|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
st únor 28, 2007 2:45 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
Předmět: |
|
|
Já s tím sice v zásadě taky nemám problém, ale jsou lidi, z mého okolí, kterým by to mohlo přivodit náhlou srdeční slabost. Vlastně je to asi jejich problém. Takže je to v pořádku.  |
|
|
|
|
 |
st únor 28, 2007 1:58 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
nokin napsal: | Nevím jestli je úplně nejlepší dávat odkaz na fotky sem na web, kde si je může prohlídnout každý  |
Říkal jsem si, jestli se proti tomu někdo ozve... Sám to už v současný době neřešim, ale neni to zase tak dávno, kdy by se mi to bejvalo vůbec nelíbilo... Tzn., chápu a máš moji podporu...  |
|
|
|
|
 |
st únor 28, 2007 12:39 am |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
to ottos: To vůbec nezpochybňuju
to bright: No teda, ty máš ale krátkou paměť, protože do téhle skupiny taky spadám. Asi jsem tě odehnal tak rychle, že už si to ani nepamatuješ.
Omlouvá tě hladina alkoholu v krvi.
P.S. Nevím jestli je úplně nejlepší dávat odkaz na fotky sem na web, kde si je může prohlídnout každý  |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 10:29 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Pokud by se něco mělo konat ještě v březnu, tak se přimlouvám za 24/25 (+-), neboť od dubna jsem v tříměsíční zkušebce a je možný, že do července nebudu mít ani den volna. |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 10:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
bright napsal: |
Kdo nechodí, sám sobě škodí.  |
No, já vím.. Taky tady škemrám o další termín... Tentokrát si to nenechám ujít... i kdyby mě pozval na kávu třeba Bush... |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 10:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Maku napsal: | Fíha... tam bylo nějak mnoho nových tváří, že? Na některých fotkách poznávám sotva polovinu Nebo, že by se všichni od čajovky tak změnili?  |
Kdo nechodí, sám sobě škodí. My se v zásadních věcech neměníme...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 10:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Fíha... tam bylo nějak mnoho nových tváří, že? Na některých fotkách poznávám sotva polovinu Nebo, že by se všichni od čajovky tak změnili?  |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 9:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
nechte mi na pokoji mou Hlásnou troubu... dobytkem ho mohu nazývat jenom já ... je to hodný a skvělý človíček...
BTW byl jsem požádán o snímky ze srázků - to málo co jsem pořídil jsem vywebil na skrytou podstránku mého fotowebu - omlouvám se za kvalitu - musíme holt chodit ven a za světla bo to moje cintátko co mám za foťák to nějak nezvládá... takže tedy tady... www.vphotos.ic.cz/rainbow.htm _________________ >>> www.vphotos.ic.cz www.vmodels.wz.cz <<<
Naposledy upravil ottos dne út únor 27, 2007 10:11 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 7:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
nokin napsal: | Brighte, ty dobytku
Že tě příště svážem, abys nemohl ošahávat nevinné kluky  |
Hele, nokíně, nevinné kluky zásadně neosahávám a dobytku mi můžou říkat jen ti nemnozí, kterých jsem se snad (zcela neúmyslně) někdy dotknul, takže ty jedině pomlč!  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 7:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
pepcza guru+++

Založen: 25.6.2006 Příspěvky: 1186 Bydliště: Praha ve dne, Pardubice v noci
|
|
|
nokin napsal: | Brighte, ty dobytku
pozor ale,aby to nebylo to,o co mu celou dobu šlo .) |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 7:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Brighte, ty dobytku
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 6:02 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
Předmět: Re: Martine? |
|
|
Martin napsal: | Nikom napsal: | Maku napsal: | Nikom napsal: | hele není on ten tvůj přítel v tomhle podobnej Makuovi? Jako že je zastánce ideologie, která je v naprostém kontrastu s tím, co dělá? | Že Vy jste nasadili na srazu téma Maku...  |
některé věci jsou tak zřejmé, že je dokážu vymyslet dokonce i sám...  |
Nějak nevidim tu podobnost, ani tu ideologii.  |
to nic... |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 5:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
Nikom napsal: | Maku napsal: | Nikom napsal: | hele není on ten tvůj přítel v tomhle podobnej Makuovi? Jako že je zastánce ideologie, která je v naprostém kontrastu s tím, co dělá? | Že Vy jste nasadili na srazu téma Maku...  |
Nějak nevidim tu podobnost, ani tu ideologii.  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 3:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
Maku napsal: | Nikom napsal: | hele není on ten tvůj přítel v tomhle podobnej Makuovi? Jako že je zastánce ideologie, která je v naprostém kontrastu s tím, co dělá? | Že Vy jste nasadili na srazu téma Maku...  |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 3:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
bright napsal: | Adam napsal: | Možná je to trochu předčasná otázka, ale nenašel by se zde mezi vámi někdo, kdo by byl ochoten se asi tak týden rekreovat s kolem v oblasti Třeboně někde v kempu uprostřed lesů a rybníků? |
Chtěl jsem taky navrhnout výlet na kolech. Klidně i jen na víkend. |
No nevím, já jsem čistokrevnej antisportovec, ani nevím jestli tady nějaký funkční kolo mám ... (Jinak beru červené dámské matčino. ) |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 3:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | Aha a vzpomínáš si jak si mi vysvětloval, že ti ta ruka upadla? Na spodní část mejch zad na džíny?  |
To jsem tě jen tak dloubnul do zad... Nic erotického za tím nehledej. Uź jsem se leknul, že to bylo něco úmyslného, na co bych si nepamatoval...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 2:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Martin šaman

|
|
|
bright napsal: | Martin napsal: | Jestli myslš, že takhle zapomenu na ručku šmátralku, tak volíš špatnej způsob.
 |
Ať vzpomínám jak vzpomínám, tak tebe si coby dotčenou osobu nevybavuju. Ergo, to má být stížnost? Není všem dnům konec...  |
Aha a vzpomínáš si jak si mi vysvětloval, že ti ta ruka upadla? Na spodní část mejch zad na džíny?  _________________ You have trapped me in your trap of logic! |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 12:07 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | Možná je to trochu předčasná otázka, ale nenašel by se zde mezi vámi někdo, kdo by byl ochoten se asi tak týden rekreovat s kolem v oblasti Třeboně někde v kempu uprostřed lesů a rybníků? |
Chtěl jsem taky navrhnout výlet na kolech. Klidně i jen na víkend. _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 11:59 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Martin napsal: | Jestli myslš, že takhle zapomenu na ručku šmátralku, tak volíš špatnej způsob.
 |
Ať vzpomínám jak vzpomínám, tak tebe si coby dotčenou osobu nevybavuju. Ergo, to má být stížnost? Není všem dnům konec...  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 11:33 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Tomáš guru

|
|
|
ottos napsal: | a co takhle pozvolná procházka prokopským údolím... pro začátek...  |
Klidně, milerád. V Prokopáči se navíc vyskytují zajímavá individua, budou to taková blízká setkání třetího druhu, či snad rovnou survival horor  |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 9:49 am |
 |
Autor |
Zpráva |
waweer uživatel+

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Zima nám snad nevadí, ne? Myslím, že výšlap kamsi do kopců v pěti stupních nad nulou je celkem příjemná záležitost. Nikde nebudou davy a není nic dekadentnějšího než les holých stromů ... |
Rozhodne, ale chtělo by to trochu víc suchu, čvachtat se někde v bahně neni moc příjemná záležitost  _________________
|
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 9:32 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Nikom napsal: | hele není on ten tvůj přítel v tomhle podobnej Makuovi? Jako že je zastánce ideologie, která je v naprostém kontrastu s tím, co dělá? | Že Vy jste nasadili na srazu téma Maku...  |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 9:02 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 2:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Zima nám snad nevadí, ne? Myslím, že výšlap kamsi do kopců v pěti stupních nad nulou je celkem příjemná záležitost. Nikde nebudou davy a není nic dekadentnějšího než les holých stromů ... |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 1:47 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Možná je to trochu předčasná otázka, ale nenašel by se zde mezi vámi někdo, kdo by byl ochoten se asi tak týden rekreovat s kolem v oblasti Třeboně někde v kempu uprostřed lesů a rybníků? |
No... Kdyby se po mně nechtělo, abych na tom kole jezdil...  |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 1:46 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
TXB napsal: | Třeba někdo z adminů oddělením příslušných postů z tohoto threadu...?  |
Netřeba...  |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 12:35 am |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Třeba někdo z adminů oddělením příslušných postů z tohoto threadu...?  |
|
|
|
|
 |
út únor 27, 2007 12:08 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Manuel de Falla napsal: | Určitě, do "Pražských srazů" to nepatří, to bychom si přírody moc neužili ... |
Kdo by se odvážil založit novou srazovou nit????  |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 11:51 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Manuel de Falla guru++

|
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | Byl by v létě zájem o něco vícedenního? Když už se teda rekognoskuje terén......  |
Z mý strany určitě... Už před časem jsem si říkal, že v případě, že by se něco takovýho mělo uskutečnit, by vůbec nebylo od věci založit thread, kam každej přispěje v okamžiku, kdy se dozví o jakýkoliv časově pevně určený akci, která ho v létě čeká... Postupem času by tak moh' vykrystalizovat přibližnej termín - samozřejmě bude-li zájem... Co vy na to?  |
Určitě, do "Pražských srazů" to nepatří, to bychom si přírody moc neužili ... |
|
|
|
|
 |
po únor 26, 2007 11:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Možná je to trochu předčasná otázka, ale nenašel by se zde mezi vámi někdo, kdo by byl ochoten se asi tak týden rekreovat s kolem v oblasti Třeboně někde v kempu uprostřed lesů a rybníků? |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|