|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st duben 25, 2007 3:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: Právě sem viděl jak vypadá peklo |
|
|
Adam napsal: | Martin napsal: | když si někde ve stanech, tak asi nemáš čas se pravidelně depilovat, kór ve společnejch sprchách |
Nejsem si jist, jestli to chápu, ale taky na holátka? |
Jojo. Ale taky myslim, že je to o mě dlouho známé  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st duben 25, 2007 3:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | když si někde ve stanech, tak asi nemáš čas se pravidelně depilovat, kór ve společnejch sprchách |
Nejsem si jist, jestli to chápu, ale taky na holátka? |
|
|
|
|
 |
st duben 25, 2007 3:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | http://www.youtube.com/watch?v=wkQos3kBR2U |
S překážející, trojjedinou Christinou by to bylo opravdové peklo...  |
Tak jsem zase mimo.
Mně ta hudba ani klip nějak nevadí.
Ne, že bych si to pouštěla znovu a znovu a byla z toho unesená, ale nijak mě to nepobuřuje.
.....
Akorát jsem si fakt nevšimla, jestli jsou vojáci oholený nebo ne ... a je mi to jedno
......
Jo, a nevím, kdo je to Christina (teda už vím, jakej má ksicht) - ale to u mě není nic překvapujícího, protože má neznalost cizích herců a pop-zpěváků je nesmírná.
Dá se říci, že bezpečně poznám akorát Brada Pitta (s nikým si ho nepletu), což mě naplňuje jistým pocitem hrdosti, kdykoli ho vidím (připomíná mi mé duševní vzepětí, nad nímž dosud Němec schovávající věci nestačil zvítězit ) _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st duben 25, 2007 2:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | když si někde ve stanech, tak asi nemáš čas se pravidelně depilovat, kór ve společnejch sprchách |
Ty mi dáváš...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st duben 25, 2007 2:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | http://www.youtube.com/watch?v=wkQos3kBR2U |
S překážející, trojjedinou Christinou by to bylo opravdové peklo...  |
No o ni právě jde... brrr. 3 uplně stejný... a eště se synchronizovaně pohybujou ble.
No ty vojáci - to sice neni uplně muj šálek čaje (protože když si někde ve stanech, tak asi nemáš čas se pravidelně depilovat, kór ve společnejch sprchách), ale šlo by to.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st duben 25, 2007 2:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | http://www.youtube.com/watch?v=wkQos3kBR2U |
S překážející, trojjedinou Christinou by to bylo opravdové peklo...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st duben 25, 2007 2:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
út duben 24, 2007 12:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
|
|
 |
so duben 21, 2007 1:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: Kryl |
|
|
Waky napsal: | V prvních věcech spíš síla výpovědi.
S přibývajícími deskami přibývalo i potoků krve, zmetaforizovaných oblud, a naopak myšlenek poněkud ubývalo. Uznávám, že ruská okupace 1968 nebyla nic veselého, ale jako téma na třicet let je to poněkud málo.
....
A to nemluvím o veselých veršovánkách pro děvčata, to byla docela tragédie.
....
Ale Bratříčka můžu a některé další věci taky.
Jen mi vadí, když se z něj dělá nepřekonatlená ikona a klasik. |
Jj. A dost mi vadí, když se to využívá pro ty národovecký "myšlenky"...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá duben 20, 2007 9:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Markus uživatel

|
Předmět: |
|
|
Adam napsal: | Markus napsal: | Fakt? Tak díky za radu Zítra jdu do knihovny tak si to hned půjčím  |
Obávám se, že Rachmaninovova Nokturna tam asi nenajdeš. Napsal je jako pro něj netypickou formu asi ve 14 letech, kdy ještě samozřejmě neměl svůj styl, ale to nevadí, o to je to pro hudebníky zajímavější. Každopádně myslím, že nikdy nebyla nahraná, takže udělej si sám. Můžu ti poslat noty (vyšly jenom jednou v Rusku ). |
Tak mi to pošli na mail prosím, budeš moc hodnej Jen ještě najít někoho kdo umí hrát na piano, abych si to poslechl...  _________________ Dárek potěší, když to neni svíčka na hrob... |
|
|
|
|
 |
pá duben 20, 2007 9:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Markus napsal: | Fakt? Tak díky za radu Zítra jdu do knihovny tak si to hned půjčím  |
Obávám se, že Rachmaninovova Nokturna tam asi nenajdeš. Napsal je jako pro něj netypickou formu asi ve 14 letech, kdy ještě samozřejmě neměl svůj styl, ale to nevadí, o to je to pro hudebníky zajímavější. Každopádně myslím, že nikdy nebyla nahraná, takže udělej si sám. Můžu ti poslat noty (vyšly jenom jednou v Rusku ). |
|
|
|
|
 |
pá duben 20, 2007 8:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Markus uživatel

|
|
|
Adam napsal: | Markus napsal: | Ty různý pády a vzestupy jsou skvělý, ale ted poslední náladu mám chut na nějaké to Nokturno  |
Tak to zaspamuju i tady Jestli nokuturno, tak de Fallu nebo Chopina a Rachmaninov má taky asi 4. |
Fakt? Tak díky za radu Zítra jdu do knihovny tak si to hned půjčím  _________________ Dárek potěší, když to neni svíčka na hrob... |
|
|
|
|
 |
pá duben 20, 2007 7:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Markus napsal: | Ty různý pády a vzestupy jsou skvělý, ale ted poslední náladu mám chut na nějaké to Nokturno  |
Tak to zaspamuju i tady Jestli nokuturno, tak de Fallu nebo Chopina a Rachmaninov má taky asi 4. |
|
|
|
|
 |
pá duben 20, 2007 7:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Markus uživatel

|
|
|
Adam napsal: | Markus napsal: | Bach
Mozart- pianová kvarteta mě omráčily
Smetana- Má vlast
|
Bach - romantické transkripce, nebo originál?
Mozart je nuda a Smetana nemá moc nápad, ale dá se. |
Od Bacha originál a Mozart mě teda hodně baví Ty různý pády a vzestupy jsou skvělý, ale ted poslední dobou mám chut na nějaké to Nokturno  _________________ Dárek potěší, když to neni svíčka na hrob... |
|
|
|
|
 |
pá duben 20, 2007 7:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Kryl |
|
|
V prvních věcech spíš síla výpovědi.
S přibývajícími deskami přibývalo i potoků krve, zmetaforizovaných oblud, a naopak myšlenek poněkud ubývalo. Uznávám, že ruská okupace 1968 nebyla nic veselého, ale jako téma na třicet let je to poněkud málo.
....
A to nemluvím o veselých veršovánkách pro děvčata, to byla docela tragédie.
....
Ale Bratříčka můžu a některé další věci taky.
Jen mi vadí, když se z něj dělá nepřekonatlená ikona a klasik. _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
pá duben 20, 2007 6:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
maara uživatel+

|
|
|
A co Karel Kryl? Výborná hudba plná myšlenek... _________________ "Člověk se podobá zlomku: čitatel říká, jaký vskutku je, a jmenovatel naznačuje, co si o sobě myslí. Čím větší je jmenovatel, tím menší hodnotu má celý zlomek."
L. N. Tolstoj |
|
|
|
|
 |
pá duben 20, 2007 4:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Markus napsal: | Bach
Smetana- Má vlast
|
Bach - romantické transkripce, nebo originál?
Mozart je nuda a Smetana nemá moc nápad, ale dá se. |
|
|
|
|
 |
pá duben 20, 2007 2:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Markus uživatel

|
|
|
Já poslouchám různé styly, tak píši nějaký výběr:
Placebo- hlavně ted nové album Meds
David Bowie
Depeche Mode- spíše starší věci, ale poslechnu rád i nové
Bjork
Massive Attack
Bach
Smetana- Má vlast
někdy i vyjímečně hip hop  _________________ Dárek potěší, když to neni svíčka na hrob... |
|
|
|
|
 |
so duben 14, 2007 9:38 am |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Aktuálně:
Macy Gray - album Big
Na její hudbu nedám dopustit, je sqělá (že Stonerocku ). A to se jí v dětství děti smály, že má hlas jako Kačer Donald
Kosheen - album Damage
Nové album, připomíná jejich první (Resist), aleje takové, jak podotkl jeden můj známý, uhlazenější. Na škodu to ale rozhodně není.
Panic At The Disco - album A Fever You Can't Sweat
Hodně zajímavá věc, žánr nevím a neřeším. Rozhodně mají ale vtipné názvy songů, např. Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off
The Gossip - album Standing In The Way Of Control
Jednu písničku jsem ve čtvrtek zaslechl na rádiu Wave, ale nestihl jsem, kdo to zpíval, tak jsem jim napsal na ICQ a díky tomu vím, že to bylo The Gossip. A to chce Český Rozhlas tuhle stanici zrušit  |
|
|
|
|
 |
čt březen 29, 2007 10:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 5:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: Deep Purple |
|
|
Waky napsal: | Hurá, konečně tu někdo prezentuje něco, co se dá na rozdíl od těch nejrůznějších slaďoušů poslouchat  |
Aspoň že někdo se mě tu zastane...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 9:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Deep Purple |
|
|
Hurá, konečně tu někdo prezentuje něco, co se dá na rozdíl od těch nejrůznějších slaďoušů poslouchat  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
út březen 27, 2007 3:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Deep Purple - Child In Time
http://www.youtube.com/watch?v=JMwZvW_yr_Q
Geniální písnička, Ian Gillan ve svý vrcholný pěvecký formě. Já tuhle muziku miluju...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt březen 08, 2007 5:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
brrrb tester
|
|
|
...jejda, ňák se tady nevyznám. Tak jako tak, já poslouchám chrise cornera  _________________ *kisses* |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
Předmět: Re: pro Martina |
|
|
Adam napsal: | Martin napsal: | Jo a mě teda chris nikoma moc nepřipomíná, ten římskej nos tam je, to jo, ale jinak nevim, nevim.  |
Antilopy v Římě nebydlí.... |
To měl bejt muj další argument  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | Jo a mě teda chris nikoma moc nepřipomíná, ten římskej nos tam je, to jo, ale jinak nevim, nevim.  |
Antilopy v Římě nebydlí.... |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tu první sem už viděl...ale ta druhá je mimořádně podnětná... Jo a mě teda chris nikoma moc nepřipomíná, ten římskej nos tam je, to jo, ale jinak nevim, nevim.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 12:28 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | http://www.youtube.com/watch?v=BtrwXEcMzOA
Ovšem jde tady o kombinaci poslechu s pohledem. Nicméně mi to ve finále dycky zvedne náladu.  |
Z Jakea (nebo jak se to skloňuje) nemůžu.  |
|
|
|
|
 |
út březen 06, 2007 10:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
|
|
 |
út březen 06, 2007 9:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | bright napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Martin napsal: | http://www.youtube.com/watch?v=BtrwXEcMzOA
Ovšem jde tady o kombinaci poslechu s pohledem. Nicméně mi to ve finále dycky zvedne náladu.  |
Jake-ofile!  |
Toho bych sice taky bral, ale muj typ je Chris (ten blond)  |
Tak to bych do tebe nikdy neřekl. Mně se líbí, jak Jake v tom prvním klipu tancuje Osobně si myslím, že přes jejich ujišťování, že nejsou gay, tak že Jake to ani moc nehraje  |
Tak že se mi líbí, jak tancuje, nepopírám A myslim, že jsou "spolubydlící s pravidelnými úlety"  |
Spíš vypadají, že jsou spolužáci a že to točí u Jakea doma (podle toho, kdo kde sedí a kdo ovládá comp). Přišel jsem na to, koho mi připomínají. Jake má v tom posledním klipu stejný pohled očí jako Julien Hans (http://k41.pbase.com/v3/60/567560/2/44748026.calendar0520041JulienHans.jpg a http://premium1.uploadit.org/ChrisCornwall3/FMFDDS2007/DDS2007-02BFEVRIER2JulianHANSRED.JPG - bohuzel nemůžu najít fotku, ze které je to ještě víc vidět) a Chris mi trochu připomíná Nikoma  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|