|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st březen 07, 2007 8:08 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: |
|
|
Martin napsal: | Pít se musí umět... Což mi připomíná, že máš u mě 100.  |
Ogay. Já si je vyberu, žádný strachy.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 8:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Stonerock napsal: | bright napsal: | Jen bychom měli začít někde jinde dřív odpoledne, protože ve 23 h. se odchází do Valentina  |
Co tam chceš, prosim tě, dělat 8 hodin?  |
Víš, jak dlouho ti trvá, než se opiješ do taneční nálady. Vypočetl jsem to na půl hodiny tance před zavíračkou  |
Pít se musí umět... Což mi připomíná, že máš u mě 100.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | bright napsal: | Jen bychom měli začít někde jinde dřív odpoledne, protože ve 23 h. se odchází do Valentina  |
Co tam chceš, prosim tě, dělat 8 hodin?  |
Víš, jak dlouho ti trvá, než se opiješ do taneční nálady. Vypočetl jsem to na půl hodiny tance před zavíračkou  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bright napsal: | Jen bychom měli začít někde jinde dřív odpoledne, protože ve 23 h. se odchází do Valentina  |
Co tam chceš, prosim tě, dělat 8 hodin?  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | A pak kdo je nadrženej na další sraz...  |
A ty teda to přísloví znáš, jo?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Martin napsal: | A jinak to bóďa už navrhnul opáčko předchozího umístění, pokud se nemýlim. |
Sice jsem zaznamenal hlasy, že je prej blbý, aby to bylo na stejnym místě jako minule, ale já myslim, že ještě jednou by se to sneslo... Resp., víte někdo o něčem podobnym? |
Já teda o něčem takovym nevim, a pro mě osobně čim míň novejch míst, tim líp. A pro klid mé domácnosti.
Jinak sem zaznamenal jeden takovej ohlas, ale nepřišlo mi, že to souviselo s tim místem...a proto sem se taky ptal na případný námitky  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
A pak kdo je nadrženej na další sraz...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:47 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Martin napsal: | To jsem četl, ale taky sem zachytil, že pepcza psal že nemůže 23, ale na 50 % by mohl 24. |
Jasný. Já jenom poukazoval na fakt, že 23. a 24. jsou - překvapivě - dva různý dny...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Martin napsal: | A jinak to bóďa už navrhnul opáčko předchozího umístění, pokud se nemýlim. |
Sice jsem zaznamenal hlasy, že je prej blbý, aby to bylo na stejnym místě jako minule, ale já myslim, že ještě jednou by se to sneslo... Resp., víte někdo o něčem podobnym? _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Martin napsal: | Moment, moment, pánové! Já myslel, že toho 23/24 je už nějak tak jasný... navíc pepcza zřejmě nebude muset být obětován, teda na 50 procent. |
Toho 23. prej pepcza nemůže určitě a zrovna toho dne se zastával bodyia, protože je v Praze... To jen tak pro úplnost...  |
To jsem četl, ale taky sem zachytil, že pepcza psal že nemůže 23, ale na 50 % by mohl 24. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
TXB napsal: | Dá se s tím víkendem teda počítat? 16-18 bych asi mohl, 23-25 na 99% kterýkoli z dnů, ale další následující víkend jedině v pátek a dál už nemůžu slíbit nic... |
Já bych s tim počítal. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Martin napsal: | Moment, moment, pánové! Já myslel, že toho 23/24 je už nějak tak jasný... navíc pepcza zřejmě nebude muset být obětován, teda na 50 procent. |
Toho 23. prej pepcza nemůže určitě a zrovna toho dne se zastával bodyia, protože je v Praze... To jen tak pro úplnost...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | No lev hlídá svoje mláďata, ale o zbytek se staraji lvice, brighte. |
Tak se o ten sraz postarej, ju?
Martin napsal: | A jinak to bóďa už navrhnul opáčko předchozího umístění, pokud se nemýlim. |
Nejsem proti. Jen bychom měli začít někde jinde dřív odpoledne, protože ve 23 h. se odchází do Valentina  |
No já nebudu brát ottosovi jeho právoplatnou pozici. A navíc jsem jenom přetlumočil to, co už tu bylo napsáno, z pozice pečlivého čtenáře.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Dá se s tím víkendem teda počítat? 16-18 bych asi mohl, 23-25 na 99% kterýkoli z dnů, ale další následující víkend jedině v pátek a dál už nemůžu slíbit nic... |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | No lev hlídá svoje mláďata, ale o zbytek se staraji lvice, brighte. |
Tak se o ten sraz postarej, ju?
Nejsem proti. Jen bychom měli začít někde jinde dřív odpoledne, protože ve 23 h. se odchází do Valentina  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:31 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Takžéééé pokud nikdo neni proti...  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | Moment, moment, pánové! Já myslel, že toho 23/24 je už nějak tak jasný... navíc pepcza zřejmě nebude muset být obětován, teda na 50 procent. |
Rád vidím, že jsi udělal krok jedna každého organizátora, a to vyhlášení termínu. Teď ještě rozhodni, kam se půjde. |
No lev hlídá svoje mláďata, ale o zbytek se staraji lvice, brighte.
A jinak to bóďa už navrhnul opáčko předchozího umístění, pokud se nemýlim. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | Moment, moment, pánové! Já myslel, že toho 23/24 je už nějak tak jasný... navíc pepcza zřejmě nebude muset být obětován, teda na 50 procent. |
Rád vidím, že jsi udělal krok jedna každého organizátora, a to vyhlášení termínu. Teď ještě rozhodni, kam se půjde. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Adam napsal: | bright napsal: | Njn, to si na to osobní zklamání budeš muset udělat taky někdy čas a dorazit na sraz  |
To je pravda, takové zklamání si nemůžeš nechat ujít. |
Neměl by. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:23 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | Njn, to si na to osobní zklamání budeš muset udělat taky někdy čas a dorazit na sraz  |
To je pravda, takové zklamání si nemůžeš nechat ujít. |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
pepcza napsal: | Brighte, začínám na tebebýt zvědavý víc a víc  |
Njn, to si na to osobní zklamání budeš muset udělat taky někdy čas a dorazit na sraz  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Stonerock napsal: | Inu, aby se vůbec mohlo začít něco organizovat, tak by bylo dobrý vědět na kdy... Proto si dovoluji dát v plénum trojici otázek:
1) Uděláme příští sraz už 16./17., nebo je to příliš brzo?
2) Uděláme ho 23./24. a obětujeme pepczu?
3) Uděláme ho někdy pozdějš a obětujeme TXB? |
Na sraz je do měsíce od toho posledního asi moc brzy...
Navrhuju nikoho neobětovat. Spíš by to chtělo něakého organizátora, který by vyhlásil termín. |
Moment, moment, pánové! Já myslel, že toho 23/24 je už nějak tak jasný... navíc pepcza zřejmě nebude muset být obětován, teda na 50 procent. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | Tomáš vyděsil mě! Sis snad myslel, že bych si mu na to koleno sedl bez pozvání?!?  |
Placička Tomáš. |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | No asi bych to měl trošku vyjasnit. Narážel jsem na to, že jsme na sraze s jedním zasloužilým členem fora měli strach, abys Tomáše, brighte, trošku nevyděsil. |
Já jeho? Tomáš vyděsil mě! Sis snad myslel, že bych si mu na to koleno sedl bez pozvání?!?  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 7:12 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Inu, aby se vůbec mohlo začít něco organizovat, tak by bylo dobrý vědět na kdy... Proto si dovoluji dát v plénum trojici otázek:
1) Uděláme příští sraz už 16./17., nebo je to příliš brzo?
2) Uděláme ho 23./24. a obětujeme pepczu?
3) Uděláme ho někdy pozdějš a obětujeme TXB? |
Na sraz je do měsíce od toho posledního asi moc brzy...
Navrhuju nikoho neobětovat. Spíš by to chtělo něakého organizátora, který by vyhlásil termín. _________________ It's not easy to be green.
Naposledy upravil bright dne st březen 07, 2007 7:18 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 6:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
Martin napsal: |
No asi bych to měl trošku vyjasnit. Narážel jsem na to, že jsme na sraze s jedním zasloužilým členem fora měli strach, abys Tomáše, brighte, trošku nevyděsil. |
Brighte, začínám na tebebýt zvědavý víc a víc  |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 6:34 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Tomáš napsal: | bright napsal: | Martin napsal: | Snaž se prosimtě vystupovat aspoň do srazu co nejméně děsivě a nadrženě  |
Na Tomáše? Znáš přísloví: podle sebe soudím tebe?  |
Brighte?!?!?! Co to má znamenat, resp. jak si to mám vyložit  |
Vylož si to jak chceš. Jen tu ze sebe nenechám dělat předsedu tvého fan clubu. S nokinem už mi to jednou bohatě stačilo.  |
No asi bych to měl trošku vyjasnit. Narážel jsem na to, že jsme na sraze s jedním zasloužilým členem fora měli strach, abys Tomáše, brighte, trošku nevyděsil. _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 12:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | Hele, tady má kdekdo svůj fanclub, jenom já nemám nic.  |
Jednočlenný fancluby se taky počítaj.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 12:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Hele, tady má kdekdo svůj fanclub, jenom já nemám nic.  |
|
|
|
|
 |
st březen 07, 2007 12:01 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
TXB napsal: | bright napsal: | S nokinem už mi to jednou bohatě stačilo.  |
A jaký to bylo?  |
Děsivý... v jeden moment jsem tomu málem uvěřil já sám, ale v tom jsem se probudil a svět byl opět takový, jaký jsem si ho pamatoval.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|