|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út duben 10, 2007 2:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Pečená výslužka |
|
|
Adam napsal: | Tady se nějak ideově rozcházíme. Já když řeknu ven, myslím tím 15 km někde mimo Prahu a velká část z váš si představuje rochnění se v jídle v Seminářské zahradě nebo poobědovou procházku Prokopákem v nových adidaskách. |
Jj, rochňat se novejma adidaskama v sekaný v Prokopským údolí byl vždycky můj ideový sen. Memento, ante Praga sunt leones.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út duben 10, 2007 2:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
ottos napsal: | no ale takové prokopské údolí... nebo Divoká Šárka... |
Tady se nějak ideově rozcházíme. Já když řeknu ven, myslím tím 15 km někde mimo Prahu a velká část z váš si představuje rochnění se v jídle v Seminářské zahradě nebo poobědovou procházku Prokopákem v nových adidaskách. |
|
|
|
|
 |
út duben 10, 2007 1:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
Martin napsal: | Manuel de Falla napsal: | No to je nápad! A může se upíct třeba i maso?  |
Určitě. Aspoň karbanátky  |
karbanátky - proboha! říkal maso! nějakej pořádnej roastbeef a ne namletý matrace...
Adam napsal: | A už je i hezky, můžeme teoreticky vytáhnout zadek ven. |
adam se nezdá, ale je to divoch...
bright napsal: | Nechápu. Z jakého důvodu bychom si měli nechat ujít panorama, které bude zajímavé hlavně pro mimopražské účastníky, a jet někam do lesů, luhů a hájů na předměstí, kde není nic kromě klíšťat a pejskařů? |
v odlehlých luzích a hájích se kromě našlápnutí exkrementů jiných savců a klíšťat dá chytit i něco jiného...
no ale takové prokopské údolí... nebo Divoká Šárka... _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2007 11:24 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: |
|
|
Maku napsal: | Nikom napsal: | bright napsal: | fREDka napsal: | Na okraji prahy nebo na predmesti je spoustu penych mist, treba les v klanovicich je pekne misto, nebo ta prehrada (uz nevim, jak se to jmenuje, ale tam je take prelidneno). Nebo treba dablicky haj, idealni misto... |
Nechápu. Z jakého důvodu bychom si měli nechat ujít panorama, které bude zajímavé hlavně pro mimopražské účastníky, a jet někam do lesů, luhů a hájů na předměstí, kde není nic kromě klíšťat a pejskařů? |
nesnáším psy a nejsem očkovaný proti viru klíšťové encephalitídy...  |
HA! A potom věřte doktorům... Člověku pořád do hlavy cpou, že se musíme proti tomu očkovat. A ejhle ani oni nejsou. Asi spoléhají na to, že do ordinace většinou klíštata moc nechodí ale i tak. Měli by jste nám jít příkladem...  |
nějak jsem to ještě nestihl nooo  |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2007 11:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Příští sraz |
|
|
Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | 2. Má se dělat pražský sraz formou výletu mimo Prahu? Nebo se má udělat v Praze, odpolední část venku a večerní uvnitř? |
b) Navrhuju rozmyslet obě varianty pak stanovit místo srazu a podle počasí se operativně rozhodnout. |
No to nevím, jestli by ta operativnost šla. Já se oblékám podle dr. Gutha-Jarkovského a každá z variant si žádá jiný outfit.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2007 7:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Zcela jistě nemůžu 5. a 6. května, další týden mi začíná svaťák a po maturitě budu mít asi až 26. a 27. 5. Prostě stanovte termín a uvidim, jestli to půjde.
Byl bych pro formu cesty z města. |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2007 2:41 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
Předmět: Re: Příští sraz |
|
|
bright napsal: | Na základě ohlasů se ptám:
1. Sraz ještě v dubnu nebo až v květnu? Nebudete mít kolize s učením na zkoušky?
2. Má se dělat pražský sraz formou výletu mimo Prahu? Nebo se má udělat v Praze, odpolední část venku a večerní uvnitř?
Čekám na vaše rozumy. |
a) Já mohu do 1. týdne v květnu včetně, pak už do července ne.
b) Navrhuju rozmyslet obě varianty pak stanovit místo srazu a podle počasí se operativně rozhodnout. |
|
|
|
|
 |
po duben 02, 2007 2:13 am |
 |
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
|
|
by me zajimalo, jak to dopadne... |
|
|
|
|
 |
ne duben 01, 2007 11:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Příští sraz |
|
|
Na základě ohlasů se ptám:
1. Sraz ještě v dubnu nebo až v květnu? Nebudete mít kolize s učením na zkoušky?
2. Má se dělat pražský sraz formou výletu mimo Prahu? Nebo se má udělat v Praze, odpolední část venku a večerní uvnitř?
Čekám na vaše rozumy. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne duben 01, 2007 11:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Nikom napsal: | bright napsal: | fREDka napsal: | Na okraji prahy nebo na predmesti je spoustu penych mist, treba les v klanovicich je pekne misto, nebo ta prehrada (uz nevim, jak se to jmenuje, ale tam je take prelidneno). Nebo treba dablicky haj, idealni misto... |
Nechápu. Z jakého důvodu bychom si měli nechat ujít panorama, které bude zajímavé hlavně pro mimopražské účastníky, a jet někam do lesů, luhů a hájů na předměstí, kde není nic kromě klíšťat a pejskařů? |
HA! A potom věřte doktorům... Člověku pořád do hlavy cpou, že se musíme proti tomu očkovat. A ejhle ani oni nejsou. Asi spoléhají na to, že do ordinace většinou klíštata moc nechodí ale i tak. Měli by jste nám jít příkladem...  |
|
|
|
|
 |
ne duben 01, 2007 11:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
bright napsal: | fREDka napsal: | Na okraji prahy nebo na predmesti je spoustu penych mist, treba les v klanovicich je pekne misto, nebo ta prehrada (uz nevim, jak se to jmenuje, ale tam je take prelidneno). Nebo treba dablicky haj, idealni misto... |
|
|
|
|
 |
ne duben 01, 2007 10:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
fREDka napsal: | Na okraji prahy nebo na predmesti je spoustu penych mist, treba les v klanovicich je pekne misto, nebo ta prehrada (uz nevim, jak se to jmenuje, ale tam je take prelidneno). Nebo treba dablicky haj, idealni misto... |
Nechápu. Z jakého důvodu bychom si měli nechat ujít panorama, které bude zajímavé hlavně pro mimopražské účastníky, a jet někam do lesů, luhů a hájů na předměstí, kde není nic kromě klíšťat a pejskařů? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne duben 01, 2007 10:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
|
|
Na okraji prahy nebo na predmesti je spoustu penych mist, treba les v klanovicich je pekne misto, nebo ta prehrada (uz nevim, jak se to jmenuje, ale tam je take prelidneno). Nebo treba dablicky haj, idealni misto... |
|
|
|
|
 |
ne duben 01, 2007 9:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
fREDka napsal: | Ne-e, navic tam by to bylo stejne na nic, mozna byste tam i potali nejakeho duchodce. |
Jestli máš nějaké jiné návrhy na místo srazu, tak sem s nimi. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne duben 01, 2007 9:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
|
|
Loni, sjizdel jsem to tam na biku a ujizdel hlidaci.... |
|
|
|
|
 |
ne duben 01, 2007 9:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
fREDka napsal: | Na petrine???? Tam to je asi jako dybyste si udelali piknik na staromaku... |
Kdy si tam byl napoledy?  |
|
|
|
|
 |
ne duben 01, 2007 9:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
|
|
Ne-e, navic tam by to bylo stejne na nic, mozna byste tam i potali nejakeho duchodce. |
|
|
|
|
 |
ne duben 01, 2007 9:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
fREDka napsal: | Na petrine???? Tam to je asi jako dybyste si udelali piknik na staromaku... |
Nejsou tam dlažební kostky Copak, máme se schovávat do křoví?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne duben 01, 2007 8:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
|
|
Na petrine???? Tam to je asi jako dybyste si udelali piknik na staromaku... |
|
|
|
|
 |
ne duben 01, 2007 7:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Adam napsal: | Když květen, tak květen. Asi se ale nebudu moci dostavit. Možná ano, ale zatím je to ve hvězdách. |
Tos ani nemusel psát - my víme, že se necháváš rád přemlouvat A nemysli si, že bychom tě o to ochudili  |
|
|
|
|
 |
ne duben 01, 2007 7:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Když květen, tak květen. Asi se ale nebudu moci dostavit. Možná ano, ale zatím je to ve hvězdách. |
|
|
|
|
 |
ne duben 01, 2007 7:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Piknik |
|
|
pepcza napsal: | A na těch stráních se dobře spí, jednou jsem tam na cca. 3 hodiny usnul  |
A po probuzení dobrý? Nic nechybělo ani nebolelo?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
ne duben 01, 2007 7:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
Předmět: Re: Piknik |
|
|
bright napsal: | Napadlo mě, když se tu mluvilo o tom pečení a vaření, co kdybychom květnový sraz udělali s odpoledním piknikem na Petříně. Je odtamtud fakt skvělý pohled na Prahu a Hradčana orámovaný rozkvetlými jabloněmi. stačí vzít s sebou deku na sezení/ležení a něco k jídlu a pití. |
A na těch stráních se dobře spí, jednou jsem tam na cca. 3 hodiny usnul  |
|
|
|
|
 |
ne duben 01, 2007 7:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Piknik |
|
|
Napadlo mě, když se tu mluvilo o tom pečení a vaření, co kdybychom květnový sraz udělali s odpoledním piknikem na Petříně. Je odtamtud fakt skvělý pohled na Prahu a Hradčana orámovaný rozkvetlými jabloněmi. Stačí vzít s sebou deku na sezení/ležení a něco k jídlu a pití. _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne ne duben 01, 2007 7:34 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
ne duben 01, 2007 7:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
máslo napsal: | Jakuba potkávám mimo jiné i na plavání pomalu co týden...takže i ve sprchách . |
Kde? Já taky plavu...
máslo napsal: | btw Jakub tady to forum taky semtam čtě (pokud mi zrovna ve škole nečte přes rameno  |
A co kdyby začal taky přispívat, ať si pro změnu můžu povídat s ním o tobě?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá březen 30, 2007 10:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
bright napsal: | Viděl jsem kus lýtka a zbytek jsem schopen si živě domyslet...  | Tyjo, ty máš fantasii ...
Tak to já bych si teda snad ani domýšlet nemusel, protože hodně přátel (včetně Jakuba) potkávám mimo jiné i na plavání pomalu co týden...takže i ve sprchách .
btw Jakub tady to forum taky semtam čtě (pokud mi zrovna ve škole nečte přes rameno  _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
čt březen 29, 2007 10:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Adam napsal: | Martin napsal: | fREDka napsal: | Jak casto takhle delate ty setkani?? |
Noooo já doufám, že by to mohlo vydržet v těch měsíčních intervalech  |
A už je i hezky, můžeme teoreticky vytáhnout zadek ven. |
Taky pravda. Ale večery jsou ještě chladné...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt březen 29, 2007 10:38 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | fREDka napsal: | Jak casto takhle delate ty setkani?? |
Noooo já doufám, že by to mohlo vydržet v těch měsíčních intervalech  |
A už je i hezky, můžeme teoreticky vytáhnout zadek ven. |
|
|
|
|
 |
čt březen 29, 2007 10:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
fREDka napsal: | Jak casto takhle delate ty setkani?? |
Noooo já doufám, že by to mohlo vydržet v těch měsíčních intervalech  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt březen 29, 2007 9:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
fREDka uživatel+
|
|
|
Jak casto takhle delate ty setkani?? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|