích přejde!  |
Takhle vyhrožujou všichni a pak z toho nic není.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 3:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Jen počkej, on tě ten smích přejde!  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 3:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Zajímavý, že to nepopíráš... zálibu v naivních medvídcích. (Doufám, že mi Lukki jednu nevrazí ) |
Bohužel nevrazí, zdá se, že pro tebe má slabost Takže špinavá práce zůstane na mně
Btw: není to tak dávno, kdy i já byl velmi velmi naivní...  |
Jsem holt populární Špinavou práci v tvém podání si nedovedu dost dobře představit Budeš do mě tlouct pěstičkami?
Running-in Girl Power.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 3:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Zajímavý, že to nepopíráš... zálibu v naivních medvídcích. (Doufám, že mi Lukki jednu nevrazí ) |
Bohužel nevrazí, zdá se, že pro tebe má slabost Takže špinavá práce zůstane na mně
Btw: není to tak dávno, kdy i já byl velmi velmi naivní...  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 3:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš: Tvá reakce vyzněla tak, že spolu hrajete "nazdar, cizinče!", oblíbenou to hru pro oživení vztahu.  |
nene, "Pojďte, pane, budeme si hrát" od Pojara  |
Už je mi to jasný. Ty jsi ten vyčůranej a chudák Lukki ten naivní medvídek, kterej ti na všechno skočí.  |
... ježišmarjá, chudák Lukki, až si tohle bude číst
Mě se ten naivní medvídek líbil víc... |
Zajímavý, že to nepopíráš... zálibu v naivních medvídcích. (Doufám, že mi Lukki jednu nevrazí ) _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 3:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš: Tvá reakce vyzněla tak, že spolu hrajete "nazdar, cizinče!", oblíbenou to hru pro oživení vztahu.  |
Už je mi to jasný. Ty jsi ten vyčůranej a chudák Lukki ten naivní medvídek, kterej ti na všechno skočí.  |
... ježišmarjá, chudák Lukki, až si tohle bude číst
Mě se ten naivní medvídek líbil víc...
 _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 3:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš: Tvá reakce vyzněla tak, že spolu hrajete "nazdar, cizinče!", oblíbenou to hru pro oživení vztahu.  |
Už je mi to jasný. Ty jsi ten vyčůranej a chudák Lukki ten naivní medvídek, kterej ti na všechno skočí.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 2:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Tomáš: Tvá reakce vyzněla tak, že spolu hrajete "nazdar, cizinče!", oblíbenou to hru pro oživení vztahu.  |
nene, "Pojďte, pane, budeme si hrát" od Pojara  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 2:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš: Tvá reakce vyzněla tak, že spolu hrajete "nazdar, cizinče!", oblíbenou to hru pro oživení vztahu.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 2:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
Předmět: Re: zdravim |
|
|
bright napsal: | To je nějaká vaše nová hra?  |
Jojo, hrátky v posteli nás již omrzely, tak jsme je přesunuly na fórum
Ale ne, když jsem si četl tenhle jeho příspěvek, tak mi zrovna volal a já mu slíbil, že na něj zareaguju, tak jsem tak učinil. Navíc je pravdou, že se tady už dlouho neukázal... _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 1:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Lukki napsal: | zdravi povyseny TESCOworker  |
Vida vida vida, kdo se to po dlouhé době zase ozval? Náš milý Lukki, který dnem i nocí dře v té fabrice! A dokonce se chlubí, že byl povýšen! Tak to je tedy vrchol, leč gratuluji...
Mimochodem, těšíme se na tebe  |
To je nějaká vaše nová hra?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st srpen 01, 2007 1:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Lukki napsal: | zdravi povyseny TESCOworker  |
Vida vida vida, kdo se to po dlouhé době zase ozval? Náš milý Lukki, který dnem i nocí dře v té fabrice! A dokonce se chlubí, že byl povýšen! Tak to je tedy vrchol, leč gratuluji...
Mimochodem, těšíme se na tebe  _________________ You wear a mask for so long, you forget who you were beneath it. |
|
|
|
|
 |
út červenec 31, 2007 9:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Lukki uživatel++
|
Předmět: zdravim |
|
|
ahojte vsichni lidi....
snad taky dorazim.... jeste uvidim jestli si nehodim masly v TESCO barvach,.... dokonce i v patek du do prace! sem tam do 12 takze pak jedu dom a pak za vama....
doufam, ze budete alespon trochu radi, alespon z poloviny jako ja, ze se o5 uvidime....
zdravi povyseny TESCOworker
P.S.:
Vážení čtenáři,
omluvte prosím absenci příspěvků od uživatele Lukki. Snad možná v budoucnu budu mít přístup na NET i v praci, zaže Vám sem někdy i něco kloudnýho napíšu. Jinak fakt nestíhám, skoro ani číst Vaše příspěvky....
Papik Lukki |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|