|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
pá březen 09, 2007 9:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
Předmět: |
|
|
1. 23.3. nebo 24.3.?
2. je tu někdo, kdo by byl ochoten zajít do Saints a zamluvit to (od šesti?)... pro mě je to lehce z ruky
3. má někdo konkrétnější plány/návhry na pre- a post- Saints? |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 4:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
Martin napsal: | ottos napsal: | Martin napsal: | No já nebudu brát ottosovi jeho právoplatnou pozici. |
A TO MÁ BEJT JAKO CO?!  |
Jeho právoplatnou pozici organizátora srazu.  |
jo tak - já už mám odorganizováno - teď zas někdo další...  _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<< |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 3:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
ottos napsal: | Martin napsal: | No já nebudu brát ottosovi jeho právoplatnou pozici. |
A TO MÁ BEJT JAKO CO?!  |
Jeho právoplatnou pozici organizátora srazu.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 3:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 2:04 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Ale zasedávání jako chvat je zakázaný! |
I obličeje?  |
Ano, i obličeje. Jestli si to máme spolu rozdat v bahně, hraj podle pravidel, brighte  |
Podle toho, co jsem měl dosud možnost vidět, tak tohle je povolený.  |
Sakra, budu to muset nastudovat, než se do toho pustím... |
No, to bys měl, protože s teoretikama nehraju...  |
Tak se přiznej rovnou, že máš ze mě strach! |
Strach mám... že mě budeš po prvním kole plačtivě prosit, abych tě pustil...  |
Očka sice budou zalita slzami, ale slzami štěstí... A budu horlivě prosit: "nepouštěj mě!!!"  |
 _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 2:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Ale zasedávání jako chvat je zakázaný! |
I obličeje?  |
Ano, i obličeje. Jestli si to máme spolu rozdat v bahně, hraj podle pravidel, brighte  |
Strach mám... že mě budeš po prvním kole plačtivě prosit, abych tě pustil...  |
Očka sice budou zalita slzami, ale slzami štěstí... A budu horlivě prosit: "nepouštěj mě!!!"  |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 1:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Ale zasedávání jako chvat je zakázaný! |
I obličeje?  |
Strach mám... že mě budeš po prvním kole plačtivě prosit, abych tě pustil...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 1:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Ale zasedávání jako chvat je zakázaný! |
I obličeje?  |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 1:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Ale zasedávání jako chvat je zakázaný! |
I obličeje?  |
No, to bys měl, protože s teoretikama nehraju...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 1:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Ale zasedávání jako chvat je zakázaný! |
I obličeje?  |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 1:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Ale zasedávání jako chvat je zakázaný! |
I obličeje?  |
Podle toho, co jsem měl dosud možnost vidět, tak tohle je povolený.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 1:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Manuel de Falla napsal: | Ale zasedávání jako chvat je zakázaný! |
I obličeje?  |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 1:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Ale zasedávání jako chvat je zakázaný! |
I obličeje?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 1:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bright napsal: | No nic, jdu slavit s ottosem a sergejem MDŽ  |
To zní bizarně a dekadentně...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 12:52 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Tomáš napsal: |
v každém případě jsem rád, že gay komunita není banda nadržených teploušů |
počkat! ona není? |
Takový zklamání si nezasloužíš, co?  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
pá březen 09, 2007 12:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Tomáš napsal: |
počkat! ona není? |
|
|
|
|
 |
čt březen 08, 2007 9:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: | Děláš jako bychom s Tomášem zápasili v bahně nebo co... |
Uvidíme, jestli bude v době srazu pršet, dáte si odvetné kolo.
Ale zasedávání jako chvat je zakázaný! |
|
|
|
|
 |
čt březen 08, 2007 8:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Tomáš : bright ... 1:0  |
Děláš jako bychom s Tomášem zápasili v bahně nebo co...
No nic, jdu slavit s ottosem a sergejem MDŽ  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt březen 08, 2007 7:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Smíchy jsem si poprskal monitor...
Tomáš : bright ... 1:0  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
čt březen 08, 2007 3:00 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Každý, kdo se podívá do brightových hlubokých, zasněných očí, pozná, že pod tou slupkou úchyla je ve skutečnosti něžná duše bažící po lásce a po jisté nechutné sexuální praktice s tamním barmanem. |
Krásnej popis sám bych to líp nenapsal.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
čt březen 08, 2007 2:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Tomáš napsal: | Jeee, no jo, to koleno... Ale to nic nebylo... není důvod ze mě dělat něco, co nejsem:)
A co se strachu týče, kdepak, neviděsil mě. Každý, kdo se podívá do brightových hlubokých, zasněných očí, pozná, že pod tou slupkou úchyla je ve skutečnosti něžná duše bažící po lásce a po jisté nechutné sexuální praktice s tamním barmanem.
Taky si nemyslím, že to bylo něco vzpomínáníhodného...
Umíš mě tak hezky popsat (až na tu praktiku!). Nechceš uvádět pořad Chcete mě? Mohlo by to běžet hned po Q.
Nadržení teplouši na gk? Co to je?? Kdepak by se to tu mohlo vzít?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
čt březen 08, 2007 1:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Tomáš napsal: | v každém případě jsem rád, že gay komunita není banda nadržených teploušů |
To se povedlo! |
|
|
|
|
 |
čt březen 08, 2007 11:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | No asi bych to měl trošku vyjasnit. Narážel jsem na to, že jsme na sraze s jedním zasloužilým členem fora měli strach, abys Tomáše, brighte, trošku nevyděsil. |
Já jeho? Tomáš vyděsil mě! Sis snad myslel, že bych si mu na to koleno sedl bez pozvání?!?  |
Jeee, no jo, to koleno... Ale to nic nebylo... není důvod ze mě dělat něco, co nejsem:)
A co se strachu týče, kdepak, neviděsil mě. Každý, kdo se podívá do brightových hlubokých, zasněných očí, pozná, že pod tou slupkou úchyla je ve skutečnosti něžná duše bažící po lásce a po jisté nechutné sexuální praktice s tamním barmanem.
|
|
|
|
 |
čt březen 08, 2007 11:54 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
pepcza napsal: | bright napsal: | pepcza napsal: | v 01:34 (+- 10 minut) vykydnu a usínám málem i ve stoje. |
Si dáš redbulla, popřípadě ještě presso a budeš rád, když usneš v neděli večer  |
Myslíš? Večer si dávám skoro půllitrovej kotel kafe a usínám hodinu na to.
Na firemním výjezdu jsme měli nealko hrazený firmou, takže jsem do sebe za celej večer naházel 10 redbullů s vodkou a výsledek stejný jako po kotli kafe. Na mě kofein ani taurin už nepůsobí stejně jako na ostatní smrtelníky. |
Tak bych na to šel opačně. Vezmeš si prášek na spaní a ejhle.. budeš pěkně do rána fitt  |
|
|
|
|
 |
čt březen 08, 2007 9:43 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Sraz |
|
|
Já bych 23. i 24.3. mohla a ten bar u Riegráčů mi velmi vyhovuje, protože to mám dvacet minut z domova  _________________ Co je dobré nebo obsahuje kvalitu "dobra", má za následek "pravdu". Pokud tomu tak není, můžete si být jisti, že ta věc není krásná, i když může pořád ještě být vodotěsná.Woody Allen |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 9:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
bright napsal: | pepcza napsal: | bright napsal: | pepcza napsal: | v 01:34 (+- 10 minut) vykydnu a usínám málem i ve stoje. |
Si dáš redbulla, popřípadě ještě presso a budeš rád, když usneš v neděli večer  |
Na firemním výjezdu jsme měli nealko hrazený firmou, takže jsem do sebe za celej večer naházel 10 redbullů s vodkou a výsledek stejný jako po kotli kafe. Na mě kofein ani taurin už nepůsobí stejně jako na ostatní smrtelníky. |
Pak budeme muset najet na náhradní řešení, jak tě udržet vzhůru...  |
ale, ale  |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 8:41 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza napsal: | bright napsal: | pepcza napsal: | v 01:34 (+- 10 minut) vykydnu a usínám málem i ve stoje. |
Pak budeme muset najet na náhradní řešení, jak tě udržet vzhůru...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 8:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
bright napsal: | pepcza napsal: | v 01:34 (+- 10 minut) vykydnu a usínám málem i ve stoje. |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 8:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza napsal: | v 01:34 (+- 10 minut) vykydnu a usínám málem i ve stoje. |
Si dáš redbulla, popřípadě ještě presso a budeš rád, když usneš v neděli večer  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 8:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

|
|
|
Martin napsal: | Stonerock napsal: | Martin napsal: | Moment, moment, pánové! Já myslel, že toho 23/24 je už nějak tak jasný... navíc pepcza zřejmě nebude muset být obětován, teda na 50 procent. |
Toho 23. prej pepcza nemůže určitě a zrovna toho dne se zastával bodyia, protože je v Praze... To jen tak pro úplnost...  |
To jsem četl, ale taky sem zachytil, že pepcza psal že nemůže 23, ale na 50 % by mohl 24. |
49%. Pro přesnost Jde o to, že nevím, jak moc mě bude v sobotu zle. Chlastat moc neplánuju, max. panáka s bráchou a pak už jedině víno.
A s tím Valentinem nevím, nevím. Pokud v Praze nezůstávají známí, abych u nich přespal, tak to nedpoadne, páč v 01:34 (+- 10 minut) vykydnu a usínám málem i ve stoje. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|