|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
po březen 19, 2007 5:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Maku napsal: | jj dorazím ale vážně nepočítej, že dorazím i s druhou polovičkou  |
Snad se za něj/nás nestydíš?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po březen 19, 2007 5:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
jj dorazím ale vážně nepočítej, že dorazím i s druhou polovičkou  |
|
|
|
|
 |
po březen 19, 2007 2:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Už za 5 |
|
|
Organizace: dneska odpoledne budu telefonicky rezervovat bar jako posledně, a to od 18 h. jako posledně, pak o tom podám zprávu. Nechcete se někdo z vás sejít už během odpoledne, abych si s váma taky mohl v klidu popovídat. Takový čaj/káva o třetí/čtvrté by byl fajn...
Manuel: nezapomeň vzít bratra s platným OP (ty si ho vem pro jistotu taky)
máslo: jo kamarád, ahaaa
Tomáš: nezapomeň si plavky na ten mud-wrestling
Waky: konečně musíme dát řeč o literatuře a o filmech
Martin: to jako že ten argumentativní jsem byl já, jo?
requiz: kdyby z cesty sešlo, tak určitě doraž!
Maku: takže dorazíš? a přivedeš někoho s sebou?
Adam: nedělej zagorku, stejně ti zvědavost nedovolí nepřijít
ostatní: jen vlastní úmrtní list je dostatečnou omluvou  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
po březen 19, 2007 1:25 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Pokud budu fyzicky v pořádku, tak se k Vám pravděpodobně připojím.
Adame, snad taky dorazíš  |
|
|
|
|
 |
ne březen 18, 2007 9:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Adam: Taky tě rád uvidím. Přecijen jsi byl první člověk tady z fóra, se kterým jsem komunikoval, tak bych byl moc nerad, kdybychom o tebe kvůli několika nemístným narážkám přišli  |
|
|
|
|
 |
ne březen 18, 2007 7:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Maku: No, hádat se budeš moct i se mnou...
Adam: Šamana je třeba, rozhodně bys měl dorazit (chtěl jsem původně napsat: 'Nedělej Zagorku', ale rozhodl jsem se být distingovanější |
|
|
|
|
 |
ne březen 18, 2007 6:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
requiz uživatel

|
|
|
Martin napsal: |
Jo, ale ode mě to bylo míněný jedný konkrétní osobě, která byla do toho z ničeho nic nějak moc hr. Asi nemusim říkat, že si to k srdci nevzala. Ale to je fuk a bodyia má pravdu. |
Z ničeho nic to asi nebylo... |
|
|
|
|
 |
pá březen 16, 2007 9:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Adam napsal: | Na 75% nepřijdu. |
Heeej... to si snad děláš srandu... a s kým se tam budu hádat o mé proměně??? Chci, aby jsi tam byl.. Zařiď si to!
Brighte : Doufám, že si nezapoměl všechny naše pokřiky... Budeme tam spolu oslavovat postup do dalšího kola play-off hokejové extraligy a naši spanilou jízdu za obhajobou titulu a samozřejmě i cestu za titulem v podání AC Sparty Praha
Bodík, Péťa : No to bych prosil, aby jste dorazili... Jinak dojedu do Pardubek a vyřídím si to s váma...
Zbytek : Vážně koukejte dorazit... Plosímm  |
|
|
|
|
 |
pá březen 16, 2007 7:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Na 75% nepřijdu. |
|
|
|
|
 |
pá březen 16, 2007 6:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
máslo guru

|
|
|
Jestli to dobře chápu, tak ten začátek akce bude zase tam kde minule, tak to se možná stavim taky (ještě s jednim kamarádem ). _________________ ...not gay enough  |
|
|
|
|
 |
pá březen 16, 2007 5:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
requiz napsal: |
Mě se trošku zdá, že se tu někdo s někym chce za každou cenu hádat. O fotbal ovšem v jádru nejde určitě. |
Jo,to se mi zdá taky a nechápu proč. Prostě každý má nějaký zájmy,tak mu je nechte a hleďte si těch svých. Nebudu se zastávat ani jedné strany,ale každý vidí,kdo zde píše rozumné argumenty a bez emocí se snaží něco vysvětlit a kdo se zmůže jen na urážky,polopravdy smíchané se lží a agresivní napadání všeho co se mu prostě nelíbí a nehodí. |
Jo, ale ode mě to bylo míněný jedný konkrétní osobě, která byla do toho z ničeho nic nějak moc hr. Asi nemusim říkat, že si to k srdci nevzala. Ale to je fuk a bodyia má pravdu. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá březen 16, 2007 3:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
|
|
 |
pá březen 16, 2007 12:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza napsal: | mezi co?džusy sice piju,ale nejradši s vodkou.valentino pro mě neni z několika důvodů.jednak mi v devět jede vlak,druhak bych na ranní vlak nevydrzel(nebo ty se mnou) a pak na světě neni dost alkoholu na to,abych šel na parket a předvedl tam své variace na křeče kombinované s epileptickým záchvatem a poskakovanim ala 'potřebuju na záchod,ale strašně moc'. takže asi tak.
ps: snad mi to trochu napraví reputaci-litr vína mi stačí tak na hodinu a pul,kdyz mam slinu... |
To vůbec nebylo o oranžovým džusu. Hm, jako že v devět večer odjíždíš? Neprovozuješe tanyny? A že za ty tři hodiny stačíš zvládnout dva litry vína?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt březen 15, 2007 8:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
bright napsal: | pepcza napsal: | Počítám s tím,počítejte se mnou.do valentina ale asi nee. |
Jak do Valentina ne? Snad taky nepatříš mezi oranžisty?  |
mezi co?džusy sice piju,ale nejradši s vodkou.valentino pro mě neni z několika důvodů.jednak mi v devět jede vlak,druhak bych na ranní vlak nevydrzel(nebo ty se mnou) a pak na světě neni dost alkoholu na to,abych šel na parket a předvedl tam své variace na křeče kombinované s epileptickým záchvatem a poskakovanim ala 'potřebuju na záchod,ale strašně moc'. takže asi tak.
ps: snad mi to trochu napraví reputaci-litr vína mi stačí tak na hodinu a pul,kdyz mam slinu... |
|
|
|
|
 |
čt březen 15, 2007 5:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza napsal: | Počítám s tím,počítejte se mnou.do valentina ale asi nee. |
Jak do Valentina ne? Snad taky nepatříš mezi oranžisty?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt březen 15, 2007 5:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Počítám s tím,počítejte se mnou.do valentina ale asi nee. |
|
|
|
|
 |
čt březen 15, 2007 5:39 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
requiz uživatel

|
|
|
bright napsal: |
Zdá se mi, a ostatní fandové fotbalu a sportu mi jistě dají za pravdu (requizi, spoléhám na tebe jako na autoritu v této věci ), že tu mnozí píší o něčem, co je nebaví (sport), nikdy to nezažili (fandění) a co znají jen ze zpráv (dění na stadionech). Dělat si obrázek jenom na základě víkendových televizních zpráv, že se tucet hooligans z desetitisíců přítomných fanoušků někde mimo stadion porval, je dost ošidné. Má to stejnou vypovídací hodnotu, jako když někdo po shlédnutí Gay Pride March přesvědčeně tvrdí, že všichni gayové jsou nestydaté, promiskuitní buzny se zálibou v ženském oblečení. |
Já už jsem to psal jednou (viz.téma“Co ti udělalo radost“),prostě nemám rád,když se lidi naváží do něčeho,čemu vůbec nerozumí a navíc jakým stylem... To už není diskuze ani kritika,to jsou prostě zamindrákovaný bláboly,o kterých nevím,jaký mají smysl.
Na to bych navázal tímhle:
Mě se trošku zdá, že se tu někdo s někym chce za každou cenu hádat. O fotbal ovšem v jádru nejde určitě. |
Jo,to se mi zdá taky a nechápu proč. Prostě každý má nějaký zájmy,tak mu je nechte a hleďte si těch svých. Nebudu se zastávat ani jedné strany,ale každý vidí,kdo zde píše rozumné argumenty a bez emocí se snaží něco vysvětlit a kdo se zmůže jen na urážky,polopravdy smíchané se lží a agresivní napadání všeho co se mu prostě nelíbí a nehodí. |
|
|
|
|
 |
čt březen 15, 2007 2:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
ještě mě napadla jedna věc - 24. je diskotéka Studu Brno ( http://www.stud.cz/070324-disko.html ), ev. bychom mohli udělat mejdan tam... ale nevím, jak až moc dobrej nápad to je, má to pár plusů i pár minusů... |
|
|
|
|
 |
čt březen 15, 2007 2:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Prima, prima, už se těším na sobotu. Péťa určitě dorazí taky. |
|
|
|
|
 |
čt březen 15, 2007 1:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Manuel de Falla napsal: | možná i s nějakými dalšími členy rodiny ...  |
co to znamená?
Jinak My, Nikom, budeme, obávám se, unavailable... |
|
|
|
|
 |
čt březen 15, 2007 11:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Sraz |
|
|
Stonerock napsal: | Doufejme, že bouře už se přehnala... Říkal jsem si, že by nebylo od věci obnovit původní smysl tohohle tématu, pokud máme o nějakym srazu v dohledný době uvažovat. Jestli se nemýlim, tak jsme se více-méně shodli na sobotě 24. a na baru Saints s následnym přesunem do Valentina. Určitě by to tam chtělo zamluvit. Proto by to ale jednak chtělo vědět, v kolik chceme začínat (zase v 6?), a taky, kolik nás bude? Pokud si dobře vzpomínam, tak o sraz zatim projevili zájem Adam, bodyia, bright, Maku, Martin, pepcza, Tomáš, TXB a Waky. Ale mohlo se to samozřejmě změnit. A pár lidí se na fóru moc neobjevuje, takže těžko říct... Takže ještě jednou: Kdo z vás přijde? |
Z mé strany zájem stále trvá.
Ten bar u Riegráčů, který je 15 min. od mého domova, je pro mě též velmi příznivý  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
čt březen 15, 2007 11:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
Bude mi ctí a potěšením...  |
|
|
|
|
 |
čt březen 15, 2007 5:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Já se bohdá taky dostavím, možná i s nějakými dalšími členy rodiny ...  |
|
|
|
|
 |
čt březen 15, 2007 12:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Aye, aye, sir! _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st březen 14, 2007 11:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Potvrzuju. Pokud se sraz bude konat, na 95% dorazím. |
|
|
|
|
 |
st březen 14, 2007 11:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Doufejme, že bouře už se přehnala... Říkal jsem si, že by nebylo od věci obnovit původní smysl tohohle tématu, pokud máme o nějakym srazu v dohledný době uvažovat. Jestli se nemýlim, tak jsme se více-méně shodli na sobotě 24. a na baru Saints s následnym přesunem do Valentina. Určitě by to tam chtělo zamluvit. Proto by to ale jednak chtělo vědět, v kolik chceme začínat (zase v 6?), a taky, kolik nás bude? Pokud si dobře vzpomínam, tak o sraz zatim projevili zájem Adam, bodyia, bright, Maku, Martin, pepcza, Tomáš, TXB a Waky. Ale mohlo se to samozřejmě změnit. A pár lidí se na fóru moc neobjevuje, takže těžko říct... Takže ještě jednou: Kdo z vás přijde? _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út březen 13, 2007 4:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | No vida, ještě na další věc si přišel.  |
Marně přemýšlím, co je ta první věc...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út březen 13, 2007 4:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | To nevim, ale známe se dost dlouho, abys věděl, z čeho mam husí kůži. |
Z hnědopišství?  |
No vida, ještě na další věc si přišel.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út březen 13, 2007 4:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | To nevim, ale známe se dost dlouho, abys věděl, z čeho mam husí kůži. |
Z hnědopišství?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út březen 13, 2007 4:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | Každopádně Brighte: Ty kytičky byly sladký, to se ovšem nedá říct o tom novým obrázku. Na druhou stranu, nijak mě to neuráží ani nerozčiluje. |
Ty byly pro vás, budoucí pane doktore...  |
 |
Co mám asi tak na sladký kytičky odpovědět?  |
To nevim, ale známe se dost dlouho, abys věděl, z čeho mam husí kůži. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|