|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po červenec 09, 2007 2:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
Předmět: |
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Adam napsal: | zdenda napsal: | a jak to doma dopadlo? |
Ottosi, furt čekáme...  |
Já myslim že ottose se teď asi na fóru nedopátráš. Budeš ho muset zkontaktovat osobně, tady se už, zdá se, z jistých důvodů, nevyskytuje, bo nemá momentálně čas. |
jj, času mám málo... kuci nemám na vás čas... byl jsem ale brightem zahnán do kouta k počítači, takže to dopovim...
prostě jsem odpoledne poslal oboum rodičům sms, že jim jako musim něco moc důležitýho říct.... žádná reakce....přijdu domu a máma povidá že jsem vyděsil tatu, že ji prej volal do prace... když přišel tata tak se zeptal co že mam tak moc důležitýho.... tak povidam... jsem na kluky... a tata na to... na kluky hm... hlavně že se nemusíš ženit... no zkrátka to prej už dlouho tušili...  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 3:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Adam napsal: | zdenda napsal: | a jak to doma dopadlo? |
Já myslim že ottose se teď asi na fóru nedopátráš. Budeš ho muset zkontaktovat osobně, tady se už, zdá se, z jistých důvodů, nevyskytuje, bo nemá momentálně čas. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st červenec 04, 2007 2:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
zdenda napsal: | a jak to doma dopadlo? |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 2:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | bright napsal: | Wítek napsal: | pemel napsal: | Docela zajímavě to dopadlo, když jsem svojí sexuální orientaci prozradil svým dvěma nejlepším kamarádům, se kterýma se znám už 12 let. Jednak ocenili, že jsem se jim svěřil a taky říkali, že je to u mě ani moc nenapadlo. No a pak mi na oplátku prozradili něco na sebe a to jsem koukal! Ne, že by taky byli gayvé, takové překvapení se nekonalo. Jeden z nich je na holky a ve svých 27 letech je stále panic Druhý je taky na holky, momentálně žije třetí rok s přítelkyní ve společné domácnosti, ale po maturitě měl asi půlroční vtah s klukem. No, když se sejdeme, tak jsme opravdu dobrá trojka  |
No je zajímavé jak si každý žije svůj vnitřní život a nikdo jíny ho nevidí ... já to měl podobné s kamarádama potažmo kamarádkama ... od té doby co jsem "out" se mi svěřují se vším. Někdy mě to až otravuje že bych určité věci radši nevěděl. |
Přesně tak. Detaily ze života het kámošů dokážou bejt někdy zahlcující. |
a někdy hodně překvapivé  |
ba přímo bizarní  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 1:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
bright napsal: | Wítek napsal: | pemel napsal: | Docela zajímavě to dopadlo, když jsem svojí sexuální orientaci prozradil svým dvěma nejlepším kamarádům, se kterýma se znám už 12 let. Jednak ocenili, že jsem se jim svěřil a taky říkali, že je to u mě ani moc nenapadlo. No a pak mi na oplátku prozradili něco na sebe a to jsem koukal! Ne, že by taky byli gayvé, takové překvapení se nekonalo. Jeden z nich je na holky a ve svých 27 letech je stále panic Druhý je taky na holky, momentálně žije třetí rok s přítelkyní ve společné domácnosti, ale po maturitě měl asi půlroční vtah s klukem. No, když se sejdeme, tak jsme opravdu dobrá trojka  |
No je zajímavé jak si každý žije svůj vnitřní život a nikdo jíny ho nevidí ... já to měl podobné s kamarádama potažmo kamarádkama ... od té doby co jsem "out" se mi svěřují se vším. Někdy mě to až otravuje že bych určité věci radši nevěděl. |
Přesně tak. Detaily ze života het kámošů dokážou bejt někdy zahlcující. |
a někdy hodně překvapivé  |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 1:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Wítek napsal: | pemel napsal: | Docela zajímavě to dopadlo, když jsem svojí sexuální orientaci prozradil svým dvěma nejlepším kamarádům, se kterýma se znám už 12 let. Jednak ocenili, že jsem se jim svěřil a taky říkali, že je to u mě ani moc nenapadlo. No a pak mi na oplátku prozradili něco na sebe a to jsem koukal! Ne, že by taky byli gayvé, takové překvapení se nekonalo. Jeden z nich je na holky a ve svých 27 letech je stále panic Druhý je taky na holky, momentálně žije třetí rok s přítelkyní ve společné domácnosti, ale po maturitě měl asi půlroční vtah s klukem. No, když se sejdeme, tak jsme opravdu dobrá trojka  |
Přesně tak. Detaily ze života het kámošů dokážou bejt někdy zahlcující. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út červenec 03, 2007 1:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Wítek guru+

Založen: 15.8.2006 Příspěvky: 721 Bydliště: Brno-Bystrc popřípadě Polička
|
|
|
pemel napsal: | Docela zajímavě to dopadlo, když jsem svojí sexuální orientaci prozradil svým dvěma nejlepším kamarádům, se kterýma se znám už 12 let. Jednak ocenili, že jsem se jim svěřil a taky říkali, že je to u mě ani moc nenapadlo. No a pak mi na oplátku prozradili něco na sebe a to jsem koukal! Ne, že by taky byli gayvé, takové překvapení se nekonalo. Jeden z nich je na holky a ve svých 27 letech je stále panic Druhý je taky na holky, momentálně žije třetí rok s přítelkyní ve společné domácnosti, ale po maturitě měl asi půlroční vtah s klukem. No, když se sejdeme, tak jsme opravdu dobrá trojka  |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 5:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
a jak to doma dopadlo? _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 3:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
bright napsal: | ottos napsal: | trošku se spožděním... před 14 dny jsem úspěšně dokončil CO...MISSION ACCOMPLISHED řekl jsem to doma...  |
Teď už tě vaši z kuchyně jen tak nedostanou, co?  |
to sem asi nepochopil  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 3:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
ottos napsal: | trošku se spožděním... před 14 dny jsem úspěšně dokončil CO...MISSION ACCOMPLISHED řekl jsem to doma...  |
Teď už tě vaši z kuchyně jen tak nedostanou, co?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po červenec 02, 2007 3:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
trošku se spožděním... před 14 dny jsem úspěšně dokončil CO...MISSION ACCOMPLISHED řekl jsem to doma...  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
st červen 20, 2007 12:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pemel šaman

Založen: 14.6.2007 Příspěvky: 1920 Bydliště: Praha 12 - Kamýk
|
|
|
Docela zajímavě to dopadlo, když jsem svojí sexuální orientaci prozradil svým dvěma nejlepším kamarádům, se kterýma se znám už 12 let. Jednak ocenili, že jsem se jim svěřil a taky říkali, že je to u mě ani moc nenapadlo. No a pak mi na oplátku prozradili něco na sebe a to jsem koukal! Ne, že by taky byli gayvé, takové překvapení se nekonalo. Jeden z nich je na holky a ve svých 27 letech je stále panic Druhý je taky na holky, momentálně žije třetí rok s přítelkyní ve společné domácnosti, ale po maturitě měl asi půlroční vtah s klukem. No, když se sejdeme, tak jsme opravdu dobrá trojka  |
|
|
|
|
 |
čt květen 31, 2007 3:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: 16? |
|
|
Nikom napsal: | Tomáš napsal: |
To je fuk Jsou lidé, kteří stárnou do krásy, spokojenosti a životní moudrosti, máš velké štěstí, že to této skupiny patříš, brighte
|
Já chci taky!!! Ale asi nemám šanci vzhledem k tomu, že nejsem sám, co? |
Možná tě vezmeme do party...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt květen 31, 2007 2:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | bright napsal: |
Starče!  |
pravda, v jednom kuse na chmelu  |
bez Hanky  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt květen 31, 2007 2:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Tomáš napsal: |
To je fuk Jsou lidé, kteří stárnou do krásy, spokojenosti a životní moudrosti, máš velké štěstí, že to této skupiny patříš, brighte
|
Já chci taky!!! Ale asi nemám šanci vzhledem k tomu, že nejsem sám, co? |
|
|
|
|
 |
čt květen 31, 2007 2:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: |
Starče!  |
pravda, v jednom kuse na chmelu  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt květen 31, 2007 2:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | Jenom čím jsi starší, tím větší depresi propadáš, že se nikdo neobjeví. |
A na tohle si přišel jak?  |
To je fuk Jsou lidé, kteří stárnou do krásy, spokojenosti a životní moudrosti, máš velké štěstí, že to této skupiny patříš, brighte  |
taky bych se do tý skupiny s dovolením přiřadil (teda akorát s tou krásou je to furt stejný ) |
Starče!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt květen 31, 2007 2:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | Jenom čím jsi starší, tím větší depresi propadáš, že se nikdo neobjeví. |
To je fuk Jsou lidé, kteří stárnou do krásy, spokojenosti a životní moudrosti, máš velké štěstí, že to této skupiny patříš, brighte  |
taky bych se do tý skupiny s dovolením přiřadil (teda akorát s tou krásou je to furt stejný ) _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt květen 31, 2007 11:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | Jenom čím jsi starší, tím větší depresi propadáš, že se nikdo neobjeví. |
Flattery will get you nowhere. (<-- to bylo oficiální prohlášení; neoficiálně samozřejmě získáváš bod za snahu ) _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt květen 31, 2007 11:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | Jenom čím jsi starší, tím větší depresi propadáš, že se nikdo neobjeví. |
|
|
|
|
 |
čt květen 31, 2007 11:29 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Jenom čím jsi starší, tím větší depresi propadáš, že se nikdo neobjeví. |
A na tohle jsi přišel jak?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 10:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
theby napsal: | 16? a oc mám říkat já ve 14 neni to moc příjemný pocit být sám...užijte si věk který máte... |
Útěcha to bohužel v žádném případě není, ale být sám je nepříjemné v každém věku...
Jenom čím jsi starší, tím větší depresi propadáš, že se nikdo neobjeví. Takže neboj, teď ještě můžeš těžit ze svého mládí a držet si jakýs takýs optimismus...
Drž se chlape, ono to přijde!  |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 9:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: 16? |
|
|
16? a oc mám říkat já ve 14 neni to moc příjemný pocit být sám...užijte si věk který máte... _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 8:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Rychard uživatel

|
|
|
To Moox: Já Ti neporadím. Mám doma skoro to samé.. Říkám skoro proto, že mome mamča přijala moje orientaci úplně v pohodě.. (až na tu chvilku, kdy sem jím to řekl), ale tatík se mnou už druhý měsíc nemluví a když to bylo posledně, tak mi taky řekl, že si vymýšlím.. že přece v 16ti nemůžu vědět, jestli se mi líbí kluci nebo holky.. No radši sem se neptal, co dělal v 16ti on  |
|
|
|
|
 |
po květen 28, 2007 8:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
MooX uživatel
Založen: 17.10.2005 Příspěvky: 53 Bydliště: Slovensko, Bratislava
|
Předmět: No ja ti neverim |
|
|
Ahojte chalani,
mam jeden mensi problem okolo CO. Moji rodicia sa dozvedeli o mojej homosexualite asi pred 3 rokmi. No ano toto leto to budu tri roky. Cele to dopadlo inac ako som ocakaval. Rodicia zareagovali uplne nestardantne. Ziadne vyhadzovanie z domu, alebo akceptovanie. Proste vyhlasili ze to je hlupost. A ze ja nie som gay, ze si to vymysliam. A bodka. Tak na to to som vobec nebol pripraveny. Proste to zobrali ako keby sa 14tka chcela vypytat na vikendovu chatu s partiou 18 rocnych chalanov. Proste ma odpalkovali a po chvilke dusna sa dalo doma aj existovat.
Proste vzdy ked spomeniem priatela, ze cestujem za nim do UK. Tak proste rodicia povedia ok a to je vsetko. Proste moj partnersky zivot je pre nich asi tak zaujimavy ako sexualne orgie Paris Hilton. Dokonca teraz ked si o 7 rokov mladsi bracho nasiel svoju priatelku, tak ma z toho tazku hlavu, lebo rodicia hned zacnu sa zaujimat: ako sa ma, a kedy pride na navstevu a podobne.
Neviete mi poradit ako zacat s rodicmi znova komunikovat? Od CO nam trvalo asi dva roky kym sme si znovat nasli cestu k sebe a aj tak stale stojime na neistej pode. Tak tiez nasi rodicia maju silny respekt a take to citlive temy sa prednimi tazko rozoberaju. |
|
|
|
|
 |
st duben 18, 2007 11:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: Re: to jojx |
|
|
bright napsal: | jojx napsal: | Nikom napsal: | jojx napsal: | Adam napsal: | to asi nebudeš patřit k té rozrůstající se skupině dříve narozených, že? |
no ve 23 snad ještě ne  |
tobě není 16náct??? proč jsem si myslel, že ti je 16náct? |
podle úrovně mých příspěvků  |
Ten oslík je ze Shreka?  |
ne z Olomouce  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
st duben 18, 2007 4:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Nikom napsal: | jojx napsal: | no ve 23 snad ještě ne  |
Hádal bych, že proto, že 16 je z nově se objevivšich na fóru Rychardovi (podle jeho vlastních slov).  |
aha to je možný... omlouvám se milý jojxi, že jsem tě tak podletil...  |
|
|
|
|
 |
st duben 18, 2007 4:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom napsal: | bright napsal: | Stonerock napsal: | Nikom napsal: | jojx napsal: | no ve 23 snad ještě ne  |
Hádal bych, že proto, že 16 je z nově se objevivšich na fóru Rychardovi (podle jeho vlastních slov).  |
Anebo přání otcem efebofilní myšlenky.  |
no tak to u mě opravdu nehrozí...  |
U mě teda taky ne. Tedy, nedávno mi někdo prozradil, že Jakeovi ze Syncsta je 17 a Chrisovi dokonce jen 16. Výjimky!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st duben 18, 2007 4:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
bright napsal: | Stonerock napsal: | Nikom napsal: | jojx napsal: | no ve 23 snad ještě ne  |
no tak to u mě opravdu nehrozí...  |
|
|
|
|
 |
st duben 18, 2007 2:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Stonerock napsal: | Nikom napsal: | jojx napsal: | no ve 23 snad ještě ne  |
Ty máš tak co mluvit  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|