|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt květen 31, 2007 10:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Sraz v červnu |
|
|
jojx napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | bright napsal: | Co byste říkali na sraz v pátek 22.6., který by mohl eventuelně pokračovat i v sobotu? |
vzhledem k proměnlivosti tohohle rychlosvěta, nemohu nic slíbit, ale počítám s ním |
Jak nemůžeš nic slíbit?? Datum bylo přece předjednaný...  |
nemůžu nic slíbit, protože sliby plnim
předjednaný? ještě by to vypadalo jako komplot  |
Mám říct veřejně, že jsme se na tom termínu spolu shodli?  |
můžeš, ale je to nesmysl, protože jsem k němu neměl ani konzultační pravomoc  |
No to je teda dobrý. Jako bych se tě v úterý neptal, jestli ti ten termín vyhovuje.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt květen 31, 2007 4:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: | jojx napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | bright napsal: | Co byste říkali na sraz v pátek 22.6., který by mohl eventuelně pokračovat i v sobotu? |
vzhledem k proměnlivosti tohohle rychlosvěta, nemohu nic slíbit, ale počítám s ním |
Mám říct veřejně, že jsme se na tom termínu spolu shodli?  |
můžeš, ale je to nesmysl, protože jsem k němu neměl ani konzultační pravomoc  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt květen 31, 2007 3:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | bright napsal: | Co byste říkali na sraz v pátek 22.6., který by mohl eventuelně pokračovat i v sobotu? |
Mám říct veřejně, že jsme se na tom termínu spolu shodli?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt květen 31, 2007 3:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: | jojx napsal: | bright napsal: | Co byste říkali na sraz v pátek 22.6., který by mohl eventuelně pokračovat i v sobotu? |
předjednaný? ještě by to vypadalo jako komplot  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt květen 31, 2007 3:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | bright napsal: | Co byste říkali na sraz v pátek 22.6., který by mohl eventuelně pokračovat i v sobotu? |
Jak nemůžeš nic slíbit?? Datum bylo přece předjednaný...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt květen 31, 2007 3:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: | Co byste říkali na sraz v pátek 22.6., který by mohl eventuelně pokračovat i v sobotu? |
vzhledem k proměnlivosti tohohle rychlosvěta, nemohu nic slíbit, ale počítám s ním _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt květen 31, 2007 1:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
bright napsal: | Co byste říkali na sraz v pátek 22.6., který by mohl eventuelně pokračovat i v sobotu? |
Já můžu (což není zase až tak divné vzhledem k tomu, že drtivou většinu dnů smrďákuju doma ) a tudíž přijdu  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt květen 31, 2007 12:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Nikom napsal: | neměl jsi být náhodou v hradci |
Neměl, jen jsem se tam chtěl jet podívat. Ale sraz je přednější.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 7:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
neměl jsi být náhodou v hradci a hrát divadlo? Nebo jsem to nějak popletl?
Každopádně opět nejsem schopen. 28. dělám zkoušku z chirurgické propedeutiky, takže 22. už budu pravděpodobně v druhé polovině své přípravy a nervově labilní. |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 6:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: |
|
|
Tohle datum prosím pěkně né, už mám něco jiného  |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 1:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Myslím, že označení "děcko" ve srovnání s jinými označeními zde není nic, tudíž mu vadit nebude. Děcko by šlo rádo a asi pujde. Nevleze-li do toho něco důležitějšího. Ale liga dohrána, tudíž se ničeho neobávám  |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 1:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Co byste říkali na sraz v pátek 22.6., který by mohl eventuelně pokračovat i v sobotu? |
Ouha, možná že už ten den vyrazím s bývalými spolužáky na vodu (ale je tady reálná šance, že odjezd bude až v sobotu), takže nemůžu nic slíbit... Jinak bych hrozně rád přišel  |
Radost by byla na všech stranách. Přivedeš s sebou i děcko?  |
Mám takový dojem, že by se mu označení "děcko" nelíbilo. Popravdě, mnohem raději bych si ho odvezl s sebou na vodu... Nemůžu za něj mluvit, on určitě zareaguje na tvůj příspěvek sám  |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 1:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Co byste říkali na sraz v pátek 22.6., který by mohl eventuelně pokračovat i v sobotu? |
Ouha, možná že už ten den vyrazím s bývalými spolužáky na vodu (ale je tady reálná šance, že odjezd bude až v sobotu), takže nemůžu nic slíbit... Jinak bych hrozně rád přišel  |
Radost by byla na všech stranách. Přivedeš s sebou i děcko?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 1:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
|
|
|
|
 |
st květen 30, 2007 1:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Sraz v červnu |
|
|
Co byste říkali na sraz v pátek 22.6., který by mohl eventuelně pokračovat i v sobotu? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá květen 18, 2007 3:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | bright napsal: |
jojxi, popovídáme si příště.
|
víš, že tomu neujdeš  |
To zní skoro jako bezprávná výhrůžka. Samo.  |
hmmm to by mohl být neplatný pokec tak holt najdeš nějakou vůli a já přinesu kus dobré víry (dobré mravy již byly pohřbeny v jiném vláknu ) |
Ještě, že oba máme zachované rozpoznávací schopnosti, co?  |
a vyjadřujeme se srozumitelně a určitě  |
A nepodléháme žádným fikcím a domněnkám, který nejdou vyvrátit.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá květen 18, 2007 1:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
moc se omlouvám všem... zvláště pak vodafoneovi - že nemohl rozvíjet debaty o městské dopravě - příště napravím... ničila mě nějaká prapodivná nemoc - pouze pátek - vypadalo to jako angína... tak snad příště... _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
čt květen 17, 2007 11:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: | jojx napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | bright napsal: |
|
víš, že tomu neujdeš  |
hmmm to by mohl být neplatný pokec tak holt najdeš nějakou vůli a já přinesu kus dobré víry (dobré mravy již byly pohřbeny v jiném vláknu ) |
Ještě, že oba máme zachované rozpoznávací schopnosti, co?  |
a vyjadřujeme se srozumitelně a určitě  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
čt květen 17, 2007 11:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | bright napsal: | jojx napsal: | bright napsal: |
|
víš, že tomu neujdeš  |
Ještě, že oba máme zachované rozpoznávací schopnosti, co?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt květen 17, 2007 8:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: | jojx napsal: | bright napsal: |
|
víš, že tomu neujdeš  |
hmmm to by mohl být neplatný pokec tak holt najdeš nějakou vůli a já přinesu kus dobré víry (dobré mravy již byly pohřbeny v jiném vláknu ) _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
st květen 16, 2007 9:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
jojx napsal: | bright napsal: |
|
víš, že tomu neujdeš  |
To zní skoro jako bezprávná výhrůžka. Samo.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st květen 16, 2007 9:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
|
|
bright napsal: |
|
víš, že tomu neujdeš  _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
st květen 16, 2007 3:05 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: Martinova neúčast |
|
|
Waky napsal: | Martin napsal: | Hele všichni strašně se omlouvám, ale asi jak se změnil tlak, tak se mi zase ozvala ta naražená páteř, takže sem se na to fakt necejtil...a po dithiadenu sem spal jak zabitej, takže sem neslyšel ani ten telefon...
No takže doufám, že příští bude v rozumné době co nejdřív.  |
Tak to Tě jediné omlouvá, chtěla jsem Ti dát obrovskej černej puntík přes celou stránku
Tvoje absence byla jediná nepříjemná věc na srazu.
Jestli Ti ve snu zvonilo v uších, pak proto, že jsem o Tobě pořád mluvila a sháněla se po Tobě.
Bude Ti odpuštěno jen pod podmínkou, že dorazíš příště. |
Dorazim, dorazim. A vlastně máš pravdu v uších mi zvonilo  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st květen 16, 2007 11:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Re: Sraz |
|
|
jojx napsal: | ale kaju se velmi a slibuju nápravu na příští akci |
Bude mi potěšením  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út květen 15, 2007 6:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
jojx guru+++

|
Předmět: Re: Sraz |
|
|
Waky napsal: |
jojx: Já blb jsem si Tě nespojila s nickem, takže jsem netušila, žes to byl Ty. Jinak bych se k Tobě asi snažila nějak víc hlásit.
|
blb tu sice je, ale odlišný v subjektu, protože já jsem si to spojil, ale pokecat jsem nepřišel, a to přestože jsem Tě doma u počítače považoval za "favorizovanou atrakci" ale pak na mě přišla nějak nekomunikativní nálada (patrně byla v jednom z piv, protože to se mi moc nestává) a já už se k Tobě nedostal
ale kaju se velmi a slibuju nápravu na příští akci _________________ V tu chvíli si s hořkostí uvědomila, jak trapné nesmysly ji napadají a položila si otázku, jestli snad probůh není už zase zamilovaná nebo jestli je jenom tak normálně průběžně doopravdy blbá. |
|
|
|
|
 |
po květen 14, 2007 5:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Důrazně vyjadřuji přání, aby veškerá fotodokumentace, na které jsem zachycen, byla smazána a zničena. Autoři ať si ji kldině nechají, ale nerozesílat dál. |
|
|
|
|
 |
po květen 14, 2007 4:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Chlapi, chlapi... Já se nestačim divit... Člověk na pár dní zmizí a co se všechno nedozví... Nezbejvá mi než litovat toho, že mi okolnosti zabránily, abych toho všeho byl svědkem osobně... Zjevně jste si moji výzvu, abyste se chovali slušně (pokud vám ji Adam tlumočil...), k srdci příliš nevzali... A abych nezapomněl - jsem lačný veškeré vzniknuvší fotodokumentace...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
po květen 14, 2007 3:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
bright napsal: | Tomáši & Maku, mám z vás radost. To bylo nádherné, jak jste za úsvitu šli ruku v ruce vstříc novému dni a životu. Jen tak dál. |
hihi, no já mám určitě taky radost. A ještě větší z toho, že to pokračuje... snad to nikdy neskončí... |
|
|
|
|
 |
po květen 14, 2007 11:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáši & Maku, mám z vás radost. To bylo nádherné, jak jste za úsvitu šli ruku v ruce vstříc novému dni a životu. Jen tak dál.
fREDko, někdo tě musel probudit. Spát v baru. Probouzíš se ale celkem rychle.
TXB, v Praze se odjakživa říká: Žižkovu a Libni, zdaleka se vyhni.
Sergeji, to od tebe nebylo vůbec pěkné. Ty víš, co...
Manueli, pro jedno kvítí slunce nesvítí. Relax, take it easy.
Všem ostatním děkuji za účast a milou společnost. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po květen 14, 2007 11:10 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo napsal: | Škoda, že se mi to krylo s tim Brnem, tak se nedalo nic dělat. Mně i Kubovi to bylo líto, že jsme se nemohli ukázat. Doufám, že mi někdo pošle nějaký fotky . |
Jj, škoda, že jste taky nedorazili a nevytrvali až do konce. Mohli jsme tam ve čtyřech týmech soutěžit o nejvášnivější polibek. Fotky budou cenzurovány! A jak hluboce jste svojí neúčasti litovali?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|