Gay komunita

Home Registrace FAQ Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Posledních 50  
  Soukromé zprávy Přihlášení  

Obsah fóra Gay komunita Archiv Pražské srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
      Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 114, 115, 116  Další

po červenec 30, 2007 6:55 pm
Autor Zpráva
murex
uživatel++

Předmět: Re: Akvapark Citovat

Tomáš napsal:
A kdo tam teda všechno byl? Vodafone se jaksi zaměřil na techničtější stránku výletu a opomněl zmínit lidský faktor....

njn vodafone nemá moc dobrou paměť na jména... Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
      Na začátek stránky  

po červenec 30, 2007 5:24 pm
Autor Zpráva
sergej sudoplatov
šaman

Tomáš napsal:
A kdo tam teda všechno byl? Vodafone se jaksi zaměřil na techničtější stránku výletu a opomněl zmínit lidský faktor....

Tak účastníků bylo celkem 5, kromě mé maličkosti to byl vodafone, pemel, murex a pak jeden můj kamarád který je zde na fóru neznámý.

No on celý ten výlet byl totiž tou technikou dost poznamenán Laughing

Na začátek stránky  

po červenec 30, 2007 4:46 pm
Autor Zpráva
Tomáš
guru

Na začátek stránky  

po červenec 30, 2007 4:43 pm
Autor Zpráva
bright
šaman

Předmět: Citovat

ad Liberec: hradecké křídlo tam vyloženě scházelo, a to bez ohledu na viditelnost v páře, tekutost mýdla či polohu ručníku Twisted Evil

ad Saints: už se těším! Twisted Evil

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
      Na začátek stránky  

po červenec 30, 2007 4:25 pm
Autor Zpráva
Vodafone
guru++

Předmět: Akvapark Citovat

Tak vidím, že si vaše diskuze bude vyžadovat více vysvětlování.

Liberecký akvapark je striktně UNISEX, to znamená, že všechno, kromě sprch a WC je sdíleně přístupné oběma pohlavím. Čili všude, včetně sauny a páry, jsou všichni oděni do plavek (pokud tedy není pondělí večer Smile )

Pára byla hustá tak málo, že nejen, že by se nedala krájet, ale dokonce jsem jí bez problému prohlédl až na obklady zdí na druhém konci komory.

No a mýdlo ve sprchách, alespoň to erární, bylo tekuté, takže na zem upadnout jen tak nemohlo Smile.
operační systém…

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

po červenec 30, 2007 3:17 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

Člověk napjatě čeká nějaké ty nechutné detaily stran dlouho připravovné exkurze a nakonec se z obřího příspěvku vyklube zevrubný popis kolejových vehiklů kraje Libereckéh (vehykl i vehikl - obě možnosti jsou prý v češtině přípustné Shocked ). Nicméně, oslíku a Tomáši, nezoufejme, neznám sice kompletní osazenstvo podještědské výpravy, ale jak to tak poslouchám, doufám, že pára byla ostatečně hustá a nejen pro krtečky pohledem zcela neproniknutelná.

pozn. pro brejlovce: do parní lázně chodíte šmírovat s nebo bez brýlí? Já z toho mám pokaždý stejný víte co.

Na začátek stránky  

po červenec 30, 2007 2:48 pm
Autor Zpráva
Tomáš
guru

Vodafone napsal:
Nojo, prasáci se ozvali Smile

Odpoveď zní, že se tam nedělo vůbec nic Laughing Ale to jste asi slyšet nechtěli Razz

Tak to jsme skutečně nechtěli. Můžeš to "nic" trochu okořenit, nafouknout a dodat tomu pořádnou šťávu? Prosím prosím! Měla by v tom figurovat okem neproniknutelná pára, spadlý ručník a mýdlo ležící na zemi Wink To jsou prosím ideální rekvizity, děj je už čistě na tobě Cool

Na začátek stránky  

po červenec 30, 2007 2:42 pm
Autor Zpráva
Vodafone
guru++

Předmět: Akvapark Citovat

Nojo, prasáci se ozvali Smile

Odpoveď zní, že se tam nedělo vůbec nic Laughing Ale to jste asi slyšet nechtěli Razz
operační systém…

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

po červenec 30, 2007 2:32 pm
Autor Zpráva
Tomáš
guru

Předmět: Re: Dojmy z Liberce Citovat

jojx napsal:
Vodafone napsal:

Co se v akvaparku dělo dál, zejména ve sprchách a parní komoře, o tom radši pomlčím Twisted Evil

krucihimmeldonnerwetterkrucajselement - když už jsem se všema těma tramvajema prokousal až sem Evil or Very Mad

Pryč s cenzurou!!!

Na začátek stránky  

po červenec 30, 2007 2:14 pm
Autor Zpráva
jojx
guru+++

Předmět: Re: Dojmy z Liberce Citovat

Vodafone napsal:

Co se v akvaparku dělo dál, zejména ve sprchách a parní komoře, o tom radši pomlčím Twisted Evil

krucihimmeldonnerwetterkrucajselement - když už jsem se všema těma tramvajema prokousal až sem Evil or Very Mad

Na začátek stránky  

po červenec 30, 2007 1:19 pm
Autor Zpráva
Vodafone
guru++

Předmět: Dojmy z Liberce Citovat

Protože kolega Pemel nějak ne a ne přijít se svým obsáhlým podčárníkem o včerejší akci, zkusím ho předehnat se svými dojmy.

Ze svého bydliště jsem do Liberce vyrazil osobním vlakem 27971 Dresden hbf -> Liberec. Tento vlak byl zajišťován červenou klimatizovanou dvouvozovou jednotkou nezávislé trakce "RegioDB" něměckých drah, takže jsem si cestu dost užil. Navíc jsem se konečně osobně seznámil s vakuovým záchodem Smile

Už několik minut před Libercem volal kolega Sergej, že cca. za půlhodiny dorazí do Liberce. Tak jsem měl dost času projít se kolem prosklené liberecké vozovny, sledovat, co je nového na neprovozním voze typu RT6N1S a po několika letech obejít centrum Babylon.

Prošel jsem nákupní městečko, kde jsem s potěšením konstatoval, že cca. čtvrtinu městečka ukousl nový IQpark. Dále mě překvapilo, že jeden z "obchůdků" byl ve skutečnosti regionálním studiem rádia Černá hora. Fascinovalo mě, že veškerá technologie tohoto studia se vešla do jednoho asi půl metru vysokého 19" širokého racku - konkrétně přenosová trasa na vysílač 87,6 MHz na nedaleké teplárně (výška cca 3U), generátor RDS (cca.2U), modulační procesor (cca. 3U) a nakonec klasický komerční přijímač Technics, kterým se přijímala mateřská stanice na 105,3 MHz FM.

Když jsem se chystal podrobně zmapovat i druhou část centra, tu ve které vždy bloudím, volal opět Sergej, že již jsou na místě a zaparkovali. Poměrně brzy jsme se setkali a veřejně mínění rozhodlo, že před návštěvou akvaparku se trošku projdeme Libercem. Od terminálu MHD, kde jsem se snažil přítomné poukázat na úzkorozchodnou tramvajovou trať a traťové zabezpečovací zařízení jednokolejné tratě do Jablonce, jsme se vydali kolem staveniště obchodního centra Forum k dosud nezbořenému obchodnímu domu Ještěd. Ten jsme obešli, abychom obhlédli, jak pokračují demoliční práce a shodli se na tom, že jen kvůli tomu, že má budova na dnešní dobu nevyhovující koncepci, si nezaslouží být zbourána.

Vydali jsme se Pražskou ulicí na náměstí Dr. E. Beneše a dále ulicí 5. května a Masarykovou třídou k ZOO. Padl dotaz, zda chceme navštívit ZOO, reakce byla negativní. Naopak námět na botanickou zahradu se setkal se souhlasem. Ukázalo se jako výhoda, že s námi byl Sergej, neboť jsme to měli i se zajímavým výkladem. I když je pravda, že kromě kytiček jsem podobně velkou část své pozornosti věnoval technologiím - zejména mě fascinoval pohon otevíráni střešních oken Smile

Když jsme po návštěvě akvária vylezli z areálu skleníků, začalo pršet. Zašli jsme do nejbližší restaurace, a protože nebyla extrémně drahá, naobědvali jsme se zde. Pak jsme se vydali tramvají T3R.P zpět k terminálu MHD a odtud zpět k autu. Autem jsme pak vyjeli až na samý vrchol Ještědu. Cestu tramvají + lanovkou Českých Drah jsme z fiskálních důvodů zavrhly, neb jen zpáteční jízdenka na lanovku stojí 100 Kč.
Na "Grandhotelu" Ještěd moc příjemně nebylo. Nejen, že pršelo, navíc foukalo, byla zima a mlha. Navštívili jsme tedy alespoň tamní restauraci, kde někteří ochutnali snad jen čaj za 36 Kč (v mém případě s nakousanou sušenkou), jiní byli ochotní i v takové zimě ochutnat zmrzlinový pohár, byť s názvem "horká láska" Smile

Po návratu z Ještědu jsme už měli namířeno k centru Babylon. Ještě jsme cestou prošli kolem vozovny a už jsme byli tam. Naštěstí už bylo po 16:00, takže jsme za vstupné zaplatili místo 290 Kč "pouhých" 240 Kč. Co se v akvaparku dělo dál, zejména ve sprchách a parní komoře, o tom radši pomlčím Twisted Evil

Z akvaparku jsme vyšli ve 21 hodin. Asi pět minut jsem přemlouval svůj mobil, aby mi prozradil nějaký spoj domů. Nakonec jsem našel osobní vlak 6236 s odjezdem z Liberce v 21:30. Tak jsem se rozloučil a pokračoval na vlak. Jaké bylo překvapení, když přijela třívozová RegioNova ve složení 814 203-6, 014 002-0, 814 204-4. Nastoupil jsem dvoukřídlými nástupními dveřmi do NP části vlaku a hned konstatoval, že chybí výklopná plošina. Takže vozilo je nízkopodlažní pouze na vysokých nástupištích, ne na těch nízkých, co jsou v Liberci. Potěšilo mne že konečně i fungovaly informační panely a hlášení zastávek, neboť to u ČD není zdaleka bězné. Také jsem zašel na exkurzi na záchod, schovaný za zajímavými půlkruhovými dveřmi. Princip zamykání kabinky je tak dokonalý, že předpokládám, že většina kaštanů ho nikdy nepochopí. Jinak vakuová mísa nachlup stejná s tou v RegioDB ráno.

To už je z mých zážitků asi opravdu všechno. Smile
operační systém…

Na začátek stránky  

po červenec 30, 2007 2:29 am
Autor Zpráva
Stonerock
šaman

Předmět: Re: přeložení Liberce na neděli Citovat

sergej sudoplatov napsal:
Zdar, zdravím všechny přítomné,
poněvadž jsem byl dnes ráno poněkud zdravotně indisponován v oblasti zažívacího traktu, přesouvá se odjezd na zítra, tedy na neděli. Sraz je opět ve stejný čas i na stejném místě. Takže pokud by si to někdo rozmyslel, má možnost se ještě přidat!

Sakra! Mad Jeden den člověk nečte fórum a hned mu něco uteče... Crying or Very sad Kdybych to byl bejval věděl, tak jsem moh' jet taky - dneska jsem měl volno... Njn, co se dál dělat... Confused

Na začátek stránky  

ne červenec 29, 2007 11:21 pm
Autor Zpráva
jojx
guru+++

omlouvám se ale nedorazim Sad - zabavte se sami Smile

Na začátek stránky  

ne červenec 29, 2007 9:16 pm
Autor Zpráva
jojx
guru+++

Předmět: Re: Babylon Citovat

pemel napsal:
Pepin.03 napsal:
Tak to se na Vás dorazím mrknout.

Tak nevím, buď jsem blázen já, nebo... Rolling Eyes

ony jsou varianty? Shocked

Na začátek stránky  

ne červenec 29, 2007 12:21 pm
Autor Zpráva
Nikom
šaman

My se omlouváme, bohužel jsme oba i s přítelem vytížení jinde...

Na začátek stránky  

so červenec 28, 2007 11:01 pm
Autor Zpráva
TXB
šaman

I muži mají své dny... Wink

Na začátek stránky  

so červenec 28, 2007 8:44 pm
Autor Zpráva
sergej sudoplatov
šaman

Předmět: přeložení Liberce na neděli Citovat

Zdar, zdravím všechny přítomné,
poněvadž jsem byl dnes ráno poněkud zdravotně indisponován v oblasti zažívacího traktu, přesouvá se odjezd na zítra, tedy na neděli. Sraz je opět ve stejný čas i na stejném místě. Takže pokud by si to někdo rozmyslel, má možnost se ještě přidat!

Na začátek stránky  

pá červenec 27, 2007 1:56 pm
Autor Zpráva
sergej sudoplatov
šaman

Předmět: Liberééééééc! Citovat

Takže sraz na Liberec je zítra v 9:00 ve vestibulu stanice metra A Skalka, odkud je zajištěn odvoz Daliborovým autem až do Liberce.

Na začátek stránky  

čt červenec 26, 2007 3:18 pm
Autor Zpráva
Waky
šaman

Předmět: Nepřítomní Citovat

Bright má už týden dovolenou, tak mu kdyžtak někdo napište SMS, protože jinak se s ním teď domluvit nedá.

Na začátek stránky  

čt červenec 26, 2007 2:34 pm
Autor Zpráva
pemel
šaman

Předmět: Re: Výlet do Reichenbergu Citovat

pemel napsal:
Tak ještě jednou tedy rekapitulace toho sobotního Liberce, ať se na to nezapomene. Zatím to vypadá že by měli jet já, pemel, Murex, Stonerock a přímo v Liberci se přidá Vodafone. Pokud ještě někdo chce, může se přidat, čím více, tím lépe!

Bright a Nikítkovi nejedou Question

Já nevim, mám pocit že ne, bright vždycky když je v práci tak je na icq a to už celý týden není a Stonerock mi teď psal že je na dovolené, takže nevim. A Nikomovi se taky nějak neozývají. Sad

Taky jsem si všimnul, že se tu bright teď nějak neobjevuje. Nestalo se mu něco Question Pokud vím, tak Nikítkovi byli minulý týden na dovolené, ale už by měli být doma. Asi jenom nechodí na net.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

čt červenec 26, 2007 2:28 pm
Autor Zpráva
sergej sudoplatov
šaman

pemel napsal:
Tak ještě jednou tedy rekapitulace toho sobotního Liberce, ať se na to nezapomene. Zatím to vypadá že by měli jet já, pemel, Murex, Stonerock a přímo v Liberci se přidá Vodafone. Pokud ještě někdo chce, může se přidat, čím více, tím lépe!

Já nevim, mám pocit že ne, bright vždycky když je v práci tak je na icq a to už celý týden není a Stonerock mi teď psal že je na dovolené, takže nevim. A Nikomovi se taky nějak neozývají. Sad

Na začátek stránky  

čt červenec 26, 2007 2:27 pm
Autor Zpráva
pemel
šaman

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
      Na začátek stránky  

čt červenec 26, 2007 2:23 pm
Autor Zpráva
sergej sudoplatov
šaman

Předmět: Výlet do Reichenbergu Citovat

Na začátek stránky  

st červenec 25, 2007 10:21 pm
Autor Zpráva
pemel
šaman

Adam napsal:
Všem na vědomost se dává, že srazu 3.8. se 100% nezúčastním z důvodu plánované indispozice - v 10.00 jdu do anrkózy a 4 osmičky se loučí s mými čelistmi.

Upřímnou soustrast upside_down

Na začátek stránky  

st červenec 25, 2007 10:04 pm
Autor Zpráva
Adam
šaman

Všem na vědomost se dává, že srazu 3.8. se 100% nezúčastním z důvodu plánované indispozice - v 10.00 jdu do narkózy a 4 osmičky se loučí s mými čelistmi.

Naposledy upravil Adam dne st červenec 25, 2007 10:47 pm, celkově upraveno 1 krát.

Na začátek stránky  

po červenec 23, 2007 10:19 pm
Autor Zpráva
Stonerock
šaman

Pokud se neobjeví nějaká nepředloženost, tak se mnou můžete do Liberce počítat. Smile

Na začátek stránky  

po červenec 23, 2007 9:43 pm
Autor Zpráva
Vodafone
guru++

Předmět: Akvapark Babylon Citovat

Arrow Taky se hlásím Smile
operační systém…

Na začátek stránky  

po červenec 23, 2007 7:17 pm
Autor Zpráva
sergej sudoplatov
šaman

pemel napsal:
Takže aby se na to nezapomnělo, tak připomínám ten Liberec, na který jsme se dohodli na tento víkend. Dalibor (Murex) mi napsal, že pokud nás pojede z Prahy maximálně 5, může nás tam hodit autem. Tři lidi by měli jet z HK (Nikomovi a bright). Tak se k tomu nějak vykádřete!

Já se hlásímwinken Jenom jsi nenapsal, jestli to plánejuš na sobotu nebo na neděli Question

No tak já bych byl určitě pro sobotu.

Na začátek stránky  

po červenec 23, 2007 7:13 pm
Autor Zpráva
murex
uživatel++

pemel napsal:
Takže aby se na to nezapomnělo, tak připomínám ten Liberec, na který jsme se dohodli na tento víkend. Dalibor (Murex) mi napsal, že pokud nás pojede z Prahy maximálně 5, může nás tam hodit autem. Tři lidi by měli jet z HK (Nikomovi a bright). Tak se k tomu nějak vykádřete!

Já se hlásímwinken Jenom jsi nenapsal, jestli to plánejuš na sobotu nebo na neděli Question

Lepsi by byla asi sobota, ale v zasade je to jedno...

Na začátek stránky  

po červenec 23, 2007 6:48 pm
Autor Zpráva
pemel
šaman

Na začátek stránky  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 114, 115, 116  Další