|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt prosinec 07, 2006 11:20 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

Založen: 7.12.2005 Příspěvky: 1516 Bydliště: Republika Žižkov
|
Předmět: Kretenologické teze |
|
|
1. V odvětví vztahové kretenologie je kretén osoba, s jejíž pomocí si chceme učinit život krásnější a příjemnější, ovšem ona nám jej místo toho zkomplikuje tak, že se nestačíme divit.
2. Z bodu 1 jasně vyplývá, že člověk může být i sám sobě kreténem, a bohužel tomu tak i často bývá. Minimálně proto, že místo toho, aby směřoval k lepší budoucnosti, komplikuje si život různými kretény.
3. Kreténi nás zpravidla nechápou a ani se o to nesnaží.
4. Bod 3 též potvrzuje tezi, že každý je kretén sám sobě. Dost často totiž nechápeme sami sebe, jak se můžeme zabývat tak příšernou osobou, která za to ve skutečnosti vůbec nestojí, ale my jí přesto věnujeme tolik času a energie.
5. Někteří kreténi žijí v domnění, že nejlépe chápou úplně všechno na světě včetně nás daleko lépe než my sami, a za nic na světě si to nedají vymluvit.
6. S kreténem se nelze dohodnout. Používá zvláštní jazyk, jemuž se nelze naučit a neexistují k němu gramatické příručky.
7. Život ve společenství kreténů přináší samozřejmě i určitá pozitiva - nenudíme se, máme stále co dělat a naše dny získávají určitý jednotící prvek (stále řešit toho blbce).
8. Kreténi mohou být jakékoli rasy, národnosti, náboženství a politického přesvědčení. Potenciálním kreténem je každý, kdo neprokáže opak. Proto od kreténů nepomůže odstěhovat se na druhou půlku planety, protože i mezi Eskymáky a v Jižní Hotentotii jsou kreténi. Zdatný kreténofil si jistě nějakého najde.
S využitím Vámi níže poskytnutého materiálu zpracovala Doc.Kr. Waky |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 11:33 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: |
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | Ze zkušenosti navrhuju spíš: "Kretén je každý, kdo neprokáže opak." |
Že jsem takovej smělej... Lze onen opak prokázat?  |
Sem tam se to někomu povede. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 11:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Definice kreténa jest velice prostá. Je to každý obyvatel Kréty.  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 9:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Ze zkušenosti navrhuju spíš: "Kretén je každý, kdo neprokáže opak." |
Že jsem takovej smělej... Lze onen opak prokázat?  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 7:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bright napsal: | Adam napsal: | Ze zkušenosti navrhuju spíš: "Kretén je každý, kdo neprokáže opak." |
Tak radikálně kategorický bych raději nebyl, kolego. Každý zahrnuje vskutku každého, to jest včetně sebe sama;-) |
Bez mučení se ke kreténismu přiznám. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 7:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Adam napsal: | Ze zkušenosti navrhuju spíš: "Kretén je každý, kdo neprokáže opak." |
Tak radikálně kategorický bych raději nebyl, kolego. Každý zahrnuje vskutku každého, to jest včetně sebe sama;-) _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 7:18 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
S kretény raději nechci nic mít... |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 7:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Ze zkušenosti navrhuju spíš: "Kretén je každý, kdo neprokáže opak." |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 7:01 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Paní docentko, chtělo by to zformulovat první thesi naší nové nauky, a to definici kreténa.
Navrhuji: 1. Kretén je osoba mužského pohlaví, která nás nechápe a ani se o to nesnaží.
Co vy na to? _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 5:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Waky DocKr: že o tom pochybujete soudružko docentko, to je samozřejmé.  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 2:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
Předmět: Re: Poucka a vypocet |
|
|
Waky napsal: | Doufám, že berete jako samozřejmost, že já budu vedoucí toho týmu
Cenné poznatky tak zkušeného kreténologa jako jsem já prostě nemohou zůstat nevyužity  |
Tímto jsi byla s okamžitou platností jmenována docentkou kretenologie - nové to nauky o kreténech a jejich vlivu na náš život.  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
st prosinec 06, 2006 10:51 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
Předmět: Re: Poucka a vypocet |
|
|
Libor napsal: | zdenda napsal: | bright napsal: | Waky napsal: | O nešťastných láskách bych mohla psát několikasvazkové vědecké dílo. V mém případě by bylo ještě doplněno o systematickou studii na téma "jak si z libovolného počtu osob neomylně zvolit toho největšího kreténa". |
Jseš můj člověk  |
Jste moji lidé, sice se mi to podařilo jen jednou, ale i tak to bylo "super" |
Cekam, ze nam predstavi nas vedecky tym jiz brzy, velmi brzy nejaky vzorecek Na vypocty, ktery chlap je z kolika procent osel. A poucku, jak velkeho osla lze bez dusevni ujm yprezit  |
Doufám, že berete jako samozřejmost, že já budu vedoucí toho týmu
Cenné poznatky tak zkušeného kreténologa jako jsem já prostě nemohou zůstat nevyužity  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | No tak to bezpochyby  |
Vypadá, že se zase po dost dlouhý době na něčem shodneme...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Kdyby se ten slaďouš jmenoval Venca, tak si určitě najdeš někoho jinýho, po kom ten klavír pojmenuješ...  |
No tak to bezpochyby
Editace Waky, 11.11.2009, zkrácení citace |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:17 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Stonerock napsal: | Adam napsal: | Můj klavír se taky jmenuje Rafael  |
Ty jseš neskutečnej snob... Doporučuju mu ještě vymyslet nějakej údernej šlechtickej titul...  |
Jakej snob? To jméno se mi líbí a znám jednoho slaďouše, který se tak jmenuje. |
Kdyby se ten slaďouš jmenoval Venca, tak si určitě najdeš někoho jinýho, po kom ten klavír pojmenuješ... O opaku mě nepřesvědčíš...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Sorry, ale před chvíli na mne sedla melancholie z osaměnís takovou razancí, že během 2 min.šla nálada prudce dolů a cokoli mne dokázalo vytočit. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 9:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Stonerock napsal: | Adam napsal: | Můj klavír se taky jmenuje Rafael  |
Ty jseš neskutečnej snob... Doporučuju mu ještě vymyslet nějakej údernej šlechtickej titul...  |
Jakej snob? To jméno se mi líbí a znám jednoho slaďouše, který se tak jmenuje. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 8:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | Můj klavír se taky jmenuje Rafael  |
Ty jseš neskutečnej snob... Doporučuju mu ještě vymyslet nějakej údernej šlechtickej titul...  _________________ Permanentní revolucí ke světlejším zítřkům. A nikdy jinak.  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 8:32 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
já mám zase nejïdeálnější vztahy se svýma kytkama v pokoji s Adélou a Žofií |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 8:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
zdenda napsal: | Sergei-nerej, vozidlo mne nezklame, narozdíl od lidí  |
To asi nebylo rytí. Můj klavír se taky jmenuje Rafael  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 8:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
V tomhle máš zase pravdu ty, taky jsem si zamiloval MB, teď to je hlet STW, ale to furt má být místo spolujezdce prázdné?  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 8:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
zdenda napsal: | Sergei-nerej, vozidlo mne nezklame, narozdíl od lidí  |
To nebylo rytí, to bylo myšleno zcela vážně, Pod tvojí větu se můžu klidně podepsat, anžto tvrdím to samé. Já se zamiloval vždy jen platonicky a to vždy do nějakého vozidla. Auto mě nikdy neopustí a když ano, není to jeho vina nebo zlý úmysl. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 8:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Sergei-nerej, vozidlo mne nezklame, narozdíl od lidí  _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 7:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
zdenda napsal: | Jste moji lidé, sice se mi to podařilo jen jednou, ale i tak to bylo "super" |
A do kterého vozidla jsi se zamiloval?
Editace Waky, 11.11.2009, zkrácení citace _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 7:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Waky napsal: | O nešťastných láskách bych mohla psát několikasvazkové vědecké dílo. V mém případě by bylo ještě doplněno o systematickou studii na téma "jak si z libovolného počtu osob neomylně zvolit toho největšího kreténa". |
Nádherně napsáno. To by mohl být jednou citát  |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 6:20 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Poucka a vypocet |
|
|
Cekam, ze nam predstavi nas vedecky tym jiz brzy, velmi brzy nejaky vzorecek Na vypocty, ktery chlap je z kolika procent osel. A poucku, jak velkeho osla lze bez dusevni ujm yprezit
Editace Waky, 11.11.2009, odstranění nadbytečné citace _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 6:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
bright napsal: | Waky napsal: | O nešťastných láskách bych mohla psát několikasvazkové vědecké dílo. V mém případě by bylo ještě doplněno o systematickou studii na téma "jak si z libovolného počtu osob neomylně zvolit toho největšího kreténa". |
Jseš můj člověk  |
Jste moji lidé, sice se mi to podařilo jen jednou, ale i tak to bylo "super" _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 4:40 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bright šaman

|
|
|
Waky napsal: | O nešťastných láskách bych mohla psát několikasvazkové vědecké dílo. V mém případě by bylo ještě doplněno o systematickou studii na téma "jak si z libovolného počtu osob neomylně zvolit toho největšího kreténa". |
Jseš můj člověk  _________________ It's not easy to be green. |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 4:35 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Waky šaman

|
|
|
O nešťastných láskách bych mohla psát několikasvazkové vědecké dílo. V mém případě by bylo ještě doplněno o systematickou studii na téma "jak si z libovolného počtu osob neomylně zvolit toho největšího kreténa". |
|
|
|
|
 |
út prosinec 05, 2006 2:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
No po maturitě se rozutečeme každý někam jinam, tak proto jenom dotehdy.  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|