|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 7:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
Předmět: |
|
|
Maku napsal: | No v sobotu určitě nemůžu. Ale v neděli klidně  |
Budou modré orgie po úspěšném druhém kole?  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 7:43 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: To Maku a Vojtíšek |
|
|
Já mám diskotéku na intru. Doma ne. To nejde.
Tam si pustím Radio a už to jde.
Vojtíšku, nenadávaj.
Víš jak mi je líto, že sem nemohl na druhé kolo voleb?
Prostě to nešlo. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 7:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
No v sobotu určitě nemůžu. Ale v neděli klidně  |
|
|
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 7:25 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
[quote="valbo"] Maku napsal: | . to je stejné, jako kdybych řekl " Proč chodit na diskotéku, když si hudbu můžu pustit doma"
No k tomu bych to nesrovnával. Jestli myslíš to Valentýno, kde byly ty červeny světla, že sem si tam připadal jak v pekle... to asi není ta diskotéka, doma si můžu alespoň rozsvítit. příjemnější světla./quote]  |
Ale já bych to srovnával. Celé je to o tom, co je člověk ochotný investovat do zábavy. Jdeš do kina kvůli té atmosféře. Koukat doma na film je trochu divné - ale pokud seš sám tak proti tomu nic nemám. Do kina sám nepujdeš. Ale pokud máš s kým je lepší jít do kina. Je to lepší. A stejně tak diskotéka. Vallentino jsi řekl ty.. já ne. Je to stejné. Proč chodit do klubu a platit.. doma je to určitě lepší.. zapnu nahlas hudbu(budu doufat, že na dveře nebudou klepat policisté v lepším případě sousedi...na lustr hodím červený záves kvůli atmosféře... atd..prostě to není ono. pokud to někdo z Vás takto provozuje... proti gustu žádný diškutát.. ovšem mě to přijde prostě divné... |
|
|
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 7:22 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
No nějaký zraz by se uskutečnit mohl. Ale v sobotu mám čas až večer, protože bude druhé kolo těch posr..ých voleb. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 7:09 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
|
|
[quote="Maku"]. to je stejné, jako kdybych řekl " Proč chodit na diskotéku, když si hudbu můžu pustit doma"
No k tomu bych to nesrovnával. Jestli myslíš to Valentýno, kde byly ty červeny světla, že sem si tam připadal jak v pekle... to asi není ta diskotéka, doma si můžu alespoň rozsvítit. příjemnější světla.
Ale možná že tam dole je to lepší, ale to nevím, musím se zeptat kluka, který tam dělal ještě v Gayzeeru. No jo, Lukáš. Byl to kluk, který mne definitivně
nasměroval do světa GAY tedy z 99% na 100% letos v zimě.
Ale já mám diskotéku i na intru Dlouhá noc. A je to super.
Možná má Vojta pravdu
.
/quote]  _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
|
|
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 7:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
murex uživatel++

|
|
|
A čo tak si spraviť menší zraz túto sobotu?
Na mezipatra by som šiel tiež, ale v Prahe budem až od 7.11. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 6:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Adam napsal: | Maku napsal: | Ad Mezipatra. Když jsme se s Adamem poprvé sešli v Café Muzeum tak jsme si řekli, že spolu zajdeme na příští Mezipatra... nějak jsme spolu od té doby o tom nemluvili - což je zajisté škoda...  |
Ale já na to nezapomněl  |
Pokud se nepletu, tak to začíná nějak 6. 11 (tedy v Praze) zajdeme?? Bylo by fajn, kdyby nás šlo více.. ale kdyby ne... aspon my dva no  |
|
|
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 6:10 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Maku napsal: | Ad Mezipatra. Když jsme se s Adamem poprvé sešli v Café Muzeum tak jsme si řekli, že spolu zajdeme na příští Mezipatra... nějak jsme spolu od té doby o tom nemluvili - což je zajisté škoda...  |
Ale já na to nezapomněl  |
|
|
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 6:06 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Adam napsal: | ottos napsal: | mezipatra jsou i v praze??? - jsem málo kulturně informovanej... - to by šlo 7.11. mam volno - tak můžu řádit...  |
www.mezipatra.cz vy nechodíte na Mezipatra?  |
Filmům tohoto typu nějak neholduji, takže nechodím. Teda já nechodím do kina skoro na žádné filmy. Dát 160 Kč za film který si můžu doma stáhnout mi připadá poněkud mrhání penězma. |
No, že se ti filmy s takovou tématikou nelíbí je věc jedna. Každého věc. Ovšem říci, nač bych chodil do kina, když si to můžu stáhnout doma... to je stejné, jako kdybych řekl " Proč chodit na diskotéku, když si hudbu můžu pustit doma"
Ad Mezipatra. Když jsme se s Adamem poprvé sešli v Café Muzeum tak jsme si řekli, že spolu zajdeme na příští Mezipatra... nějak jsme spolu od té doby o tom nemluvili - což je zajisté škoda...  |
|
|
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 4:24 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Adam napsal: | ottos napsal: | mezipatra jsou i v praze??? - jsem málo kulturně informovanej... - to by šlo 7.11. mam volno - tak můžu řádit...  |
Filmům tohoto typu nějak neholduji, takže nechodím. Teda já nechodím do kina skoro na žádné filmy. Dát 160 Kč za film který si můžu doma stáhnout mi připadá poněkud mrhání penězma. |
Ve světozoru platíš 80, je to děsná sranda a navíc je to absolventský snímek, takže ho nemáš šanci ani nikde jinde vidět. |
|
|
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 4:19 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Adam napsal: | ottos napsal: | mezipatra jsou i v praze??? - jsem málo kulturně informovanej... - to by šlo 7.11. mam volno - tak můžu řádit...  |
Filmům tohoto typu nějak neholduji, takže nechodím. Teda já nechodím do kina skoro na žádné filmy. Dát 160 Kč za film který si můžu doma stáhnout mi připadá poněkud mrhání penězma. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 11:15 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

Založen: 30.4.2006 Příspěvky: 594 Bydliště: Praha 4 - Braník
|
|
|
Adam napsal: | www.mezipatra.cz vy nechodíte na Mezipatra?  |
a vy mi netykáte??? ( sem ignorant no... ) |
|
|
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 11:12 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
ottos napsal: | mezipatra jsou i v praze??? - jsem málo kulturně informovanej... - to by šlo 7.11. mam volno - tak můžu řádit...  |
|
|
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 10:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
Adam napsal: | Co takhle se srazit v rámci Mezipater? Například Supperman je dokonalá záležitost! 6. 11. 17.30 kino Světozor. |
mezipatra jsou i v praze??? - jsem málo kulturně informovanej... - to by šlo 7.11. mam volno - tak můžu řádit...  |
|
|
|
|
 |
čt říjen 26, 2006 10:55 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Co takhle se srazit v rámci Mezipater? Například Supperman je dokonalá záležitost! 6. 11. 17.30 kino Světozor. |
|
|
|
|
 |
út říjen 24, 2006 7:21 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
Adam napsal: | valbo napsal: | Adámku, ale ty tancuješ už jen když sedíš , nebo chodíš, .
Je v Tobě ta síla... určitá... a ta s Tebou tancuje.
Takže se nemusíš bát, že by sis jednou na parketu zatancoval.
to není urážení, aby si někdo nemyslel, je to takové malé  |
Cos tím chtěl říct?  |
Ty's to nepoznal? To byla přece další borkovská pochvala! Another brick in the wall...  |
|
|
|
|
 |
út říjen 24, 2006 7:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Adame, tomu tanci neunikneš, ani o tom nebudeš vědět a nezmůžeš se na slůvko protestu a budeš vířit po parketu jak Travolta v Horečce sobotní noci  |
Myslím, že kdybych vířil na parketu, musel bych mít skutečně horečku s malým H...
valbo napsal: | Adámku, ale ty tancuješ už jen když sedíš , nebo chodíš, .
to není urážení, aby si někdo nemyslel, je to takové malé  |
Cos tím chtěl říct?  |
|
|
|
|
 |
út říjen 24, 2006 6:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Libor šaman

|
Předmět: Re: Datum |
|
|
valbo napsal: | No já bych navrhl pátek 17.listopad. Hm?
Co vy na to? Myslím samozřejmě v Praze.
Je někdo, kdo už ví, že se mu to vůbec nehodí? |
Já pátek 17.a sobotu 18. mam kurz... V Olomouci _________________ Jsem... |
|
|
|
|
 |
út říjen 24, 2006 5:56 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

|
|
|
Také bych dal nějaký srázek v Praze.Můžu většinu večerů, leč v pátek je bohužel 2. kolo senátních voleb takže tam budu tvrdnout do desíti. Jinak čas mám všechny večery.
Adame, tomu tanci neunikneš, ani o tom nebudeš vědět a nezmůžeš se na slůvko protestu a budeš vířit po parketu jak Travolta v Horečce sobotní noci  _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
út říjen 24, 2006 2:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Datum |
|
|
No já bych navrhl pátek 17.listopad. Hm?
Co vy na to? Myslím samozřejmě v Praze.
Je někdo, kdo už ví, že se mu to vůbec nehodí? _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
|
|
|
|
 |
út říjen 24, 2006 2:13 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: to Adam |
|
|
Adámku, ale ty tancuješ už jen když sedíš , nebo chodíš, .
to není urážení, aby si někdo nemyslel, je to takové malé  _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
|
|
|
|
 |
út říjen 24, 2006 2:03 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Jo, něco by to chtělo. Můžu skoro každý večer. Ale předem upozorňuju, že kolem desáté mizím - po této večerní hodině by mi hrozilo nebezpečí stran opilých členů komunity v podobě tance  |
|
|
|
|
 |
út říjen 24, 2006 12:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
Maku napsal: | Chtělo by to další srázek...  | ¨
no tak to každopádně - prosím vás však - ne tuten pátek - zúčastnit bych se nemohl, a byl bych velmi smutný, že jsem zas o něco přišel...  |
|
|
|
|
 |
po říjen 23, 2006 11:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Maku guru++

|
|
|
Chtělo by to další srázek...  |
|
|
|
|
 |
st říjen 18, 2006 2:46 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
Předmět: Re: Trnky trenky a houští aneb výhledy a pokoukáníčko-P.Sraz |
|
|
Adam napsal: | Já si říkal, čí je to vizitka. ani obrázek mi nenapověděl. Koukám "Vladimír Č...." Sakra, kdo to je? A on to přitom je Ťulda. |
a že je ten obrázek velkej dost....
nějak ti ty hormony zatemňujou myšlení....  |
|
|
|
|
 |
st říjen 18, 2006 2:42 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
ottos napsal: | skoro jsem myslel že bych sem dal svuj telefon, ale teď jsem si vzpomněl , že celí dva účastníci výpravy mají moji vizitku s několika kontakty  |
Já si říkal, čí je to vizitka. ani obrázek mi nenapověděl. Koukám "Vladimír Č...." Sakra, kdo to je? A on to přitom je Ťulda. |
|
|
|
|
 |
st říjen 18, 2006 12:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Výborně, tak si dáme repete a tentokrát s tebou počítám. Jsem zvědavej co na to budeš řikat, až se budeš řítit z bahnitého svahu porostlého ostružinami a trnkami.  |
nic - co bych říkal - na nohou budu mít kanady a prodírání mlázím a podobnym marastem na to jsem zvyklej ze šumavy...
Adam napsal: | Vidím ten obraz živě před sebou. Končí to roznožkou okolu stromu  |
ááá Ďáďa je sadista - no počkej, ale takovou radost ti neudělám, mezi stromama snadno prokličkuju...  |
|
|
|
|
 |
st říjen 18, 2006 12:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
ottos guru

|
|
|
valbo napsal: | Braník. No Ottosi a kolem braníku sme jeli.
Já se divil, že to pivo je vlastně z Modřan, neboť to bylo někde nedaleko čokoládovny. A já se na tebe ptal, ale neměli jsme na Tebe kontakt. |
pivoje z bráníka... matoucí je akorát to, že je braník rozdělenej jižní spojkou... a k čokoládovnám je to sakra daleko, přes celý hodkovička...
a vono je to jedno já stejně nebyl v praze, celej výkend jsem makal na sázavě na stavbičce ( stejně jako výkend nasledujíci - tak prosim teď ještě buďte doma.).
skoro jsem myslel že bych sem dal svuj telefon, ale teď jsem si vzpomněl , že celí dva účastníci výpravy mají moji vizitku s několika kontakty 
Naposledy upravil ottos dne st říjen 18, 2006 12:54 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
 |
út říjen 17, 2006 8:14 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
sergej sudoplatov napsal: | Výborně, tak si dáme repete a tentokrát s tebou počítám. Jsem zvědavej co na to budeš řikat, až se budeš řítit z bahnitého svahu porostlého ostružinami a trnkami.  |
Vidím ten obraz živě před sebou. Končí to roznožkou okolu stromu  |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|