|
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
|
|
 |
út říjen 17, 2006 2:44 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
Předmět: ---< |
|
|
no pokub mluví bulvár pravdu a hamer ho zabil kvůli tomu aby to nerozkecal tak za to vlastně může to že je gay...stejně je mi ho docela líto ale kdybych sám nebyl gay tak bych se k tomu tak určitě nestavěl to až život mě naučit brát věci (nebo se alespoň snažím) tak jak jsou...  _________________ Tak mladý a už tak zvrhlý... |
|
|
|
|
 |
út říjen 17, 2006 11:57 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: Aktuality |
|
|
No mně se celkově nelíbí, že právě bulvár si docela všímá orientace a že je to pro něj atraktivní.
já už na to poukazuju docela dlouho.
Už od schvalování registrovaného partnerství...
Kdyby se schvaloval zákon o vodách, tak by kolem toho nebylo tolik povyku.
Äle že se schvalovalo tohle, tak toho musel být plný internet.
No prostě je to nedobré.
Já nevím, forum 2000 a řada vědeckých prací by měla být uveřejňována více.
Ale ty blbé pitomce zajímá hlavně, co kdo dělá v soukromí.
Už jen kolik lidí čte trapný Blesk, Aha, Spy a jiné bulváry a drby.
Za komunistů tohle nebylo a musím se přiznat, že to v tomhle případě bylo bezpečnější.
No jak bulvár těm lidem ubližuje, nemá to často podloženy, fotí a pronásleduje lidi, co chcou národ občas pobavit, rozveselit.
No nemám slov.
Prostě, už jenom sledováním zpráv na nově, kde je vesměs hovno, tak to lidi baví.
Zábavu si představují tak, že sednou k televizi a nechávají se pasivně bavit.
cestují autem, jedí nezdravě, kouří, vysedávají po hospodách a chlastají.
No nic, škoda mluvit.
No, tak to bysme měli. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
- i těmi se učíme.Sou mnohdy velmi důležité. |
|
|
|
|
 |
út říjen 17, 2006 11:42 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: |
|
|
nokin napsal: | Nikom napsal: | No já už se na ty samé chlapce dívám 3 roky a už je mám řádně okoukané... navíc ti hezcí propadávají takže tam prakticky zbývá jenom šedá sedlina
Chtělo by to nějakou novou krev... ale když jdu kolem nové budovy UHK, tak to je pokoukáníčko... docela se tam urodilo tenhle rok  |
Tak z kluků ze třídy se mi nelíbí nikdo , ale něktěří druháci jsou k nakousnutí stejně jako udělaní FIMáci.
Nejlepší je zajít si na nové budově UHK do knihovny, posadit se do prvního patra a pozorovat kluky dole. Člověk má hned lepší náladu  |
No já protože u nás sou samé ženské, tak se taky nemám moc na co koukat.
Maximálně tak do Spy, které kupuje moje kamarádka. Tam jsou ale furt celebrity a nějaká Superstar nebo co a já sem ještě nesledoval víc jak 5min.
takže nevím o koho de. Ale to včerejší číslo, no brr. Ti dva příslušníci stejného pohlaví, no ty fotky nebyly zrovna nádherny. _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
|
|
|
|
 |
út říjen 17, 2006 11:37 am |
 |
Autor |
Zpráva |
valbo guru+
|
Předmět: to Adam |
|
|
Adam napsal: | bodyia napsal: | Nikom napsal: |
Nemám rád hezké počasí. Podzim je ideální roční období..  |
Jeden náš známej se proslavil větou" 'Podzim stahuje kalhoty'. By mě zajímalo, pro koho je taky toto období eroticky/sexuálně víc motivovaný než třeba všeobecně této vlastnosti připisované jaro Mimochodem, hlásím se do klubu. |
Asi jsem fakt nějakej divnej, ale taky jsem nejvíc napruženej na podzim a kupodinu i v zimě. Bojte se mě!  |
MŃo , Adámku, to bude tím, že máš těch svých 19let. To já v těch 19měl taky, ha když si vzpomenu na intr a na školu, byl sem napruženej snad stále
byl jsem víc na hajzlíku jak v pokoji  _________________ Neustále se máme co učit, poznávat a to jak v sobě tak v okolí a u druhých. Získávání zkušeností dobrých i špatných, radostmi i bolestmi
|
|
|
|
 |
po říjen 16, 2006 11:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Hmm... co vlastně řešíme? Že jedna vražda ze stovek (nebo tisíců?), měla souvislost s homosexuální orientací vraha? Kolik dalších vražd se toho dne stalo a o kolika z nich se píše? Tohle není nic jiného než senzace, která méně chápavé utvrdí v jejich názoru, že homosexuálové by se měli bez rozdílu střílet a ti chápavější v tom (dá-li bůh) tu senzaci uvidí a dojde jim, že ve srovnání s množstvím vražd s heterosexuálním podtextem tohle v globálu vůbec nic neznamená... Bohužel většina lidí radši přebírá informace bez rozmyslu; je to mnohem jednodušší, než si namáhavým přemýšelním vytvořit vlastní názor  |
|
|
|
|
 |
po říjen 16, 2006 10:11 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bobsas tester
|
|
|
Pro vraždu se vždycky hledájí polehčující okolnosti, myslím, že jenom velmi málo je jich opravněných. |
|
|
|
|
 |
po říjen 16, 2006 9:59 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
zdenda napsal: | Pokud narážíš na mne, tak nestavím ho do role oběti, jen ukazuji, že přístup společnosti utváří člověka. |
Společnost určitě ovlivňuje jedince, ale stejně se nemůžu zbavit dojmu, že ON je pro tebe oběť. Svým způsobem je to pravda, ale vysvětli to rodičům toho mrtvého kluka. Každý má zvládat své emoce tak, aby neubližoval druhým (minimálně, aby je neohrožoval fyzicky). |
|
|
|
|
 |
po říjen 16, 2006 9:54 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Pokud narážíš na mne, tak nestavím ho do role oběti, jen ukazuji, že přístup společnosti utváří člověka. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
Jsem zženštilý materialista, ach božínku, jsem tak sama a bez materiálu |
|
|
|
|
 |
po říjen 16, 2006 9:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Tohle je lidská tragédie a o něčem svědčí, ale nemá cenu stavět vraha do pozice oběti. Homofobní diskuse nečtu, primitivové jsou všude. |
|
|
|
|
 |
po říjen 16, 2006 9:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
bobsas napsal: | Víš já si myslím že to je tragedie jedince a ne záležitost komunity. Víc těžce nesu diskuzi která se k této zprávě odvíjí.Ta otevřeně a vulgárně projevovaná homofobie a ještě k tomu na řízené diskuzi.... |
V něčem máš pravdu, ale rozhodně to na nás vrhá špatný stín _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
po říjen 16, 2006 9:48 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
bobsas tester
|
|
|
Víš já si myslím že to je tragedie jedince a ne záležitost komunity. Víc těžce nesu diskuzi která se k této zprávě odvíjí.Ta otevřeně a vulgárně projevovaná homofobie a ještě k tomu na řízené diskuzi.... |
|
|
|
|
 |
po říjen 16, 2006 9:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
zdenda guru+++

|
|
|
Není,,akle jak se naná bude dívat společnost? Hmm? Ta nechápe, že za to vlastně může ona, protože kdyby se nestavila tak negativně, tak tohle se nestane. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš. S nějakým anarchistickým bohémem, rudým, bolševickým nokem.
|
|
|
|
 |
po říjen 16, 2006 9:28 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
Předmět: Re: why??? :cry: |
|
|
Vražda je vražda. Tady na nějakou komunitní sounáležitost není místo. |
|
|
|
|
 |
po říjen 16, 2006 8:30 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
theby uživatel+
|
|
|
|
|
 |
ne říjen 15, 2006 10:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
[/quote]Hmmm je vidět, že ve šmírování rozhodně nejsi začátečník..[/quote]
to ne, ale zatím jsem se dál nedostal..  |
|
|
|
|
 |
ne říjen 15, 2006 9:16 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Dneska bylo hnusně a zima. E-e. |
|
|
|
|
 |
ne říjen 15, 2006 12:04 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

Založen: 1.10.2005 Příspěvky: 2334 Bydliště: Hradec Králové, Vysoké Mýto
|
|
|
nokin napsal: | Nejlepší je zajít si na nové budově UHK do knihovny, posadit se do prvního patra a pozorovat kluky dole. Člověk má hned lepší náladu  |
Hmmm je vidět, že ve šmírování rozhodně nejsi začátečník... až zrovna nebudu mít nic na práci asi zajdu k Vám do knihovny  |
|
|
|
|
 |
so říjen 14, 2006 11:57 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Včera jsem jel MHDčkem (mimochodem na firemní párty) a potajnu pozoroval 2 lesby, které se držely za ruce, měly propletené nohy, dívaly se vzájemně do očí, povídaly si a prokládaly to polibky. Velmi zajímavý jev v Hradeckém prdelákově
Nasr... mě viry, co se mi nastěhovyly do krku a způsobily mě prudkou faryngitigu a rhinitidu. Asi z toho umřu... |
|
|
|
|
 |
so říjen 14, 2006 11:52 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Nikom napsal: | No já už se na ty samé chlapce dívám 3 roky a už je mám řádně okoukané... navíc ti hezcí propadávají takže tam prakticky zbývá jenom šedá sedlina
Chtělo by to nějakou novou krev... ale když jdu kolem nové budovy UHK, tak to je pokoukáníčko... docela se tam urodilo tenhle rok  |
Tak z kluků ze třídy se mi nelíbí nikdo , ale něktěří druháci jsou k nakousnutí stejně jako udělaní FIMáci.
Nejlepší je zajít si na nové budově UHK do knihovny, posadit se do prvního patra a pozorovat kluky dole. Člověk má hned lepší náladu  |
|
|
|
|
 |
so říjen 14, 2006 11:36 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
sergej sudoplatov šaman

Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 2087 Bydliště: Praha 8 - Kobylisy
|
|
|
Tak jsem se dnes dozvěděl, že prý chodím jako modelka. A že si toho všimli všichni už v Martinicích a dost se tomu smáli. To ste nemohli říct dřív? Už sem s tim mezitim moh něco udělat. _________________ Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí! |
|
|
|
|
 |
so říjen 14, 2006 11:26 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
Moje cerebellum je ovlivněno hydroxilovými skupinami  |
|
|
|
|
 |
čt říjen 12, 2006 10:40 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
No já už se na ty samé chlapce dívám 3 roky a už je mám řádně okoukané... navíc ti hezcí propadávají takže tam prakticky zbývá jenom šedá sedlina
|
|
|
|
 |
čt říjen 12, 2006 12:27 am |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
TXB napsal: | Nejen škola, ale i to počasí... ráno je zima, studenti radši využívají MHD v marné naději, že jim nebude taková kosa jak venku a to je pak teprv na co koukat Zrovna dneska ráno byla koncentrace pěkných kluků v autobusu neobvykle vysoká a většina z nich byla... jak to popsat... no... zkrátka vypadali tak, že už ani líp vypadat nemohli, prostě takový ten typ, na kterém už není co měnit k lepšímu*
* po fyzické stránce |
Jo, tak tohle taky znam... Jediná pozitivní věc, která člověka může potkat na cestě do školy... V takovymhle případě mi výjimečně ani příliš nevadí, že je ten ranní autobus obvykle narvanej k prasknutí, pokud to má za následek, že je některej z těchhle chlapců nucenej se k člověku v tom davu přivinout...  |
|
|
|
|
 |
st říjen 11, 2006 11:49 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
Předmět: Re: to Nikom a podzim |
|
|
nokin napsal: | A kluci z nižších ročníků taky nejsou k zahození. To se to potom chodí na společné přednášky... |
To mi něco připomíná... Skoro na každý přednášce už mam vyhlídnutý svý oblíbence... Třeba zejtra po ránu mě čekají Základy teorie informace... Tam jich mam hned několik...  |
|
|
|
|
 |
st říjen 11, 2006 10:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
TXB šaman

|
|
|
Nejen škola, ale i to počasí... ráno je zima, studenti radši využívají MHD v marné naději, že jim nebude taková kosa jak venku a to je pak teprv na co koukat Zrovna dneska ráno byla koncentrace pěkných kluků v autobusu neobvykle vysoká a většina z nich byla... jak to popsat... no... zkrátka vypadali tak, že už ani líp vypadat nemohli, prostě takový ten typ, na kterém už není co měnit k lepšímu*
* po fyzické stránce |
|
|
|
|
 |
st říjen 11, 2006 9:55 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
nokin uživatel+
|
|
|
Nikom napsal: | Adam napsal: | bodyia napsal: | Nikom napsal: |
Jeden náš známej se proslavil větou" 'Podzim stahuje kalhoty'. By mě zajímalo, pro koho je taky toto období eroticky/sexuálně víc motivovaný než třeba všeobecně této vlastnosti připisované jaro Mimochodem, hlásím se do klubu. |
Asi jsem fakt nějakej divnej, ale taky jsem nejvíc napruženej na podzim a kupodinu i v zimě. Bojte se mě!  |
Na tom něco bude... kdyby jste mě te'd viděli jak po těch klukách koukám  |
To mi povídejte! Začala škola, takže je fakt na co koukat. Návštěva knihovny mě pokaždé uspokojí. A kluci z nižších ročníků taky nejsou k zahození. To se to potom chodí na společné přednášky... |
|
|
|
|
 |
st říjen 11, 2006 5:53 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Nikom šaman

|
|
|
Adam napsal: | bodyia napsal: | Nikom napsal: |
Na tom něco bude... kdyby jste mě te'd viděli jak po těch klukách koukám  |
|
|
|
|
 |
st říjen 11, 2006 5:15 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Adam šaman

|
|
|
bodyia napsal: | Nikom napsal: |
|
|
|
|
 |
ne říjen 08, 2006 1:27 pm |
 |
Autor |
Zpráva |
Stonerock šaman

|
|
|
bodyia napsal: | Nikom napsal: | Nemám rád hezké počasí. Podzim je ideální roční období..  |
Tak v tomhle jsem vcelku konvenční - se mnou to vždycky začne mlátit na jaře a vydrží mi to až do konce léta... Velkou roli v tomhle hraje slunce... To je taky hlavní důvod, proč už bych uvítal pořádnej podzim - bez slunce a se spoustou deště a mlhy. Už si od těch bláznícich hormonů potřebuju odpočinout...  |
|
|
|
|
 |
ne říjen 08, 2006 11:03 am |
 |
Autor |
Zpráva |
bodyia admin

|
|
|
Nikom napsal: |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|
|
|