|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
ne březen 11, 2007 3:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: |
|
|
Brighte styď se... dát si sem poněkud naivní obrázek hojekové sparty... no dejme tomu. Ale FOTBALOVOU, supernabubřelou a superkýčovitou???
těžce jsi mě zklamal... |
|
|
|
|
 |
so březen 10, 2007 9:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Martin napsal: | Ale vážně. Adame, já myslim, že Maku, kterej je o 3 roky mladší než ty, už lekci dostal posledně, takže by to mohlo snad stačit. |
taky jsem mlčel.... já tentokrát nezačal.
Když teda opomenu, že já v jeho věku (a vlastně ani jindy) tyhle věci nedělal, tak mi připadá jako hloupost ohánět se tady věkem. Jsem pro trestní odpovědnost od 16, to už mají lidi rozumu dost. Každý má právo uklouznout, ale surfovat na kravinách se nedá nadosmrti.
Nemám a nikdy jsem neměl v úmyslu dávat Makuovi lekci - tu dostane sám v podobě výprasku od baníkovců nebo obuškem od securiťáka na stadionu.
Naposledy upravil Adam dne ne březen 11, 2007 6:34 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
so březen 10, 2007 9:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Obávám se, že bright svojí volbou avataru vypustil démony...
Ale vážně. Adame, já myslim, že Maku, kterej je o 3 roky mladší než ty, už lekci dostal posledně, takže by to mohlo snad stačit. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
so březen 10, 2007 5:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
|
|
 |
so březen 10, 2007 4:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: to Maku |
|
|
jsem rád, že nejsem jediný, kdo "trpí stihomamem".
Ničení majetku je idiocie a kdo to dělá, je idiot:
Maku napsal: | Za celou tu dobu, co chodím na zápasy jsem zničili jedny dveře. Například v Polsku se na každém zápase ničejí auta a podobně. |
Jestli přijdeš na sraz, tak s otázkami typu co způsobilo tvoji změnu musíš počítat. taky musíš počítat s tím, že nemalá část z nás prohlásí sport za hovadinu. Ne proto, že jsme teplí, ale protože sport jde ruku v ruce s invaliditou (nepozvracej se). Nemyslím si, že by ti někdo nepodal ruku (když v ní nebudeš mít bzučák nebo boxera), to je jenom tvoje paranoja.
To, že ses vzdal svého "monotónního buzního života" má nějakou příčinu. Přece jenom jsi vyměnil něco, co jsi měl rád za něco jiného. Kliděn si posliju, fandi, sportuj, ale budu se tě bát. Jako všech zarytých sportovců, fanoušků, nabušenců, skinheadů a všech nácků a těchto pro mě zavrženíhodných živlů. A teď mi vynadej. |
|
|
|
|
 |
so březen 10, 2007 2:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Jak si tak čtu různé reakce - ptám se sám sebe? Mám se srazu zúčastnit? Je má účast chtěná? Myslím, že není. Připadá mi to jako, kdyby jste se dohodli a spustili proti mě kampaň. Mrzí mě to ale Vaše věc.
Sice s Vámi souhlasím, že ničení majetku není v pořádku ale reakce, kdy mě více-méně nazýváte idiotem nemám vážně zapotřebí. A už vidím, až přijdu na sraz. Část se mě bude ptát, co mě k tomu vědlo, část jestli toho nechci nechat, část bude opět ukazovat, jak jsou buznu antisportovičtí a sport je špatný(z čehož se mi už vážně zvedá žaludek) část mě bude ignorovat, část mnou bude dokonce pohrdat, část mi ani nepodá ruku... Co bych z toho měl? Bude to tak lepší i pro Vás, nebudeme-li se výdat.
Jestli je pro Vás skutečně nepřekousnutelné, že jsem se vzdal ubohého monotóního buzního života a změnil se, bude to vážně lepší... Ale jen proto, že posiluji, sportuji, fandím ze mě nedělá zvíře, jak tady více-méně Adam a jiný řekli. |
|
|
|
|
 |
so březen 10, 2007 12:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Valentino? Tam se chtěl podívat brácha (nevím, jak dalece to myslel v žertu), takže je i možné, že se připojí. |
Hm, ať si mě zapíše do tanečního pořádku, a hlavně, ať si nezapomene občanku, aby ho tam vpustili  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 11:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Přátelé, k bitvě avatarů mohu říct jen toto - až mě ty sportovní ikonky přestanou bavit, tak zmáčknu tlačítko na jejich vypnutí. A troufám si říct, že v tomto tempu to nebude dlouho trvat
24. mám volno cca od 16, nějaké lehké pre-party bych uvítal (neskočí-li na mě nějaká shopingová neodbytnost). |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 11:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Proč? Předchozí avatar ti slušel mnohem víc  |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 11:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | Jenže teď (bohužel) sedla přesně  |
A to jako proč? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 11:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Naopak, tahle filosofie je velice fajn, protože pokud výjimečně(!) nevyjde, mám alespoň důvod k radosti. Jenže teď (bohužel) sedla přesně  |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 11:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | A opět se potvrzuje, že "každá změna je vždy změnou k horšímu"...  |
Tak s touhle filosofií se lze jít leda zahrabat...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 11:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Maku: To nevím, něčím víc, něčím míň.  |
To jsem se ptal já...  |
No fakt?!? Ještě, že jsou u nás doma všichni slávisti.  |
21.4. uvidíte, zač je toho loket  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 11:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Maku: To nevím, něčím víc, něčím míň.  |
To jsem se ptal já...  |
No fakt?!? Ještě, že jsou u nás doma všichni slávisti.  |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 10:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
A opět se potvrzuje, že "každá změna je vždy změnou k horšímu"...  |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 10:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza napsal: | ajó, brighte, kdes nechal avatara?! |
Viz můj podpis...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 10:50 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Maku: To nevím, něčím víc, něčím míň.  |
To jsem se ptal já...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 10:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Manuel de Falla napsal: |
Opovažte se mu něco províst, rád bych aspoň synovce. |
no vidíš, to já už mám zařízený. tedy s tím pohlavím se to ještě neví, páč se ten "vetřelec" k ultrazvuku otáčí zásadně zády. Tedy aspoň to tvrdí Ripleyová. |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 10:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Adam napsal: | Manuel de Falla napsal: | 3.) Valentino? Tam se chtěl podívat brácha (nevím, jak dalece to myslel v žertu), takže je i možné, že se připojí. Ještě si rozmyslím, jestli vůbec chci, aby šel.  |
Klidně vem bratra s sebou. My ho okoukneme a okomentujeme. Bohužel eskapádu s Valentinem 100% neuvidím. |
To máš asi smůlu, pravil, že jde jen do Valentina.
Opovažte se mu něco províst, rád bych aspoň synovce.
Maku: To nevím, něčím víc, něčím míň.  |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 10:45 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | pepcza: Ale hlavně z okna ven, ať neznečišťuješ veřejný majetek. Čištění je stejně drahý jako oprava! |
... což by si měli uvědomit i fanoušci Sparty. Upozorňuju tě, že mě ta ikonka dost irituje  |
ajó, brighte, kdes nechal avatara?! |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 10:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | pepcza: Ale hlavně z okna ven, ať neznečišťuješ veřejný majetek. Čištění je stejně drahý jako oprava! |
... což by si měli uvědomit i fanoušci Sparty. Upozorňuju tě, že mě ta ikonka dost irituje  |
To je mi jasný, proto tam je... Už sis přehrál hymnu?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 10:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | pepcza: Ale hlavně z okna ven, ať neznečišťuješ veřejný majetek. Čištění je stejně drahý jako oprava! |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 10:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza: Ale hlavně z okna ven, ať neznečišťuješ veřejný majetek. Čištění je stejně drahý jako oprava! _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 10:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | 3.) Valentino? Tam se chtěl podívat brácha (nevím, jak dalece to myslel v žertu), takže je i možné, že se připojí. Ještě si rozmyslím, jestli vůbec chci, aby šel.  |
Klidně vem bratra s sebou. My ho okoukneme a okomentujeme. Bohužel eskapádu s Valentinem 100% neuvidím. |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 10:37 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Ou, tak to vypadá, že tentokrát už musím dorazit i kdybych měl blít celou cestu ve vlaku, co?
Naposledy upravil pepcza dne pá březen 09, 2007 10:43 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 10:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | bright napsal: | ad 2. Nemusíš nikam chodit, posledně jsem to taky domluvil telefonicky na čísle uvedeném na jejich stránkách (je ale třeba zdůraznit, aby otevřeli dřív, než v obvyklých sedm) |
Po telefonu těžko uvidí mojí gestikulaci, bez které se prostě anglicky nedomluvím  |
Komunikoval jsem s nimi výlučně česky. To ti ostatně potvrdí i Stonerock, který tam taky volal, aby se přeptal na kapacitu. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 10:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
bright napsal: | ad 2. Nemusíš nikam chodit, posledně jsem to taky domluvil telefonicky na čísle uvedeném na jejich stránkách (je ale třeba zdůraznit, aby otevřeli dřív, než v obvyklých sedm) |
Po telefonu těžko uvidí mojí gestikulaci, bez které se prostě anglicky nedomluvím  |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 10:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | 1.) Takže 24.? Mně je to buřt, já můžu-nemůžu asi tak pořád stejně, co bych měl udělat ten den holt budu muset udělat jindy.
2.) Pokud se toho bright ujme ... Doufáš v Dejvida na telefonu?
3.) Valentino? Tam se chtěl podívat brácha (nevím, jak dalece to myslel v žertu), takže je i možné, že se připojí. Ještě si rozmyslím, jestli vůbec chci, aby šel.  |
Ničeho se neujímám. David tam 24. buď bude nebo nebude, s tím nic nenadělám...
Ty máš bratra? A vypadá trochu víc jako Tom Felton? Vem ho s sebou, bavit se s ním nemusíš, my už ho tam zabavíme...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 9:58 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
1.) Takže 24.? Mně je to buřt, já můžu-nemůžu asi tak pořád stejně, co bych měl udělat ten den holt budu muset udělat jindy.
2.) Pokud se toho bright ujme ... Doufáš v Dejvida na telefonu?
3.) Valentino? Tam se chtěl podívat brácha (nevím, jak dalece to myslel v žertu), takže je i možné, že se připojí. Ještě si rozmyslím, jestli vůbec chci, aby šel.  |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 9:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | 1. 23.3. nebo 24.3.?
2. je tu někdo, kdo by byl ochoten zajít do Saints a zamluvit to (od šesti?)... pro mě je to lehce z ruky
3. má někdo konkrétnější plány/návhry na pre- a post- Saints? |
ad 1. pepcza nemůže 23.3., takže to vypadá na soboru 24.3.
ad 2. Nemusíš nikam chodit, posledně jsem to taky domluvil telefonicky na čísle uvedeném na jejich stránkách (je ale třeba zdůraznit, aby otevřeli dřív, než v obvyklých sedm)
ad 3. Předtím navrhuju nějakou kavárnu (třeba to Down Town Cafe, jak posledně navrhoval Adam), potom Valentino. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|